Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
το facebook είναι ωραίο γιατί μπορείς να ξαναμιλήσεις με φίλους από τα μαθητικά χρόνια... όμως ανταλλάσετε τηλέφωνα και τα λέτε έξω... όχι από κει... ;);)
requests και μαλακίες..... παπαροπαιχνίδια....

το myspace είναι ωραίο για τις μπάντες.... ;);)

προσωπικά έχω λογαριασμό και στα 2!!

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δειτε αυτο το group στο facebook "Steak and a Blowjob Day"...αυτο που μου αρεσε ηταν οτι μια εγραψε στο wall... "I don't have a boyfriend, but I give a good blowjob ;-) xxxx"

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
το facebook είναι ωραίο γιατί μπορείς να ξαναμιλήσεις με φίλους από τα μαθητικά χρόνια... όμως ανταλλάσετε τηλέφωνα και τα λέτε έξω... όχι από κει... ;);)
requests και μαλακίες..... παπαροπαιχνίδια....

το myspace είναι ωραίο για τις μπάντες.... ;);)

προσωπικά έχω λογαριασμό και στα 2!!

Θα συμφωνησω στο πρωτο κομματι για το φεης μπουκ και το πως πρεπει να βρισκεσαι με τους φιλους εξω. Γενικοτερα ομως τα θεωρω μεγαλες μαλακιες και τα δυο...

Μολαταυτα παντως ενας, συνομιληκος μου στη δουλεια επιασε κουβεντα με μια σχετικα καλη κοπλειτσα στην εμφανιση ή οποια στην αρχη το παιξε λιγο μυξοπαρθενα..αλλα μια βδομαδα τωρα τον εχει ξεζουμισει...

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν η σειρά μου να πω τα στατιστικά μου στα site γνωριμιών. Μπαίνω περίπου από το 2000 μέχρι κ τώρα αν και πιο αραιά.
Από το irc που έμπαινα τα πρώτα 5 χρόνια και σίγουρα δεν πρόκειται να δοκιμάσω ξανά την τύχη μου εκεί, το τελικό σκορ μου καμιά 10αριά γκόμενες να πηδήξω, άλλες τόσες πίπα, πολλές ήττες, δηλ να δίνουμε ραντεβού να με βλέπει από μακρυα και να την κάνει με ελαφρά ή να καθόμαστε για καφέ να στέλνει μηνυμα στη φιλη της να της πει τις εντυπωσεις της να το στέλνει καταλάθος σε μένα και να διαβαζω "πωπω,μαυρο χαλι είναι μωρη" (τα μεγαλα Χ) αλλά και άπειρες τηλεφωνικές μαλακίες. Οι γκόμενες από μέτριες ως γαμησέτα,πλεοψηφία χοντρές, και το μόνο θετικό γαμούσες πρώτο ραντεβού και δεν χρειαζόταν να ξαναβγείς. Ένα μόνο γκομενάκι έβγαλα νορμάλ και κάναμε σχέση από εκεί και απορώ τη δουλειά είχε εκεί.
Μία που ακόμα δε μπορώ να ξεχάσω είναι ένα μουνάκι ξανθό,ψηλό,glamuraτο -31χρ, 25χρ εγώ- και μέσα σε 20λεπτά μου έχει δώσει μσν,μου δείχνει φώτο τις με εσώρουχα, και μου λέει πάμε Βόλτα με αμάξι της! Και σκάει με αυτοκίνητο με παίρνει και ξεκΙνάμε. δείχνει πιο σούπερ μωρό από κοντά, η φούστα κοντή να φαίνεται ζαρτιέρα και τα ρέστα. Ο μαλάκας δεν έκανα κράτει και άρχισα άγριο χώσιμο ενώ οδηγάει. Μέγα λάθος κίνηση καθώς μου λεγε να σταματήσω μην τρακάρουμε, αλλά ποιος σταματάει; αποτέλεσμα με αφήνει εκεί όπου με πήρε και πήρα δώρο μαλακία για το σπίτι.
Κάπου που έκανα καλά σκηνικά ήταν με τις pαnafon το chat. Πιτσιρίκες επί το πλείστον και δε μας χαλάει καθόλου. Κάθεται παρτουζα με τον κολλητό μου με μία από αγρίνιο 17χρ και αργότερα με μια 18χρ χοντρουλα από κορυδαλο. Γνώρισα και ένα έκφυλο μουνάκι gothou αλλά έφαγα Χ από κοντά και εκλαιγα τα γκαφρα μου στα απειρα sms που στέλναμε.
Παρακάτω γνωρίζω το zoo. Από οτι έχω παρατηρήσει το κράζετε εδώ οι παλιοί και ίσως με το δίκιο σας,εγω άλλωστε δε είχα την τύχη να γνωρίζω το τότε datingclub. Αλλά από το irc στο zoo υπάρχει διαφορά. Έχουν προφίλ και φώτο δε φοβάσαι μην αντικρύσεις ultra μπάζο,το βασικότερο βλέπεις από που είναι (εποχή irc τώρα και ψήνεται γκόμενα για ποτό αφού μου λέει μένει αμπελόκηπους και τις λέω κοντά μένουμε.αλλάζουμε τηλ και μετά καταλαβαίνω οτί μιλάει για σαλονικα. Και πιο κλασικό ξενέρωμα μιλατε,μιλατε και εκει που παει ωραια η κουβεντα σου λεει μενει εβρο) και στα 3χρόνια έχω γαμήσει 15 μουνιά από μέτρια ως πολύ καλά, λίγα Χ από κοντά λόγω οτι εχω ενα profile και υπάρχει φωτο.
Τρελές παίζουν και εδώ σαφως και δε ξεχνάω ένα όμορφο νιμού bi,ουρολάγνα από Άνοιξη μεριά, λεφτά πολλά κ να βάζει το μικρό  σκυλάκι της να την γλύφει.
Άλλο καλο ηταν μια μικρη από βυρωνα που γουσταρε ξυλο στο προσωπο και φτυσιδια,ενω είχε δοκιμασει παρτουζες,γκομενες  και τα σχετικά αλλά τωρα ηθελε να αράξει μαζι μου-επαιξα τον ρόλο του κοροίδου για μια βδομάδα,την χορτασα και τον πούλΟ.
Ενώ παίζει στο ζοο ανάπηρη που θέλει πούτσο.
Αυτή τη περίοδο παίζω με μια 40αρα ανωμαλιάρα φουλ, ανοιχτες οι cameres να σολάρει αλλα γουστάρει να φοράει και strap on και δε είμαι σε τέτοια φάση.
Από την εμπειρία μου σε αυτά τα site εχω να πω τα εξης. Οποιος βαζει nick του τυπου ψωλαρας, την εχω 23ποντους, καυλιάρης κτλ το μονο που παιζει να γαμησετε είναι κανενα πουστράκι. Οποιος χωνετε με ατακες, χαϊ καυλα,μουναρα μου κτλ μένει με το πουλι στο χερι. Οι αλλοι δε που θα πουν τα στερεότυπα `τι κάνεις´, `από που εισαι´, κτλ ,εχουν την ιδια καταληξη.
Οι γκομενες θελουν να ακουσουν κατι εξυπνο που δε  της το ειπαν οι 10 προηγουμενοι σου. Μπες στο προφίλ της, δες τα χομπυ της, την μουσικη της και παιξε την με αυτά.μην της αναφερεις κουβεντα για σεξ,μην το πας εκει, ετσι κ αλλιώς υποσυνείδητα για αυτο μιλατε και εκει παει το θεμα,απλα κανε της το κλικ.
Ποσες φορες δε μου εχει πει γκομενα "μου αρεσει που δεν μου λες να με γλυψεις κ να με παρεις,ολοι ετσι λενε οι μαλακες" αν σου πει τετοια ατακα γκομενα την εχεις γαμησει στάνταρ. Να σας πω κ ενα καλο παραμυθι οταν θελω να ξεκινησω τα σεξιστικα; της πεταω οταν ερθει η κουβεντα τωρα χωρισα.γιατι; γιατί ειναι ξενερωτη κ δε υπάρχει επικοινωνια. Είναι ομορφη και νομιζει αυτο αρκει.. Και αρχιζω και σολάρω να μιλαω free;της λεω και ξεκινα ιστορια...κοριτσι της γειτονιας,το γουσταρα από παλιά, φαινόταν από το περπατημα στο δρομο και οπως κουνιοταν αλλά και από το σεξυ ντυσιμο της ποσο θερμη θα ηταν στο κρεβατι,της χωνομουν και με τα πολλά τα φτιαξαμε. Όταν εφτασε η ωρα για σεξ επιτελους... απογοητευτικα! Οσο θερμη την εβλεπες,τοσο ξενερα στο κρεβατι. Ρωταει  τον λόγο και λες πχ δεν μου κανε καλη πιπα, δε ξυριζε το νιμού, θα ψαρωσει θα ανεβει αυτοπεποίθηση της και θα λέει αντε ρε εγω τρελενομαι να ρουφαωτο ξυρίζω κάθε μερα το μουνι μου και θα αρχισετε τις ψωλοκουβεντες...
Προσοχη παντού παιζουν μαλάκες με γυναικεία ονομάτα. Αν σας προτεινουν να σας δειξουν φωτο κ εσεις να τον παιζεται στην καμερα ή να στείλετε καρτα για να μιλατε με sms,  θα ειστε μεγαλοι suckers, οι γκομενες που είναι χυμα είναι ελαχιστες και οταν τις βλεπεται με καυλωτικα nick, να σας μιλανε αμεσως και να είναι δοτικες,να εχετε τις αμφιβολιες και μαλιστα μεγαλες.πχ καποια με nick “στομα” -παλι στο zoo- σας λεει για την πιπα της που κανει τελεια και στο τελος οταν κανονιζετε που θα γινει το κονε, σας πετάει είναι αντρας και ξενερωνεις που ανοιχτηκες και αλληλοκαυλωσατε με την πουσταρα.

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καλο θεμα και δεν θα μπορουσα να μην postαρω και εγω... Να πω για μενα οτι ειμαι ενα ατομο που ειχα κατακτησεις στην ζωη μου, πχ στην δουλεια, στο γυμναστηριο. Στο νετ στις αρχες μου απο το 2000-2006 περναγα καλα...  Γνωριμιες απο irc απο in.gr και απο netmeeting  η αναλογια χρονου στο chat-επιτυχιων ηταν πολυ ικανοποιητικη. Μετα αρχισαν τα site με τις φωτο στα profile και εκει χασαμε λιγο την μπαλα. Ιδιαιτερα μεσα στο zoo επεσαν κατι αστερια απο γυναικες αλλα και απο αντρες (μιλαμε για κοιλιακους και πολυ μοδατα παιδια. Γνωρισα απο κοντα κανα 2 γκομενες μετριες και εφαγα πιτα με γυρο απ' ολα, ενω σε αλλες εποχες τις ειχα σιγουρα. Τι να πω. Την πεφτω σε χοντρη στο chat να βγαλω το αχτι μου και τρωω ιντερνετικη πιτα. Κοιταω τα προφιλ των αντρων και ηταν ο ενας καλυτερος απο τον αλλο... Μιλαμε για τυπους που και βολτα να βγουν χτυπανε ανετα γκομενα...  Καλομαθαν οι χοντρες και οι μετριες και χτυπανε αντρες κατηγοριας 5αστερων... Καποτε δεν τολμουσαμε να στειλουμε φωτο για λογους ανωνυμιας και τωρα εχουν βαλει ολοι την φατσα τους μοστρα... Βεβαια αν δεν εχεις βαλει φωτο στο προφιλ σου φωτο, η αλλη ουτε που σου μιλαει και ας εισαι καλος ατακαδορος, αφου εχουν βαλει αλλοι 100 αντρες τις ωραιες φατσες τους και ας λενε ''για σου, τι κανεις καλα?''. Μπορω να πω για τον εαυτο μου οτι μου αρεσουν οι ευκολες και γρηγορες σχεσεις αλλα τωρα τελευταια δεν βλεπω φως. Ολες οι γκομενες σχεδον ψαχνουν αντρες που δεν θα μπορουσαν να βρουν ποτε στην εξω-net ζωη τους και η αληθεια ειναι οτι βρισκουν  πολλους ομορφους αλλα ντροπαλους αντρες που και αυτοι βγαζουν τα απωθημενα τους. Τελος με βλεπω να χανω και λιγο την υπομονη μου και στρεφομαι σε κοπελες στην καθημερινοτητα μου που με γλυκοκοιτανε. Να πω και ενα tip...  τα καλυτερα γκομενακια τα γνωρισα με συνοπτικες διαδικασιες δηλ. εδωσα τηλ. και msn αμμεσα και γνωριστικαμε σε 2-3 μερες και τα μπαζα με ταλαιπωρησαν δηλαδη 2-3 μερες chat αλλες 2-3 μερες στο msn και αλλες 2-3 μερες στο τηλ. μεχρι να βγουμε.  Καλη επιτυχια σε ολους σας

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Η αληθεια ειναι οτι πιο παλια απο 2005 και πισω οταν υπηρχε και το in.gr chat και τετοια γινονταν παιχνιδι.Και οι γκομενες δεν ηταν τοσο να μπουμε να κανουμε την πλακιτσα μας.Και εδιναν και τηλεφωνα στο χαλαρο ουτε Msn ουτε ξεMsn.

Τωρα σε κατι chat που ειχα μπει πριν κανα διαστημα προσφατα εχουν το μαυρο το χαλι τους.Για να σου μηλισουν οι γκομενες πρεπει να γινει σεισμος.Τελος παντων αν θελετε την συμβουλη μου ψαχτητε με MySpace,Facebook,Hi5 ειναι σχετικα 5 φορες πιο αποτελεσματικο απο chat και δεν ριχνουν τοσο την αντρικη αξιοπρεπεια...με το να λες Hi στην καθε τελειωμενη και να σε γραφει και να σου κανει πλακα.Απλα σταμπαρετε μια καπως του επιπεδου σας και του γουστου σας και αρχιστε να της μιλατε και να ανταλασεται Comments και αργοτερα Pvmessages.Και οτι προκυψει στην τελικη.

Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ αρνητικο που υπαρχουν φωτογραφιες στο chat γιατι βαζει ο καθε τρεντουλας,ο καθενας 30αρης που το μονο που εχει να επειδιξει ειναι το αμαξι του και τα ακριβα του ρουχα και στις τρωνε.Ασε που εχουν πολλοι και ψευτικες παρμενες απο μοντελα αντρες και εσυ που εχεις την αλληθινη σου τον τρως.

Συμβουλη:Aποφυγετε παντα αυτες που εχουν παρα πολλα Comments και Friends γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βγει κατι λογο ζητησης.

Τελος παντων εγω τα χω βαρεθει ολα αυτα.Ουτε την υπομονη ουτε την ορεξη εχω να βρω κοπελα μεσω Internet το ζωντανο πεσιμο και οι αλλες γνωριμιες ειναι πιο αποτελεσματικες ανεκαθεν και δεν σου τρωει ουτε χρονο ουτε τιποτα.

Το προβλημα κατα την γνωμη μου δεν ειναι πως θα παρεις τηλεφωνο την σημερινη εποχη αλλα κατα ποσο σοβαρες ειναι οι κοπελες οταν τις γνωρισεις απο κοντα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μόνο το zoo έχω δοκιμάσει. πήρα 3 τηλεφωνάκια βγήκαμε για καφέ και εκεί τα είδα όλα
ωραίες οι φωτό στο προφίλ τους αλλά απο την εποχή που ήταν φαντάροι
τι μου βάζεις απο τα 26 σου μωρή κάρια, φετινή βάλε
ξενέρωσα και δεν ξαναδοκίμασα. live και ότι κάτσει, όπως πορεύομαι τόσα χρόνια

Επισκέπτης
Eίμαι της άποψης ότι αρκετές κάνουν networking και γαμιώνται επιλεκτικά μέσω facebook. Έχει κάποιος από εσάς προσωπική εμπειρία; Oνόματα κλπ παρακαλώ μόνο με pm. Γενική συζήτηση ή εμπειρίες ελεύθερα.

Επισκέπτης
Δεν ξερω ρε Μαγκα παντως εχει καμμια 40αρια Αθηνες εκει μεσα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα συγχώνευσα.......

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Προτιμώ myspace κλάσεις καλύτερο... :headbang2:

Το Facebook το ακουσα εστω και αναφορικα πριν απο κανα 2 μηνες.Απο ποτε εχει?

Το MySpace το ξερω απο το 2006.Τωρα πως τοFacebook εγινε τοσο φιρμα δεν ξερω.

Δεν εχω παντως σε κανενα λογαριασμο.Δεν θελω να ασχολουμαι με αυτα.Σου τρωνε χρονο ασκοπο κατα την γνωμη μου.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντως στο myspace εχουν οι παντες λογαριασμο....

Απο ραπερς....απο 50cent μεχρι οτι underground gangsta ραπερ
Απο πορνσταρς......απο sylvia saint-sophie moon-Anya..............

και αλλα πολλα.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μόνο το zoo έχω δοκιμάσει. πήρα 3 τηλεφωνάκια βγήκαμε για καφέ και εκεί τα είδα όλα
ωραίες οι φωτό στο προφίλ τους αλλά απο την εποχή που ήταν φαντάροι
τι μου βάζεις απο τα 26 σου μωρή κάρια, φετινή βάλε
ξενέρωσα και δεν ξαναδοκίμασα. live και ότι κάτσει, όπως πορεύομαι τόσα χρόνια

γι αυτο ζητα να σου βαζουν καμερα αν ξερουν τι παει να πει αυτο  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
στο ΖΟΟ μαζευονται ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑΟΚΕΦΑΛΑ ελλεηνοπουλα..
βλεπεις την αλλη ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ22 ειναι ενα φρικτο μπαζο 120 τονων και στο παιζει ΜΟΥΝΑΡΟΣ..η γυναικα που δεν την γαμας ουτε με μετροποντικα!!
βλεπεις κατι αλλες,ΟΛΟ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ κ στο παιζει σεμνη κ ταπεινη αν της πεις καμια κουβεντα παραπανω..

ΟΥΣΤ  ΦΑΣΟΛΕΣ

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
βλεπεις την αλλη ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ22 ειναι ενα φρικτο μπαζο 120 τονων και στο παιζει ΜΟΥΝΑΡΟΣ..η γυναικα που δεν την γαμας ουτε με μετροποντικα!!
βλεπεις κατι αλλες,ΟΛΟ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ κ στο παιζει σεμνη κ ταπεινη αν της πεις καμια κουβεντα παραπανω..

ΟΥΣΤ  ΦΑΣΟΛΕΣ

:thumbsup:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ΟΥΣΤ  ΦΑΣΟΛΕΣ

φασολα ειναι η γυναικα που μονο την φασωνεις αντε να βαλεις και κανα δαχτυλο και τελος; παντως εχει καλα παιχνιδια στο ΖΟΟ εκτος αυτου δεν μπαινω ποτε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

ΟΥΣΤ  ΦΑΣΟΛΕΣ
Τα είπες όλα μεγάλε!!!Και εγώ μαζί σου!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την προσωπική μου άποψη μέσα από τα διάφορα chat με τα οποία έχω κατά καιρούς ασχοληθεί εδώ και πέντε χρόνια περίπου.
Σ' ευχαριστώ πραγματικά για το παραπάνω άκρως κατατοπιστικό μήνυμά σου - on the point.

Γλίτωσα άπειρο χαμένο χρόνο έτσι, μια και είχα σκοπό να ασχοληθώ με το εν λόγω σπορ από Σεπτέμβρη.

Cheers

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom