You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το πολυ το τικι τικι κανει το παιδι φυστικι γιαυτο ισως
BLACK LABEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1. chris1982..............πολυ γελιο γιατι τα σκεφτομαι και... αλλα αν σκεφτεις οτι πολλα απειρα παιδακια εκει μεσα νομιζουν οτι θα βρουν γυναικα....για κλαμματα ειναι.
2.mouninja............σου πα, οτι "ειχα πιασει την καλη φαση τοτε με το hol κυριως λιγοτερο το dating club, αλλα τοτε ηταν αθωα τα πραγματα, κι ειχα βγαλει πολλες κι ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ξαπλα, αλλα και παλι σου λεω...μη φανταστεις και τιποτα μοντελα...μετα δεν ειχα καθολου υπολογιστη για χρονια, αλλα εδω και μερικους μηνες βρεθηκα παλι μ'ενα λαπτοπ, κι ειπα να ξαναθυμηθω τις "παλιες δοξες" ....αλλα καμια σχεση σου λεω με τοτε...ΜΟΥΦΑ-ΚΑΨΙΜΟ ειναι τωρα
2.mouninja............σου πα, οτι "ειχα πιασει την καλη φαση τοτε με το hol κυριως λιγοτερο το dating club, αλλα τοτε ηταν αθωα τα πραγματα, κι ειχα βγαλει πολλες κι ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ξαπλα, αλλα και παλι σου λεω...μη φανταστεις και τιποτα μοντελα...μετα δεν ειχα καθολου υπολογιστη για χρονια, αλλα εδω και μερικους μηνες βρεθηκα παλι μ'ενα λαπτοπ, κι ειπα να ξαναθυμηθω τις "παλιες δοξες" ....αλλα καμια σχεση σου λεω με τοτε...ΜΟΥΦΑ-ΚΑΨΙΜΟ ειναι τωρα
Σε αυτά συμφωνούμε απόλυτα. ;)1. chris1982..............πολυ γελιο γιατι τα σκεφτομαι και... αλλα αν σκεφτεις οτι πολλα απειρα παιδακια εκει μεσα νομιζουν οτι θα βρουν γυναικα....για κλαμματα ειναι.
2.mouninja............κι ειχα βγαλει πολλες κι ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ξαπλα, αλλα και παλι σου λεω...μη φανταστεις και τιποτα μοντελα.ΜΟΥΦΑ-ΚΑΨΙΜΟ ειναι τωρα
Απλά πιστεύω ότι τέτοια sites είναι κυρίως για:
α)όποιον έχει πρόβλημα να γνωρίσει γκόμενα της προκοπής στον έξω κόσμο.
β)για αργόσχολους που βαριούνται μπροστά στο pc και κάνουν χαβαλέ.
Για το ότι έβγαλες πολλές και αυθημερόν
BLACK LABEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
siropiaste απ το parea διαγραφηκα γιατι δεν αξιζει καν να εχω προφιλ, η αληθεια ειναι οτι εκει ειχα μια περιπτωση που προχωρησαμε ...αλλα ηταν χοντρη κι αυτη ...χαχαχαχα....κι απο νησι...αλλα ηταν ομορφη αν αδυνατιζε θα λεγε...χαχαχα...ηθελε και γαμο, της πουλησα παραμυθι, ξεκαβλωσα τηλεφωνικα, αλλα κολωσα να παω στο νησι και το τιναξα...δε μπορω να τραβηχτω σε νησι μονο με φωτο! αλλα και παλι σου λεω ηταν μια και μονο περιπτωση, κατα τ'αλλα το site ειναι πεθαμενο.μπορω να σου πω κι αλλα για το parea αλλα σιγα-σιγα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Black Label, έχω και παλαιότερα σχετικά post όπου με άλλα λόγια λέω τα ίδια πράγματα πάνω κάτω. Κάποτε τα πράγματα ήταν καλύτερα, τώρα είναι της πλάκας καταστάσεις. Και ιδίως συμφωνώ και επαυξάνω για το parea, είναι τελειωμένη κατάσταση εντελώς.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το χειροτερο μου ειναι που οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κανουν λογαριασμο στο φατσοβιβλίο!!!
Μου ερχεται να τους αρχισω στο βρισιμο αλλα ............ κρατιεμαι που ελεγε καποτε και η Παναγιωτοπουλου!!
ΥΓ και το γλυψιμο των μελων προς τους πολιτικους ειναι ακόμα πιο εμετικο!!
Μου ερχεται να τους αρχισω στο βρισιμο αλλα ............ κρατιεμαι που ελεγε καποτε και η Παναγιωτοπουλου!!
ΥΓ και το γλυψιμο των μελων προς τους πολιτικους ειναι ακόμα πιο εμετικο!!
..μα βρε μαλακα,θυμασαι στο δημοτικο πως λεγαν τους συμμαθητες σου?τοσο ξιφιας εισαι?
τι να πω..
:S :S :S :SΕπειδή δεν ξέρετε ... ΄δεν μπορείτε να καταλάβετε θα σας πω εγώ σε τι χρησιμεύουν οι φίλοι στο FB ..!!!
Οπότε αν δεν έχεις φίλους δεν μπορείς να στείλεις πχ 20 σφηνάκια καρπόυζι την ημέρα, ώστε να σου ανοιξει το επόμενο level ... να στέλνεις σφηνάκια ανανα ...
καταλάβατε τώρα???
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να μερικα ενδιαφεροντα βιντεακια
[youtube=318,262]wogtTQs8Kzw[/youtube]
*
Παρωδια:
[youtube=425,350]yGtt1-Bb_iY[/youtube]
Ασχετο quote για να δουμε τα βιντεακια και ναι εγω θυμαμαι τα ΕΠΩΝΥΜΑ των συμμαθητων αφου μεχρι το Λυκειο παιρναμε παρουσιες καθε μερα απο τον καταλόγο
Μετά από 30 σελίδες διάβασμα ξύπνησε μέσα μου ο Waaam!
Κι έτσι είμαστε εδώ να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι.
Χαίρομαι που βλέπω συνφορουμικούς των κλάσεων 1999-2002, πρυτάνεις τώρα με πλούσιο,
συγγραφικό έργο και παρακαταθήκες στη νεολαία του σήμερα.
Σιγά σιγα θα γνωριστούμε και ίσως η πρυτανεία αποφασίσει να εκπαιδεύσει τους νέους
φορουμοτσατοπολεμιστές, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι και απτόητοι.
Για την ώρα καλώς σας βρήκα...
Κι έτσι είμαστε εδώ να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι.
Χαίρομαι που βλέπω συνφορουμικούς των κλάσεων 1999-2002, πρυτάνεις τώρα με πλούσιο,
συγγραφικό έργο και παρακαταθήκες στη νεολαία του σήμερα.
Σιγά σιγα θα γνωριστούμε και ίσως η πρυτανεία αποφασίσει να εκπαιδεύσει τους νέους
φορουμοτσατοπολεμιστές, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι και απτόητοι.
Για την ώρα καλώς σας βρήκα...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
facebook δεν εχω κανει και ουτε σκοπευω.....αλλα εχω hi5 ...τοτε αυτο ηταν της μοδας...και η πλακα ειναι οτι τα κοροιδευα κιολας!!εχω κανει και γνωριμια απο κοντα και εχω γαμησει!!
αλλα πλακα πλακα!!καλα χρυσα ολα και η τεχνολογια αλλα με ενα οριο!καλο το ιντερνετ αλλα μην γινουμε και αντικοινωνικοι!μην ξεχασουμε τις παλιες μας συνηθιες!!εχει πλακα να γνωριζεις ετσι στο φλου ανθρωπους και να πινεις καφεδακι απο κοντα ενω την προηγουμενη μερα τα λεγατε πισω απο ενα πληκτρολογιο!το πιο ωραιο θα ναι να κολησεις με καποιον!
αλλα πλακα πλακα!!καλα χρυσα ολα και η τεχνολογια αλλα με ενα οριο!καλο το ιντερνετ αλλα μην γινουμε και αντικοινωνικοι!μην ξεχασουμε τις παλιες μας συνηθιες!!εχει πλακα να γνωριζεις ετσι στο φλου ανθρωπους και να πινεις καφεδακι απο κοντα ενω την προηγουμενη μερα τα λεγατε πισω απο ενα πληκτρολογιο!το πιο ωραιο θα ναι να κολησεις με καποιον!
Εγώ πάντως έχω κάνει εξαιρετικές γνωριμίες στο ιντερνέτι
m2... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K