Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Δε ρωτάω για να δω αν θα βάλω. Εκανα χοντρή μαλακια, εκανα καταλαθος λαϊκ σε φιλη της γυναίκας μου  :headbang:  δηλαδη τωρα αυτη θα με δει κανονικά; Πως γίνεται να με κρύψω;

Το λαϊκ το εκανα σε αυτήν τη μαλακια το Encouters...
Έχει βιπ αυτή ; Αν ναι σε είδε και πρέπει να διαγράψεις το προφίλ σου. Αν δεν έχει βιπ δεν μπορεί να σε δει. Βλέπει μια καρδούλα μόνο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δε ρωτάω για να δω αν θα βάλω. Εκανα χοντρή μαλακια, εκανα καταλαθος λαϊκ σε φιλη της γυναίκας μου  :headbang:  δηλαδη τωρα αυτη θα με δει κανονικά; Πως γίνεται να με κρύψω;

Απο μια ακρουλα ξηλωνεται το πουλοβερ.

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290

φερε τη γυναικα σου να την περασω ενα ψωλο,και θα σου πω την λυση ...μουρλια...να γλυφεις και τα δαχτυλα σου να ουμε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Κανω σουαιπ αριστερα για να δω περισσοτερες φωτο με βγαζει απο τις εξτρα φωτο και μετα κανω σουαιπ αριστερα απο κεκτημενη ταχυτητα και χανω ωραια καβλακια.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Στο tinder μου έβγαλε αυτο.  :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20170819-230748.png
    Screenshot_20170819-230748.png
    1 MB · Εμφανίσεις: 24

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κανω σουαιπ αριστερα για να δω περισσοτερες φωτο με βγαζει απο τις εξτρα φωτο και μετα κανω σουαιπ αριστερα απο κεκτημενη ταχυτητα και χανω ωραια καβλακια.
Το ξέρουμε ότι είσαι βλαμμένος ,δεν χρειαζόταν να μας το πεις .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Στο ίνσταγκαμ τους τελευταίους 2 μήνες μετά από κάτι φωτό-μπόμπα που ανέβασα, τα στατιστικά μου είναι τα καλύτερα παρά ποτέ. Στα DMs απαντάει το 50%! Από αυτές οι μισές θα είναι εκτός Αθήνας και από τις Αθηναίες οι μισές θα εγκαταλείψουν σε κάποια φάση τη συζήτηση. Από τις υπόλοιπες κατά 95% παίρνω FB. Βέβαια η μετάβαση από το ένα κοινωνικό δίκτυο στο άλλο δεν είναι κανένα τρελό κατόρθωμα. Εκεί που χαλάνε τα πράγματα είναι πόσες θα καταλήξουν σε ραντεβού. Για να καταλάβετε, όλο τον Αύγουστο έχω πάρει 30 FB και έχω καταφέρει να βγω μόλις με 3, από τις οποίες γάμησα τις 2 (το ποσοστό μου εκεί είναι πάλι 50%). Με τις μισές σχεδόν είμαι σε αναμονή, επειδή λείπουν διακοπές και γυρίζουν τέλη ή τον άλλο μήνα. Κρίση σου λέει μετά... Οι υπόλοιπες κλασσικά αποφεύγουν να γνωριστούν μέσω ίντερνετ ή απλά δεν είμαι ο τύπος τους και δεν επιμένω. Αυτά για όσους λένε ότι δε γαμάς μέσω ίνσταγκραμ. Τώρα μάλλον δε θα με πιστεύετε για αυτά που γράφω, αλλά στα @@ μου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Έχει βιπ αυτή ; Αν ναι σε είδε και πρέπει να διαγράψεις το προφίλ σου. Αν δεν έχει βιπ δεν μπορεί να σε δει. Βλέπει μια καρδούλα μόνο.

Με το που κατάλαβα τη μαλακια μου κατέβασα όλες τις φωτός μου και άλλαξα όνομα στο προφίλ μου. Αλλα νομιζω αυτα δεν αρκούν, φαίνονται ολα τα ταξίδια μου στο προφίλ μου... Πρεπει να το διαγράψω εντελώς, δεν μπορώ να το κρύψω κάπως;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στο ίνσταγκαμ τους τελευταίους 2 μήνες μετά από κάτι φωτό-μπόμπα που ανέβασα, τα στατιστικά μου είναι τα καλύτερα παρά ποτέ. Στα DMs απαντάει το 50%! Από αυτές οι μισές θα είναι εκτός Αθήνας και από τις Αθηναίες οι μισές θα εγκαταλείψουν σε κάποια φάση τη συζήτηση. Από τις υπόλοιπες κατά 95% παίρνω FB. Βέβαια η μετάβαση από το ένα κοινωνικό δίκτυο στο άλλο δεν είναι κανένα τρελό κατόρθωμα. Εκεί που χαλάνε τα πράγματα είναι πόσες θα καταλήξουν σε ραντεβού. Για να καταλάβετε, όλο τον Αύγουστο έχω πάρει 30 FB και έχω καταφέρει να βγω μόλις με 3, από τις οποίες γάμησα τις 2 (το ποσοστό μου εκεί είναι πάλι 50%). Με τις μισές σχεδόν είμαι σε αναμονή, επειδή λείπουν διακοπές και γυρίζουν τέλη ή τον άλλο μήνα. Κρίση σου λέει μετά... Οι υπόλοιπες κλασσικά αποφεύγουν να γνωριστούν μέσω ίντερνετ ή απλά δεν είμαι ο τύπος τους και δεν επιμένω. Αυτά για όσους λένε ότι δε γαμάς μέσω ίνσταγκραμ. Τώρα μάλλον δε θα με πιστεύετε για αυτά που γράφω, αλλά στα @@ μου.

Τύπε βάσει αυτών που έγραψες ξεκινας απο 240 για να γαμησεις 2, δηλαδη λιγότερο απο 1%!!! Δεν καμακώνεις στο δρόμο καλυτερα να παίρνεις και τον αέρα σου;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Τύπε βάσει αυτών που έγραψες ξεκινας απο 240 για να γαμησεις 2, δηλαδη λιγότερο απο 1%!!! Δεν καμακώνεις στο δρόμο καλυτερα να παίρνεις και τον αέρα σου;
Άμα μπεις dod και badoo τύπε, τα στατιστικά είναι ΤΡΙΣ χειρότερα! Μπορεί και λιγότερα από 1 στα 500. Tinder στην Ελλάδα το ίδιο. Κάνω swipe σε 500 προφίλ για να κάνω match με το ένα. Και βάζω φωτό με κοιλιακούς και μυς να φανταστείς. Τα 240 μηνύματα που είπες ότι στέλνω κατά προσέγγιση δε μου παίρνουν αθροιστικά πάνω από μερικές ώρες. Για να κάνω το ίδιο στο δρόμο, αν λάβουμε υπόψι και τον παράγοντα κούραση και διάθεση, θα μου πάρει απογεύματα ολόκληρα και μάλιστα πολλά. Τα στατιστικά μου μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο και ποντάρω εκεί. Παλιά ήταν ακόμα χαμηλότερα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
280
Πόντοι
36
Με το που κατάλαβα τη μαλακια μου κατέβασα όλες τις φωτός μου και άλλαξα όνομα στο προφίλ μου. Αλλα νομιζω αυτα δεν αρκούν, φαίνονται ολα τα ταξίδια μου στο προφίλ μου... Πρεπει να το διαγράψω εντελώς, δεν μπορώ να το κρύψω κάπως;
Φωτό από ταξίδια εννοείς ; Διέγραψε τις φωτό. Αν εννοείς κείμενο κάνε επεξεργασία του προφίλ σου. Αλλά γιατί δεν διαγραφεις το προφίλ ολόκληρο και να φτιάξεις νέο ;

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Σου είπα οτι πρέπει να προσφέρεις added value.Τότε ρώτησα την Ουκρανή για εσένα πώς της φαίνεσαι αν μπορείς εύκολα να σπρώξεις Ανατολικές και μου λέει ο φίλος σου δε μου δίνει την εντύπωση οτι μπορεί να προσφέρει σε μια κοπέλα,δεν τον ξέρω βέβαια,μόνο αμάξι έχει καλό.
Συνεπώς πρέπει να βελτιώσεις το στυλ σου σε πιο ήρεμη δύναμη παρόχου.
Τώρα έχει αρχίσει να με ξεσκίζει η εξάντληση λόγω ηλικίας.Είχα κανονίσει να έρθουν δυο Ουκρανές Γερμανία για ΠΣΚ και τους είπα να μην έρθουν γιατί έχω ψοφήσει από την κούραση.
Εδώ η μία σε φωτό από σήμερα.

Q2VSd1.jpg

Μάλλον θα οργανώσω επίσκεψη σε δύο εβδομάδες.

τι κωλαρα ειναι αυτη! ποσο παει το μαλλι φιλε?

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

χα χα χα πως το καταφερες αυτο ρε φιλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom