vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Social experiment ;)Και γιατι δε βαζεις το κανονικο?
Συχνά πυκνά κάνω πειράματα με dating εφαρμογές.
Social experiment ;)Και γιατι δε βαζεις το κανονικο?
Εγω πάντως σε νιωθω.. Δεν βρίσκεις γυναίκα για δεσμό πλέον Ελλάδα με τίποτα.Η ηλικια των 30-35 έχει εξαφανιστεί πλήρως. Με βλέπουν οι φίλοι μου (δεσμευμένοι) να έχω πηδήξει πάνω απο 50 γυναίκες (επι τ ο πλείστον ξένες) την τελευταία τριετια και μου λένε ασε μας μωρε που ψάνεις δεσμό..Δεν καταλαβάινου ν πως είναι υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις μια που να τηρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις..Και δεν μιλάμε για τρελές απαιτήσεις απλά μια νορμαλ όμορφη και λογική στο μυαλο.
Εχω γνωρίσει πολλές ξένες που τηρουν αυτές τις προυποθέσεις 100% αλλά καμία δεν κοίταζε να έρθει Ελλάδα. Πλέον δύσκολα κατεβάζεις Ελλάδα γυναίκα και στο λεω με απόλυτη εμπειρία..Οπότε το παράδοξο είναι να σε βλέπουν οι δεσμευμένοι να γαμάς και να αλλάζεις γυναικες και να μην καταλαβαίνουν πως απλά δεν υπάρχει εκεί έξω (Ελλάδα) μια γκόμενα να αράξεις νορμάλ πουθενά..
Εγω πάντως σε νιωθω.. Δεν βρίσκεις γυναίκα για δεσμό πλέον Ελλάδα με τίποτα.Η ηλικια των 30-35 έχει εξαφανιστεί πλήρως. Με βλέπουν οι φίλοι μου (δεσμευμένοι) να έχω πηδήξει πάνω απο 50 γυναίκες (επι τ ο πλείστον ξένες) την τελευταία τριετια και μου λένε ασε μας μωρε που ψάνεις δεσμό..Δεν καταλαβάινου ν πως είναι υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις μια που να τηρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις..Και δεν μιλάμε για τρελές απαιτήσεις απλά μια νορμαλ όμορφη και λογική στο μυαλο.
Εχω γνωρίσει πολλές ξένες που τηρουν αυτές τις προυποθέσεις 100% αλλά καμία δεν κοίταζε να έρθει Ελλάδα. Πλέον δύσκολα κατεβάζεις Ελλάδα γυναίκα και στο λεω με απόλυτη εμπειρία..Οπότε το παράδοξο είναι να σε βλέπουν οι δεσμευμένοι να γαμάς και να αλλάζεις γυναικες και να μην καταλαβαίνουν πως απλά δεν υπάρχει εκεί έξω (Ελλάδα) μια γκόμενα να αράξεις νορμάλ πουθενά..
Δεν παίζει ρόλο το ύψος εκτός κι αν κυνηγάς 1,80 γκόμενα. Τα κιλά, το σώμα και το πρόσωπο είναι πιο σημαντικα.1,77 73,5 κιλά.
Εγώ έχω βάλει ότι δήθεν είμαι 1,83 ύψος 78 κιλά και έχω 3-4 ματσαρισματα.
Τύπε την άλλη Κυριακή είσαι μέσα για διερεύνηση φιλιππινέζων και άλλων Ασιατισσων στο Άθενς Μολ ;Δηλαδη μιλάμε για το απόλυτο χάλι!
Αμ δεν υπαρχει wife material στην Ελλάδα, αμ δεν έρχεται και καμιά αξιόλογη από το εξωτερικό!
No way out!!!!!!!!
Μόνο η Ασία μας έμεινε, αλλα κι αυτη θελει τον τροπο της.
Αλλιως βλεπω πολυ δυσκολα γκομενικα χρόνια στην Ελλάδα....
Υπάρχουν γκόμενες όμορφες και καλές για δεσμό αλλά τις προλάβαν άλλοι.Αν τις ψάχνεις στα 30-35 είναι αργά.
Αυτό που βρίσκεις Ελλάδα είναι 35+ χωρισμένες με παιδία..Έχει γεμίσει ο τόπος με Ελληνίδες χωρισμένες 38αρες..Έχω βαρεθέι να ασχολούμε με τέτοιες.
30-35 που βρίσκεις ΠΑΝΤΟΥ στο εξωτερικο και μην κοροιδευομάστε πλέον τον 21 αιώνα είναι η ηλικία που παντρεύονται οι γυναίκες (λόγω σπουδών,καρίερας κ.λ.π) ΔΕΝ βρίσκεις Ελλάδα.
Έξω είναι πανεύκολο αλλά όπως έιπα δεν έρχονται Ελλλάδα...Αν και συνήθως ασχολούμαι με 25αρες εξωτερικό απο προσωπική εμπειρία είναι πανεύκολο να βρω 30-35 με καλή εμφάνιση,δουλειά κ.λ.π. έξω για αυτό απογοητευομαι..Και δεν μιλάω μόνο για Ανατολική Ευρώπη..Έχω γνωρίσει Δανέζα,Σουηδέζα,Γαλλίδα ακόμα και Ιταλίδα στην ηλικία αυτή..Τα πάντα εκτός απο Ελληνίδα (την τελευταία τριετία μέσα στην κρίση)...Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
Έλα ντε,τί να τις κάνεις τις χωρισμένες;Να τις έχει ξεζουμίσει ο σύζυγος και θα τις πάρεις τώρα εσύ;Αυτές είναι για κανέναν 18αρη και 20αρη που γαμάει ότι να'ναι.Το θέμα είναι πως εαν μένεις επαρχία,δεν έχεις ούτε αυτή την επιλογή.Μια χωρισμένη θα κοιτάξει αμέσως να βρει άλλον σύζυγο από το να πηδιέται.Και θα βρει σίγουρα γιατί υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι.
Έξω μπορείς να γνωρίσεις,αλλά πρέπει όμως να μένεις κι εκεί.Δεν μπορείς να πηγαίνεις 3ημερα και να περιμένεις θαύματα.Οπότε για κάποιον που δεν μπορεί να ταξιδεύει συχνά,κι αυτή η επιλογή πάει χαμένη.
Που μπαίνει το ύψος ρε παιδιά;Για τις ξενες 6 feet ειναι λιγο. 6.2 βαλε ή 1.88
Χτες νεαρος ειχε στριμωξει μια πενηνταρα στην εισοδο πολυκατοικιας. Αυτη του ελεγε μη, εχει καμερες, τωρα θα πας εσυ στο σπιτι σου και εγω στο δικο μου. Αλλα αυτος δεν την αφηνε και δεν τον ειδα να φευγει τελικα, που σημαινει οτι καβλωσε η κυρια και τον ανεβασε πανω τον επιβητορα.
τυπε τολμω να διαφωνήσω σ αυτό που λες!
Ναι μεν πολλες χωρισμένες μπορει να ψαχνουν απλα καποιον καημενο μαλακα για να βγαλουν τα εσώψυχα τους, αλλα γενικα παιζουν πολύ γερες περιπτώσεις για μας τους ΜΙΛΦακηδες!
Απλα πρεπει κανεις να είναι πονηρος ώστε να αποφυγει τις περιπτώσεις με βαρεια ψυχολογικα, και απλα να εισαι ξεκάθαρος με το που πιασεις οικειοτητα!
Μονο γαμησακι, αντε και κανα ποτο! Υπεροχα!
Οι παντρεμένες παντα θα είναι οι καλυτερες, αλλα μπορει να βρεθεις προ δυσαρεστων εκπλήξεων παντα.
Όπως και να χει, παντα τα ματια μας 14
Και μην ξεχνάς και τις άλλες παγίδες.....Εχει κατι μιλφαρες 40αρες κατσε καλα... με τις κωλαρες τους τις βυζαρες τους τις ζεματιστες μουναρες τους...σα κι αυτη τη κοντομαλα που χα ποσταρει στη παραλια που την κανονιζα...
εχει ομως και κατι που ειναι σα γαμω το θεο τους.... σκατογριες παρατημενες, ασπρισμενες που μοιαζουν σαν...70αρες!!!!
Ειναι που θα πεσεις τυποι...
Τύπε δεν βρίσκεις εσύ στην Ελλάδα, γιατί τις καπαρωνουν άλλοι, χωρισμένοι και σινγκλ 45+, που έχουν λεφτά και ουσιαστικά τις σπονσοραρουν για γαμησια. Ξέρω μια στη δουλειά που τους αλλάζει ανά 3μηνο. Χωρισμένη η τύπισσα, 45, με παιδιά. Φαντάσου τι γίνεται στις 35-45. Σπόνσορες και αγαπουληδες να φάνε και οι κότες τύπε στο Ελλάντα της κρίσης.Αυτό που βρίσκεις Ελλάδα είναι 35+ χωρισμένες με παιδία..Έχει γεμίσει ο τόπος με Ελληνίδες χωρισμένες 38αρες..Έχω βαρεθέι να ασχολούμε με τέτοιες.
30-35 που βρίσκεις ΠΑΝΤΟΥ στο εξωτερικο και μην κοροιδευομάστε πλέον τον 21 αιώνα είναι η ηλικία που παντρεύονται οι γυναίκες (λόγω σπουδών,καρίερας κ.λ.π) ΔΕΝ βρίσκεις Ελλάδα.
Έξω είναι πανεύκολο αλλά όπως έιπα δεν έρχονται Ελλλάδα...Αν και συνήθως ασχολούμαι με 25αρες εξωτερικό απο προσωπική εμπειρία είναι πανεύκολο να βρω 30-35 με καλή εμφάνιση,δουλειά κ.λ.π. έξω για αυτό απογοητευομαι..Και δεν μιλάω μόνο για Ανατολική Ευρώπη..Έχω γνωρίσει Δανέζα,Σουηδέζα,Γαλλίδα ακόμα και Ιταλίδα στην ηλικία αυτή..Τα πάντα εκτός απο Ελληνίδα (την τελευταία τριετία μέσα στην κρίση)...Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
Ετοιμάζεσαι να δεις το νέο σορβαιβορ τύπε και σου ήρθαν τα ριάλιτι ως πρόταση για να βγάλει λεφτά κάποιος ;Τυποι, βγαλτε λεφτα, μπειτε σε ριαλιτι, γινετε διασημοι για να γαματε αβερτα...
δεν υπαρχει αλλη λυση...