Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κάποτε, όπως λέω και παραπάνω, τα πράγματα ήταν καλύτερα, και κατά 90% όποτε βγήκα ραντεβού εντελώς στα τυφλά με γυναίκα από site, είχα και επιτυχία.

Αχχ ΤΙ μου θύμησες τώρα... εποχές Dating Club... ραντεβουδάκια σχεδόν καθημερινά και γαμήσια αβέρτααα... ΩΡΑΙΑ χρόνια ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο το εχω ξανακουσει οτι δεν δειχνουν φωτο η δεν ανοιγουν καμερα. δεν το κανουν γτ ειναι ασχημες απλα ειναι ασχετες με το ιντερνετ και φοβουνται μην εκτεθουν αμα δειξουν μια φωτο τους λες και ο κοσμος ολος θα ασχολειται μαζι τους. το πιο πιθανο ειναι οτι αμα στειλεις φωτο μετα απο λιγο καιρο το ατομο στο οποιο την εστειλες θα την σβησει αμα χαθει και η επαφη αλλα το που μυαλο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
evabb είναι μία εξήγηση αυτή για κάποιες ελάχιστες, για τις περισσότερες είναι μία πρόφαση πιστεύω. Εξάλλου, με την ίδια λογική και οι άντρες δεν θα πρέπει να στέλνουν σε καμία γυναίκα φώτο λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Και στην τελική, θεωρώ ως ένδειξη χαμηλού δείκτη νοημοσύνης το να κρίνει κανείς κάποιον αποκλειστικά και μόνο από μία φωτογραφία, η οποία κατά περίπτωση μπορεί είτε να τον ανεβάζει είτε να τον κατεβάζει.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αχχ ΤΙ μου θύμησες τώρα... εποχές Dating Club... ραντεβουδάκια σχεδόν καθημερινά και γαμήσια αβέρτααα... ΩΡΑΙΑ χρόνια ;)
Πέρασαν αυτά τα χρόνια φίλε μου, ανεπιστρεπτί φοβάμαι....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
evabb είναι μία εξήγηση αυτή για κάποιες ελάχιστες, για τις περισσότερες είναι μία πρόφαση πιστεύω. Εξάλλου, με την ίδια λογική και οι άντρες δεν θα πρέπει να στέλνουν σε καμία γυναίκα φώτο λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Και στην τελική, θεωρώ ως ένδειξη χαμηλού δείκτη νοημοσύνης το να κρίνει κανείς κάποιον αποκλειστικά και μόνο από μία φωτογραφία, η οποία κατά περίπτωση μπορεί είτε να τον ανεβάζει είτε να τον κατεβάζει.

συμφωνω ασε που οι φωτος μπορει να λενε πολλα ψεματα. ετσι την επαθα κι εγω μια φορα με εναν κοντο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η φώτο του έδινε ύψος δηλαδή;;;;

στις φωτος δεν φαινοταν ρε παιδι μου και υπεθεται οτι ενταξει θα ειναι ενας νορμαλ ανθρωπος... αυτος ηταν ομως πιο κοντος κι απο μενα χωρις να φοραω τακουνια και ειμαι μονο 1,64!

Το κοντος...παει στο διαλο...το αλλο ηταν χειροτερο... :2funny: :2funny: :2funny:

σουτ εσυ

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Βάσει των όσων λέει ο altec21, υπήρχε και άλλο σοβαρότερο πρόβλημα πλην του ύψους;;;;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ναι για το οποιο ειχα γνωση και στο ραντεβου πηγα για να κλεισω αυτη την ιστορια.
Μάλιστα. Δε ρωτώ παραπάνω γιατί θα εμπίπτουν μάλλον στο νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
τωρα "τσιμπησα" μια απο το zoo!!λετε να διαβαζει το μπουρδελα και να καρφωθω?χαχαχα

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
για να δουμε τι θα γινει!αν παιξει τπτ καλο θα κανω την ανταποκριση!!ειμαστε ακομα σε φαση msn!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom