Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
επειδή είμαι εντελώς άσχετος με την εφαρμογή, το ματς στο τίντερ σημαίνει κάτι ή είναι σαν τα ματσαρίσματα στα ραντεβουδάδικα;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ρε μάγκες έλεος!!!

Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες(που όντως είναι ελεεινές ). Ο άλλος παραπονιέται που δεν έχει ματσαρίσματα στο τιντερ και ρωτάει τι χαριτωμένο να γράψει. Πόσο κόσμο ξέρω που θέλουν μασημένη τροφή. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Κάντε μια επένδυση στον εαυτό σας. Μην είστε λιγούρηδες ή έστω μην το δείχνετε στις γκόμενες. Η αλήθεια είναι ότι οι τουρίστριες (στο μεγαλύτερο ποσοστό) ξερογλύφονται για εμάς τους έλληνες πουτσαράδες. Οι Ελληνίδες είναι βλαμμένες αλλα κι εκεί κάτι πάει κι έρχεται. Πλέον το να βρείς να γαμήσεις είναι πανευκολο και το τιντερ βοηθάει πολύ σε αυτό.  Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις μια γυναίκα να κάνεις ένα σοβαρό δεσμό και να ηρεμήσεις εκεί.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
φιλε δεν τις νοιαζουν αυτα,τα φραγκα ειναι το μυστικο βαλε φωτος απο ταξιδια...εξωτερικου κα δες τι χαμος θα γινει
Τις νοιάζουν και οι φώτο που δείχνουν το σώμα. Πολύ λίγες δεν τους νοιάζει να δουν φωτό σώματος. Βασικά πιο σημαντικές είναι αυτές με πρόσωπο παρά σώμα. Θα συμφωνήσω για τα ταξίδια. Γεμάτο είναι το προφίλ μου με τέτοιες. Παίζουν ρόλο αλλά κυρίως για τις τυπισσες που κοιτάνε πορτοφόλι κυρίως και αδιαφορούν για την εμφάνιση. Πάντως οι γκόμενες έχουν γίνει πολύ απαιτητικές. Ζητάνε πολλά προσόντα και πολλές φωτογραφίες. Σαν να δίνεις ιντερβιου η πας για κάστινγκ σ' αυτές. Μια τύπισσα στο μπαντου κάνει κάτι τέτοιο. Η εμφάνιση της είναι μέτρια και έχει ψυχολογικά πολλά. Το παραδέχεται η ίδια. Πολλές οι παλαβές τύποι μου. Μόνο γαμησια κι αν έχουν πολύ έντονα ψυχολογικά που δεν είστε σε θέση να αντέξετε τις λέτε ότι πρέπει να επισκεφθεί ειδικό και την κρατάτε απλά για γαμησια, εκτός κι αν είστε ευαίσθητοι και θέλετε να κάνετε υπομονή να τα ξεπεράσει μαζί σας ή με γιατρούς.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Γιατί δεν παίρνεις μέσο, έστω ένα παπί; Αν ήταν να περιμένω από τα ΜΜΜ, δε θα είχα γαμήσει ποτέ.
Την θέλω τη ζωή μου τύπε. Οι μηχανές είναι για τους τρελούς που δεν τους νοιάζει και τόσο η ζωή τους ή τους αρέσει να ριψοκινδυνευουν.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
ρε συ ελεος ποσο τσιγγουνης εισαι? αφου η κοπελα σου ειπε πως την ειχε στησει ο προηγουμενος παρε ενα ταξακι να εισαι στην ωρα σου! και μετα θες και να γαμησεις με τετοια μυαλα δεν θα γαμισεις ποτε. και οχι τιποτε αλλο αλλα χαλας και το ονομα των ελληνων τωρα η συγκεκριμενη θα ακουει ελληνες και θα φευγει μακρια
Τύπε έγραψα ότι δεν είμαι τσιγγούνης. Σιγά μην πάρω ταξί όταν δεν την ξέρω την άλλη. Λίγες φορές νομίζεις με στήσανε οι γκόμενες ; Έμεινα εκεί και περίμενα τύπε και είχα και το νετ ανοιχτό με γουαιφαι και ντατα ενεργά. Τσιγγουνα είναι αυτή τύπε, αλλά δεν το σχολιασες αυτό παρόλο που το τόνισα. Επίσης δεν διάβασες το νεότερο ποστ μου που απαντουσα σε παρόμοιο σχόλιο με το δικό σου.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
ΜΕ το παπί θα είσαι σαν τον Τσάκωνα στις βιντεκασέτες ρε τύπε!!Αλλο με το μετρό ,πετάς ένα η μπεμπα μου δεν κυκλοφορεί σήμερα και καθάρισες.
Την πρώτη φορά η μπέμπα δεν κυκλοφορει. Την επόμενη τύπε τι λες ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36

Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες(που όντως είναι ελεεινές ). Ο άλλος παραπονιέται που δεν έχει ματσαρίσματα στο τιντερ και ρωτάει τι χαριτωμένο να γράψει. Πόσο κόσμο ξέρω που θέλουν μασημένη τροφή. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Κάντε μια επένδυση στον εαυτό σας. Μην είστε λιγούρηδες ή έστω μην το δείχνετε στις γκόμενες. Η αλήθεια είναι ότι οι τουρίστριες (στο μεγαλύτερο ποσοστό) ξερογλύφονται για εμάς τους έλληνες πουτσαράδες. Οι Ελληνίδες είναι βλαμμένες αλλα κι εκεί κάτι πάει κι έρχεται. Πλέον το να βρείς να γαμήσεις είναι πανευκολο και το τιντερ βοηθάει πολύ σε αυτό.  Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις μια γυναίκα να κάνεις ένα σοβαρό δεσμό και να ηρεμήσεις εκεί.
Τύπε αλλιώς σκέφτονται οι εμφανισιμοι που γαμανε λίγο ο πολύ κι αλλιώς αυτοί που δεν είναι που μένουν με το πουλί στο χέρι και η πάνε ρδελα και μασάζ ή τραβάνε μαλακια. Χαλάρωσε. Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν γαμανε όλοι εύκολα.Μπαινεις σε λάθος δρομό συγκρίνοντας τον εαυτό σου με τον καθένα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
επειδή είμαι εντελώς άσχετος με την εφαρμογή, το ματς στο τίντερ σημαίνει κάτι ή είναι σαν τα ματσαρίσματα στα ραντεβουδάδικα;
Το ματς σημαίνει ότι και οι δύο πατήσατε το κουμπί με την καρδιά στο προφίλ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Μετά σας φταίνε οι Ελεεινίδες(που όντως είναι ελεεινές ). Ο άλλος παραπονιέται που δεν έχει ματσαρίσματα στο τιντερ και ρωτάει τι χαριτωμένο να γράψει. Πόσο κόσμο ξέρω που θέλουν μασημένη τροφή. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί. Κάντε μια επένδυση στον εαυτό σας. Μην είστε λιγούρηδες ή έστω μην το δείχνετε στις γκόμενες. Η αλήθεια είναι ότι οι τουρίστριες (στο μεγαλύτερο ποσοστό) ξερογλύφονται για εμάς τους έλληνες πουτσαράδες. Οι Ελληνίδες είναι βλαμμένες αλλα κι εκεί κάτι πάει κι έρχεται. Πλέον το να βρείς να γαμήσεις είναι πανευκολο και το τιντερ βοηθάει πολύ σε αυτό.  Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις μια γυναίκα να κάνεις ένα σοβαρό δεσμό και να ηρεμήσεις εκεί.

Εγω πάντως σε νιωθω.. Δεν βρίσκεις γυναίκα για δεσμό πλέον Ελλάδα με τίποτα.Η ηλικια των 30-35 έχει εξαφανιστεί πλήρως. Με βλέπουν οι φίλοι μου (δεσμευμένοι) να έχω πηδήξει πάνω απο 50 γυναίκες (επι τ ο πλείστον ξένες) την τελευταία τριετια και μου λένε ασε μας μωρε που ψάνεις δεσμό..Δεν καταλαβάινου ν πως είναι υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις μια που να τηρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις..Και δεν μιλάμε για τρελές απαιτήσεις απλά μια νορμαλ όμορφη και λογική στο μυαλο.
Εχω γνωρίσει πολλές ξένες που τηρουν αυτές τις προυποθέσεις 100% αλλά καμία δεν κοίταζε να έρθει Ελλάδα. Πλέον δύσκολα κατεβάζεις Ελλάδα γυναίκα και στο λεω με απόλυτη εμπειρία..Οπότε το παράδοξο είναι να σε βλέπουν οι δεσμευμένοι να γαμάς και να αλλάζεις γυναικες και να μην καταλαβαίνουν πως απλά δεν υπάρχει εκεί έξω (Ελλάδα) μια γκόμενα να αράξεις νορμάλ πουθενά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom