Γάμησες;Μενεδημε ειχα 0 ματς μεχρι που εγραψα κατι χαριτωμενο στο προφιλ και εκανα 10 μεσα στο καλοκαιρι, 2 ελληνιδες, 8 ξενες. Φωτο εβαλα αυτη που βλεπεις στο αβαταρ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Κάτι χαριτωμένο. ΟΚ. Δώσε παραδείγματα Duke. Που να κινηθώ περίπου; Γνωμικό; Ωμά: ΣΕΞ? Τι;
Κατι χιουμοριστικο στα αγγλικα με αναφορα σε pop culture.
Στα 10 ματς εχει πέναλτυ.επειδή είμαι εντελώς άσχετος με την εφαρμογή, το ματς στο τίντερ σημαίνει κάτι ή είναι σαν τα ματσαρίσματα στα ραντεβουδάδικα;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Ρε μάγκες έλεος!!!
Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες(που όντως είναι ελεεινές ). Ο άλλος παραπονιέται που δεν έχει ματσαρίσματα στο τιντερ και ρωτάει τι χαριτωμένο να γράψει. Πόσο κόσμο ξέρω που θέλουν μασημένη τροφή. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Κάντε μια επένδυση στον εαυτό σας. Μην είστε λιγούρηδες ή έστω μην το δείχνετε στις γκόμενες. Η αλήθεια είναι ότι οι τουρίστριες (στο μεγαλύτερο ποσοστό) ξερογλύφονται για εμάς τους έλληνες πουτσαράδες. Οι Ελληνίδες είναι βλαμμένες αλλα κι εκεί κάτι πάει κι έρχεται. Πλέον το να βρείς να γαμήσεις είναι πανευκολο και το τιντερ βοηθάει πολύ σε αυτό. Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις μια γυναίκα να κάνεις ένα σοβαρό δεσμό και να ηρεμήσεις εκεί.
Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες(που όντως είναι ελεεινές ). Ο άλλος παραπονιέται που δεν έχει ματσαρίσματα στο τιντερ και ρωτάει τι χαριτωμένο να γράψει. Πόσο κόσμο ξέρω που θέλουν μασημένη τροφή. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Κάντε μια επένδυση στον εαυτό σας. Μην είστε λιγούρηδες ή έστω μην το δείχνετε στις γκόμενες. Η αλήθεια είναι ότι οι τουρίστριες (στο μεγαλύτερο ποσοστό) ξερογλύφονται για εμάς τους έλληνες πουτσαράδες. Οι Ελληνίδες είναι βλαμμένες αλλα κι εκεί κάτι πάει κι έρχεται. Πλέον το να βρείς να γαμήσεις είναι πανευκολο και το τιντερ βοηθάει πολύ σε αυτό. Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις μια γυναίκα να κάνεις ένα σοβαρό δεσμό και να ηρεμήσεις εκεί.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Τις νοιάζουν και οι φώτο που δείχνουν το σώμα. Πολύ λίγες δεν τους νοιάζει να δουν φωτό σώματος. Βασικά πιο σημαντικές είναι αυτές με πρόσωπο παρά σώμα. Θα συμφωνήσω για τα ταξίδια. Γεμάτο είναι το προφίλ μου με τέτοιες. Παίζουν ρόλο αλλά κυρίως για τις τυπισσες που κοιτάνε πορτοφόλι κυρίως και αδιαφορούν για την εμφάνιση. Πάντως οι γκόμενες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές. Ζητάνε πολλά προσόντα και πολλές φωτογραφίες. Σαν να δίνεις ιντερβιου η πας για κάστινγκ σ' αυτές. Μια τύπισσα στο μπαντου κάνει κάτι τέτοιο. Η εμφάνιση της είναι μέτρια και έχει ψυχολογικά πολλά. Το παραδέχεται η ίδια. Πολλές οι παλαβές τύποι μου. Μόνο γαμησια κι αν έχουν πολύ έντονα ψυχολογικά που δεν είστε σε θέση να αντέξετε τις λέτε ότι πρέπει να επισκεφθεί ειδικό και την κρατάτε απλά για γαμησια, εκτός κι αν είστε ευαίσθητοι και θέλετε να κάνετε υπομονή να τα ξεπεράσει μαζί σας ή με γιατρούς.φιλε δεν τις νοιαζουν αυτα,τα φραγκα ειναι το μυστικο βαλε φωτος απο ταξιδια...εξωτερικου κα δες τι χαμος θα γινει
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Την θέλω τη ζωή μου τύπε. Οι μηχανές είναι για τους τρελούς που δεν τους νοιάζει και τόσο η ζωή τους ή τους αρέσει να ριψοκινδυνευουν.Γιατί δεν παίρνεις μέσο, έστω ένα παπί; Αν ήταν να περιμένω από τα ΜΜΜ, δε θα είχα γαμήσει ποτέ.
Στα 10 ματς εχει πέναλτυ.
γμτ, όπως στα τρία κόρνερ.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Τύπε έγραψα ότι δεν είμαι τσιγγούνης. Σιγά μην πάρω ταξί όταν δεν την ξέρω την άλλη. Λίγες φορές νομίζεις με στήσανε οι γκόμενες ; Έμεινα εκεί και περίμενα τύπε και είχα και το νετ ανοιχτό με γουαιφαι και ντατα ενεργά. Τσιγγουνα είναι αυτή τύπε, αλλά δεν το σχολιασες αυτό παρόλο που το τόνισα. Επίσης δεν διάβασες το νεότερο ποστ μου που απαντουσα σε παρόμοιο σχόλιο με το δικό σου.ρε συ ελεος ποσο τσιγγουνης εισαι? αφου η κοπελα σου ειπε πως την ειχε στησει ο προηγουμενος παρε ενα ταξακι να εισαι στην ωρα σου! και μετα θες και να γαμησεις με τετοια μυαλα δεν θα γαμισεις ποτε. και οχι τιποτε αλλο αλλα χαλας και το ονομα των ελληνων τωρα η συγκεκριμενη θα ακουει ελληνες και θα φευγει μακρια
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Την πρώτη φορά η μπέμπα δεν κυκλοφορει. Την επόμενη τύπε τι λες ;ΜΕ το παπί θα είσαι σαν τον Τσάκωνα στις βιντεκασέτες ρε τύπε!!Αλλο με το μετρό ,πετάς ένα η μπεμπα μου δεν κυκλοφορεί σήμερα και καθάρισες.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Τύπε αλλιώς σκέφτονται οι εμφανισιμοι που γαμανε λίγο ο πολύ κι αλλιώς αυτοί που δεν είναι που μένουν με το πουλί στο χέρι και η πάνε ρδελα και μασάζ ή τραβάνε μαλακια. Χαλάρωσε. Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν γαμανε όλοι εύκολα.Μπαινεις σε λάθος δρομό συγκρίνοντας τον εαυτό σου με τον καθένα.Ρε μάγκες έλεος!!!
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Τύπε μας ρωτάει ο άνθρωπος κάτι που δεν ξέρει και του απαντάς ότι να ναι.Στα 10 ματς εχει πέναλτυ.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Το ματς σημαίνει ότι και οι δύο πατήσατε το κουμπί με την καρδιά στο προφίλ.επειδή είμαι εντελώς άσχετος με την εφαρμογή, το ματς στο τίντερ σημαίνει κάτι ή είναι σαν τα ματσαρίσματα στα ραντεβουδάδικα;
Το ματς σημαίνει ότι και οι δύο πατήσατε το κουμπί με την καρδιά στο προφίλ.
και μόνο, οπότε όπως στα ραντεβουδάδικα, δεν δίνει άλλα τιπ ας πούμε ή κάτι παραπάνω. Οκ, μερσί
Τύπε μας ρωτάει ο άνθρωπος κάτι που δεν ξέρει και του απαντάς ότι να ναι.
μια χαρά, από μένα νο πρόμπλεμ, πλάκα να γίνεται, πάντα.
Ρε μάγκες έλεος!!!
Εγω πάντως σε νιωθω.. Δεν βρίσκεις γυναίκα για δεσμό πλέον Ελλάδα με τίποτα.Η ηλικια των 30-35 έχει εξαφανιστεί πλήρως. Με βλέπουν οι φίλοι μου (δεσμευμένοι) να έχω πηδήξει πάνω απο 50 γυναίκες (επι τ ο πλείστον ξένες) την τελευταία τριετια και μου λένε ασε μας μωρε που ψάνεις δεσμό..Δεν καταλαβάινου ν πως είναι υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις μια που να τηρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις..Και δεν μιλάμε για τρελές απαιτήσεις απλά μια νορμαλ όμορφη και λογική στο μυαλο.
Εχω γνωρίσει πολλές ξένες που τηρουν αυτές τις προυποθέσεις 100% αλλά καμία δεν κοίταζε να έρθει Ελλάδα. Πλέον δύσκολα κατεβάζεις Ελλάδα γυναίκα και στο λεω με απόλυτη εμπειρία..Οπότε το παράδοξο είναι να σε βλέπουν οι δεσμευμένοι να γαμάς και να αλλάζεις γυναικες και να μην καταλαβαίνουν πως απλά δεν υπάρχει εκεί έξω (Ελλάδα) μια γκόμενα να αράξεις νορμάλ πουθενά..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Εγώ έχω βάλει ότι δήθεν είμαι 1,83 ύψος 78 κιλά και έχω 3-4 ματσαρισματα.Κατι χιουμοριστικο στα αγγλικα με αναφορα σε pop culture.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Πόσο είσαι στην πραγματικότητα ;Εγώ έχω βάλει ότι δήθεν είμαι 1,83 ύψος 78 κιλά και έχω 3-4 ματσαρισματα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
1,77 73,5 κιλά.Πόσο είσαι στην πραγματικότητα ;
Chevalier Fidèle