mementoNew
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οντως το tinder ειναι μαπα, νομιζω δεν ασχολουνται οι κοπελες
Τουλάχιστον οι μισές που είναι μέσα στο tinder είναι ΓΤΠ. Μαζεύουν matches όπως κάτι βλαμμένα κάθονται και μαζεύουν likes σε Facebook & Instagram. Όλη τους η διάθεση εξαρτάται από τα likes, έχουν αντικαταστήσει τους οργασμούς με τις ψηφιακές καρδούλες. Οι μισές κάνουν match και δε μιλάνε καν. Για να έχεις τρελαθεί στο γαμήσι από tinder, ή έχεις το σώμα του ronaldo, ή τα'χεις σκάσει και ασχολείσαι με αυτό όλη τη μέρα σου. Αλλιώς προσωπικά αμφιβάλλω.
τι νουμερα είναι αυτά που περιγράφεις ρε τυπε :S
Επίσης όποιος παρακολουθεί τα λεγόμενα μου τα τελευταία χρόνια με κατηγορεί πως αλλάζω απόψεις (όπως ο kman)...Ο λόγος είναι πως έχω μάθει να προσαρμόζομαι στις αλλαγές και να κυνηγάω πάντω με μαθηματικό αλγόριθμο τις πιθανότητες για να πηδάω. Δεν μένω ρομαντικά κολλημένος σε ιδεοληψίες και ρομαντισμούς παρελθόντος..
Πχ παλία που Πολωνία ήταν κορυφή πήγαινα σχεδόν μόνο εκέι..Μετά που κάηκε ξεκίνησα Ουκρανία. Παλία που Ελλάδα δεν είχε πέσει σε κατάθλιψη βγαίναμε με φίλους κέντρο και live γνωρίζαμε γκόμενες κάργα.Πλέον πάμε και δεν ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! Έχει αλλάξει η νοοτροπία.Πρεπει να προσαρμόζεσαι αν θές να γαμάς..Άρα πως γαμάς?
Tinder και έξω.Δυστυχώς έτος 2017 σε εμένα αυτό λειτουργει...Οπότε το συνεχίζω..Αν σταματήσει θα βρούμε άλλους τρόπους..Τα πντα ρει!!!
Τυπε ποσο εισαι ;;;;Μην ακούω Υπερβολές όπως έγραψε ο τύπος ότι το Tinder είναι η μεγαλύτερη μαλακία του 21 Αιώνα..
Απλά μπερδέυετε την Ελλάδα που το internet γενικότερα έχει μηδενίσει με το εξωτερικό. Έξω θερίζει το Tinder και δεν θα διστάσω να δηλώσω πως είναι δυστυχώς ο κύριος τρόπος γνωρίμιας πλέον. Μην το αναλύεται πολύ γιατί και πώς απλά λειτουργεί!!!
Προετοιμάζω ταξίδια έξω μιλάω μέσω Tinder πηγαίνω και περνάω τέλεια πολλές φορές τον χρόνο!!
Ελλάδα δυστυχώς όπως έχω γράψει πολλάκις οι γνωρίμιες γίνονται μέσα απο παρέα ή δουλειά..Το Διαδικτυακό δεν είναι κοινωνικά αποδεκτο σαν νοοτροπία ακόμα. Στην αρχή του Tinder Ελλάδα μπήκαν κάποιες Ελληνίδες normal επειδή έγινε μόδα (όποιος πρόλαβε) μετά όμως που μπήκαν όλοι δυστυχως κάηκε..Πλέον Ελλάδα αν πηδήξεις απο Tinder επι το πλέιστον θα είναι ξενες που για κάποιο λόγω βρίκονται Ελλάδα (Δουλειά ή διακοπές - μου εχόυν τύχει και τα δύο).
Τα παραπάνω τα γράφω απο τις προσωπικές μου εμπειρίες..Το Tinder μου έχει δώσει περίπου το 70% των πηδημάτων μου την τελευταία τετραετία (πάνω απο 40).Για αυτο θεωρω ιεροσυλία να το βρίζουν Τα πηδήματα όμως κατα 90% αφορούν ξένες και το μεγαλ´υτερο ποσοστό όταν ταξίδευα έξω!!! Ελληνίδες απλά ένα μικρό ποσοστό..
Και θα συμφωνήσω με τον φίλο πως οι περισσότερες ζητάνε σχέση, ακόμα και αν έχουν έρθει διακοπές Ελλάδα.Θέλουν όλες το παραμυθάκι πως υπάρχει κάποια ελπίδα για το μέλλον.
Επιπλέον χωρις συνδρόμη Tinder δύσκολο..Με την συνδρομή αλλάζεις χώρα έυκολα όποτε τις προετοιμάζεις 1 μήνα πριν πας με μυνηματάκια.Επιπλέον έχεις 5 super likes την μέρα...Τα περίσσοτερα πηδήματα τα έχω κάνει με τα super likes επείδη σε ξεχωρίζει απο τπ πλήθος!! Στην ψηφιακή εποχή το super like είναι το άνοιγμα μπουκάλι και τραπέζι στο μαγαζί που σε ξεχωρίζει απο το πλήθος που περιμένει στην μπάρα..Πάνε οι ρομαντικές εποχές.
Οι Ελληνίδες που σκατά είναι πλέον μέσα σε αυτό το παιχνίδι?
Επίσης όποιος παρακολουθεί τα λεγόμενα μου τα τελευταία χρόνια με κατηγορεί πως αλλάζω απόψεις (όπως ο kman)...Ο λόγος είναι πως έχω μάθει να προσαρμόζομαι στις αλλαγές και να κυνηγάω πάντω με μαθηματικό αλγόριθμο τις πιθανότητες για να πηδάω. Δεν μένω ρομαντικά κολλημένος σε ιδεοληψίες και ρομαντισμούς παρελθόντος..
Πχ παλία που Πολωνία ήταν κορυφή πήγαινα σχεδόν μόνο εκέι..Μετά που κάηκε ξεκίνησα Ουκρανία. Παλία που Ελλάδα δεν είχε πέσει σε κατάθλιψη βγαίναμε με φίλους κέντρο και live γνωρίζαμε γκόμενες κάργα.Πλέον πάμε και δεν ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! Έχει αλλάξει η νοοτροπία.Πρεπει να προσαρμόζεσαι αν θές να γαμάς..Άρα πως γαμάς?
Tinder και έξω.Δυστυχώς έτος 2017 σε εμένα αυτό λειτουργει...Οπότε το συνεχίζω..Αν σταματήσει θα βρούμε άλλους τρόπους..Τα πντα ρει!!!
Εδω θα δωσω 2 sites απο τα δεκαδες που εχω ελενξει που πραγματικα ειναι διαμαντια οσον αφορα καποιον που θελει να μιλαει με προοπτικες και σοβαρης σχεσης
Πρωτον το connectingsingles εχει μεσα κοσμο κυριως 30+ και γκομενες που σχεδον ολες ψαχνονται για σοβαρες καταστασεις.Δεν εχει μεσα πολυ λαο και ειναι καλο γιατι σχεδον ολες απαντανε στα μηνυματα δινουν fb κτλπ
Το 80-90% εκει μεσα Ασιατισες που τις πηρανε τα χρονια αλλα οχι οι αντρες
Δευτερο και οτι καλυτερο εχω πετυχει σε dating απο τα δεκαδες που εχω δει ειναι το okcupid.Παιζεις δωρεαν σε οτι χωρα θες,φωτο βλεπεις,λιγα fake profile και γραφεις αναγκαστηκα πραγματα για σενα που ειναι απιστευτα καλο
Οτι πιο καλοδουλεμενο σε dating-site εχω πετυχει στη ζωη μου
Ριχνει στα αυτια σε οτι αλλο site εχω μπει για πλακα οσον αφορα το να μιλας με σοβαρα ατομα που ψαχνουν απο παρεα μεχρι γαμο
Αγγλικα πρεπει να ξερετε καλα απαραιτητα
Εχει πολλες γυναικες απ ολο τον κοσμο και κυριως απο Ασια και Φιλιππινες γινεται πανζουρλισμος
Για πλακα παιρνεις 15-20fb σε μια μερα και αμα θες να ταξιδεψεις σε καποια χωρα το συστηνω ανεπυφυλακτα με tinder plus για pre game
Το dateinasia το εχεις δουλεψει;
Οχι
Γενικα δεν θελω site που εχει αποκλειστικα Ρωσιδες η Ασιατισες η οτιδηποτε τετοιο γιατι μου αρεσει η ποικιλια + οτι πιστευω οσες ειναι εκει μεσα θα θελουν να κρεμαστουν απ τα @@ του λευκου να τις βγαλει απο μιζερια
Ισως να ειμαι προκατελειμενος απο κατι anastasia-date που εχει μονο Ανατολικες και εχουν ρουφηξει πολυ αιμα απο αφελεις
Καταλαβαινω τι λες.
Αυτα που προτεινες, connectingsingles και okcupid, εχουν καθολου ξενες που να μενουν Ελλαδα, οι μονο στις χωρες τους;
Δευτερο και οτι καλυτερο εχω πετυχει σε dating απο τα δεκαδες που εχω δει ειναι το okcupid.Παιζεις δωρεαν σε οτι χωρα θες,φωτο βλεπεις,λιγα fake profile και γραφεις αναγκαστηκα πραγματα για σενα που ειναι απιστευτα καλο
Οτι πιο καλοδουλεμενο σε dating-site εχω πετυχει στη ζωη μου
Ριχνει στα αυτια σε οτι αλλο site εχω μπει για πλακα οσον αφορα το να μιλας με σοβαρα ατομα που ψαχνουν απο παρεα μεχρι γαμο
Αγγλικα πρεπει να ξερετε καλα απαραιτητα
Εχει πολλες γυναικες απ ολο τον κοσμο και κυριως απο Ασια και Φιλιππινες γινεται πανζουρλισμος
Για πλακα παιρνεις 15-20fb σε μια μερα και αμα θες να ταξιδεψεις σε καποια χωρα το συστηνω ανεπυφυλακτα με tinder plus για pre game
Ειδικα όποιος ψάχνει κατι σοβαρό και όχι απλά να ξεκαυλωσει,
ας δώσει βάση στο παραπανω post.
Το okcupid είναι μακράν το καλυτερο dating site.
Το έχω δει σε φιλο και ο μονος λόγος που δεν το προτιμω,
ειναι ότι δεν ψάχνομαι σοβαρά.
Οπότε Tinder..
Επειδη απο περιεργεια έχω βαλει τοποθεσία Αθηνα και Θεσσαλονικη,
καταλαβαίνω γιατι ειστε δύσπιστοι.
Το Tinder εξω είναι,δυστυχώς,ο πιο συνηθισμενος τροπος να γνωρίζονται οι άνθρωποι.
Στην προηγουμενη μου δουλειά,μια συναδελφος παντρεύτηκε απο το Tinder.
Και οι δύο,ωραίοι,με δουλειες,μια χαρα τυποι.
Χθες έφαγα αλλη μια απο τιντερ, τουριστρια αμερικανα 6αρακι οτι πρεπει για χοντρά αλλα τίποτα παραπάνω
Δεν τίθεται καν θέμα αν τους αφησουν να μπούνε..
Οι ιδιοι οι λάθρο δεν θα πανε:
Α.Γιατί τα κοινωνικα επιδοματα ειναι ψιχουλα
Β.Θα φάνε πολυ φάπα και επισης σε αυτά τα κρατη δεν υπαρχουν μουσλίμια να ζουν χρόνια εκει να τους υποδεχτούν/οργανώσουν.