Μην κρινεις απο τα clubs και τις καφε γιατι τα πραγματα στην διασκεδαση εχουν αλλαξει κατα παρα πολυ.
Ειναι τοσα πολλα τα μαγαζια που ο κοσμος χανεται και δεν φαινεται.αν πας προς κυψελη θα βρεις μονο γιαγιαδες αν πας προς περιστερι γινεται της ποπης αν πας προς β.π το ιδιο αν κατεβεις προς παραλια ειδικα τωρα καλοκαιρι τα ματια σου παιζουν φρουτακια γυρω γυρω ολοι.
Οσο για τα date site στο ειπα απλα για ενα λογο.στην ζωη εξω κανεις δεν μπορει να γραψει στο κουτελο θελω ανδρα/γυναικα η οτι ανωμαλια εχω στο μυαλο μου και θελω να την κανω.ενω στα site ειναι πιο ευκολο γιατι δεν εχεις την κραυγη της κοινωνιας και εχεις την ασφαλεια του σπιτιου σου.
Ξερεις ποσες κυριες ξερω που στην δουλεια δεν δινουν κανενα δικαιωμα και το παιζουν σωστες αλλα πισω απο την οθονη του pc βγαζουν ανωμαλιες?επισης ξερεις ποσους γνωριζω ανδρες παντρεμενους str8 στην πραγματικη ζωη αλλα πισω απο την οθονη προφιλ σε gay site?Γι αυτο σου ειπα πριν οτι στην ελλαδα ακομα σε αυτο ειμαστε πολυ πισω.σε εξω χωρες τα πραγματα ειναι αλλιως εχουν ποιο ανοιχτα μυαλα σε τετοια θεματα και ναι εκει δεν εχει καμια διαφορα η εξω κοινωνια με την μεσα κοινωνια του ιντερνετ.
Οσο για το ανδρες vs γυναικες με την τελευτεα δημογραφια που ειχε γινει στην ελλαδα το 2011 θα μου πεις πανε τοσα χρονια αλλα ειναι τα μονα στοιχεια που υπαρχουν και αν βαλεις και του οτι δεν κανουμε παιδια δεν θα υπαρχει και διαφορα μεγαλη με το τωρα ειναι Άρρενες: 5.303.690 (49,2%)
Θήλεις: 5.484.000 (50,8%)
el.wikipedia.org