Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Τύπε πότε όταν βγαίνω με γκομενα δεν δείχνω τσιγκουνιά. Θα κάνω εγώ κίνηση να πληρώσω και τα δικά της. Γενικά οπότε βγαίνω και με φίλους πότε δεν με ενδιαφέρει αν θα χαλάσω λεφτά ακόμη και για ταξί. Τώρα αν η άλλη είναι πυροβολημένη και δείχνει προκλητικα αδιάφορη και απαθεστατη να πάει να γαμηθει. Δεν πληρώνω τα δικά της με την καμία.

Γενικώς, όταν τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα από την πρώτη στιγμή και δεν διαφαίνεται και καμιά ιδιαίτερη διάθεση ενώ υπάρχει και ματς που μας απασχολεί, καλό είναι να το αφήνουμε για αύριο. Είναι κάπως σαν το ανέκδοτο με τον γρύλλο και για τους δυο.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τον συναγωνιστή που ισχυρίζεται ότι γαμάει σαν τρελός από το Τίντερ. Αν δε μας τρολάρει φυσικά, θα έλεγα ότι είναι εμφανίσιμος, αλλά κι εγώ έχω βάλει φωτό τούμπανο με κοιλιακούς, γυμνασμένο σώμα, επαγγελματικές και φωτό που έχουν πάρει 100δες likes στο Instagram μου. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Έτρεξα κι ένα πείραμα με τις φωτό άλλου που αντικειμενικά είναι πιο εμφανίσιμος από εμένα κι ενώ πράγματι είχε περισσότερα matches, σίγουρα δε γινόταν το τρελό όργιο που περίμενα. Η εμπειρία μου μάλλον θα έλεγα ότι συγκλίνει με εκείνη του DR_LOVE και των υπόλοιπων συναγωνιστών.
φιλε δεν τις νοιαζουν αυτα,τα φραγκα ειναι το μυστικο βαλε φωτος απο ταξιδια...εξωτερικου κα δες τι χαμος θα γινει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Σήμερα με τα γαμημενα τα αραιά δρομολόγια των ΜΜΜ της Αθήνας και τις λάθος πληροφορίες που δίνει το ΟΑΣΑ Telematics, έχασα ραντεβού με Τουρκμενισα.
Γιατί δεν παίρνεις μέσο, έστω ένα παπί; Αν ήταν να περιμένω από τα ΜΜΜ, δε θα είχα γαμήσει ποτέ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Η πιο "μαλακία" site ή καλύτερα εφαρμογή γνωριμιών είναι τελικά το TINDER. Το χω 2 μηνες, μέχρι και συνδρομή πλήρωσα για ένα μήνα και πάλι τίποτα. Μόνο 2 ανταποκρίθηκαν και ήταν επαγγελματίες...

Συνημμένα

• Tinder_Logo.jpg
    Tinder_Logo.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 17

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Ούτε 10 ευρώ δεν έχεις ρε τύπε να πάρεις ένα ταξί ....τι μιζέρια είναι αυτή? Να φανταστώ ότι θα έπρεπε να σου πληρώσει τον καφέ/ποτό η γκόμενα και να σε φιλοξενήσει αν έπαιζε κάτι. Μάλλον τα ίδια μυρίστηκε και αυτή και δεν ασχολήθηκε.
(κατα τ'αλλα σε πείραξε που αυτή δεν δίνει 5 ευρω να βάλει κάρτα)
Την έσκισε την γάτα στο τέλος όμως! Πήγε να δει την εθνική!!!(Αφού έκανε μόνος δρομολόγια και τον έστειλε η Τουρκμένισσα) 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Καλά ρε μην είστε μαλάκες . Τη δούλευε φυσικά ο άνθρωπος δεν έτρεχε από πίσω να την παρακαλέσει.

Για ένα μόνο συμφωνώ. Ότι για να γαμήσει ένας άντρας, δέχεται να ακούει και μαλακίες. Ενώ αντίστροφα η γυναίκα φεύγει όταν ακούει παπαριές. Με αποτέλεσμα κάνει τους άντρες να είναι πιο προσεχτικοί στο τι λένε. Ενώ αντίθετα οι γυναίκες λένε ότι γουστάρουν αφού ξέρουν ότι και πάλι έχουν το πανω χέρι.

Τέλος πάντων, δεν το βλέπω σαν ληγούρι τον άλλον. Απλά στα αρχίδια του, πήγε με τα νερά της χοντρής να ρήξει κανά πούτσο. Μην κολλάτε τόσο. Οκ δημιουργεί σε βάθος χρόνου πρόβλημα αλλά οκ

δεν συμφωνω μεγαλος μαλακας ο τυπος απελπισμενος και χαλαει την πιατσα

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Σήμερα με τα γαμημενα τα αραιά δρομολόγια των ΜΜΜ της Αθήνας και τις λάθος πληροφορίες που δίνει το ΟΑΣΑ Telematics, έχασα ραντεβού με Τουρκμενισα. Η τύπισσα βεβαια είχε μια παράξενη συμπεριφορά εξαρχής. Μου είπε ότι πήγε σε ραντεβού με Έλληνα που δεν ήρθε ποτέ. Μου φάνηκε περίεργο. Της λέω εγώ πάντως θα έρθω. Κανονίζουμε κατά τις 7 για ραντεβού 20:10 στο Σύνταγμα. Αρχικά της είπα 21:00 και μου λέει ότι είναι αργά και πως φοβάται να γυρίσει Εξάρχεια μόνη της. Της λέω μπορουμε να επιστρέψουμε παρέα. Ανενδοτη. Αντί να της πω 20:30 της προτείνω ο μαλακας 20:10. Βλέπω το γαμημενο το λεωφορείο να μην έρχεται μετά την αφετηρία σε λίγα λεπτά στη στάση και πάω και περιμένω ένα εναλλακτικό. Βλέπω να αργεί και της στελνω μήνυμα στο γουατσαπ ότι θα αργήσω 15'. Εν τω μεταξύ μου είχε πει ότι στέλνει μήνυμα όταν βρει γουαιφαι. Άντε λέω πέσαμε σε τσιπισσα που θα μπορούσε να πάρει μία κάρτα όσο καιρό θα μείνει εδώ. Δεν βλέπει το μήνυμα που της στέλνω και αρχίζω και ψιλιαζομαι ότι δεν έκανε καν μια βόλτα να βρει γουαιφαι. Φθάνω στο κέντρο πουθενά η τύπισσα. Περιμένω 15' και στέλνω μήνυμα σε γουατσαπ, κάνω κλήση στον Ρωσικό αριθμό κανονικά και τέλος στέλνω sms στο οποίο απάντησε μετά από 10'. Μου λέει έφυγα στις 20:20. Περίμενα μου λέει 20'. Της λέω 20:10 είπαμε και είχα προβλημα με τα δρομολόγια των λεωφορείων. Της λέω μπορώ να έρθω Εξάρχεια και όταν φθασω να σου στείλω και να σε περιμένω να έρθεις. Δεν απάντησε. Της λέω στο γουατσαπ πρώτη φορα μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Μου απαντάει αρκετά με τα ραντεβού σήμερα !!!!
Λέω από μέσα μου βρίζοντας και τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ τα μουνοπανα της ΕΘΕΛ που βγάζουν τα δρομολόγια, δεν γαμιεσαι μωρη καριόλα που 39 χρονω μας το παίζεις και ευαίσθητη και ξινη. Σαλτα και γαμησου κι εσύ. Πηρα το λεωφορείο της επιστροφής για να δω Ελλαδαρα και να πάνε να γαμηθουν και οι γκόμενες σήμερα.

ρε συ ελεος ποσο τσιγγουνης εισαι? αφου η κοπελα σου ειπε πως την ειχε στησει ο προηγουμενος παρε ενα ταξακι να εισαι στην ωρα σου! και μετα θες και να γαμησεις με τετοια μυαλα δεν θα γαμισεις ποτε. και οχι τιποτε αλλο αλλα χαλας και το ονομα των ελληνων τωρα η συγκεκριμενη θα ακουει ελληνες και θα φευγει μακρια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
με παπί γαμάς;Ουτε ο Ντόναλντ Ντακ δεν γαμάει!!!
Όχι φυσικά, πρέπει να έχεις λιμουζίνα και πάνω... Και βέβαια γαμάς ρε φίλε. Εδώ ξέρω τύπο που γαμάει ενώ κινείται μόνο με το μετρό. Το θέμα είναι να έχεις την ευκολία σου. Σίγουρα θα είχα χάσει λιγότερα γαμήσια άμα είχα αμάξι αντί για παπί, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θα τη φόρτωνα την άλλη εκεί μέσα χωρίς να προσπαθώ να την πάω σπίτι μου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φίλε μου τι δουλειά κάνεις, αν επιτρέπεται;

Δουλεία που δεν σε βοηθάει να γαμήσεις με την καμία..Με υπολογίστες αλλά σε πολύ επιστημονικό επίπεδο..Μονο γυαλαμπουκες γνωρίζεις και χοντρες απο εκέι..Αλλά δεν τα παράτησα ποτέ και συνέχισα να μάχομαι όλη μου την ζωή και εντός και εκτός Ελλάδος.Το αποτέλεσμα είναι την τελευταιά πενταετία να βγάζω 15-20 γυναίκες τον χρόνο...Πάντα χωρίς λεφτά μιλαμε..Για λεφτά kman είναι ο ειδικός. Αλλά δυστυχως Ελληνίδες είναι περιπου το 20% των πηδημάτων..Το 80% ειναι ξένες που ζουν εντός και εκτός Ελλάδας..
Η δουλεία πάιζει πολύ βασικό ρόλο Ελλάδα γιατί τα πολλά κονε με Ελληνίδες γίνονται απο εκει..Δυστυχώς..Προτιμούν να μένουν αγάμητες απο το να γνωρίσουν κάποιον απο το Internet ή απο την νύχτα..Προτιμούν απο δουλεία ή να τους τον πασσάρει φίλη!!
2-3 φίλες που είχα μου φέρθηκαν σκατά..Πότε δεν μου γνώρισαν καμία..Στο τέλος πηδηχτηκαμε και μεταξύ μας και μηδένισε η πιθανότητα..Οπότε πλέον ελπιζω στην ελέυθερη βοσκή..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για το CS μου την σπάει λίγο Ελλάδα πως μπορείς να βγείς με διάφορες και απλά να θέλουν tour..Εντάξει κάποιες θα κάτσουν αλλά βαρίεμαι να τς ξεναγώ στο κέντρο..Τουλάχιστον Tinder πολύ πιο δύσκολα συνήθως όμως καταλήγει σε πήδημα..Ραντεβού βγαίνετε ξεκάθαρα..Στο CS είναι να προσποιήσε πως δεν είναι ακριβως ραντεβού αλλά μετα είναι κλπ..Αν έχεις αντοχές πάς..
Πάντως έχω φάει πολύ στο παρελθόν απο CS..Με περισσότερες αντοχές και σίγουρα καλύτερα ποσοστα..Πλέον μέσα έχει πολλά καβλια..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Η πιο "μαλακία" site ή καλύτερα εφαρμογή γνωριμιών είναι τελικά το TINDER. Το χω 2 μηνες, μέχρι και συνδρομή πλήρωσα για ένα μήνα και πάλι τίποτα. Μόνο 2 ανταποκρίθηκαν και ήταν επαγγελματίες...
Aμα είσαι σαν τον κώλο της μαϊμούς δεν σου φταίει η εφαρμογή!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι φυσικά, πρέπει να έχεις λιμουζίνα και πάνω... Και βέβαια γαμάς ρε φίλε. Εδώ ξέρω τύπο που γαμάει ενώ κινείται μόνο με το μετρό. Το θέμα είναι να έχεις την ευκολία σου. Σίγουρα θα είχα χάσει λιγότερα γαμήσια άμα είχα αμάξι αντί για παπί, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θα τη φόρτωνα την άλλη εκεί μέσα χωρίς να προσπαθώ να την πάω σπίτι μου.
ΜΕ το παπί θα είσαι σαν τον Τσάκωνα στις βιντεκασέτες ρε τύπε!!Αλλο με το μετρό ,πετάς ένα η μπεμπα μου δεν κυκλοφορεί σήμερα και καθάρισες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Δουλεία που δεν σε βοηθάει να γαμήσεις με την καμία..Με υπολογίστες αλλά σε πολύ επιστημονικό επίπεδο..Μονο γυαλαμπουκες γνωρίζεις και χοντρες απο εκέι..
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί για να κάνεις τα ταξίδια που μας περιγράφεις και ειδικά στις συγκεκριμένες χώρες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να το φυσάς το παραδάκι. Βγάζεις πάνω από 1000, αν επιτρέπεται;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Aμα είσαι σαν τον κώλο της μαϊμούς δεν σου φταίει η εφαρμογή!!

Δεν είμαι σαν το κώλο της μαϊμούς φίλε μου. Είμαι αρκετά οκ. Νορμαλ. Και ότι είναι μαλα΄κία η εφαρμογή δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά πολλών.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί για να κάνεις τα ταξίδια που μας περιγράφεις και ειδικά στις συγκεκριμένες χώρες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να το φυσάς το παραδάκι. Βγάζεις πάνω από 1000, αν επιτρέπεται;

Ψυχραιμία, πολλοί πλέον ταξιδεύουν και για επαγελματικούς λόγους. Μπορεί να μην παίρνουν εξωφρενικές αμοιβές, αλλά έχουν διαμονή - διατροφή πληρωμένες, οπότε λίγο - πολύ, ξοδεύουν όσα στην Ελλάδα. Κι εγώ την κάνω για έξω για δουλειά, κάποιες εβδομάδες τον χρόνο, συνήθως στα ίδια μέρη, οπότε, αν θες βέβαια, δικτυώνεσαι και προετοιμάζεσαι. Τα περί 1000 ευρώ τα προσπερνάω, δεν είναι εκεί το θέμα, αλλά πάλι μην κρίνουμε από το δικό μας στάνταρντ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μενεδημε ειχα 0 ματς μεχρι που εγραψα κατι χαριτωμενο στο προφιλ και εκανα 10 μεσα στο καλοκαιρι, 2 ελληνιδες, 8 ξενες. Φωτο εβαλα αυτη που βλεπεις στο αβαταρ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Μενεδημε ειχα 0 ματς μεχρι που εγραψα κατι χαριτωμενο στο προφιλ και εκανα 10 μεσα στο καλοκαιρι, 2 ελληνιδες, 8 ξενες. Φωτο εβαλα αυτη που βλεπεις στο αβαταρ.

Κάτι χαριτωμένο. ΟΚ. Δώσε παραδείγματα Duke. Που να κινηθώ περίπου; Γνωμικό; Ωμά: ΣΕΞ? Τι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom