καλως σας βρηκα!ειμαι νεο μελος, ειδα το τοπικ και τσιμπισα!
Λοιπον εχω πολλες εμπειριες απο dating sites, και θα θελα να σας πω μερικες
Η αληθεια ειναι οτι το chat - dating , εχει τελειωσει βασικα
Εχω πιασει τη φαση hol-dating club και τοτε οντως ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ειχα ραντεβου - σεξ, αλλα μετριες κοπελες...
εδω και μερικους μηνες ειμαι μελος στο ζοο- ΜΟΥΦΑ ! χαχαχαχαχα
Μπαινω chat με προφιλ-κελεπουρι, μετα απο μιση ωρα αρχιζουν και μου κανουν πριβε 19χρονα κοριτσακια-ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟ, κι απο κατι ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , αλλα μιλαμε για πολλες μαζι χαχαχαχαχα!
συμπτωση? δε θα το λεγα...χαχαχα
αλλα...και σε μερες και ωρες αιχμης, μου κανουν πριβε με φωτο(σπανια), ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
και ειναι τα στημενα μπαζακια του ζοο!χαχαχαχαχα ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ειναι θεοχοντρες κι εχουν και κατι φωτο σκοτεινες, τραβηγμενες απο κατι παραξενες γωνιες για να μη φαινονται τα χαλια τους!!!χαχαχαχα για κλαμματα ειναι, λυπαμαι τα παιδια που καιγονται εκει μεσα
μερικα καλα προφιλ που εχει μεσα μη τα παιρνετε στα σοβαρα...χαχαχα
επειδη ειμαι πολυ εμφανισιμος, και ειχα αρκετες σχεσεις με πολυ ωραια κοριτσια, το κατεχω το σπορ, και τα πραγματα προχωρουν τακα-τακα, εχω τις τεχνικες, και καταλαβαινω γρηγορα τη μουφα και το στημενο
καποιες τις εκανα να μου στειλουν φωτο μεσ το σαιτ(πρεπει να εισαι πολυ εμπειρος για να τις φτασεις εκει) μετα ...τηλεφωνο...κανω μια μικρη συνομιλια, καταλαβαινω οτι ειναι "εν υπηρεσια" και δε προχωρω, δεν αξιζει αλλωστε. ΚΑΨΙΜΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΨΙΜΟ!ΧΑΧΑΧΑ
θα μπορουσα να γραψω πολλεεες...σελιδες με συγκεκριμενες εμπειριες, αλλα σιγα-σιγα!
αμα θελετε ρωτηστε οτι γουσταρετε, για να εχουμε μια χαβαλετζιδικη κουβεντουλα περι μουφο-dating sites....xaxaxaxa....τα λεμε...