Λιγο παλιοτερα...netmeeting..της πτνς..
Τι μου θύμισες τώρα... ΩΡΑΙΕΣ εποχές... (κάπου έχω κάτι logs από εκείνον τον ils server της HOL) ;)
ή μοιαζει πολυ η ειναι η jenna jamesonchris1982 ποιά είναι αυτή στο avatar σου?
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω για το θέμα... είστε να πούμε εμπειρίες από ΑΥΤΟ το σάιτ;
Για πές...
Γιατί δεν δοκιμάζει και κανένας άλλος; και μετά... τα ξαναλέω κι εγώΗ Σια...δεν λεει...
Μας εχει τιμωρια μεχρι νεοτερας
...είστε να πούμε εμπειρίες από ΑΥΤΟ το σάιτ;
Γιατί δεν δοκιμάζει και κανένας άλλος; και μετά... τα ξαναλέω κι εγώ
Ναι, αλλά εγώ σωπαίνω από διακριτικότητα, όπως (θα έπρεπε να) κάνουν οι κύριοιΔΙΚΙΑ σου ιδέα ήταν... κι άλλωστε, "οι κυρίες προηγούνται"
Ναι, αλλά εγώ σωπαίνω από διακριτικότητα, όπως (θα έπρεπε να) κάνουν οι κύριοι
Εγώ δεν έχω φαντασία, μάλλον με μπερδεύεις με άλλη.Δεν φταις εσυ Σια...η φαντασια σου τα φταιει...χιχιχιχιχ :-*
Δεν είδες γιατί δεν ήσουν εκεί την κατάλληλη στιγμή dur, όσο για την ιδέα, δεν άνοιξα εγώ το θρεντ. Άλλωστε αυτό που ήθελα να πιάσω το έπιασα και δεν θα το αφήσω εύκολαΕγώ πάντως δεν είδα κανέναν κύριο να γράφει ιστορίες από δω μέσα... ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ !!! Μήπως τελικά... "ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα" ???
Δεν είδες γιατί δεν ήσουν εκεί την κατάλληλη στιγμή dur, όσο για την ιδέα, δεν άνοιξα εγώ το θρεντ. Άλλωστε αυτό που ήθελα να πιάσω το έπιασα και δεν θα το αφήσω εύκολα
...είστε να πούμε εμπειρίες από ΑΥΤΟ το σάιτ;
Πρέπει να ομολογήσω πάντως πως όσες μπαίνουν εδώ για να ''ψωνίσουν'' είναι μάλλον έξυπνες.
Εξυπνες ΔΕΝ ξέρω αν και πόσο είναι, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ είναι κερατούδες...