και απο εμφάνιση δεν πρέπει να λένε πολλά...
Δεν ξέρω να σου πω, εγώ ψωνίζω από άλλα sites...
και απο εμφάνιση δεν πρέπει να λένε πολλά...
μαλλον ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι οποιος νομιζει οτι εδω μεσα μπαινουν STRAIGHT ΓΥΝΑΙΚΕΣ
...θα λεγα οτι "οσες" μπαινουν εδω μεσα, μπαινουν για να ψαρεψουν ΚΟΡΟΙΔΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ για ΑΛΛΑ SITES...
Tις εχεις δει απο κοντα? ΑΝ ΝΑΙ... ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ.
αν εισαταν 2 σε 1 θα μοιαζατε στα σερβιετακια...αλλα εσεις εισαστε πολλα σε 1.....ουαου!να τα να τα κ τ αλλα συμπερασματα χαχαχα
ειμαστε λεσβιες.. ειμαστε προμοτερ αλλου σαιτ.. ειμαστε κ μπαζα.. ψαχνουμε κ γκομενο απο εδω...
τα κανουμε ολα κ συμφερουμε
και ποιος μου λεει εμενα οτι οσοι μπαινουν εδω μεσα (απο ανδρικο πληθυσμο)ειναι οκ!!!μαλλον ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι οποιος νομιζει οτι εδω μεσα μπαινουν STRAIGHT ΓΥΝΑΙΚΕΣ
...θα λεγα οτι "οσες" μπαινουν εδω μεσα, μπαινουν για να ψαρεψουν ΚΟΡΟΙΔΑ-ΠΕΛΑΤΕΣ για ΑΛΛΑ SITES...
ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΦΟ-DATING SITES ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΩ
κ βινταλ κ σασσουν κ γουος κ γκοουαν εισαταν 2 σε 1 θα μοιαζατε στα σερβιετακια...αλλα εσεις εισαστε πολλα σε 1.....ουαου!
καλα καλε.. ηρεμα.. μην μας παθεις τπτ.. θα την παρουμε την Πολη
κ βινταλ κ σασσουν κ γουος κ γκοου
κ σαμπουαν κ κοντισιονερ μαζι κ κρεμα θρεψης κ ανανεωσης
*P
μαλλον ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι οποιος νομιζει οτι εδω μεσα μπαινουν STRAIGHT ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ναι..
εχουμε πιασει τζακ ποτ με τα αγορακια αυτου του σαιτ..
........ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙΣ...........ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ......
Διαμαρτύρομαι, να πάει αμέσως για μπανάκι!!!........ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙΣ...........ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ......
Και τότε γιατί έχει ζώα ( ή περνιέσαι για άνθρωπος; )ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΜΟΥ ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ZOO...
ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΜΟΥ ...ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ZOO...
ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑναι..
εχουμε πιασει τζακ ποτ με τα αγορακια αυτου του σαιτ..