Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Εγω πάντως σε νιωθω.. Δεν βρίσκεις γυναίκα για δεσμό πλέον Ελλάδα με τίποτα.Η ηλικια των 30-35 έχει εξαφανιστεί πλήρως. Με βλέπουν οι φίλοι μου (δεσμευμένοι) να έχω πηδήξει πάνω απο 50 γυναίκες (επι τ ο πλείστον ξένες) την τελευταία τριετια και μου λένε ασε μας μωρε που ψάνεις δεσμό..Δεν καταλαβάινου ν πως είναι υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις μια που να τηρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις..Και δεν μιλάμε για τρελές απαιτήσεις απλά μια νορμαλ όμορφη και λογική στο μυαλο.
Εχω γνωρίσει πολλές ξένες που τηρουν αυτές τις προυποθέσεις 100% αλλά καμία δεν κοίταζε να έρθει Ελλάδα. Πλέον δύσκολα κατεβάζεις Ελλάδα γυναίκα και στο λεω με απόλυτη εμπειρία..Οπότε το παράδοξο είναι να σε βλέπουν οι δεσμευμένοι να γαμάς και να αλλάζεις γυναικες και να μην καταλαβαίνουν πως απλά δεν υπάρχει εκεί έξω (Ελλάδα) μια γκόμενα να αράξεις νορμάλ πουθενά..

Δηλαδη μιλάμε για το απόλυτο χάλι!
Αμ δεν υπαρχει wife material στην Ελλάδα, αμ δεν έρχεται και καμιά αξιόλογη από το εξωτερικό!
No way out!!!!!!!!

Μόνο η Ασία μας έμεινε, αλλα κι αυτη θελει τον τροπο της.

Αλλιως βλεπω πολυ δυσκολα γκομενικα χρόνια στην Ελλάδα....

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω πάντως σε νιωθω.. Δεν βρίσκεις γυναίκα για δεσμό πλέον Ελλάδα με τίποτα.Η ηλικια των 30-35 έχει εξαφανιστεί πλήρως. Με βλέπουν οι φίλοι μου (δεσμευμένοι) να έχω πηδήξει πάνω απο 50 γυναίκες (επι τ ο πλείστον ξένες) την τελευταία τριετια και μου λένε ασε μας μωρε που ψάνεις δεσμό..Δεν καταλαβάινου ν πως είναι υπερβολικά ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις μια που να τηρεί τις κατάλληλες προυποθέσεις..Και δεν μιλάμε για τρελές απαιτήσεις απλά μια νορμαλ όμορφη και λογική στο μυαλο.
Εχω γνωρίσει πολλές ξένες που τηρουν αυτές τις προυποθέσεις 100% αλλά καμία δεν κοίταζε να έρθει Ελλάδα. Πλέον δύσκολα κατεβάζεις Ελλάδα γυναίκα και στο λεω με απόλυτη εμπειρία..Οπότε το παράδοξο είναι να σε βλέπουν οι δεσμευμένοι να γαμάς και να αλλάζεις γυναικες και να μην καταλαβαίνουν πως απλά δεν υπάρχει εκεί έξω (Ελλάδα) μια γκόμενα να αράξεις νορμάλ πουθενά..

Υπάρχουν γκόμενες όμορφες και καλές για δεσμό αλλά τις προλάβαν άλλοι.Αν τις ψάχνεις στα 30-35 είναι αργά.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Δηλαδη μιλάμε για το απόλυτο χάλι!
Αμ δεν υπαρχει wife material στην Ελλάδα, αμ δεν έρχεται και καμιά αξιόλογη από το εξωτερικό!
No way out!!!!!!!!

Μόνο η Ασία μας έμεινε, αλλα κι αυτη θελει τον τροπο της.

Αλλιως βλεπω πολυ δυσκολα γκομενικα χρόνια στην Ελλάδα....
Τύπε την άλλη Κυριακή είσαι μέσα για διερεύνηση φιλιππινέζων και άλλων Ασιατισσων στο Άθενς Μολ ;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Υπάρχουν γκόμενες όμορφες και καλές για δεσμό αλλά τις προλάβαν άλλοι.Αν τις ψάχνεις στα 30-35 είναι αργά.

Αυτό που βρίσκεις Ελλάδα είναι 35+ χωρισμένες με παιδία..Έχει γεμίσει ο τόπος με Ελληνίδες χωρισμένες 38αρες..Έχω βαρεθέι να ασχολούμε με τέτοιες.
30-35 που βρίσκεις ΠΑΝΤΟΥ στο εξωτερικο και μην κοροιδευομάστε πλέον τον 21 αιώνα είναι η ηλικία που παντρεύονται οι γυναίκες (λόγω σπουδών,καρίερας κ.λ.π) ΔΕΝ βρίσκεις Ελλάδα.

Έξω είναι πανεύκολο αλλά όπως έιπα δεν έρχονται Ελλλάδα...Αν και συνήθως ασχολούμαι με 25αρες εξωτερικό απο προσωπική εμπειρία είναι πανεύκολο να βρω 30-35 με καλή εμφάνιση,δουλειά κ.λ.π. έξω για αυτό απογοητευομαι..Και δεν μιλάω μόνο για Ανατολική Ευρώπη..Έχω γνωρίσει Δανέζα,Σουηδέζα,Γαλλίδα ακόμα και Ιταλίδα στην ηλικία αυτή..Τα πάντα εκτός απο Ελληνίδα (την τελευταία τριετία μέσα στην κρίση)...Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: hook19

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό που βρίσκεις Ελλάδα είναι 35+ χωρισμένες με παιδία..Έχει γεμίσει ο τόπος με Ελληνίδες χωρισμένες 38αρες..Έχω βαρεθέι να ασχολούμε με τέτοιες.
30-35 που βρίσκεις ΠΑΝΤΟΥ στο εξωτερικο και μην κοροιδευομάστε πλέον τον 21 αιώνα είναι η ηλικία που παντρεύονται οι γυναίκες (λόγω σπουδών,καρίερας κ.λ.π) ΔΕΝ βρίσκεις Ελλάδα.

Έξω είναι πανεύκολο αλλά όπως έιπα δεν έρχονται Ελλλάδα...Αν και συνήθως ασχολούμαι με 25αρες εξωτερικό απο προσωπική εμπειρία είναι πανεύκολο να βρω 30-35 με καλή εμφάνιση,δουλειά κ.λ.π. έξω για αυτό απογοητευομαι..Και δεν μιλάω μόνο για Ανατολική Ευρώπη..Έχω γνωρίσει Δανέζα,Σουηδέζα,Γαλλίδα ακόμα και Ιταλίδα στην ηλικία αυτή..Τα πάντα εκτός απο Ελληνίδα (την τελευταία τριετία μέσα στην κρίση)...Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Έλα ντε,τί να τις κάνεις τις χωρισμένες;Να τις έχει ξεζουμίσει ο σύζυγος και θα τις πάρεις τώρα εσύ;Αυτές είναι για κανέναν 18αρη και 20αρη που γαμάει ότι να'ναι.Το θέμα είναι πως εαν μένεις επαρχία,δεν έχεις ούτε αυτή την επιλογή.Μια χωρισμένη θα κοιτάξει αμέσως να βρει άλλον σύζυγο από το να πηδιέται.Και θα βρει σίγουρα γιατί υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι.

Έξω μπορείς να γνωρίσεις,αλλά πρέπει όμως να μένεις κι εκεί.Δεν μπορείς να πηγαίνεις 3ημερα και να περιμένεις θαύματα.Οπότε για κάποιον που δεν μπορεί να ταξιδεύει συχνά,κι αυτή η επιλογή πάει χαμένη.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Έλα ντε,τί να τις κάνεις τις χωρισμένες;Να τις έχει ξεζουμίσει ο σύζυγος και θα τις πάρεις τώρα εσύ;Αυτές είναι για κανέναν 18αρη και 20αρη που γαμάει ότι να'ναι.Το θέμα είναι πως εαν μένεις επαρχία,δεν έχεις ούτε αυτή την επιλογή.Μια χωρισμένη θα κοιτάξει αμέσως να βρει άλλον σύζυγο από το να πηδιέται.Και θα βρει σίγουρα γιατί υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι.

Έξω μπορείς να γνωρίσεις,αλλά πρέπει όμως να μένεις κι εκεί.Δεν μπορείς να πηγαίνεις 3ημερα και να περιμένεις θαύματα.Οπότε για κάποιον που δεν μπορεί να ταξιδεύει συχνά,κι αυτή η επιλογή πάει χαμένη.

τυπε τολμω να διαφωνήσω σ αυτό που λες!
Ναι μεν πολλες χωρισμένες μπορει να ψαχνουν απλα καποιον καημενο μαλακα για να βγαλουν τα εσώψυχα τους, αλλα γενικα παιζουν πολύ γερες περιπτώσεις για μας τους ΜΙΛΦακηδες!
Απλα πρεπει κανεις να είναι πονηρος ώστε να αποφυγει τις περιπτώσεις με βαρεια ψυχολογικα, και απλα να εισαι ξεκάθαρος με το που πιασεις οικειοτητα!
Μονο γαμησακι, αντε και κανα ποτο! Υπεροχα!
Οι παντρεμένες παντα θα είναι οι καλυτερες, αλλα μπορει να βρεθεις προ δυσαρεστων εκπλήξεων παντα.
Όπως και να χει, παντα τα ματια μας 14

• Like
Αντιδράσεις: ulavut

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χτες νεαρος ειχε στριμωξει μια πενηνταρα στην εισοδο πολυκατοικιας. Αυτη του ελεγε μη, εχει καμερες, τωρα θα πας εσυ στο σπιτι σου και εγω στο δικο μου. Αλλα αυτος δεν την αφηνε και δεν τον ειδα να φευγει τελικα, που σημαινει οτι καβλωσε η κυρια και τον ανεβασε πανω τον επιβητορα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αντιθετα εναν αλλο νεαρο τον ειδα στο πιτσι πιτσι με μια κοπελια, αυτη μεσα στην πολυκατοικια με την πορτα μισανοιχτη, αυτος απεξω. Δεν ειχε θαρρος να της ανοιξει την πορτα και τα ποδια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Χτες νεαρος ειχε στριμωξει μια πενηνταρα στην εισοδο πολυκατοικιας. Αυτη του ελεγε μη, εχει καμερες, τωρα θα πας εσυ στο σπιτι σου και εγω στο δικο μου. Αλλα αυτος δεν την αφηνε και δεν τον ειδα να φευγει τελικα, που σημαινει οτι καβλωσε η κυρια και τον ανεβασε πανω τον επιβητορα.

οικογενειακες ιστοριες τυπε!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε τολμω να διαφωνήσω σ αυτό που λες!
Ναι μεν πολλες χωρισμένες μπορει να ψαχνουν απλα καποιον καημενο μαλακα για να βγαλουν τα εσώψυχα τους, αλλα γενικα παιζουν πολύ γερες περιπτώσεις για μας τους ΜΙΛΦακηδες!
Απλα πρεπει κανεις να είναι πονηρος ώστε να αποφυγει τις περιπτώσεις με βαρεια ψυχολογικα, και απλα να εισαι ξεκάθαρος με το που πιασεις οικειοτητα!
Μονο γαμησακι, αντε και κανα ποτο! Υπεροχα!
Οι παντρεμένες παντα θα είναι οι καλυτερες, αλλα μπορει να βρεθεις προ δυσαρεστων εκπλήξεων παντα.
Όπως και να χει, παντα τα ματια μας 14

Οι γερές περιπτώσεις είναι λίγες.Στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές μιλφάρες που κρατιούνται μια χαρά.Οι Ελληνίδες όμως όσο μεγαλώνουν χαλάνε πολύ.Και άμα κάνουν και παιδιά,χαλάνε ακόμα περισσότερο.Και σωματικά και ψυχολογικά.

Αυτές που κρατιούνται,από την εμπειρία μου βλέπω ότι πιο πολύ κυνηγάνε μπρατσωμένους,γυμναστές,δασκάλους γιόγκα/καράτε,τέτοια στυλ δηλαδή.

• Like
Αντιδράσεις: my80s

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εχει κατι μιλφαρες 40αρες κατσε καλα... με τις κωλαρες τους τις βυζαρες τους τις ζεματιστες μουναρες τους...σα κι αυτη τη κοντομαλα που χα ποσταρει στη παραλια που την κανονιζα... :rockon:

εχει ομως και κατι που ειναι σα γαμω το θεο τους.... σκατογριες παρατημενες, ασπρισμενες που μοιαζουν σαν...70αρες!!!! :vomit:

Ειναι που θα πεσεις τυποι...

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Εχει κατι μιλφαρες 40αρες κατσε καλα... με τις κωλαρες τους τις βυζαρες τους τις ζεματιστες μουναρες τους...σα κι αυτη τη κοντομαλα που χα ποσταρει στη παραλια που την κανονιζα... :rockon:

εχει ομως και κατι που ειναι σα γαμω το θεο τους.... σκατογριες παρατημενες, ασπρισμενες που μοιαζουν σαν...70αρες!!!! :vomit:

Ειναι που θα πεσεις τυποι...
Και μην ξεχνάς και τις άλλες παγίδες.....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό που λέτε με τις άδειες γενικά δεν ισχυει είναι θέμα Ελληνικής νοοτροπίας και ο τρόπος που μάθαμε να πηγαίνουμε στα Ελληνικά νησάκια με φίλους και να παίζουμε ο ένας το καβλί του άλλου..

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων έχει 20-25 μέρες άδεια τον χρόνο..Προσέχτε τωρα..Αν φύγεις Παρασκευή Βράδυ πάρεις 5 μέρες άδεια και γυρίσεις την επόμενη Κυριακή Αργά η Δευτερά πολύ πρωι είναι 10 νύχτες εξωτερικό και έχεις χαλάσει 5 μέρες Άδεια!!! 10 νύχτες αν έχεις προετοιμαστεί διαδικτυακά καλά θα γνωρίσεις γκόμενες και θα φας..Μετά θα τις κατεβάσεις Ελλάδα για διακοπές μέχρι το επόμενο ταξιδι σου που θα γνωρισεις άλλες και κ.ο.κ.. Αυτό το κάνεις χαλαρα 3,4,5 φορες τον χρόνο αν τα βάλετε κάτω...

Απλα ΞΕΧΝΑΣ διακοπές σε νησάκια και μαλακίες και εκδρομές με αυνάνια φίλους για γκαβλάντα...Απλα αφιερώνεσαι στο ταξίδι του έρωτα..Εγω Αυγουστο χάλασα άδεια Ουκρανία και Πολωνια στα αρχίδια μου η Θάλλασα..Χόρτασα...Όλοι οι φίλοι μου περιττο να σας που που ήταν και τι πέτυχαν..Και να πω πάς για χαβαλέ και μπάνιο οκ το δέχομαι..Μην ακουω όμως μαλακιες πάω στην Νάξο να πηδήξω πετάω παπούτσι!!

Τα λεφτά είναι άλλος μύθος..Με 700 ευρω βγάζεις 10ημερο Ουκρανία καλοκαιρι..Για να δω ποσο θα βγαλεις με τα λεφτα αυτα σε Ελληνικο νησακι..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36

Τύπε δεν βρίσκεις εσύ στην Ελλάδα, γιατί τις καπαρωνουν άλλοι, χωρισμένοι και σινγκλ 45+, που έχουν λεφτά και ουσιαστικά τις σπονσοραρουν για γαμησια. Ξέρω μια στη δουλειά που τους αλλάζει ανά 3μηνο. Χωρισμένη η τύπισσα, 45, με παιδιά. Φαντάσου τι γίνεται στις 35-45. Σπόνσορες και αγαπουληδες να φάνε και οι κότες τύπε στο Ελλάντα της κρίσης.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυποι, βγαλτε λεφτα, μπειτε σε ριαλιτι, γινετε διασημοι για να γαματε αβερτα...

δεν υπαρχει αλλη λυση...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τυποι, βγαλτε λεφτα, μπειτε σε ριαλιτι, γινετε διασημοι για να γαματε αβερτα...

δεν υπαρχει αλλη λυση...
Ετοιμάζεσαι να δεις το νέο σορβαιβορ τύπε και σου ήρθαν τα ριάλιτι ως πρόταση για να βγάλει λεφτά κάποιος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom