Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
δεν σε βρισκω!!μην κουνιεσαι!!!χαχαχ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε... της λες να σηκωθεί... για να κάνει λίγο πασαρέλα ;)

σωστος. εγω παντως αμα με ρωταν πως ειμαι λεω την αληθεια για να μην εχουμε παρατραγουδα μετα (οχι μην με ρωτησει κανεις)

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ναι παιδι μου.ταβλακι για πλακα!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.404
Πόντοι
6.955
Παιδιά καλησπέρα θέλω να παραθέσω κι εγω την άποψη μου καθώς εχω αφιερώσει πολυ χρονο απο την ζωη μου σε dating clubs και chat. Εμπενα καθημερινα σε dating sides απο το 2002 ως το 2005, ειχα βάλει φωτογραφία μου και εχω στείλει εκατονταδες μυνήματα. Το αποτέλεσμα ειναι μηδεν εις το πηλίκο, απλά δυο τρείς αόριστες απαντήσεις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά καλησπέρα θέλω να παραθέσω κι εγω την άποψη μου καθώς εχω αφιερώσει πολυ χρονο απο την ζωη μου σε dating clubs και chat. Εμπενα καθημερινα σε dating sides απο το 2002 ως το 2005, ειχα βάλει φωτογραφία μου και εχω στείλει εκατονταδες μυνήματα. Το αποτέλεσμα ειναι μηδεν εις το πηλίκο, απλά δυο τρείς αόριστες απαντήσεις.

Τότε λυπάμαι πως θα στο πω έτσι... αλλά έφταγε η φωτογραφία σου, ή τα μηνύματα που έστελνες ή το προφίλ σου γενικότερα...
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ μετά από τόση ενασχόληση... θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ :headbang:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.404
Πόντοι
6.955
Παιδιά καλησπέρα θέλω να παραθέσω κι εγω την άποψη μου καθώς εχω αφιερώσει πολυ χρονο απο την ζωη μου σε dating clubs και chat. Εμπαινα καθημερινα σε dating sides απο το 2002 ως το 2005, ειχα βάλει φωτογραφία μου και εχω στείλει εκατονταδες μυνήματα. Το αποτέλεσμα ειναι μηδεν εις το πηλίκο, απλά δυο τρείς αόριστες απαντήσεις. Τα συμπεράσματα μου για αυτά τα side είναι πως: α) οι γκόμενες μπαίνουν τις πιο πολλές φορές για επιβεβαίωση β) οι ανδρες βάζουν ψεύτικες φωτογραφιες, ειδικα κατι μπρατσωμένοι, όμορφοι κτλ, θα μπορουσαν  να βρουν γκόμενα κι εκτός internet αυτοι) γ) οι operators δημιουργούν ψευτικα γυνακεια προφιλ τα οποια εξαφανιζονται μετα απο μερικες εβδομαδες δ) ειναι τοσα πολλα τα μυνηματα που περνει μια γυναικα ωστε είναι στατιστικα απιθανο να σου απαντησει.
Απο το 2004 και μεχρι σημερα ασχολουμε με το chat στο mirc εχω αφιερωσει στην κυριολεξια κομματι απο την ζωη μου, σας μιλαω για πολλες ώρες. Οι επιδόσεις μου δυστυχώς είναι πενιχρές η επένδυση είναι χασουρα. Μια φορα βγήκα με μια η οποία μετα δεν απανταγε στα μυνηματα και πρόσφατα ταξίδεψα 3 ωρες απο την Αθηνα για να συναντησω, για κακη μου τυχη, μια βρωμιαρα θεόχοντρη που με είχε παραμυθείασει πως έχει μεσογειακό σώμα.  Προσοχή παιδια..ποτε ραντεβου στα τυφλά με γκόμενα 99% θα είναι μπαζο. Σε οτι αφορα το cybersex ομολογώ πως βρίσκω ακόμα και σήμερα αν και οχι ευκολα.
Τα συμπεράσματα μου απο το chat είναι: α) απο τα chat αξίζει μονο το κλασικό mirc το zoo έχει πολυ αργο server β) προσβάλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας διοτι τα πουτανακια δεν μας απαντουν και μας σνομπαρουν γ)οποιος ξέρει να κάνει φλερτ στην καθημερινη ζωη μπορεί να πείσει και στο chat γκόμενα για να βγούνε, εαν δεν το εχεις στην καθημερινη ζωη (οπως εγω) δεν πετυχαινεις και στο internet  δ) πολλές γκόμενες μπαίνουν για αυτοεπιβεβαίωση ε)πισω απο γυναικεία nick κρύβονται συχνα πουστηδες, ο εμπειρος chater τους καταλαβαινει, ποτε μην ανοιγετε καμερα εαν δεν ανοιξει και η γκομενα (σπανιοτατο)ε) πολλά πουτανακια έχουν το θρασσος να μπαίνουν απο την δουλεια τους ειδικα απογευματινες ωρες στ) η αναλογια χρονου που αφιερωνουμε και αποτελεσματος είναι τοσο μεγαλη που μάλλον δεν αξίζει να ασχολούμαστε, ίσως να φταίω κι εγω που ξερω να φλερταρω. Τελειώνοντας θελω να φωναξω ενα σύνθημα το οποίο είναι στο πνετυμα της συζητησης...ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΥΣΤ.
καλο βολι!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.404
Πόντοι
6.955
κι εγω αυτο λες duraccel στατιστικα θα έπρεπε κατι να ειχε γινει, έχεις δικιο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Τότε λυπάμαι πως θα στο πω έτσι... αλλά έφταγε η φωτογραφία σου, ή τα μηνύματα που έστελνες ή το προφίλ σου γενικότερα...
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ μετά από τόση ενασχόληση... θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ :headbang:
Σωστά, κάτι φταίει. Και ειδικά το 2002, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα από ό,τι τώρα.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
οτι και να πει ειναι ψεματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom