Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Pristine χαίρομαι που βρήκες κατατοπιστικό το μήνυμά μου, και θα μπορούσα να παραθέσω και άλλα αρνητικά σημεία που υπάρχουν πλέον σε διάφορα sites γνωριμιών στο διαδίκτυο, πλην όμως αυτά έχουν αναφερθεί παραπάνω από άλλα πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, το να κάνεις μία προσπάθεια χωρίς να τρως ατελείωτο χρόνο πάνω από έναν υπολογιστή, δε θα σου κάνει κακό, αφού έτσι κι αλλιώς τίποτε δεν έχεις δεδομένο και δεν χάνεις και τίποτε παράλληλα με κάποια sites που είσαι όταν μπαίνεις στο διαδίκτυο να μπαίνεις και σε ένα site γνωριμιών. Και ποτέ δεν ξέρεις!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
προτεινω σε οσους γραφουν στο θρεντ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ να μπουν στο ΖΟΟ..

βλεπεις 1./ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΝΑΡΟΙ Κ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΟΝΕ
        2.ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ ΣΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
        3.ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ Η ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΄ΣΟΡΡΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 45,ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ'

οπως κ να εχει ειναι ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ποσο σαβουρογαμης ειναι ο ελληνας κ ποσο ΜΟΥΝΑΡΟ εχει κανει να νιωθει την ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ   

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σε όσα γράφει παραπάνω ο laplace, θα συμπληρώσω και το εξής θεϊκό: Να είναι τύπισσες που δεν έχουν φώτο, σε οποιοδήποτε site, και να λένε στο προφίλ τους:''Απαντώ μόνο σε όσους έχουν φώτο στο προφίλ τους, οι άλλοι διαγράφονται αμέσως''!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
προτεινω σε οσους γραφουν στο θρεντ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ να μπουν στο ΖΟΟ..

βλεπεις 1./ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΝΑΡΟΙ Κ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΟΝΕ
        2.ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΟ ΣΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
        3.ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ Η ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΄ΣΟΡΡΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 45,ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ'

οπως κ να εχει ειναι ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ποσο σαβουρογαμης ειναι ο ελληνας κ ποσο ΜΟΥΝΑΡΟ εχει κανει να νιωθει την ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ   

πες τα Χρυσοστομε!!!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πιτσιρικας ειχα βγει 3φορες απο το mirc τοτε δεν ειχε και φωτο μεγαλη ζαρια ηταν η καθε μια

1η 4αδα απιστευτες χοντρομπαλουδες το παιζανε μουναρες κρυβομουνα μη με δει κανας γνωστος
2η ισως η πιο ασχημη της πολης δεν αντεξα κρυφτηκα και εφυγα
3η 4αδα με 2 απιστευτα μωρα! αλλα γενικα τα ποσοστα μπαζα καλες ηταν 95-5

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Πιτσιρικας ειχα βγει 3φορες απο το mirc τοτε δεν ειχε και φωτο μεγαλη ζαρια ηταν η καθε μια

1η 4αδα απιστευτες χοντρομπαλουδες το παιζανε μουναρες κρυβομουνα μη με δει κανας γνωστος
2η ισως η πιο ασχημη της πολης δεν αντεξα κρυφτηκα και εφυγα
3η 4αδα με 2 απιστευτα μωρα! αλλα γενικα τα ποσοστα μπαζα καλες ηταν 95-5

ποσες αξιολογες γκομενες καθονται μπροστα απο μια οθονη?????οι περισσοτερες ειναι μπαζα που μεσα στον αρχιδοκαμπο των chat roooms αισθανονται βασιλισσες!!στους αρσενικους δεν ισχυειτοσο:αλλοι απλα εχουν χομπυ το pc και μπαινουν στα τσατ και αλλοι απλα ριχνουν διχτυα και εκει.μια ομορφη γκομενα μπορει να βρει να γ@@μηθει πολυ ευλολα!!!!!!!1

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα έχω άποψη. Έχω μιλήσει να πω με 200 είναι λίγοι Από τους διακόσιους άξιζαν οι τρεις όλοι οι άλλοι είτε ήταν κομπλεξικοί σαραντάρηδες παντρεμένοι ή χωρισμένοι που χαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια είτε φλωράκια του αισχύστου είδους. Αυτοί που άξιζαν τώρα ήταν τριαντάρηδες καλά παιδιά με άποψη και κυρίως χωρίς κανένα κόμπλεξ. Ο ένας ζήταγε πράγματα που εγώ δεν μπορώ να δώσω -παντρεμένη γαρ- με τον άλλο παίχτηκαν κάτι βλακείες οκ παίχτηκε και από το άλλο καλός δεν λέω -καλά αυτόν τον τρέλλανα με ακούει και τρέχει το μεγάλο δε πατατρακ το πάθε όταν έμαθε ότι ειναι όχι ο δεύτερος αλλά ο τρίτος........ όσο για τον τρίτο και καλύτερο που ήταν και το πρώτο μου τσατ μμμμμμμμ περνάμε υπέροχα αν και πρέπει να το τελειώνω γιατί έχουν αρχίσει και γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα και ξεφεύγουν από τους αρχικούς μου στόχους.
Γενικά δεν βγαίνω με άτομα από τσατ είτε φιλικά είτε ερωτικά αν δεν τα ψάξω πρώτα καλά και δεν εννοώ μόνο φάτσα αλλά κυρίως συμπεριφορά και ξεκάθαρες απόψεις για το τι ζητάνε

μπραβο σου ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ..
ευχομαι ο ανδρας σου να χυνει οτι  γυναικειο περπαταει μπροστα του..

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
νομιζω οτι τα πραματα σε σχεση με το γαμησι μεσω νετ ειναι ειναι πολυ ευκολα!αλλα αν το 90% η πρωτη κουβεντα που λενε ειναι το εχω 30 ποντους η τι φορας λογικο ειναι να μην μπορουν να πηδιξουν!!στην τελικη οσο πιο λιγουρη φαινεσε το χειροτερα ειναι!!τραβα μια μαλακια κ μετα μπες κ κανε τσατ!!τελος παντων εγω στο ζοο κ στο παρεα εχω κανει μερικα καλα κονε με παντρεμενες κ ολο το θεμα βασιζετε στο να εμπνεεις εμπιστοσυνη αλλα κ να μην φαινεσε λιγουρη!!κ λιγη ευγενεια δε βλαπτει!!στην τελικη χαλατε την πιατσα τα λιγουρια κ για μας που εχουμε στυλ!!

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Μπορει να σουταρει καποιος το μαλακιστηρι απο εδω;;;;;; 8 μηνυματα (ως τωρα) και τα 8 το ιδιο γαμωμπανερ

Αι στο διαολο μαλακισμενε!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
"Διαφημιστικό" είναι.  :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα το πρόσεξα που τόγραψες!  :2funny:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Έτσι είναι δυστυχώς.
Εμένα μου κάνει εντύπωση που σε πολλά προφίλ η "αγαπημένη φράση" είναι ίδια...

apostolhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
poly wraia ola afta alla mono an eisai gomenos. an eisai mpazo opws egw pes afto pou 8eleis apthn kopela eite omorfh eite asxhmh meta apo ligo mpla mpla kai as vrisei. ma8e na anexesai ta panta. ama katalaveis oti se doulevei psilo gazi rixths ena gamwstavridi kai telos. pame gia allh. mhn xaramizeis thn energeia kai thn zaxarenia sou gia kamia kariola. na kratate xarakthra. oi gynaikes pswnisthkan giati ksexasame na eimaste antres me @@.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
poly wraia ola afta alla mono an eisai gomenos. an eisai mpazo opws egw pes afto pou 8eleis apthn kopela eite omorfh eite asxhmh meta apo ligo mpla mpla kai as vrisei. ma8e na anexesai ta panta. ama katalaveis oti se doulevei psilo gazi rixths ena gamwstavridi kai telos. pame gia allh. mhn xaramizeis thn energeia kai thn zaxarenia sou gia kamia kariola. na kratate xarakthra. oi gynaikes pswnisthkan giati ksexasame na eimaste antres me @@.

εχεις καταλαβει οτι σου σβηνονται μηνυματα γιατι γραφεις greeklish;;;;....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αλλη μαλακια,οσες ειναι ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ που εχουν φωτο..
ψαχνουν θαυμαστες η ενα γρηγορο γαμησακι οι 30ρες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
αλλη μαλακια,οσες ειναι ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ που εχουν φωτο..
ψαχνουν θαυμαστες η ενα γρηγορο γαμησακι οι 30ρες
Σωστός ο laplace. Έχω δει προφίλ γυναίκας σε ένα site, με 3-4 φωτογραφίες, που έλεγε το εξής αμίμητο:''Είμαι δεσμευμένη και μπήκα απλά για να δω πόσο μετράω''. Φυσικά και δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη συγκεκριμένη, και το ιδανικό θα ήταν να μην ασχοληθεί κανένας μαζί της, γιατί κάπως έτσι παίρνουν τα μυαλά τους αέρα....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Έχω δει προφίλ γυναίκας σε ένα site, με 3-4 φωτογραφίες, που έλεγε το εξής αμίμητο: ''Είμαι δεσμευμένη και μπήκα απλά για να δω πόσο μετράω''

Αυτή είναι για να την βάλουν στη μέση 5-10 μέλη του site... και να της κάνουν ένα περιποιημένο bukake... για να μάθει πως μετράνε τις πούτσες με τις αμυγδαλές... αμάν πια... έχουμε ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΣΟΛΙΑ που το παίζουνε Κυρίες... ενώ είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ κι από τις περισσότερες επαγγελματίες πουτάνες... ρε ούστ !!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αυτή είναι για να την βάλουν στη μέση 5-10 μέλη του site... και να της κάνουν ένα περιποιημένο bukake... για να μάθει πως μετράνε τις πούτσες με τις αμυγδαλές... αμάν πια... έχουμε ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΣΟΛΙΑ που το παίζουνε Κυρίες... ενώ είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ κι από τις περισσότερες επαγγελματίες πουτάνες... ρε ούστ !!!
Συμφωνώ, πλην όμως όλο και κάποια λιγούρια πιστεύω ότι θα της έστειλαν παρακαλώντας την και κάνοντάς την να αισθάνεται θεά και αυτή η παλιοελεεινή.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συμφωνώ, πλην όμως όλο και κάποια λιγούρια πιστεύω ότι θα της έστειλαν παρακαλώντας την και κάνοντάς την να αισθάνεται θεά και αυτή η παλιοελεεινή.

Αστα να πάνε!

Βέβαια εμείς τα λέμε...

ΑΛΛΑ ποιός ακούει, είναι η ουσία!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Κάποιοι δεν ακούνε φίλε Duracell και δίνουν αξία σε διάφορες μπουρούχες που επειδή τους έρχονται καμιά πενηνταριά μηνύματα τη μέρα τη βρίσκουν θεογκόμενες και το παίζουν και εκλεκτικές, ζητώντας σου πρώτα φωτογραφία για να μιλήσουν, χωρίς φυσικά οι ίδιες να εμφανίζονται γιατί εάν εμφανιστούν θα τις έπαιρναν οι πάντες με τις πέτρες. Κάποτε, όπως λέω και παραπάνω, τα πράγματα ήταν καλύτερα, και κατά 90% όποτε βγήκα ραντεβού εντελώς στα τυφλά με γυναίκα από site, είχα και επιτυχία. Τώρα με τις φώτο, όλες την έχουν δει κάπως και θεές που όλοι οι άντρες είναι στα πόδια τους και αυτές διαλέγουν όποιον θέλουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom