Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
σαν αυτούς και αυτές που μπαίνουνε στα chatrooms και μπαίνουνε μόνο για να  μιλάνε και να περνάει η ώρα και κάνουνε διαρκώς πρόσθεση φίλων από γουαδελούπες και φιλιππίνες.

Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν και θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να κάνουν;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παιδια εγω ειλικρινα απο δημοτικο μονο 4-5 ατομα που καναμε καλη παρεα θυμαμαι επιθετο..
τους αλλους μονο με μικρο..
μαλλον αρχισε το αλτσχαιμερ οπως ειπε ο Lastmoican :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν και θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να κάνουν;
το να μιλάνε με τους άλλους με την προοπτική να γνωριστούνε από κοντά...δεν σου περνάει από το μυαλό, έτσι;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ενας αρχιμπετοβλακας απο το σχολειο , εχει ανοιξει λογαριασμο και εχει κανει φιλες ολες τις γκομεναρες και νομιζει οτι καποιος ειναι  :jerking:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
το να μιλάνε με τους άλλους με την προοπτική να γνωριστούνε από κοντά...δεν σου περνάει από το μυαλό, έτσι;

Όταν μπαίνεις στο IRC και μιλάς πρώτη φορά με κάποιον/α,δεν μπορείς να έχεις σκοπό να γνωριστείς μαζί του από κοντά.Αυτό προϋποθέτει πολλές ώρες "επικοινωνίας".Έμπαινα για μία 5ετία στο IRC από το Σεπτέμβριο του 1999,και γνώρισα μόνο 3 άτομα από το σύνολο των 15 που είχαμε αλλάξει emails και είχαμε πιο συχνή επικοινωνία.Οι άλλοι,για δικούς τους λόγους κυρίως δε θέλησαν να γνωριστούμε.Ξέρεις,το διαδίκτυο είναι ένα περιβάλλον που κρύβει πολλές παγίδες.Παρολαυτά,έχω μια επικοινωνία με κάποια άτομα,και με έχουν βοηθήσει σε κάτι θέματα πολλές φορές.Έστω και αν δεν τα έχω δει ποτέ από κοντά.Το chatting είναι μέσο επικοινωνίας,σε μια εικονική πραγματικότητα.Δεν είναι μέσο-αποκλειστικό-για γνωριμίες,ούτε προξενητρα όπως έχει μεταλλαχθεί τα τελευταία χρόνια,όπου όλοι μπαίνουν για να βρουν γκόμενα να γαμήσουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όταν μπαίνεις στο IRC και μιλάς πρώτη φορά με κάποιον/α,δεν μπορείς να έχεις σκοπό να γνωριστείς μαζί του από κοντά.Αυτό προϋποθέτει πολλές ώρες "επικοινωνίας".Έμπαινα για μία 5ετία στο IRC από το Σεπτέμβριο του 1999,και γνώρισα μόνο 3 άτομα από το σύνολο των 15 που είχαμε αλλάξει emails και είχαμε πιο συχνή επικοινωνία.Οι άλλοι,για δικούς τους λόγους κυρίως δε θέλησαν να γνωριστούμε.Ξέρεις,το διαδίκτυο είναι ένα περιβάλλον που κρύβει πολλές παγίδες.Παρολαυτά,έχω μια επικοινωνία με κάποια άτομα,και με έχουν βοηθήσει σε κάτι θέματα πολλές φορές.Έστω και αν δεν τα έχω δει ποτέ από κοντά.Το chatting είναι μέσο επικοινωνίας,σε μια εικονική πραγματικότητα.Δεν είναι μέσο-αποκλειστικό-για γνωριμίες,ούτε προξενητρα όπως έχει μεταλλαχθεί τα τελευταία χρόνια,όπου όλοι μπαίνουν για να βρουν γκόμενα να γαμήσουν.
αυτό προϋποθέτει λοιπόν πως σαν σκοπό σου δεν έχεις το να κάνεις φίλους σου 500 άτομα που δεν τα κέρεις αλλά πως έχεις σκοπό να γνωριστείς με 5-10 άτομα και να αλληλοβοηθηθείτε με διάφορους τρόπους. Εγώ που κάνω chatting πάνω από 10 χρόνια λοιπόν σου λέω πως πίσω από το 90% της επικοινωνίας βρίσκεται το σεξ. Και εννοώ πως είτε κάποιοι δεν μπορούν να το έχουνε και νομίζουν πως έτσι θα το βρούνε ή πως έτσι το αποκτούνε είτε κάποιοι βιώνουν το σεξ με ένα περίεργο τρόπο. Όταν λέω σεξ εννοώ επίσης πως η κάθε αχλάδω που δεν την κοιτάει κανείς πουθενά και ο κάθε αχλάδας που μόνο η μάνα του τον βλέπει όμορφο ξαφνικά μπορεί να αποκτήσει μια φοβερή προσωπικότητα και προφίλ εκεί μέσα και το παίζει γαμίκουλας - γκόμενα για την αντίστοιχη περίπτωση.
Εικονική πραγματικότητα ναι, αλλά πάρα πολλοί και πολλές την κάνουν κανονική πραγματικότητα της ζωής τους

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτό προϋποθέτει λοιπόν πως σαν σκοπό σου δεν έχεις το να κάνεις φίλους σου 500 άτομα που δεν τα κέρεις αλλά πως έχεις σκοπό να γνωριστείς με 5-10 άτομα και να αλληλοβοηθηθείτε με διάφορους τρόπους. Εγώ που κάνω chatting πάνω από 10 χρόνια λοιπόν σου λέω πως πίσω από το 90% της επικοινωνίας βρίσκεται το σεξ. Και εννοώ πως είτε κάποιοι δεν μπορούν να το έχουνε και νομίζουν πως έτσι θα το βρούνε ή πως έτσι το αποκτούνε είτε κάποιοι βιώνουν το σεξ με ένα περίεργο τρόπο. Όταν λέω σεξ εννοώ επίσης πως η κάθε αχλάδω που δεν την κοιτάει κανείς πουθενά και ο κάθε αχλάδας που μόνο η μάνα του τον βλέπει όμορφο ξαφνικά μπορεί να αποκτήσει μια φοβερή προσωπικότητα και προφίλ εκεί μέσα και το παίζει γαμίκουλας - γκόμενα για την αντίστοιχη περίπτωση.
Εικονική πραγματικότητα ναι, αλλά πάρα πολλοί και πολλές την κάνουν κανονική πραγματικότητα της ζωής τους

απιστευτα σωστος!!
ετσι ακριβως!σε facebook και chat στυλ ζοο ισχυει αυτο που λες,το 90% ψαχνει σχεση,σεξ κλπ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

+100000000 ελεος πια. βλεπουν γκομενα στο νετ και πρεπει ντε και καλα αυτη να ψαχνεται :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οσο για το φαισμπουκ και λοιπες μαλακιες εγω πια μονο ενα προφιλ κι αυτο για να δειχνω τις φωτος μου οταν καποιος μου το ζηταει. καφριλα με αυτο το πραμα το φαισμπουκ σε κανουν να νιωθεις μαλακας αμα δεν εχεις. ε οχι ρε γαμωτο δεν εχω κι ουτε θελω ετσι για να κανω την διαφορα >:( >:( >:(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,και εδώ δεν μιλούσα μόνο για σεξουαλική γνωριμία.
Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους για επαγγελματική συνεργασία, άντρες και γυναίκες.
Αλλά το facebook δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Κατεμέ είναι μια παπαριά και μισή...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αν μπαίνεις σε chatrooms τύπου Hellas,Greece κλπ,ναι έτσι είναι.Αλλά εγώ έμπαινα σε chatrooms που είχαν το πολύ 20 άτομα σε ώρες αιχμής,και γινόταν χαβαλές στο "main" και δεν ηταν όλοι χαμένοι στα prives.Και σε πληροφορώ,ότι όταν έμπαινα σε chatrooms,εκείνη την εποχή,δεν μου έλειπε καθόλου το σεξ.Απλώς για να περάσω την ώρα στο σπίτι,όπως περνάω την ώρα μου στο bourdela.com έμπαινα στα chatrooms,αφού φόρουμ δεν υπήρχαν.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους για επαγγελματική συνεργασία, άντρες και γυναίκες.
Αλλά το facebook δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Κατεμέ είναι μια παπαριά και μισή...

Γιατί σου είπα ότι εγώ έχω γνωρίσει άτομα μόνο για σεξ;Ούτως ή άλλως μέσα από το internet δεν ψάχνω να γαμήσω,προτιμώ να το κάνω στο "ανοιχτό πεδίο" βλέποντας τα μάτια της γκόμενας την ώρα που της μιλάω.

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλό το internet, το facebook, το msn κτλ. για να περνάς την ώρα σου....

αμά γίνεται μόδα...και πώρωση.....γάματα.....

το καλύτερο είναι η προσωπική επαφή.....εάν θες να γνωρίσεις κόσμο βγές έξω και γνώρισε.....

κάνε clubing...και θα γνωρίσεις....
΄
φίλους άμα δεν έχεις μέχρι τώρα άστο καλύτερα....κάνε μόνο γνωστούς.....και βλέποντας και κάνοντας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν μπαίνεις σε chatrooms τύπου Hellas,Greece κλπ,ναι έτσι είναι.Αλλά εγώ έμπαινα σε chatrooms που είχαν το πολύ 20 άτομα σε ώρες αιχμής,και γινόταν χαβαλές στο "main" και δεν ηταν όλοι χαμένοι στα prives.Και σε πληροφορώ,ότι όταν έμπαινα σε chatrooms,εκείνη την εποχή,δεν μου έλειπε καθόλου το σεξ.Απλώς για να περάσω την ώρα στο σπίτι,όπως περνάω την ώρα μου στο bourdela.com έμπαινα στα chatrooms,αφού φόρουμ δεν υπήρχαν.
δεν διαφωνούμε πουθενά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλό το internet, το facebook, το msn κτλ. για να περνάς την ώρα σου....

αμά γίνεται μόδα...και πώρωση.....γάματα.....

το καλύτερο είναι η προσωπική επαφή.....εάν θες να γνωρίσεις κόσμο βγές έξω και γνώρισε.....

κάνε clubing...και θα γνωρίσεις....
΄
φίλους άμα δεν έχεις μέχρι τώρα άστο καλύτερα....κάνε μόνο γνωστούς.....και βλέποντας και κάνοντας
έλα όμως που αυτοί που συνήθως (όχι όλοι - η πλειοψηφία) παίνουνε μέσα σε τέτοια chatoδωμάτια μπορούν μόνο να πλησιάσουνε μια κοπέλα με το "γεια σου, τι κάνεις; Πώς σε λένε; Από πού είσαι; ηλικία;"
Εκεί σταματάει το διαθέσιμο λεξιλόγιο τους και η φαντασία τους πτωχεύει περεταίρω. Αυτοί λοιπόν ΔΕΝ μπορούν έξω ...

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όλοι το κάνουν αυτό στην αρχή....και συμφωνώ μαζί σου......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
μοδα ειναι και θα περασει..............και εγω εχω γραφει αλλα δεν μπαινω συχνα.........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.235
Πόντοι
22.785
Αψογος............ :jerking: :jerking: :jerking: :bigdick: :bigdick:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ελεος εμενα γτ μου την πεφτουν μουναρες ;;; ναι γυναικες εκτος απο τους αντρες σε ολα αυτα τα σαιτς

Με τις λεσβίες είναι αλλιώς...Οι κανονικές γυναίκες που ψάχνονται στο τσατ συνήθως δε βλέπονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom