Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παλικαρια ΕΙΝΑΙ κι αυτο ενα μεσο να κονομησει ενας σπασικλομουτρο αμερικανακι.... :tickedoff: :tickedoff: :ak: :ak: :thefinge: :thefinge: :blowup: :blowup: :bottom: :bottom: :toilet: :shit: :shit: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :thefinge: :thefinge: :piss:

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει κ το hi-5... :grin:
εγω παντος δεν εχω δει κατι "υποπτο" στο facebook...
εσεις???

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καταρχην θα ζητησω συγνωμη απο τους διαχειριστες του σαιτ που χρησιμοποιω στον τιτλο αγγλικους χαρακτηρες και κεφαλαια αλλα θα τους ζητησω να το επιτρεψουν καθως ετσι ειναι διαδεδομενη και πασιγνωστη πια σε ολο τον κοσμο αυτη η ιστορια.
Φιλοι συναγωνιστες ποσοι απο εσας ειναι μελη στο Facebook???Εχετε σκεφτει ποσο αθωο ειναι αυτο το σαιτ???Ποσο κανεις εκθετει προσωπικα δεδομενα???αξιζει κανεις να γινει μελος και γιατι???Υπαρχουν παγιδες που εξυπηρετουν αλλες καταστασεις??
ε ναι λοιπον ειναι η στιγμη να μαθουμε τι αληθεια συμβαινει!Να παραθεσουμε τις αποψεις και πληροφοριες που εχουμε και νσ δουμε τι συμβαινει!Η αληθεια ειναι παντως οτι θελει προσοχη για τους συναγωνιστες μας και ολους εμας!Αν καποιος ξερει να χειριζεται σωστα τους υπολογιστες μπορει να αποκαλυψει τις ταυτοτητες ολων των μελων του  bourdela.com σε συνδιασμο με το Facebook.Βαση κοινου μεηλ.Ετσι εμαθα....για να δουμε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ε οποιος ειναι βλαξ και εχει βαλει το ιδιο μειλ στο μπουρδελα και στο φεισμπουκ
τα θελει ο κωλος του :birdman:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έλεος......μην σαν ταϊζουν με παπαριές. Στην τελική ΔΕΝ βάζεις το ίδιο mail, ειδικά σε dating sites.

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
η πλακα με το facebook ειναι πως σχεδον οι περισσοτερες γκομενες που ειναι γραμμενες εκει και ειναι γνωστες μου ,
μου λενε και καλα πως εχουν γραφτει για να βρουνε συμμαθητες παλιους..
ουσιαστικα ψαχνονται και δεν το παραδεχονται.οντως υποκεινται σε μια μανια επιδειξης και ¨πουλ μουρ¨
ανευ λογου και αιτιας!  Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ!!

Ρε μόρτη, έχεις δίκιο, απλα όμως το φατσοβιβλίο είναι κατ'εμέ, και πιστεύω πολύ θα συμφωνήσετε, ο πιό ασφαλής τρόπος να επιβεβαιώσει μία γκόμενα, γιατί περί τέτοιας πρόκειται, τον ναρκισσισμό της και την αυταρέσκειά της. Έτσι λοιπόν, κρύβονται πίσω απο το προσωπείο αυτό και το παίζουν μοιραίες και ακαταμάχητα θελκτικες, επειδή δυστυχώς πόσοι μαλάκες(ανεγκέφαλοι καλυτερα) προσπαθούν να ρίξουν γυναίκα με φατσούλες!!!!
Τώρα κάποιος έξυπνος θα πεταχτεί και θα πεί, ρε φίλε επειδή εσυ εισαι άχρηστος και δεν μπορείς να γαμήσεις απο το ιντερνετ δεν σου φταίνε οι άλλοι, και δίκιο θα έχει..δεν μου έχει τύχει, προτιμώ το πραγματικό κυνηγι και όχι με virtual γκόμενες και interactive μουνιά...
Παρ'ολα αυτά, το μόνο που καταφερνουν οι περισσότεροι που κυνηγάνε με το ψηφιακό τυρογαριδάκι τους την δίμετρη φρεγάτα που τους υποσχεται νύχτες γεμάτες σπέρμα, είναι να γίνονται περίγελος...
Σαφώς πρέπει να αναφέρω και γκόμενες που το θεωρούν μεγάλο πράγμα να σε κάνουν add σαν φίλο, λές και σου δίνουν το οκ να της γαμήσεις.. Μπορώ ανετα να αναφέρω όνομα γνωστής μου στο Φατσοβιβλίο με 1500+ φίλους, και το κουτι εισερχομένων να είναι τσίτα στα μυνηματα απο επίδοξους καμπουρογαμόσαυρους...πολύ ωραία κοπέλα, δεν λέω, αλλα ήμαρτον ρε πουστη μου....
και όχι δεν προσπάθησα καν, εαν ρωτήσει κανείς..δεν λεει κατ'εμε....
Αλλά είπαμε, κρίμα και άδικο κάθε πατσαβούρα να νομίζει οτι έγινε μοιραία αλλά να ντρέπεται να κυκλοφορήσει στο δρόμο γιατί ο κόλος της ειναι πιο μεγάλος και απο το στομαχι λιονταριού που κατάπιε ολοκληρη αντιλόπη..

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
to thema sizitisews me siginise poli k lew na katathesw k egw tis empeiries mou...
eimai 30. mazi me ton sinmpourdelisti filo mou, taki ( o opoiow tigxanei k melos pollwn asterwn edw mesa) anakalipsame prin 10 xronia tin dinatotita peous mesw chat rooms...trelathikame stin arxi,m egw proswpika mporei na afierwna kai 10 wres i mera se chat rooms. to kalitero itan to in.gr pou twra exei kleisei, egw twra mpainw sto mad k ligo zoo (psiloapotixia kata ti gnwmi mou). na mi ta polilogw oi douleies pigainan toso kala pou me ton taki organwsam eprwtathlima chatopeous-poios tha pidiksei tis pio polles...
meta apo makra empeiria ston tomea kataligw na pw oti exw  bgei me panw apo 50 kopeles (sigoura xehnaw merikes) k exw pidiksei girw stis 20 apo aftes (alles mia fora, alles taktika, me alles ta ftiaxame, me alles apla mia pipa klp).
pistebw oti to chat einai enas panefkolos tropos na xarei to peos sou na parei ton aera tou tis empeiries tou ta panta kai fisika xwris agxos k desmefseis...tis perissoteres fores einai apo tin arxi fanero oti to pragma pigainei gia sex, opote no problem... to kako einai , opws to exoun idi pei oi sinaderfoi edw mesa, oti den xereis me ti exeis na kaneis....to mpazo probaletai vw thea, kai ta montela polles fores ws mpaza... mono o theos mporei na se boithisei.
apo ti makra mou thiteia kai en gnwsei tou ti lew katathetw ta exis:
1. einai BEBAIO oti sta chat rooms kjikloforoun mounares pou se diaforetiki periptwsi oute pou tha sou milousan i tha tous milouses...an eisai k ligo xabales ena radeboudaki to kleineis.
2. to kalitero gamisi pou exw lanei to exw kanei apo ekei, opws episis k to kalitero tsimpouki.
3. gnwrizeis kathe karidias karidi, kathe ilikias kopela, omorfes, asximes, montela, xontres, adinates, treles, dianoitika kathisterimenes. drepomai pou to lew alla sti mania mou na parw to prwtathlima apo ton filo mou ton taki piga k me atomo me eidikes anages, kathws episis k me kopela anw twn 110 kilwn....egw einai zitima na eimai 85.
na simeiwsw oti o takis pidikse lesbies original apo kei mesa kaimalista na ton parakalane kiolas...fisika tsampa e
4. egw proswpika ta eftiaxa kanonika me 3-4 apo chat k mporw na pw oti ola itan fisiologikotates... 

mia simbouli mono gia tous sinagwnistes: thelei ipomoni to athlima, swsto timing k taxitita tin wra pou blepeis oti trabaei i katastasi, min drepesai min kolisiergeis min biazesai k xtipa sto psaxno...
proswpika thewrw oti me taktiko chating (px sto mad) peripoy 3 wres kathimerina epi 1 ebdomada einai ADINATO na min sfirixeis ena peos toulaxisto....

tha ithela kapws episis empeiros sinagwnistis na anaferei onomata apo chatoperipeteies (kiriws apo mad.chat kai in.gr.chat)wste na doume an simpesame kapou.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
to thema sizitisews me siginise poli k lew na katathesw k egw tis empeiries mou...
eimai 30. mazi me ton sinmpourdelisti filo mou, taki ( o opoiow tigxanei k melos pollwn asterwn edw mesa) anakalipsame prin 10 xronia tin dinatotita peous mesw chat rooms...trelathikame stin arxi,m egw proswpika mporei na afierwna kai 10 wres i mera se chat rooms. to kalitero itan to in.gr pou twra exei kleisei, egw twra mpainw sto mad k ligo zoo (psiloapotixia kata ti gnwmi mou). na mi ta polilogw oi douleies pigainan toso kala pou me ton taki organwsam eprwtathlima chatopeous-poios tha pidiksei tis pio polles...
meta apo makra empeiria ston tomea kataligw na pw oti exw  bgei me panw apo 50 kopeles (sigoura xehnaw merikes) k exw pidiksei girw stis 20 apo aftes (alles mia fora, alles taktika, me alles ta ftiaxame, me alles apla mia pipa klp).
pistebw oti to chat einai enas panefkolos tropos na xarei to peos sou na parei ton aera tou tis empeiries tou ta panta kai fisika xwris agxos k desmefseis...tis perissoteres fores einai apo tin arxi fanero oti to pragma pigainei gia sex, opote no problem... to kako einai , opws to exoun idi pei oi sinaderfoi edw mesa, oti den xereis me ti exeis na kaneis....to mpazo probaletai vw thea, kai ta montela polles fores ws mpaza... mono o theos mporei na se boithisei.
apo ti makra mou thiteia kai en gnwsei tou ti lew katathetw ta exis:
1. einai BEBAIO oti sta chat rooms kjikloforoun mounares pou se diaforetiki periptwsi oute pou tha sou milousan i tha tous milouses...an eisai k ligo xabales ena radeboudaki to kleineis.
2. to kalitero gamisi pou exw lanei to exw kanei apo ekei, opws episis k to kalitero tsimpouki.
3. gnwrizeis kathe karidias karidi, kathe ilikias kopela, omorfes, asximes, montela, xontres, adinates, treles, dianoitika kathisterimenes. drepomai pou to lew alla sti mania mou na parw to prwtathlima apo ton filo mou ton taki piga k me atomo me eidikes anages, kathws episis k me kopela anw twn 110 kilwn....egw einai zitima na eimai 85.
na simeiwsw oti o takis pidikse lesbies original apo kei mesa kaimalista na ton parakalane kiolas...fisika tsampa e
4. egw proswpika ta eftiaxa kanonika me 3-4 apo chat k mporw na pw oti ola itan fisiologikotates... 

mia simbouli mono gia tous sinagwnistes: thelei ipomoni to athlima, swsto timing k taxitita tin wra pou blepeis oti trabaei i katastasi, min drepesai min kolisiergeis min biazesai k xtipa sto psaxno...
proswpika thewrw oti me taktiko chating (px sto mad) peripoy 3 wres kathimerina epi 1 ebdomada einai ADINATO na min sfirixeis ena peos toulaxisto....

tha ithela kapws episis empeiros sinagwnistis na anaferei onomata apo chatoperipeteies (kiriws apo mad.chat kai in.gr.chat)wste na doume an simpesame kapou.....
δεν θελω φυσικα να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου ... άλλωστε δεν σε ξέρω κι από πριν. Αλλά με 2 μόνο μηνύματα εδώ μεσα και να αφηγείσαι τις επιτυχίες σου με βάζεις σε σκέψεις. Προσωπικά έχω αφιερώσει πολύ χρόνο κι εγώ, έχω κι εγώ καταλήξει αρκετές φορές στο κρεβάτι αλλά ΔΕΝ θεωρώ με τίποτα εύκολο το σπορ,εκτός και αν είσαι τρομερός σαβουρογάμης, κάτι που εγώ δεν το κάνω. Όντας λοιπόν επιλεκτικός σου λέω πως σε μια εβδομάδα ΔΕΝ βγάζεις γκόμενα που να γουστάρεις κιόλας αλλά απλά μια γκόμενα που μπορεί να είναι και θωρηκτό ποτέμκιν.

Θα σε παρακαλούσα, αν συνεχίζεις να ποστάρεις να ποστάρεις με ελληνικά και να τηρείς τους κανόνες του σάιτ.
Όσο για σάιτ, η αλήθεια είναι πως παλιότερα έπαιζαν πολύ πιο εύκολα σε σάιτ γνωριμίες, θυμάμαι το ανενεργό πλέον datingclub.gr, από το οποίο είχα κάνει πολύ ενδιαφέρουσες και πρόσφορες γνωριμίες.

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε lost moican οντως ειμαι νεο μελος αλλα σε διαβεβαιω οτι ειμαι παλαιος επισκεπτης εδω...
Ο μονος λογος που διαλεξα να γραψω τις εμπειριες μου ειναι διοτι το θεμα με "αγγιξε" κυριολεκτικα αλλα και γιατι προσωπικα θεωρω οτι αντι να βγεις μια μερα εξω που δεν εχεις κ τοσο διαθεση, να χαλασεις ενα σωρο λεφτα και να εχεις το μπλαζε υφακι της οποιασδηποτε που πας να της πιασεις κουβεντα, μπες σε ενα chat room κ δοκιμασε την τυχη σου (οχι εσυ, γενικως μιλαω)με την ησυχια σου. Φυσικα με το ζωντανο καμακι δεν συγκρινεται τιποτα, αλλα σαν υποκαταστατο συνιστω ανεπιφυλακτα το chat.
Ουτε τον πολυξερο και τον γαμικο θελησα να παιξω, απλα να πω κ εγω τι ειδα κ τι εζησα. Αλλωστε ισως το ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι αυτα ειναι θεματα που δεν τα συζητας πολυ ευκολα με φιλους (παρα με κολλητους κολλητους) και σε εμενα τουλαχιστο εχει μεγαλο ενδιαφερον να ακουσω και αλλους συναγωνιστες να αφηγουνται τις δικες τους περιπετειες.
Οσο για τα περι σαβουρογαμιας που μου ειπες, το παραδεχομαι οτι ειμαι σαβουρογαμης, δεν ειναι ντροπη. Αν πας με 2-3 μπαζα μονο τοτε καταλαβαινεις τι εστι καλο πηδημα.
Αλλωστε κατα το αθανατο ρητο: ''αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις πολυκατοικια''.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φιλε lost moican οντως ειμαι νεο μελος αλλα σε διαβεβαιω οτι ειμαι παλαιος επισκεπτης εδω...
Ο μονος λογος που διαλεξα να γραψω τις εμπειριες μου ειναι διοτι το θεμα με "αγγιξε" κυριολεκτικα αλλα και γιατι προσωπικα θεωρω οτι αντι να βγεις μια μερα εξω που δεν εχεις κ τοσο διαθεση, να χαλασεις ενα σωρο λεφτα και να εχεις το μπλαζε υφακι της οποιασδηποτε που πας να της πιασεις κουβεντα, μπες σε ενα chat room κ δοκιμασε την τυχη σου (οχι εσυ, γενικως μιλαω)με την ησυχια σου. Φυσικα με το ζωντανο καμακι δεν συγκρινεται τιποτα, αλλα σαν υποκαταστατο συνιστω ανεπιφυλακτα το chat.
Ουτε τον πολυξερο και τον γαμικο θελησα να παιξω, απλα να πω κ εγω τι ειδα κ τι εζησα. Αλλωστε ισως το ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι αυτα ειναι θεματα που δεν τα συζητας πολυ ευκολα με φιλους (παρα με κολλητους κολλητους) και σε εμενα τουλαχιστο εχει μεγαλο ενδιαφερον να ακουσω και αλλους συναγωνιστες να αφηγουνται τις δικες τους περιπετειες.
Οσο για τα περι σαβουρογαμιας που μου ειπες, το παραδεχομαι οτι ειμαι σαβουρογαμης, δεν ειναι ντροπη. Αν πας με 2-3 μπαζα μονο τοτε καταλαβαινεις τι εστι καλο πηδημα.
Αλλωστε κατα το αθανατο ρητο: ''αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις πολυκατοικια''.
:2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Facebook: Σε δοκιμαστική λειτουργία η νέα έκδοση
Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας έκδοσης του Facebook, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το blog των developers του site.

Οι χρήστες του δημοφιλούς social networking site έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της, κάνοντας κλικ στο .

Η νέα έκδοση του site έχει αρκετές αλλαγές σε ό,τι αφορά την εμφάνιση των πληροφοριών, των φωτογραφιών και των εφαρμογών που υπάρχουν στις σελίδες των χρηστών. Αυτό θα ευχαριστήσει σίγουρα πάρα πολλούς χρήστες, αφού δεν είναι λίγες οι παραφορτωμένες με διάφορες εφαρμογές σελίδες, στις οποίες θα μπει ένα τέλος, αφού πλέον θα υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά tabs στο πάνω μέρος της σελίδας, όπου ο χρήστης θα επιλέγει αν θέλει να δει τα wall posts, τις πληροφορίες του χρήστη, τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές που έχει προσθέσει στη σελίδα του.

Μιας και είναι οι πρώτες μέρες δοκιμής της νέας έκδοσης του site, οι χρήστες του Facebook και πολύ περισσότερο οι developers που έχουν προφίλ σε αυτό, καλούνται να πλοηγηθούν στη νέα έκδοση και να αναφέρουν bugs και άλλα λάθη που ίσως εντοπίσουν.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Facebook: Σε δοκιμαστική λειτουργία η νέα έκδοση
Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας έκδοσης του Facebook, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το blog των developers του site.

Οι χρήστες του δημοφιλούς social networking site έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της, κάνοντας κλικ στο .

Η νέα έκδοση του site έχει αρκετές αλλαγές σε ό,τι αφορά την εμφάνιση των πληροφοριών, των φωτογραφιών και των εφαρμογών που υπάρχουν στις σελίδες των χρηστών. Αυτό θα ευχαριστήσει σίγουρα πάρα πολλούς χρήστες, αφού δεν είναι λίγες οι παραφορτωμένες με διάφορες εφαρμογές σελίδες, στις οποίες θα μπει ένα τέλος, αφού πλέον θα υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά tabs στο πάνω μέρος της σελίδας, όπου ο χρήστης θα επιλέγει αν θέλει να δει τα wall posts, τις πληροφορίες του χρήστη, τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές που έχει προσθέσει στη σελίδα του.

Μιας και είναι οι πρώτες μέρες δοκιμής της νέας έκδοσης του site, οι χρήστες του Facebook και πολύ περισσότερο οι developers που έχουν προφίλ σε αυτό, καλούνται να πλοηγηθούν στη νέα έκδοση και να αναφέρουν bugs και άλλα λάθη που ίσως εντοπίσουν.
elmaz  και πάλι elmaz και το βαρύ κανόνι είναι ένα Ρώσικο με μπόλικο πράγμα από Ελλάδα...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Μήπως η κατάσταση που περιγράφεις ήταν εφικτή μόνο παλιότερα ;
Σε κάποια γνωστά τσατ που μπαίνω συστηματικά τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση είναι τραγική.Πώς θα μπορούσε να μην είναι αφού αντιστοιχούν 20 άντρες για μια γυναίκα (ή "γυναίκα").Μπες με γυναικείο νικ και δες πως με ένα hi θα πεταχτούν γύρω στα 12 πριβέ.Η κατάσταση είναι ενδεικτική της ξεφτιλισμένης μουνοδουλικής κοινωνίας μας.
Προσωπικά έχω βγει με 5 και ήταν όλες χοντρές.Σε αρκετές περιπτώσεις θες μία ώρα και καμιά σαρανταριά πριβέ για να σου απαντήσει μία μόνο ! Και ανα πάσα στιγμή η κουβέντα μπορεί να διακοπεί χωρίς προειδοποίηση.Γενικά πιστεύω ότι είναι απίστευτο χάσιμο χρόνου και ακόμα και κάποιος που δεν είναι καθόλου καμάκι άμα αφιέρωνε τον αντίστοιχο χρόνο να πηγαίνει σε κλαμπ , μπαράκια κλπ έστω ένα τηλέφωνο θα το έπαιρνε !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μήπως η κατάσταση που περιγράφεις ήταν εφικτή μόνο παλιότερα ;
Σε κάποια γνωστά τσατ που μπαίνω συστηματικά τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση είναι τραγική.Πώς θα μπορούσε να μην είναι αφού αντιστοιχούν 20 άντρες για μια γυναίκα (ή "γυναίκα").Μπες με γυναικείο νικ και δες πως με ένα hi θα πεταχτούν γύρω στα 12 πριβέ.Η κατάσταση είναι ενδεικτική της ξεφτιλισμένης μουνοδουλικής κοινωνίας μας.
Προσωπικά έχω βγει με 5 και ήταν όλες χοντρές.Σε αρκετές περιπτώσεις θες μία ώρα και καμιά σαρανταριά πριβέ για να σου απαντήσει μία μόνο ! Και ανα πάσα στιγμή η κουβέντα μπορεί να διακοπεί χωρίς προειδοποίηση.Γενικά πιστεύω ότι είναι απίστευτο χάσιμο χρόνου και ακόμα και κάποιος που δεν είναι καθόλου καμάκι άμα αφιέρωνε τον αντίστοιχο χρόνο να πηγαίνει σε κλαμπ , μπαράκια κλπ έστω ένα τηλέφωνο θα το έπαιρνε !
γενικά συμφωνω, αλλά στο τελευταίο διαφωνώ κάθετα. Γιατί έχουν γίνει όλες ψιλομύτες. Ρε συ, τις βλέπεις στο δρόμο που τους κάνεις ένα κοπλιμαν και είτε δεν γυρνάνε καθόλου να σε δούνε (είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις) είτε σε κοιτάνε με ένα βλέμμα λες και τους σκότωσες τα άγια. Ασχέτως εμφάνισης. Ίσως στα μπαράκια να είναι καλύτερα, αλλά πόσοι παντρεμένοι μπορούν να κάνουν εκεί επιδρομής ανάλογων ωρών;

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδια διαφωνω πλεον ριζικα με το καμακι. Νομιζω οι ελεεινιδες ειναι πολυ κομπλεξικοσυντηρητικες για να τις καμακωσεις σαν ανθρωπος. Από τη μια το παιζουν καβλιτσες και πουτανιτσες , αλλα αμα κανεις οτι τους μιλας η θα παρουν το γνωστο σνομπ βλεμματακι για να διοχετευσουν το κομπλεξ τους πανω σου, η θα σου πουν κ καμια εξυπναδα να σου σπασουνε κ τα νευρα. Πρεπει να πεσεις ΣΤΗΝ περιπτωση, οχι φυσικα για να κανεις κατι, αλλα απλα να μη βγεις λαβωμενος απο την ολη φαση...Μιλαω σαν μεσος ανδρας που δεν ειμαι πολυ ωραιος ουτε κ πολυ μπαζο, πλην ομως με αρκετες ωρες στο καμακωμα - κυριως αλλοδαπων, στις οποιες σημειωνω πιο μεγαλη επιτυχια.
Εγω προσωπικα οπου σταθω και οπου βρεθω διαλαλω ΟΧΙ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ, ιδιως τωρα που επιασε καλοκαιρακι παροτρυνω ολους τους συναδερφους εδω μεσα να εστιασουν στις ξενες, και ας ειναι κ μετριοτητες. Οχι στο ψωνισμα και στην εκτροφη του κομπλεξ τους.
Λαμπρη εξαιρεση κατα τη γνωμη οι Βορειοελλαδιτισσες και κυριως οι Θεσσαλονικιες, οι οποιες οποιος και αν εισαι, όπως και αν εισαι και κουβεντα θα σου πιασουν κ καμια μαλακια θα πουνε να γελασουμε και γενικως δεν το παιζουν ιστοριες αμαρτιες ουτε πουτανακια αλλα καλογριες...
Αναφορικα με το τσατ τωρα, νομιζω οτι οντως η αναλογια μεταξυ ανδρων γυναικων σημερα ειναι συντριπτικη υπερ των ανδρων, αλλα νομιζω οτι με τα καταλληλα τεχνασματα και λιγη τυχη το τρωμε το γκομενακι στο χαλαρο. Δινω μερικα tips απο την ατομικη μου εμπειρια και θα καλουσα και τους παλαιους τους αθληματος να πουν γνωμες αν εχουν ορεξη:
1. δεν λες απλα ενα ''γεια '' στην γκομενα και φευγεις, ουτε ενα ''τι κανεις, ολα καλα;''. Πρεπει να βρεις κατι πιο πρωτοτυπο να κερδισεις το ενδιαφερον τους. Ισως καποιο λογοπαιγνιο - μαλακια με το nick τους. Εχω διαπιστωσει οτι οι περισσοτερες βαζουν ως nickname κατι στο οποιο εχουν ψωνιστει.
2. δεν τα παρατας αν δεν σου απανταει η αλλη. Αντιθετως, γινε επιμονος και κουραστικος, αλλα οχι με βρισιδια η σεξοχυδαιοτητες (στην αρχη παντα). Πες κ κανα απο εκεινα τα εξυπνα, κανα ποιηματακι ''μιλα μας και ας μη μας αγαπας'' η καμια μαλακια του στυλ ''η μου μιλας η φευγω απο το παραθυρο''. Το ξερω ποσο μαλακιες ακουγονται, αλλα πρεπει να χρησιμοποιησουμε καθε μεσον προκειμενου να λαβουμε το πρωτο της μηνυμα. μετα ολα ειναι στο χερι μας.
3. Μην ασχολεισαι με 15χρονα εως 20χρονα. Πιο πολυ μαλακιζονται παρα σοβαρολογουν. Προσωπικα νομιζω οτι αν βρεις από 26 και πανω πεσε με τα μουτρα....Το θεμα εχει ψαχνο.
4. βεβαιωσου για το που μενει και για το πως ειναι εμφανισιακα. Το πρωτο θα σε προστατψει απο το να μιλας με Κονγκολεζα, και το δευτερο απο το να καμακωνεις και να σιριπιαζεις ενα τριμπαζο.
5. Συμβιβασου με την ιδεα οτι ολα ειναι στην τυχη. Μπορει να μιλας απο ενα μοναχικο μοντελο μεχρι με το μπαζο της δεκαετιας...
6. Μην πιανεις σεξοκουβεντα με την πρωτη. φερτο γυρω γυρω (πχ. ''ποιο ειναι το σεξυ σηξειο σου'' κλπ) και αν δεις οτι δεν ανταποκρινεται δες τι μπορεις να κανεις για ραντεβουδακι, ειδαλλως δρομο.
7. Βιασου να παρεις msn (καθε γκομενιτσα που ψαχνει τσατο-πεος διαθετει και δαυτο)και στο τελος της συνομιλιας παρε επειγοντως το τηλεφωνακι της.
8. Εγω προσωπικα αν δω γκομενιτσα που δεν μου δινει τηλεφωνο η δεν πολυψηνεται απο την αρχη για σεξοκουβεντουλες φτιαχνομαι πιο πολυ, καθοτι συνηθως αυτες ειναι κ οι πιο καλες περιπτωσεις. Δεν εχουν διαφθαρει τελειως απο το τσατ και μαλλον σοβαρολογουν μαζι σου κ δεν μαλακιζονται για να περναει η ωρα.
9 εχε υπομονη. Αγαλι αγαλι μπαινει το πεος στο λειβαδι...

Παιδια αυτες ειναι δικες μου αποψεις.
Καλυτερη τσατογνωριμια μου ενα μωρακι 19 χρονων απο Γαλατσι, μιλησαμε στις 10 το βραδυ, στις 12 τα πιναμε σε ενα μπαρακι στο γαλατσι και στις 2 ημασταν σπιτι της και βγαζαμε τα ματια μας. Μου ειπε οτι την ειχαν ψιλοπεριορισμενη στο σπιτι και εκεινη τη μερα ειχαν φυγει οι δικοι της επαρχια για καποια κηδεια κι εμεινε μονη. Και η κοπελα ειπε να εκμεταλλευτει την ευκαιρια. Για κανα μηνακι εκανε κοπανα απο τη σχολη της κ ερχοταν σπιτι μου οποτε και αν της ελεγα. ξανθουλικο, αδυνατο, με κωλαρα, αβυζο, και προθυμο για ΟΛΑ μα ΟΛΑ...για αυτο λεμε οτι θελει κ λιγο τυχη το θεμα.
Στον αντιποδα: εψηνα ενα μωρο που μου ειχε δωσει τρελες περιγραφες, για δυο μηνες με τηλεφωνα μηνυματα στο κινητο, ε-μαιλ κ οτι μπορει να βαλει ο νους σου κ μου εσκασε η γιαγια μου η μπιρμπιλω. Μια σταφιδιασμενη 50αρα που οσο καλη καρδια κ να ειχες δεν το εβαζες στα σκελια της....
Αυτα παιδια, περιμενω γνωμες απο τους συναγωνιστες παλαιοτερους και νεοτερους...
τσιου

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την προσωπική μου άποψη μέσα από τα διάφορα chat με τα οποία έχω κατά καιρούς ασχοληθεί εδώ και πέντε χρόνια περίπου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια έχω βγει με αρκετές γυναίκες και έχω καταλήξει στο κρεβάτι με 18 από αυτές,άλλες για σχέση μίας βραδιάς, άλλες για μερικές φορές, έκανα και μία σχέση η οποία κράτησε ενάμισι χρόνο με μία καθ' όλα φυσιολογική κοπέλα. Με δύο λόγια μέσα από το chat μπορείς να γνωρίσεις κάθε καρυδιάς καρύδι, από το χειρότερο μπάζο έως το καλύτερο θεόμουνο, και προσωπικά έχω περάσει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει για να βρω γκόμενες απλά για να πηδηχτούμε, και έχουν ταξιδέψει γκόμενες για να πηδηχτούν απλά με μένα και να φύγουν μετά, και μάλιστα μία από αυτές ήταν και παντρεμένη με τρία παιδιά που ταξίδεψε τετρακόσια χιλιόμετρα για να περάσει ένα διήμερο ακολασίας μαζί μου χωρίς να με έχει ξαναδεί ποτέ και χωρίς εν συνεχεία να επιδιώξει να με ξαναδεί.
Το πρώτο το οποίο θα πρέπει να παρατηρήσω είναι πως οι όποιες επιτυχίες μου έλαβαν χώρα παλαιότερα, τώρα πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν είναι τόσο καλά, μάλλον χάλια είναι θα έλεγα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το οποίο φταίει, πάντως από chat δεν κάνεις εύκολα πλέον γνωριμίες. Πού οφείλεται αυτό; σε πολλούς και διαφόρους λόγους, και θα προσπαθήσω να αναφέρω κατά την ταπεινή μου γνώμη μερικούς:
1.Καταρχήν στα διάφορα chat οι άντρες είναι δεκαπλάσιοι από τις γυναίκες, ενώ και από όδες εμφανίζονται με γυναικείο ψευδώνυμο κάποιοι είναι απλά πούστηδες. Επομένως, χρειάζεσαι μεγάλη τύχη για να προσέξει μία τύπισσα το μήνυμά σου και πολύ περισσότερο να σου απαντήσει.
2.Από τις γυναίκες που είναι μέσα σε ένα chat μεγάλο ποσοστό απλά περνά την ώρα τους χωρίς να έχουν ιδιαίτερη διάθεση για παιχνίδι και περαιτέρω καταστάσεις. Είναι ανήλικα ή κοριτσάκια στην εφηβεία που κάνουν πλάκα με τις φιλενάδες τους για να μετρήσουν πόσο ''μετράνε'' χωρίς να είναι και έτοιμες να προσωρήσουν παρακάτω.
3.Επειδή μέσα στα chat κυκλοφορούν διάφορα λιγούρια και ανώμαλοι τύποι, και οι ίδιες οι γυναίκες γίνονται επιφυλακτικές όταν πας να τις πλησιάσεις, και σε θεωρούν ως ένα εν δυνάμει ανώμαλο ή λιγούρι.
4.Μην ξεχνάμε ότι οι ίδιες γυναίκες οι οποίες είναι ψηλομύτες στον έξω κόσμο, το ίδιο ψηλομύτες είναι και στο chat, δεν αλλάζει κάτι. Ψάχνουν να βρουν το μοντέλο με τον πατέρα τον εφοπλιστή και το αμάξι το κάμπριο.Με το που θα τους πεις καλησπέρα σου λένε στείλε μου φώτο να δω, και εάν δεν είσαι ο Γεωργούλης ή ο Τζώρτζογλου, δεν σου απαντούν ξανά.Και ας είναι αυτές οι μεγαλύτερες μπουρούχες που υπάρχουν.
Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι μπορεί κανείς να χτυπήσει γκόμενα από chat, αλλά κάτι τέτοιο απαιτεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο πάνω από τον υπολογιστή, θέλει πολλή τύχη και κυρίως να πέσεις στην κατάλληλη ώρα που η τύπισσα έχει όντως την ανάγκη μίας αντρικής συντροφιάς και όχι όταν απλά θα κάνει εκεί μέσα το χαβαλέ της και ξαφνικά θα εξαφανιστεί αφήνοντάς σε στα κρύα του λουτρού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom