Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον παιδια
το σκορ στο ταβλι εχει ως εξης
πρωτη παρτιδα πορτες => διπλο (εγω)
δευτερη παρτιδα πορτες =>απλο (εγω)
τριτη (και φαρμακερη) φευγα=> απλο (εγω)

συνολο
4-0 υπερ μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.547
Πόντοι
4.615
 Προσοχή παιδια..ποτε ραντεβου στα τυφλά με γκόμενα 99% θα είναι μπαζο.  
Φίλε jim28 απομόνωσα μόνο αυτό το κομμάτι από το post σου γιατί είναι το μόνο με το οποίο διαφωνώ. Κατά τα λοιπά πιστεύω ότι έχεις σωστές σκέψεις και συμπεράσματα για το τι συμβαίνει στα διάφορα sites. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι μπάζα κατά 99%. Έχω βγει αρκετές φορές ραντεβού στα τυφλά, είδα και μπάζα, είδα όμως και γυναίκες αν όχι καλλονές, πλην όμως εμφανίσιμες και πραγματικά έτοιμες για όλα... Και όποτε βγήκα ραντεβού στα τυφλά πέρασα και πραγματικά καλά και είχα αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα, όπως αναφέρω και σε κάποιο post παραπάνω.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα ...
δ) ειναι τοσα πολλα τα μυνηματα που περνει μια γυναικα ωστε είναι στατιστικα απιθανο να σου απαντησει.

Αν θελει καποιος να ασχοληθει πραγματικα επαγγελματικα με το θεμα και να βγαλει σωστα στατιστικα στοιχεια σαν το παραπανω, ειναι πολυ απλο το τι εχει να κανει:

Φτιανει ενα ψευτικο γυνακειο προφιλ, βαζει οτι φωτογραφια θελει απο το ιντερνετ, και περιμενει να δει τι κινηση θα μαζεψει.

Σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι εχει ενδιαφερον (πέρα απο το οτι μερικες φορες ειναι και διδακτικο, και εχει και πλακα!)

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Αν θελει καποιος να ασχοληθει πραγματικα επαγγελματικα με το θεμα και να βγαλει σωστα στατιστικα στοιχεια σαν το παραπανω, ειναι πολυ απλο το τι εχει να κανει:

Φτιανει ενα ψευτικο γυνακειο προφιλ, βαζει οτι φωτογραφια θελει απο το ιντερνετ, και περιμενει να δει τι κινηση θα μαζεψει.

Σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι εχει ενδιαφερον (πέρα απο το οτι μερικες φορες ειναι και διδακτικο, και εχει και πλακα!)

πολυ σωστος

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά, κάτι φταίει. Και ειδικά το 2002, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα από ό,τι τώρα.

σετι ακριβως ηταν καλυτερα τα πραγματα το 2002 ? εννοεις την κατασταση στο μυαλο των ελεινιδων?

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
και εγω ημουνα ενα διαστημα ημουνα στα σαιτ τα ελληνικα με αποτελεσματα πενιχρα .πήρα μεταγραφη στα αντιστοιχα του εξωτερικου και σωθηκα .
δεν αντιλεγω οτι φιλοι εδω μεσα μπορει να ειχαν καλα αποτελεσματαοπως τα θελαν οι ιδιοι στα ελληνικα σαιτ.Και ξερω καποιους ανθρωπους οι οποιοι κανουν καμακι σε ελληνιδες καιτην βρισκουν μαζι τους.
εγω παντως δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια ουτε βεβαια και το επιδιωκω πλεον να μπω σεαυτη.  spaciba

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.547
Πόντοι
4.615
σετι ακριβως ηταν καλυτερα τα πραγματα το 2002 ? εννοεις την κατασταση στο μυαλο των ελεινιδων?
Φίλε Ποσειδώνα εκ των αποτελεσμάτων που ο ίδιος έχω ζήσει είπα ότι το 2002 ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πλέον είναι τραγικά. Ίσως επειδή τότε ασχολούνταν με γνωριμίες μέσω διαδικτύου πιο συνειδητοποιημένες γυναίκες με το τι ψάχνουν μέσα σε ένα site γνωριμιών, ενώ τώρα έχει μπει και η κουτσή Μαρία, που είναι αμφίβολο καταρχήν και το εάν είναι Μαρία και το τι θέλει εκεί μέσα καμιά φορά ούτε και η ίδια το γνωρίζει καλά καλά.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε jim28 συμφωνώ με αυτά που γράφεις , ειδικά με το συμπέρασμα ότι  από ένα σημείο και μετά προσβάλλεται η αξιοπρέπεια σου.Εγώ ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια και κάτι μήνες και έχω βγει συνολικά με 4 -όλες χοντρές.Και δυστυχώς δε μου σηκώνεται με χοντρές.
Να σε ρωτήσω κάτι , πόσο χρονών είσαι ; Νομίζω ότι παίζει ρόλο γιατί τα περισσότερα πορνίδια εκεί μέσα ψάχνουν 35άρηδες εργένηδες για να τις πληρώνουν ή παντρεμένους.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Φίλε jim28 συμφωνώ με αυτά που γράφεις , ειδικά με το συμπέρασμα ότι  από ένα σημείο και μετά προσβάλλεται η αξιοπρέπεια σου.Εγώ ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια και κάτι μήνες και έχω βγει συνολικά με 4 -όλες χοντρές.Και δυστυχώς δε μου σηκώνεται με χοντρές.
Να σε ρωτήσω κάτι , πόσο χρονών είσαι ; Νομίζω ότι παίζει ρόλο γιατί τα περισσότερα πορνίδια εκεί μέσα ψάχνουν 35άρηδες εργένηδες για να τις πληρώνουν ή παντρεμένους.
Αγαπητε Oneofus ειμαι ενας εργενης 30ρης, δεν ξερω τι ψαχνουν παντως μαλλον χανουμε τον χρονο μας, (και δεν ειμαι ασχημος σε εμφανιση.)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ελεος εμενα γτ μου την πεφτουν μουναρες ;;; ναι γυναικες εκτος απο τους αντρες σε ολα αυτα τα σαιτς

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια τι μανια εχει πιασει τους ελληνες με αυτο το facebook?
ολο κ περισσοτερες γκομενες μου λενε ΕΧΕΙΣ FACEBOOK?
ελεος,τι τρελα ειναι αυτη?να σου πει κινητο,να σου πει Msn,λογικα.ΜΑ FACEBOOK?

και καθονται κ μετρουν ποιος εχει πιο (μεγαλη) πολλους φιλους?

πρεπει να τους γαμησουμε,να τους σπασουμε την μαλακια,προτεινω ΟΛΟΙ ΟΙ BOURDELIΑΡΗΔΕΣ να κανουν ενας add τον αλλο σαν friends,να γινουμε με 2.000 φιλους ο καθενας κ στο προφιλ του ο καθενας να αφηνει μηνυμα στον αλλο για σπερμα,κωλους,γκομενες κλπ.

Ημαρτον δηλαδη..ξερω ατομα με 200 φιλους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΙΛΟ,ΕΣΤΩ ΓΝΩΣΤΟ για να πανε για καφε!!Τι να τους κανεις τους 300 φιλους αν ειναι αγνωστοι σου ρε??ειναι δυνατον ρε παιδια?πως το βλεπετε εσεις?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ο αρχικός λόγος δημιουργίας του facebook δεν καλύπτει αρκετούς από εμάς. Το facebook δημιουργήθηκε για να μπορείς να βρίσκεις παλιούς φίλους που σας συνδέει μια φιλία ή έστω μια γνωριμία. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική, οι περισσότεροι φοιτητές φεύγουν από το πατρικό τους για τις σπουδές και μετά συνεχίζουν την ζωή τους σε δουλειές κλπ. Εδώ αυτό συμβαίνει πολύ λιγότερο.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι μια μόδα. Από τους δικούς μου φίλους πολλοί είναι άτομα από την δουλειά που τους βλέπω κάθε μέρα. Ε, τι να πούμε μέσα από το pc? τα λέμε live...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ο αρχικός λόγος δημιουργίας του facebook δεν καλύπτει αρκετούς από εμάς. Το facebook δημιουργήθηκε για να μπορείς να βρίσκεις παλιούς φίλους που σας συνδέει μια φιλία ή έστω μια γνωριμία. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική, οι περισσότεροι φοιτητές φεύγουν από το πατρικό τους για τις σπουδές και μετά συνεχίζουν την ζωή τους σε δουλειές κλπ. Εδώ αυτό συμβαίνει πολύ λιγότερο.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι μια μόδα. Από τους δικούς μου φίλους πολλοί είναι άτομα από την δουλειά που τους βλέπω κάθε μέρα. Ε, τι να πούμε μέσα από το pc? τα λέμε live...

ετσι ακριβως φιλε!
τωρα λενε αλλοι ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ..μα βρε μαλακα,θυμασαι στο δημοτικο πως λεγαν τους συμμαθητες σου?τοσο ξιφιας εισαι?  :uglystupid: :uglystupid:
τι να πω..

εγω δεν θα ησυχασω αν δεν κανω friend τον τσιπρα  :boobies: :uglystupid: :boobies: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
Να μερικα ενδιαφεροντα βιντεακια

[youtube=425,350]
]

*
Παρωδια:

[youtube=425,350]
]

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ετσι ακριβως φιλε!
τωρα λενε αλλοι ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ..μα βρε μαλακα,θυμασαι στο δημοτικο πως λεγαν τους συμμαθητες σου?τοσο ξιφιας εισαι?  :uglystupid: :uglystupid:
τι να πω..

εγω δεν θα ησυχασω αν δεν κανω friend τον τσιπρα  :boobies: :uglystupid: :boobies: :2funny: :rockon:

Αναλογως τι ηλικια εχεις μπορει και να θυμασαι τους συμμαθητες σου...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
κι εγώ από φατσοβιβλίο βρήκα άτομα που είχα χάσει, που φύγαν για σπουδές ή και παλιούς φίλους που είχαμε για διάφορους λόγους διακόψει επικοινωνία. αλλά είναι πραγματικά χαζό να έχεις στους φίλους άτομα τα οποία δεν έχεις συναντήσει αλλά ούτε και ανταλλάξει έστω και μια κουβέντα. η τακτική είναι δημοφιλής για να κάνεις παιχνίδι, να στέλνεις εφαρμογές, να κερδίζεις πόντους και λοιπές μαλακίες ...

εξίσου χαζό είναι να περιμένεις να μιλήσεις ή να έχεις επαφή με κάποιον στο φατσοβιβλίο, την ώρα που ενώ μπορείς να του τηλεφωνήσεις και να βγείτε για καφέ παρέα, γενικά τον αγνοείς !!!

στο δε εξωτερικό, υπάρχουν άτομα που λόγω του προφίλ τους στο φατσοβιβλίο χάσανε θέση εργασίας για την οποία δηλώσανε ενδιαφέρον ...

Τα έσοδα του σάιτ προέρχονται εκτός από τις διαφημίσεις, στην πώληση κάποιων δεδομένων των χρηστών, σε διαφημιστές ... απο εδώ και πέρα προσοχή τί παρουσία καταγράφει ο καθένας μας στο νετ !

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Facebook και μαλακίες.Μια μόδα που θα τελειώσει.Πριν καμια δεκαετία ήταν το IRC και το ICQ.Ψώφησαν αυτά και βγήκε το facebook.Ένας φίλος μου μού έστειλε το link του,άνοιξα ένα λογαριασμό,και από τότε δεν ξαναμπήκα.Ούτε τα στοιχεία δε θυμάμαι!Όταν είχα πει σε μια,ότι έχω σελίδα,μου λέει "στο facebook;" :headbang:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τι να πω..
6 χρόνια με τα ίδια άτομα τα επίθετα σου αφήνουν στάμπα στο μυαλό.
ακόμα και τα χαρακτηριστικά σου μένουν.
πρόπερσι στην Αμοργό αναγνώρισα άτομο που είχα να τον δω απο την 6η Δημ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ετσι ακριβως φιλε!
τι να πω..

καλα το άρχισες βρε λαπλας, αλλά αυτό με το δημοτικό ήταν μπούρδα. Φυσικά και θυμάσαι όλους τους συμμαθητές σου. Αν δεν τους θυμάσαι, να το ψάξεις...έτσι αρχίζει το αλτσχάιμερ.
Όσο για το facebook είναι η ίδια μαλακία σαν αυτούς και αυτές που μπαίνουνε στα chatrooms και μπαίνουνε μόνο για να  μιλάνε και να περνάει η ώρα και κάνουνε διαρκώς πρόσθεση φίλων από γουαδελούπες και φιλιππίνες.
Άκου λέει κάνεις ένα προφίλ και έρχονται και σου γράφουνε οι γνωστοί σου εκεί τι καλό παιδί που είσαι!....και οι γνωστοί σου αυτοί γιατί δεν σε παίρνουν ένα τηλεφωνάκι να σου το πούνε ρε μπαγλαμά; Κοστίζει; Αν ναι, να τους βάλεις εσύ ένα σχόλιο που να λέει πως εσύ που τους ξέρεις πάντα ήταν τσίπηδες...χιχι.
αμερικανιές.....μαλακίες τούμπανα δηλαδή...
σωστός ο Λαπλάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom