Καποιος που εχει μεγαλη κοιλια εχει ελπιδες να γαμησει σε αυτα τα σαιτ; Αποκλειονται οι χοντρες.
Δοκίμασε, δεν ξέρω
Καποιος που εχει μεγαλη κοιλια εχει ελπιδες να γαμησει σε αυτα τα σαιτ; Αποκλειονται οι χοντρες.
Πόσο μεγάλη κοιλιά έχεις ρε συ;Βάλε μια φωτό να δούμε!Καποιος που εχει μεγαλη κοιλια εχει ελπιδες να γαμησει σε αυτα τα σαιτ; Αποκλειονται οι χοντρες.
Η σωστη χρηση του τιντερ:
Παρατηρητικος.γαμιμουνται στα βράχια και ξαφνικα η τελευταία σκηνή ειναι γυρισμένη σε κρεβάτι.
Σωστά;
Βαλκάνιε αυτό γίνεται επομένως σε υπολογιστή με win10. Σε κινητό android δεν χρησιμοποιείς Τιντερ ; Νομίζω εκεί δεν το έχουν. Εκτός κι αν γίνεται μέσω ρυθμίσεων του κινητού.
Πρώτη φορά τα βλέπω αυτά εκτός από τα 2 πρώτα.Μαλλον σε προφίλ Αμερικανίδων, Αυστραλεζων, Αγγλιδων θα τα είδες αυτά. Οι περισσότερες από αυτές είναι για τα πανηγύρια γκομενες. Τουπε, σελφι, σοπιν, τραβελιν και άλλες μαλακίες της δυτικής κουλτούρας που πλασάρουν τα ΜΜΕ και το ιντερνετ μεσω μοντέλων, ηθοποιών, καλλιτεχνών.Μερικά πραγματα που εμαθα μέσω Tinder..
sapiosexual η γκόμενα που (λέει) ότι βρισκει το μυαλό και το χιούμορ,το πιο ερωτικό στοιχειο ενος αντρα.
polyamorous οταν θα την γαμάς εσυ και άλλοι
Ο κωδικός 420 σημαίνει οτι η γκομενα γουστάρει να πίνει κανά μπαφο.
Ο κωδικος 419 σημαινει έχω γκομενο,αλλα γαμιεμαι με ατομα που γνωρίζω στο internet.
F+ σημαινει Friends with Benefits.Σε φάση δε θελω σχεση,αλλά αμα γινουμε φιλοι παίζει και σεξ στο μενού.
Και άλλα κουλά εχω συναντησει,αν τα θυμηθώ θα τα προσθέσω.
Τύπε ξέρεις τι μου θυμίζεις ; Καποιες αγγελίες που εδώ και χρόνια μπαίνουν παρόμοιες στην Χρυσή Ευκαιρία και στα σαιτς εδώ και 20 χρόνια και γράφουν πχ 18χρονη φοιτήτρια έτοιμη για όλα κλπ κλπ.Moυ έχουν πει για σαϊτ που έχουν φοιτητριες που γαμιούνται με κανα 40αρι - 50αρι παιζει τιποτα τέτοιο ή μουφες
Τύπε ξέρεις τι μου θυμίζεις ; Καποιες αγγελίες που εδώ και χρόνια μπαίνουν παρόμοιες στην Χρυσή Ευκαιρία και στα σαιτς εδώ και 20 χρόνια και γράφουν πχ 18χρονη φοιτήτρια έτοιμη για όλα κλπ κλπ.
Δηλώνουν η τίς δηλώνουν φοιτήτριες καποιες και μπορεί να μην έχουν βγάλει ούτε το λύκειο
Κατέβα σε παρτι φοιτητικό τύπε με φίλο σου και θα φας μπορεί και τσάμπα φοιτήτρια αν την ποτίσεις. Τράβα και κανένα σκουλμπαρ για αφτερ.
Μερικά πραγματα που εμαθα μέσω Tinder..
sapiosexual η γκόμενα που (λέει) ότι βρισκει το μυαλό και το χιούμορ,το πιο ερωτικό στοιχειο ενος αντρα.
Ο κωδικος 419 σημαινει έχω γκομενο,αλλα γαμιεμαι με ατομα που γνωρίζω στο internet.
F+ σημαινει Friends with Benefits.Σε φάση δε θελω σχεση,αλλά αμα γινουμε φιλοι παίζει και σεξ στο μενού.
Μερικά πραγματα που εμαθα μέσω Tinder..
Αμα βαλω και εγω κανα τετοιο αυξανουν οι πιθανοτητες για ματς;
Μια ζηταγε ντιλερ στο προφιλ της.Πάρε κανένα τσουβάλι χόρτο απο το χωριό και όπου βλέπεις γκόμενα 420 χώσου
Σε σκλαβώνει ε;Δεν προλαβαίνεις να κατουρήσεις απο το πολύ γαμήσι!!!Μια ζηταγε ντιλερ στο προφιλ της.
Δεν εχω δοκιμασει ποτε στη ζωη μου τετοιο πραγμα και ουτε θελω.
Βασικα σκεφτομαι να το σβησω το τιντερ, νιωθω οτι εκανε τη ζωη μου χειροτερη, οτι με σκλαβωνει.
Σε σκλαβώνει ε;Δεν προλαβαίνεις να κατουρήσεις απο το πολύ γαμήσι!!!
Άμα μπεις dod και badoo τύπε, τα στατιστικά είναι ΤΡΙΣ χειρότερα! Μπορεί και λιγότερα από 1 στα 500. Tinder στην Ελλάδα το ίδιο. Κάνω swipe σε 500 προφίλ για να κάνω match με το ένα. Και βάζω φωτό με κοιλιακούς και μυς να φανταστείς. Τα 240 μηνύματα που είπες ότι στέλνω κατά προσέγγιση δε μου παίρνουν αθροιστικά πάνω από μερικές ώρες. Για να κάνω το ίδιο στο δρόμο, αν λάβουμε υπόψι και τον παράγοντα κούραση και διάθεση, θα μου πάρει απογεύματα ολόκληρα και μάλιστα πολλά. Τα στατιστικά μου μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο και ποντάρω εκεί. Παλιά ήταν ακόμα χαμηλότερα.
Το Tinder Ελλάδα θέριζε αρχές 2015..Γιατι πολύ απλά δεν το είχαν ανακαλύψει πολλοί ακόμα..Πραγματικά σκίστηκα στον πούτσο!!! Με κάποιες έχουμε ακόμα επαφή και γαμιόμαστε κατά καιρούς.
Πλέον 2017 ΤΕΛΕΙΩΣΕ...Δεν έχω Match Ποτέ.ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ.Μπήκαν όλα τα καβλιά μέσα άρχισαν τις καφρίλες και τελείωσε το παραμύθι.Πρέπει στην ζωή να μάθεις να είσαι μπροστά και να προλαβαίνεις την αρχή.Όπως Poland αν προλάβενες 2007-2010...Έσκιζες κάργα..Πλέον τίποτα..