Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα πράγματα αλλαζουν γρήγορα και πρέπει να μάθετε να τα παρακολουθείτε για να έχετε επιτυχία όπως είπα και προηγουμένος.

Tinder Ελλάδα δούλεψε για λίγο στις αρχές του 2015 για Ελληνίδες..Όποιος πρόλαβε.Πλέον Ελλάδα για Ελληνίδες δε λειτουργεί. Π.χ με Ελληνίδα κάνω ένα match στις 20 μερες και ΑΝ..Και αυτη συνήθως δεν απανταει.Το 2015 έβγαλα όμως πολλά ραντεβού..
Πλέον μόνο καμιά τουρίστρια Αθήνα αν είσαι τυχερός (εφαγα φετος τουριστριες αλλά λιγα πράγματα)..

Εξωτερικό όμως Tinder ΘΕΡΙΖΕΙ! Ενδεικτικά έπαιξα ενα μήνα πριν πάω Ουκρανία Κίεβο και είχα πάνω 300 matches..Έσβηνα κάθε μέρα πάνω απο 20 για να συγκεντρωθώ σε αυτές που θέλω.Ελλάδα αυτα είναι απλά επιστημονική φαντασία. Οι Αριθμοί είναι αδιαννόητοι..Βάλτε Μόσχα και θα τρελαθείτε..Σε 10 μέρες είχα κοντα στα 200 matches...Πραγματικά στις χωρες αυτές αντιστρέφεται ο ρόλος του άντρα με της γυναίκα δικτυακά..Και ελλάδα επαναλμβανω ενα  δυο matches με μέτριες πλέον κάθε 15 μέρες..

OKcupid δουλευε καλά παλιά..Πλέον δεν δουλέυει..Έχει πολύ λίγο κόσμο μέσα..Το δίεγραψα..Όποιος πρόλαβε και εκει.

Για να καταλάβετε πως αλλάζουν τα πράγματα πριν 5 χρόνια έτρωγα πάρα πολύ απο couchsurfing parties..Πολωνια και Ουγγαρία είχε 80% γυναίκες στα parties αυτα..Το 2016 χωρίς να υπερβάλλω μου τα λέγανε κοι οι ίδιες οι κοπέλες μέσα ήταν πλεον 90% αντρες!!! ΠΟΥΤΣΑ ΓΕΜΑΤΟ...Όποιος πρόλαβε και εκεί και ευτυχώς πρόλαβα και θέρισα..Πλέον όμως δεν ασχολουμε καν...δεν αξίζει και σας το λέω με απολύτη γνωση..Το γαμίση δυσκολέυει Ευρώπη..Εγω προτείνω Ουκρανία με Tinder για έτος 2017..

Ηλικια είμαι 37 για φίλο που ρώτησε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Η 28χρονη κατευθυνόταν με τα πόδια προς την δουλειά της, λίγο πριν τις 9 η ώρα το πρωί στο πεζοδρόμιο κάτω από την γέφυρα που ενώνει την Λάμπρου Κατσώνη στην Καλλιθέα με την Λεωφόρο Αμφιθέας δέχθηκε επίθεση νεαρό άντρα όταν ένιωσε μια ανάσα στην πλάτη της, γυρνώντας είδε ένα άντρα ο οποίος την έχει αρπάξει, είχε κατεβασμένο το φερμουάρ του και είχε βγάλει ήδη έξω τα γεννητικά του όργανα, η νεαρή αντιστάθηκε και κατάφερε να τον απωθήσει χτυπώντας τον, έτρεξε να ξεφύγει καλώντας σε βοήθεια, αμέσως κάλεσε την άμεση δράση. Ο επίδοξος βιαστής δεν την ακολούθησε βάζοντας το στα πόδια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Η 28χρονη κατευθυνόταν με τα πόδια προς την δουλειά της, λίγο πριν τις 9 η ώρα το πρωί στο πεζοδρόμιο κάτω από την γέφυρα που ενώνει την Λάμπρου Κατσώνη στην Καλλιθέα με την Λεωφόρο Αμφιθέας δέχθηκε επίθεση νεαρό άντρα όταν ένιωσε μια ανάσα στην πλάτη της, γυρνώντας είδε ένα άντρα ο οποίος την έχει αρπάξει, είχε κατεβασμένο το φερμουάρ του και είχε βγάλει ήδη έξω τα γεννητικά του όργανα, η νεαρή αντιστάθηκε και κατάφερε να τον απωθήσει χτυπώντας τον, έτρεξε να ξεφύγει καλώντας σε βοήθεια, αμέσως κάλεσε την άμεση δράση. Ο επίδοξος βιαστής δεν την ακολούθησε βάζοντας το στα πόδια.

...σικαγο η αθηνα, τυπε μου! :S :S :S

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Ποίο μέλος του μπου να είναι άραγε ο τύπος ;

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τα πράγματα αλλαζουν γρήγορα και πρέπει να μάθετε να τα παρακολουθείτε για να έχετε επιτυχία όπως είπα και προηγουμένος.

Tinder Ελλάδα δούλεψε για λίγο στις αρχές του 2015 για Ελληνίδες..Όποιος πρόλαβε.Πλέον Ελλάδα για Ελληνίδες δε λειτουργεί. Π.χ με Ελληνίδα κάνω ένα match στις 20 μερες και ΑΝ..Και αυτη συνήθως δεν απανταει.Το 2015 έβγαλα όμως πολλά ραντεβού..
Πλέον μόνο καμιά τουρίστρια Αθήνα αν είσαι τυχερός (εφαγα φετος τουριστριες αλλά λιγα πράγματα)..

Εξωτερικό όμως Tinder ΘΕΡΙΖΕΙ! Ενδεικτικά έπαιξα ενα μήνα πριν πάω Ουκρανία Κίεβο και είχα πάνω 300 matches..Έσβηνα κάθε μέρα πάνω απο 20 για να συγκεντρωθώ σε αυτές που θέλω.Ελλάδα αυτα είναι απλά επιστημονική φαντασία. Οι Αριθμοί είναι αδιαννόητοι..Βάλτε Μόσχα και θα τρελαθείτε..Σε 10 μέρες είχα κοντα στα 200 matches...Πραγματικά στις χωρες αυτές αντιστρέφεται ο ρόλος του άντρα με της γυναίκα δικτυακά..Και ελλάδα επαναλμβανω ενα  δυο matches με μέτριες πλέον κάθε 15 μέρες..

OKcupid δουλευε καλά παλιά..Πλέον δεν δουλέυει..Έχει πολύ λίγο κόσμο μέσα..Το δίεγραψα..Όποιος πρόλαβε και εκει.

Για να καταλάβετε πως αλλάζουν τα πράγματα πριν 5 χρόνια έτρωγα πάρα πολύ απο couchsurfing parties..Πολωνια και Ουγγαρία είχε 80% γυναίκες στα parties αυτα..Το 2016 χωρίς να υπερβάλλω μου τα λέγανε κοι οι ίδιες οι κοπέλες μέσα ήταν πλεον 90% αντρες!!! ΠΟΥΤΣΑ ΓΕΜΑΤΟ...Όποιος πρόλαβε και εκεί και ευτυχώς πρόλαβα και θέρισα..Πλέον όμως δεν ασχολουμε καν...δεν αξίζει και σας το λέω με απολύτη γνωση..Το γαμίση δυσκολέυει Ευρώπη..Εγω προτείνω Ουκρανία με Tinder για έτος 2017..

Ηλικια είμαι 37 για φίλο που ρώτησε.

Ελλαδα πλεον δεν δουλευει κανενα dating ουτε tinder,ουτε okc ουτε τιποτα
Tinder φιλος μου μετριος εμφανησιακα μου εδειξα τα matches Λευκορωσια μπορει να ειχε 100+ στο τριημερο...

Οσον αφορα το okc δουλευει παρα πολυ καλα αμα ξερεις καλα Αγγλικα και δεν σε νοιαζει η αποσταση
Ειδικα απο Ασιατισες εχει 70%Φιλιππινεζες(πανικος ειναι χιλιαδες online καθε στιγμη) κανα 10%Ινδονησια-Ταυλανδη και μετα Κινεζες,Γιαπωνεζες,Βιετναμεζες

Ενα πειραμα που κανω ειναι να μπαινω χωρις φιλτρα αποστασης

Και αυτο που βλεπω ειναι οτι οι Ασιατισες απαντανε οι 9/10 οι Αμερικανες 5/10,Ευρωπαιες 4/10 και μαυρες καπου 7/10(αλλα δεν πολυασχολουμε με μαυρες λογω γουστου)

Αμα καποιος εχει δηλαδη yellow fever δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωρισει Ασιατισα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Παντως απο Ασιατισες γινεται πραγματικα χαμος και ειδικα οι Φιλιππινεζες ειναι τερμα ανοιχτες θελουν σαν τρελες να πας εκει και να βρεθειτε,πολλες μου στελνουν μονες τους μηνυμα να αναθερμανουν την κουβεντα οταν κοβω ταχυτητα.
Εγω το παιζω τελειως χαλαρος και λεω χυμα οτι δεν εχω καθολου λεφτα(για να κοψω αντιδρασεις) και κολλαω στα αεροπορικα και βλεπω οτι δεν τις νοιαζει καν μου λενε ειναι φθηνα εδω και εδω περναμε δυσκολα και εμεις,μαλιστα πολλες μου βρισκουν απο μονες τους προσφορες στα αεροπορικα και μου λενε ποια εποχη να παω!!
Ακομα δηλαδη και νορμαλ κουβεντα να κανω του στυλ εδω εχει πεσει φτωχια(οχι οτι ειναι ψεματα) δειχνουν  να γουσταρουν παραπανω και να λενε οτι καλυτερα ετσι γιατι και εκει ειναι ετσι και ειναι με το χαμογελο

Βλεπω δηλαδη οτι ισχυει απολυτα οτι μου ειχε πει φιλη μου Φιλιππινεζα σχετικα με την χωρα της.Οτι οι γυναικες γουσταρουν φουλ Ευρωπαιους,οτι κοιτανε τα λεφτα πολυ λιγοτερο απο Ταυλανδη και μαλιστα μου ειπε οτι θα γαμησει καποιος Ευρωπαιος πολυ παραπανω γυναικες τσαμπα Φιλιππινες απο Ταυλανδη

Χωρις να τρελαινομαι για εμφανιση των γυναικων εκει περα λογω υψους αυτη η θετικη ενεργεια με εχει φτιαξει και μου φαινεται θα ακυρωσω Κροατια καλοκαιρι και θα προσπαθησω για Φιλιππινες

Οσον αφορα αλλες Ασιατισες που μιλαω Κινεζες ειναι λιγο κρυες και ακαταλαβιστικη συμπεριφορα,Γιαπωνεζες πιο κοσμογυρισμενες αλλα κοιτανε τα φραγκα και το να σαι πετυχημενος πολυ παραπανω ολες ρωτανε τη δουλεια κανεις αμα ταξιδευεις κτλπ

Ινδονησιες που μιλησα και αυτες θετικες αλλα πολλες μουσουλμανες δεν θελουν τπτ πριν τον γαμο(αν και εκει γνωρισες μερικες ναι μεν πιο κλειστες απο ΦΙλιππινεζες αλλα παλι να ρωτανε ποτε θα πας εκει να πατε για καφε κτλπ)

Οι πιο ωραιες για μενα και μακραν ειναι οι Βιετναμεζες αλλα τις βλεπω φουλ για γαμο η σοβαρη σχεση..Στο ξεκαθαριζουν απ την αρχη ενω μιλατε

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Αμερικανες που εχει το site ειναι παρα πολλες (ειναι δευτερες σε αριθμο μετα τις Φιλιππινεζες) και ειναι στο 80% χοντρουλες με τατου,πρασινο μαλλι η οτι σκατα χρωμα θες απο το ουρανιο τοξο και με χαλκαδες στην μυτη.
Ειναι σαν γελαδια ειναι τραγικο το θεαμα στο συνολο του

ΤΟ αλλο 10% απο δαυτες γραφτει πραγματα του στυλ jesus christ is my savior,jesus saved my life κτλπ σε σημειο να απορεις αμα τρολαρουν η οντως ειναι τοσο θεο-τρελες!

ΜΟνο ενα 10% που απομενει ειναι νταξει στα μυαλα του απο Αμερικανες και ειναι ειτε Αφρο-Αμερικανες ειτε Ασιατο-Αμερικανες οι λευκες ειναι σχεδον ολες στο okc ειτε τρελες ειτε τερμα φεμινιστριες

Και ετσι ακομα και μεσα απ ενα site μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα για μια κοινωνια που οδηγειτε...Οι Αμερικανες στην τρελα του φεμινισμου και οι Αμερικανοι στην Ασια για γυναικες....

οι Ευρωπαιες ευτυχως κρατανε λιγο καλυτερα απο τις Αμερικανες αν και βλεπω εικονες αποσυνθεσης σε κατι Τσεχες,Πολωνες(καλα για Αγγλιδες,Γαλλιδες κτλπ δεν μιλαω καν)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελλαδα πλεον δεν δουλευει κανενα dating ουτε tinder,ουτε okc ουτε τιποτα
Tinder φιλος μου μετριος εμφανησιακα μου εδειξα τα matches Λευκορωσια μπορει να ειχε 100+ στο τριημερο...

Οσον αφορα το okc δουλευει παρα πολυ καλα αμα ξερεις καλα Αγγλικα και δεν σε νοιαζει η αποσταση
Ειδικα απο Ασιατισες εχει 70%Φιλιππινεζες(πανικος ειναι χιλιαδες online καθε στιγμη) κανα 10%Ινδονησια-Ταυλανδη και μετα Κινεζες,Γιαπωνεζες,Βιετναμεζες

Ενα πειραμα που κανω ειναι να μπαινω χωρις φιλτρα αποστασης

Και αυτο που βλεπω ειναι οτι οι Ασιατισες απαντανε οι 9/10 οι Αμερικανες 5/10,Ευρωπαιες 4/10 και μαυρες καπου 7/10(αλλα δεν πολυασχολουμε με μαυρες λογω γουστου)

Αμα καποιος εχει δηλαδη yellow fever δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωρισει Ασιατισα

Ελλάδα δυστυχώς internet πέθανε οριστικά..Πλέον 2017 μπορούμε να του κάνουμε επίσημη κηδεια!!! Οι ελάχιστες που βρίσκεις μέσα εκεί πλέον έχουν άπειρα ψυχολογικά προβλήματα ή τρώνε τόσες πεφτικές που μετά απο λίγο απλά τους βάζουν όλους στην ίδια κατηγορία και δεν απαντάνε σε κανέναν.

Εγώ τα διατηρώ ακόμα ανοιχτά τα προφίλ για καμία ξένη μια στό τόσο που βρίσκεται Ελλάδα για κάποιο λόγο. 4-5 χρόνο τον χρόνο Βρίσκεις ακόμα ξένες στο Tinder με λίγο τύχη..Για Ελλάδα λέμε πάντα..

Εξωτερικο απλά γελάω με αυτούς που παλέυουν πλέον νύχτα με ποτά ξενύχτια κεράσματα για να τσιμπάνε εξαράκια με Πάρα πολύ δυσκολία, όταν χτυπάς εφτάρια 25χρονα με Tinder και λίγο προετοιμάσια πρίν. Χωρίς αλκοολ,χωρίς ξενύχτι,απλά να είσαι cool και να πουλάς λίγο παραμυθάκι και έρωτα.
Ουκρανία που είναι πλέον ο βασικός μου προορισμός μετά την κατάρρευση της Πολωνίας βάζω φίλτρο ηλικιάς max 27 , παίρνω πολλά matches τις προετοιμάζω, πουλάω παραμύθι πως παίζει να μέινω και εκεί μόνιμα και ανεβάζω τον αριθμό των goals... Αυτό δουλέυει και θα το συνεχίζω μέχρι να αλλάξει και να ψάξουμε μετά κάτι άλλο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ελλάδα δυστυχώς internet πέθανε οριστικά..Πλέον 2017 μπορούμε να του κάνουμε επίσημη κηδεια!!! Οι ελάχιστες που βρίσκεις μέσα εκεί πλέον έχουν άπειρα ψυχολογικά προβλήματα ή τρώνε τόσες πεφτικές που μετά απο λίγο απλά τους βάζουν όλους στην ίδια κατηγορία και δεν απαντάνε σε κανέναν.

Εγώ τα διατηρώ ακόμα ανοιχτά τα προφίλ για καμία ξένη μια στό τόσο που βρίσκεται Ελλάδα για κάποιο λόγο. 4-5 χρόνο τον χρόνο Βρίσκεις ακόμα ξένες στο Tinder με λίγο τύχη..Για Ελλάδα λέμε πάντα..

Εξωτερικο απλά γελάω με αυτούς που παλέυουν πλέον νύχτα με ποτά ξενύχτια κεράσματα για να τσιμπάνε εξαράκια με Πάρα πολύ δυσκολία, όταν χτυπάς εφτάρια 25χρονα με Tinder και λίγο προετοιμάσια πρίν. Χωρίς αλκοολ,χωρίς ξενύχτι,απλά να είσαι cool και να πουλάς λίγο παραμυθάκι και έρωτα.
Ουκρανία που είναι πλέον ο βασικός μου προορισμός μετά την κατάρρευση της Πολωνίας βάζω φίλτρο ηλικιάς max 27 , παίρνω πολλά matches τις προετοιμάζω, πουλάω παραμύθι πως παίζει να μέινω και εκεί μόνιμα και ανεβάζω τον αριθμό των goals... Αυτό δουλέυει και θα το συνεχίζω μέχρι να αλλάξει και να ψάξουμε μετά κάτι άλλο.

Ελλαδα πεθαναν ολα εγω προτεινω για κανεναν που περπαταει πολυ να βαλει happn καπως δουλευει με ξενες(βεβαια καμια σχεση με Αγγλια και κεντρικη Ευρωπη)
Οποιος παει εξωτερικο ας παιξει κανα μηνα πριν παει την φονικη τριπλετα tinder plus-badoo υπερδυναμεις και couchsurfing δεν παιζει να μην βγει τουλαχιστον ενα ραντεβου ανα μερα
Το  couch δουλευει παρα πολυ σε ολες τις χωρες εκτος ΕΛλαδας-Ιταλιας-Τουρκιας-Αραβιας καθως δεν το βλεπουν σαν dating ενω μπορεις να το κανεις το n.1 dating αμα ξερεις,αυτη ειναι η μαγεια

Εγω πλεον εχω να πω οτι και okc αξιζει φουλ για Ασια απ οτι ειδα και σε καποιες Ευρωπαικες χωρες οπως Γερμανια και το lovoo(αν και πλεον εχεις ενα μηνυμα free μετα ειναι με πληρωμη)

Και happn οταν φτασεις εκει γιατι δουλευει με τους κοινους δρομους που περασατε

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η Αθήνα πρώτη παγκοσμίως στις on line γνωριμίες σύμφωνα με διεθνή έρευνα

Η γενέτειρα του Σωκράτη και του Πλάτωνα αναδεικνύεται η πιο ερωτική πόλη στον κόσμο

Το Badoo.com αναλύει 12 εκατομμύρια on line γνωριμίες σε 180 χώρες

Στη 2η θέση η Μόσχα, στην 8η η Ρώμη, 31η η Μαδρίτη, 38ο το Παρίσι, 57ο το Λονδίνο, 79ο το Βερολίνο, 89η η Νέα Υόρκη και 151ο το Ρίο

Ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα πραγματοποιεί 25.7 online γνωριμίες το μήνα, διπλάσιες από το Ρίο (12.4), τη Βαρσοβία (12.1) ή την Πράγα (12.6) και πολλές περισσότερες απ’ ό,τι το Παρίσι (20.7), το Λονδίνο (19.0), το Βερολίνο (17.7) ή η Νέα Υόρκη (16.1).

Θα ηθελα η ερευνα να επικεντρωθει και σε αριθμο αντρων-γυναικων και στο ποσα ραντεβου γινονται γιατι κατι μου λεει οτι το badoo οι Ελληνιδες το εχουν μονο για καυλαντα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Εφτασα σαραντα χρονων για να ακουσω τις ελληνιδες να παραδεχονται οτι εχουν πιο πολλες καβλες απ τους αντρες και κερατωνουν πιο πολυ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Παντως απο Ασιατισες γινεται πραγματικα χαμος και ειδικα οι Φιλιππινεζες ειναι τερμα ανοιχτες θελουν σαν τρελες να πας εκει και να βρεθειτε,πολλες μου στελνουν μονες τους μηνυμα να αναθερμανουν την κουβεντα οταν κοβω ταχυτητα.
Εγω το παιζω τελειως χαλαρος και λεω χυμα οτι δεν εχω καθολου λεφτα(για να κοψω αντιδρασεις) και κολλαω στα αεροπορικα και βλεπω οτι δεν τις νοιαζει καν μου λενε ειναι φθηνα εδω και εδω περναμε δυσκολα και εμεις,μαλιστα πολλες μου βρισκουν απο μονες τους προσφορες στα αεροπορικα και μου λενε ποια εποχη να παω!!
Ακομα δηλαδη και νορμαλ κουβεντα να κανω του στυλ εδω εχει πεσει φτωχια(οχι οτι ειναι ψεματα) δειχνουν  να γουσταρουν παραπανω και να λενε οτι καλυτερα ετσι γιατι και εκει ειναι ετσι και ειναι με το χαμογελο

Βλεπω δηλαδη οτι ισχυει απολυτα οτι μου ειχε πει φιλη μου Φιλιππινεζα σχετικα με την χωρα της.Οτι οι γυναικες γουσταρουν φουλ Ευρωπαιους,οτι κοιτανε τα λεφτα πολυ λιγοτερο απο Ταυλανδη και μαλιστα μου ειπε οτι θα γαμησει καποιος Ευρωπαιος πολυ παραπανω γυναικες τσαμπα Φιλιππινες απο Ταυλανδη

Χωρις να τρελαινομαι για εμφανιση των γυναικων εκει περα λογω υψους αυτη η θετικη ενεργεια με εχει φτιαξει και μου φαινεται θα ακυρωσω Κροατια καλοκαιρι και θα προσπαθησω για Φιλιππινες

Οσον αφορα αλλες Ασιατισες που μιλαω Κινεζες ειναι λιγο κρυες και ακαταλαβιστικη συμπεριφορα,Γιαπωνεζες πιο κοσμογυρισμενες αλλα κοιτανε τα φραγκα και το να σαι πετυχημενος πολυ παραπανω ολες ρωτανε τη δουλεια κανεις αμα ταξιδευεις κτλπ

Ινδονησιες που μιλησα και αυτες θετικες αλλα πολλες μουσουλμανες δεν θελουν τπτ πριν τον γαμο(αν και εκει γνωρισες μερικες ναι μεν πιο κλειστες απο ΦΙλιππινεζες αλλα παλι να ρωτανε ποτε θα πας εκει να πατε για καφε κτλπ)

Οι πιο ωραιες για μενα και μακραν ειναι οι Βιετναμεζες αλλα τις βλεπω φουλ για γαμο η σοβαρη σχεση..Στο ξεκαθαριζουν απ την αρχη ενω μιλατε

Ιδιες θετικες εμπειριες εχω απο το dateinasia με φιλλιπινεζες. Ολα οπως τα λες. Και στα λεφτα, οι καλες, και ειναι πολλες, δεν κολωνουν. Ξερουν απο φτωχεια, τι να τους πουμε εμεις...
Το θεμα ειναι οτι θες χιλιαδες ευρω, για μια καλη εξορμηση εκει.
Αεροπορικα, ξενοδοχειο, βολτες κλπ.
Λιγο δυσκολο να βρεθουν/ξοδευτουν τετοια λεφτα στην Ελλαδα της κρισης....

Θα θελα πολυ να δικτυωθω με φιλιππινεζες της Ελλαδας, αλλα η μονιμη παροικια τους(αμπελοκηποι) ειναι μαλλον κλειστη, και επιπλεον δεν εχουμε και νεοεισερχομενες.
Πιο πολλες ασιατισες πετυχαινω στην Κυπρο του 1εκατομ. κατοικων, παρα στην Ελλαδα των 10 εκατομμυριων....
Μιλω για οικιακες βοηθους-κοπελες και τετοια.
Αφου δεν τραβαει η χωρα μας, μας εχει παρει η κατω βολτα εδω...

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τρόλαρα πριν λίγο έναν τύπο στο blindchat.gr. Το έκανα ειδικά για να ανεβάσω σχόλιο εδώ. Έπαιξα τη γυναίκα για να τον ξεφτιλίσω. Σκοπός μου ήταν να αποδείξω ότι ο Νόμος του Picker ισχύει ως καθολικός νόμος. Δέστε πώς ξεφτιλίζω τον τύπο και αυτός σαν γνήσιο λιγούρι χωρίς αξιοπρέπεια συνεχίζει:

ΑΓΝΩΣΤΗ
Kalispera

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
καλησπεραα

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ergazese?

ΑΓΝΩΣΤΗ
H kolovaras oli mera sto internet?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
κατι κανω... εσυ??

ΑΓΝΩΣΤΗ
Anergi

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ipsos

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
1,85

ΑΓΝΩΣΤΗ
Varos

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
85

ΑΓΝΩΣΤΗ
1,62 78 kila

ΑΓΝΩΣΤΗ
Xontrompalas fenese

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
ευχαριστω πολυ

ΑΓΝΩΣΤΗ
Kai pezi na ise kai anergos

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ke koroidevis

ΑΓΝΩΣΤΗ
Psaxno gia kati kalitero

ΑΓΝΩΣΤΗ
Kapoion pou na doulevi kai na exei ena kanoniko varos

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
οτι θες εσυ...

ΑΓΝΩΣΤΗ
Exo polles protasis

ΑΓΝΩΣΤΗ
Den simvivazome me ti metriotita

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
δν ειμαι η μετριοτητα..

ΑΓΝΩΣΤΗ
Giati den ise?

ΑΓΝΩΣΤΗ
Fenete apo to varos sou na ise tempeloskilo

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
γιατι δν ειμαι.. επειδη ειμαι σε λογικο βαρος για τ κιλα μου δν σημαινει οτι ειμαι τεμπελοσκυλο

ΑΓΝΩΣΤΗ
Gimnasmenos ise?

ΑΓΝΩΣΤΗ
H oli mera kolovaras?

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ego exo ta kilakia mou alla thelo gimnasmeno na exo dipla mou

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
δλδ εσυ που εισαι ανεργη τι κανεις ολη μερα?? καμω γυμναστηριο

ΑΓΝΩΣΤΗ
Kai giati ego na protimiso esena kai oxi kapoion allo?

ΑΓΝΩΣΤΗ
Xeris posoi mou stelnoun?

SERVER
Αν θες να ξαναμιλήσεις μελλοντικά με το συνομιλητή σου πρέπει να τον προσθέσεις στους φίλους σου. Τα πάντα παραμένουν ΑΝΩΝΥΜΑ απλά θα έχετε ένα ψευδώνυμο. Πάτα εδώ για να το κάνεις!

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
δν με νοιαζει ασ σου στελνουν οσοι θελουν αν με γνωρισεις καλυτερα θα δεις αμα ειμαι η μετριοτητα

ΑΓΝΩΣΤΗ
bye

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
κατσε ρε

ΑΓΝΩΣΤΗ
De simvivazome me ti metriotita distixos

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ti doulia kanis?

ΑΓΝΩΣΤΗ
Kanas logistakos tha ise pao stixima

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
δν ειμαι η μετριοτητα σου τ ειπα... εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων στον τομεα τις ναυτιλιας...

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
εσυ??

ΑΓΝΩΣΤΗ
Likio

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ke posa vgazis to mina?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
ο κατωτερος ειναι 900...

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
στην ναυτιλια

ΑΓΝΩΣΤΗ
Toulaxiston 2 xiliarika ta vgazis>

ΑΓΝΩΣΤΗ
?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
σε δυο χρονια χαλαρα

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
και λιγα λες

ΑΓΝΩΣΤΗ
Se pirazi pou ime ligo xontroula?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
αχχαχααχ... γλυκαθηκες ??

ΑΓΝΩΣΤΗ
Se pirazi?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
οχι

ΑΓΝΩΣΤΗ
Thelo sovari sxesi omos

ΑΓΝΩΣΤΗ
Oxi efimera pragmata

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
αχχαχαχα... μαλιστα... ποσο εισαι??

ΑΓΝΩΣΤΗ
48

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
μου ριχνεις μια 20ετια σου κανω η μπα??

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
Mia xara

ΑΓΝΩΣΤΗ
Pame til?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
στειλε να σε δω

ΑΓΝΩΣΤΗ
Tora

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
οκκ

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
???

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
ζεις??

ΑΓΝΩΣΤΗ
Me kortari kai kapoios allos

ΑΓΝΩΣΤΗ
Perimene

ΑΓΝΩΣΤΗ
Apanto ke s afton

ΑΓΝΩΣΤΗ
Aftos leei doulevi se trapeza

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
αααααα

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ke ine ligo pio leptos

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ti exis parapano na prosferis esi?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
τι θες εσυ??

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ise kinonikos? Tha pigenume kamia volta?

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
ναι

ΑΓΝΩΣΤΗ
Thelo na klisis isitiria tora gia londino ta xristougenna

ΑΓΝΩΣΤΗ
2 atoma

ΑΓΝΩΣΤΗ
Ke na mu ta stilis

ΑΓΝΩΣΤΗ
Perimeno

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
αν σε δω

ΑΓΝΩΣΤΗ
Exases tin efkeria

ΑΓΝΩΣΤΗ
Tha protimiso ton allo

ΑΓΝΩΣΤΟΣ
αν σε δω και αξιζεις παρισι θα σε παω

ΑΓΝΩΣΤΗ
byebye

ΑΓΝΩΣΤΗ
Pao me ton pedaro ton trapeziko

SERVER
Ο άγνωστος έφυγε...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτή είναι η Ελλάδα..48 χρονων χοντρή και ό άλλος 28 χρονών και επιμενεί..

Δυστυχώς η αμορφωσιά των Ελλήνων και η κουλτούρα δεν ταξιδεύω γιατί έχω τα Ελληνικά Νησάκια μου τους έχεις οδηγήσει σε αυτην την κατάντια. Και επειδη τους τρώει η αγαμία παρακαλάνε τα μπάζα αυτές σηκώνουν ψηλά την μύτη και τελικά πέφτουμε σε ένα φάυλο κύκλο Αγαμίας και παράννοιας..Αυτή είναι η αλήθεια..Η αγαμία των Ελλήνων και η πυρφορίαση έκανε τις Ελληνίδες έτσι.

Όποιος ταξιδέυει και γαμάει αποκτάει άυρα και μπορεί να λειτουργήσει μετά και σε αυτην την ανέραστη χώρα. Δεν κάθετε να παρακαλέσει τα μπάζα..

Φέτος καλοκαίρι ήμουν μέσα απο παρέα με κατί καλά κομμάτια Ελληνίδες παραλιακή σε ένα μαγαζί. Αυτές μύτη στο θεό..Όλη την ώρα λέγαν πόσες πεφτικές έτρωγαν κλπ..35 η μία 38 η άλλη όμως.Οκ μουνάρες αλλά μεγάλες και ακόμα συμπεριφέρονται σαν 20χρονα μαζευουν likes.Δεν τους έδινα σημασία τις άφηνα να ζούν τον μύθο τους..Μετά όταν πήγα Ουκρανία και τα έφτιαξα με την 25αρα πόσταρα φωτος αγκαλία στο Facebook την είδαν και φρίκαραν..Η μια μου έστειλε μύνημα απο μόνη της τι κάνεις??? Δεν την  χάλασε!!!
Οι άλλοι στην παρέα ακόμα τις παρακαλάνε και τρεχουν απο πίσω...Φυσικά δεν πήδηξαν καμία ούτε πρόκειτε..

Αν υπήρχε μια σχόλή και μάθαινε τους Έλληνες πως εκτός Ελλάδος υπάρχει και εκει πολιτισμός δεν θα είχαμε φτάσει εδω που φτάσαμε. Ελπίζω η νέα γενια να ξυπνήσει..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αν υπήρχε μια σχόλή και μάθαινε τους Έλληνες πως εκτός Ελλάδος υπάρχει και εκει πολιτισμός δεν θα είχαμε φτάσει εδω που φτάσαμε. Ελπίζω η νέα γενια να ξυπνήσει..
Μονο οσοι μπαινουν στο σαιτ ξυπνανε. Ευτυχως υπαρχουν ατομα σαν εσενα, τον ΚΜΑΝ, τον πανσκληρο, τον βαλκανιο πουτσαρα και αλλους που δειχνουν το δρομο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μονο στην ελλαδα 40αρες μπαζογριες το παιζουν μπεμπεκες και νομιζουν οτι ακομα ειναι νεες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom