Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
πως και δεν σε εχω δει ρε τυπε?χαχα συνεχεια ειμαι οπους και πεμπτη και σαββατο

ειναι πολυ ευκολο να με καταλαβεις φιλε

αν δεις καποιον που κανει συνεχεια μαλακιες χουφτωνει κωλους οπου βρισκει και τις περισσοτερες φορες τον πετανε απο το ενα μαγαζι και παει στο αλλο και ξανα πισω στο ιδιο εγω θα ειμαι

και συνηθως καταληγει η βραδια με ασθενοφορο στο ασκληπειο βουλας

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
δεν εχεις καλη πληροφορηση τοτε φιλε

αλβανος ναι
βουλγαρος επισης δουλευε μπαρμαν για αρκετο καιρο παλι γλυφαδα στο clubaki διπλα απο το opus
Καλά και στα 2 μαγαζιά έχει δουλέψει κόσμος και ντουνιάς..

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Καλά και στα 2 μαγαζιά έχει δουλέψει κόσμος και ντουνιάς..

ναι φιλε συμφωνω μαζι σου

αλλα οι συγκεκριμενοι που αναφερω δεν ητανε τυχαιοι του στυλ ηρθανε και φυγανε

δουλευουν εκει αρκετα χρονια

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36

αν δεις καποιον που κανει συνεχεια μαλακιες χουφτωνει κωλους οπου βρισκει και τις περισσοτερες φορες τον πετανε απο το ενα μαγαζι και παει στο αλλο και ξανα πισω στο ιδιο εγω θα ειμαι

Αφού σε πετάνε από ένα μαγαζί ρε τύπε πως σε ξαναδεχονται σ' αυτό ;;;
Τόσο θρασύ τύπο πρώτη φορά ακούω. Έχει κι άλλους στα μαγαζιά αυτά με ανάλογη με την δική σου δράση ; Καταφέρνεις τίποτα ουσιαστικό με τις τυπισσες που χουφτωνεις ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τύπισσα ετών 36, εμφανίσιμη, γράφει στο μπαντου προφίλ της  :idiot: :jerking:

Συνημμένα

• IMG_20170712_160904.png
    IMG_20170712_160904.png
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 27

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Το επίπεδο των Ελληνίδων στα ντειτιν είναι πολύ χαμηλό και απέχει πολύ από αυτό των περισσότερων ξένων γυναικων. Οι Ελλεηνιδες μας προτιμάνε να είναι πρώτες στο χωριό και από την φωτό στο προηγούμενο ποστ μας δουλεύουν λέγοντας ότι δεν ψάχνονται και ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο με τις ομόφυλες της να συναγωνίζονται ποια θα μοιράσει τα περισσότερα άκυρα στους άνδρες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τύπισσα ετών 36, εμφανίσιμη, γράφει στο μπαντου προφίλ της  :idiot: :jerking:
θα σκαλισω ενα κουτσουρο που βρηκα στο δασος κ θα το κανω Σουηδικο ραφακι κ θα το στειλω στην ''κυρια''/

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αλβανός και μπάρμαν πρώτη φορά τ' ακούω και στην Γλυφάδα κιολας.

Συνήθως οι Αλβανοί δουλεύουν στην λάντζα αλλά τα νέα παιδιά δεν έχουν διαφορές με τους Έλληνες-δες. Εγώ γαμάω τώρα ένα αλβανάκι μπιμπελό 25άρι που δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα ότι είναι από Αλβανία. 
Και από από χαρακτήρα πολύ καλύτερο από πολλές Ελληνίδες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Χαμενος χρονος το να προσπαθεις να πηδηξεις απο φεισμπουκ badoo mamba κτλ
Τρομερος ανταγωνισμος απο αγαπουληδες κ πυρφορους που προσφερουν γη και υδωρ μπας κ πηδηξουν κανα τριαρακι.
Το απιστευτο ειναι που παρολο τηνκριση οι ελληνιδες δεν εχουν κατεβασει τον πυχη . Αιτια?? Παλι ο πυρφορος....
Τεσπα
Και στην γερμανια η ιδια κατασταση...πρεπει να παθεις αγκυλωση στα δαχτυλα μπας κ πηδηξεις τριαρι χοντρη 45÷
και δεν παω στις πουτανες???
Υ.γ. σε λατ αμερικη κ ασια νοιωθω δον ζουαν λογω της ανταποκρισης κ ενδιαφεροντος που υπαρχει απο μουνακια εως και εμφανισης 8...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Συνήθως οι Αλβανοί δουλεύουν στην λάντζα αλλά τα νέα παιδιά δεν έχουν διαφορές με τους Έλληνες-δες. Εγώ γαμάω τώρα ένα αλβανάκι μπιμπελό 25άρι που δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα ότι είναι από Αλβανία.  
Και από από χαρακτήρα πολύ καλύτερο από πολλές Ελληνίδες.
Οι Ελληνίδες έχουν πιάσει πάτο τύπε μου. Μην σου πω ότι προσπαθούν να τρυπήσουν πάτο για να πάνε πιο κατω.
Που την γνώρισες την κοπέλα ; Κάνε μας κι εμάς ένα κονέ με καμία φίλη της ;)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16

τυπε δεν παιζει αυτο που λες καθε πεμπτη!Μην μας τρολλαρεις!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Good ,κανενα βράδυ να κανονίσουμε opus.....

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Τρομερος ανταγωνισμος απο αγαπουληδες κ πυρφορους που προσφερουν γη και υδωρ μπας κ πηδηξουν κανα τριαρακι.
Το απιστευτο ειναι που παρολο τηνκριση οι ελληνιδες δεν εχουν κατεβασει τον πυχη . Αιτια?? Παλι ο πυρφορος....
Τεσπα
Και στην γερμανια η ιδια κατασταση...πρεπει να παθεις αγκυλωση στα δαχτυλα μπας κ πηδηξεις τριαρι χοντρη 45÷
Υ.γ. σε λατ αμερικη κ ασια νοιωθω δον ζουαν λογω της ανταποκρισης κ ενδιαφεροντος που υπαρχει απο μουνακια εως και εμφανισης 8...
Ασία και Αμερικη είναι τα στανταρακια αλλά πολύ μακριά. Πρέπει να έχεις την δυνατότητα να ταξιδεύεις.
Όσο για τα υπόλοιπα που λες , συμφωνώ απόλυτα. Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμη και 45αρες+ ζηλεύουν τις μικρότερες και ζητάνε δώρα και ταξίδια, ακομη κι αυτές που είναι 3αρια και 5αρια. Σήμερα είδα καμία 400αρια προφίλ ένα προς ένα.
Το θεό σας τύποι , να γράφουν κάποια μπάζα : αν θέλετε μόνο σεξ παρτε τα κουβαδάκια σας από το τζαμπο και πάτε σε άλλη παραλία να παίξετε !!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τεσπα

Έχω γνωστούς με φουλ προφίλ από friends... Μπαίνω στη friendlist τους να σταμπάρω μουνέτα και οποιαδήποτε γκόμενα άνω του μετρίου έχει πάνω από 200 likes σε photos της.. Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις από εκεί εκτός αν είναι γνωστή από κύκλο σου και την πιάσεις στο μπίρι μπίρι από fb ή αν είσαι χωμένος με μαγαζιά και δει σε φωτογραφίες ότι μετράς στη νύχτα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Οι Ελληνίδες έχουν πιάσει πάτο τύπε μου. Μην σου πω ότι προσπαθούν να τρυπήσουν πάτο για να πάνε πιο κατω.
Που την γνώρισες την κοπέλα ; Κάνε μας κι εμάς ένα κονέ με καμία φίλη της ;)

Υπάλληλος μου είναι, δεν τα αφήνω αυτά ....

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
μεσα!αμα ερθει και ο Κωστας!
Μέσα κι εγώ τύποι μου. 2-3 μελη του μπου να έρθουν ακόμη θα γεμίσει ψωλαρια το μαγαζί και θα θυμίζει γκέι μπαρ  :2funny:
Από γκομενες τι ηλικίες και τι εμφανιση μαζεύει ;

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
κι εσύ νότιος??? αντε για να κανονίσουμε καμία εξόρμηση...ο pilo λεἰπει και συμπληρωθήκαμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom