Λοιπόν η σειρά μου να πω τα στατιστικά μου στα site γνωριμιών. Μπαίνω περίπου από το 2000 μέχρι κ τώρα αν και πιο αραιά.
Από το irc που έμπαινα τα πρώτα 5 χρόνια και σίγουρα δεν πρόκειται να δοκιμάσω ξανά την τύχη μου εκεί, το τελικό σκορ μου καμιά 10αριά γκόμενες να πηδήξω, άλλες τόσες πίπα, πολλές ήττες, δηλ να δίνουμε ραντεβού να με βλέπει από μακρυα και να την κάνει με ελαφρά ή να καθόμαστε για καφέ να στέλνει μηνυμα στη φιλη της να της πει τις εντυπωσεις της να το στέλνει καταλάθος σε μένα και να διαβαζω "πωπω,μαυρο χαλι είναι μωρη" (τα μεγαλα Χ) αλλά και άπειρες τηλεφωνικές μαλακίες. Οι γκόμενες από μέτριες ως γαμησέτα,πλεοψηφία χοντρές, και το μόνο θετικό γαμούσες πρώτο ραντεβού και δεν χρειαζόταν να ξαναβγείς. Ένα μόνο γκομενάκι έβγαλα νορμάλ και κάναμε σχέση από εκεί και απορώ τη δουλειά είχε εκεί.
Μία που ακόμα δε μπορώ να ξεχάσω είναι ένα μουνάκι ξανθό,ψηλό,glamuraτο -31χρ, 25χρ εγώ- και μέσα σε 20λεπτά μου έχει δώσει μσν,μου δείχνει φώτο τις με εσώρουχα, και μου λέει πάμε Βόλτα με αμάξι της! Και σκάει με αυτοκίνητο με παίρνει και ξεκΙνάμε. δείχνει πιο σούπερ μωρό από κοντά, η φούστα κοντή να φαίνεται ζαρτιέρα και τα ρέστα. Ο μαλάκας δεν έκανα κράτει και άρχισα άγριο χώσιμο ενώ οδηγάει. Μέγα λάθος κίνηση καθώς μου λεγε να σταματήσω μην τρακάρουμε, αλλά ποιος σταματάει; αποτέλεσμα με αφήνει εκεί όπου με πήρε και πήρα δώρο μαλακία για το σπίτι.
Κάπου που έκανα καλά σκηνικά ήταν με τις pαnafon το chat. Πιτσιρίκες επί το πλείστον και δε μας χαλάει καθόλου. Κάθεται παρτουζα με τον κολλητό μου με μία από αγρίνιο 17χρ και αργότερα με μια 18χρ χοντρουλα από κορυδαλο. Γνώρισα και ένα έκφυλο μουνάκι gothou αλλά έφαγα Χ από κοντά και εκλαιγα τα γκαφρα μου στα απειρα sms που στέλναμε.
Παρακάτω γνωρίζω το zoo. Από οτι έχω παρατηρήσει το κράζετε εδώ οι παλιοί και ίσως με το δίκιο σας,εγω άλλωστε δε είχα την τύχη να γνωρίζω το τότε datingclub. Αλλά από το irc στο zoo υπάρχει διαφορά. Έχουν προφίλ και φώτο δε φοβάσαι μην αντικρύσεις ultra μπάζο,το βασικότερο βλέπεις από που είναι (εποχή irc τώρα και ψήνεται γκόμενα για ποτό αφού μου λέει μένει αμπελόκηπους και τις λέω κοντά μένουμε.αλλάζουμε τηλ και μετά καταλαβαίνω οτί μιλάει για σαλονικα. Και πιο κλασικό ξενέρωμα μιλατε,μιλατε και εκει που παει ωραια η κουβεντα σου λεει μενει εβρο) και στα 3χρόνια έχω γαμήσει 15 μουνιά από μέτρια ως πολύ καλά, λίγα Χ από κοντά λόγω οτι εχω ενα profile και υπάρχει φωτο.
Τρελές παίζουν και εδώ σαφως και δε ξεχνάω ένα όμορφο νιμού bi,ουρολάγνα από Άνοιξη μεριά, λεφτά πολλά κ να βάζει το μικρό σκυλάκι της να την γλύφει.
Άλλο καλο ηταν μια μικρη από βυρωνα που γουσταρε ξυλο στο προσωπο και φτυσιδια,ενω είχε δοκιμασει παρτουζες,γκομενες και τα σχετικά αλλά τωρα ηθελε να αράξει μαζι μου-επαιξα τον ρόλο του κοροίδου για μια βδομάδα,την χορτασα και τον πούλΟ.
Ενώ παίζει στο ζοο ανάπηρη που θέλει πούτσο.
Αυτή τη περίοδο παίζω με μια 40αρα ανωμαλιάρα φουλ, ανοιχτες οι cameres να σολάρει αλλα γουστάρει να φοράει και strap on και δε είμαι σε τέτοια φάση.
Από την εμπειρία μου σε αυτά τα site εχω να πω τα εξης. Οποιος βαζει nick του τυπου ψωλαρας, την εχω 23ποντους, καυλιάρης κτλ το μονο που παιζει να γαμησετε είναι κανενα πουστράκι. Οποιος χωνετε με ατακες, χαϊ καυλα,μουναρα μου κτλ μένει με το πουλι στο χερι. Οι αλλοι δε που θα πουν τα στερεότυπα `τι κάνεις´, `από που εισαι´, κτλ ,εχουν την ιδια καταληξη.
Οι γκομενες θελουν να ακουσουν κατι εξυπνο που δε της το ειπαν οι 10 προηγουμενοι σου. Μπες στο προφίλ της, δες τα χομπυ της, την μουσικη της και παιξε την με αυτά.μην της αναφερεις κουβεντα για σεξ,μην το πας εκει, ετσι κ αλλιώς υποσυνείδητα για αυτο μιλατε και εκει παει το θεμα,απλα κανε της το κλικ.
Ποσες φορες δε μου εχει πει γκομενα "μου αρεσει που δεν μου λες να με γλυψεις κ να με παρεις,ολοι ετσι λενε οι μαλακες" αν σου πει τετοια ατακα γκομενα την εχεις γαμησει στάνταρ. Να σας πω κ ενα καλο παραμυθι οταν θελω να ξεκινησω τα σεξιστικα; της πεταω οταν ερθει η κουβεντα τωρα χωρισα.γιατι; γιατί ειναι ξενερωτη κ δε υπάρχει επικοινωνια. Είναι ομορφη και νομιζει αυτο αρκει.. Και αρχιζω και σολάρω να μιλαω free;της λεω και ξεκινα ιστορια...κοριτσι της γειτονιας,το γουσταρα από παλιά, φαινόταν από το περπατημα στο δρομο και οπως κουνιοταν αλλά και από το σεξυ ντυσιμο της ποσο θερμη θα ηταν στο κρεβατι,της χωνομουν και με τα πολλά τα φτιαξαμε. Όταν εφτασε η ωρα για σεξ επιτελους... απογοητευτικα! Οσο θερμη την εβλεπες,τοσο ξενερα στο κρεβατι. Ρωταει τον λόγο και λες πχ δεν μου κανε καλη πιπα, δε ξυριζε το νιμού, θα ψαρωσει θα ανεβει αυτοπεποίθηση της και θα λέει αντε ρε εγω τρελενομαι να ρουφαωτο ξυρίζω κάθε μερα το μουνι μου και θα αρχισετε τις ψωλοκουβεντες...
Προσοχη παντού παιζουν μαλάκες με γυναικεία ονομάτα. Αν σας προτεινουν να σας δειξουν φωτο κ εσεις να τον παιζεται στην καμερα ή να στείλετε καρτα για να μιλατε με sms, θα ειστε μεγαλοι suckers, οι γκομενες που είναι χυμα είναι ελαχιστες και οταν τις βλεπεται με καυλωτικα nick, να σας μιλανε αμεσως και να είναι δοτικες,να εχετε τις αμφιβολιες και μαλιστα μεγαλες.πχ καποια με nick “στομα” -παλι στο zoo- σας λεει για την πιπα της που κανει τελεια και στο τελος οταν κανονιζετε που θα γινει το κονε, σας πετάει είναι αντρας και ξενερωνεις που ανοιχτηκες και αλληλοκαυλωσατε με την πουσταρα.