You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Απ το Βλαδιβοστόκ ειναι. Ψηνεται.
μηπως την λενε ξενια ?
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
μηπως την λενε ξενια ?
Που τη ξερεθς?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Που τη ξερεθς?
ε οσο να ναι ρε φιλε
τοσα χρονια τραβαμε κουπι
παιζει μπαλιτσα αν κατεβεις opus τις πεμπτες θα την δεις σιγουρα
εχω τηλεφωνακι αλλα δεν εχει νοημα να στο δωσω
θα κανεις ευκολα παιχνιδι
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Πάντως για να ταΐσεις μια τέτοια την κόρη της αλλά και τον εαυτό σου πρέπει να έχεις και κάποια εισοδήματα. Δεν θέλει πλούσιο αλλά πρέπει να είσαι σοβαρός και να έχεις οικονομική ευχέρεια. Αν είσαι των 500 ευρώ τον μήνα δεν γίνεται πάντως. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σου αρπάξει κάνα δυο τρία μηνιάτικα αν είσαι και εντελώς ντουβλούκι και μην την είδατε μετά.
Θα μείνεις και με το πούτσο στο χέρι!
Γιατί κάποιος να το κάνει αυτό;
Πρέπει να είναι και πολύ μα πολύ μαλάκας.
Μαλακας με πτυχίο κ μεταπτυχιακός μαλακας , σίγουρα
Μολις παρει τα φράγκα για την εγχείρηση στο πόδι , θα την δεις να τρεχει στο Σπάρταθλο
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
ε οσο να ναι ρε φιλε
τοσα χρονια τραβαμε κουπι
παιζει μπαλιτσα αν κατεβεις opus τις πεμπτες θα την δεις σιγουρα
εχω τηλεφωνακι αλλα δεν εχει νοημα να στο δωσω
θα κανεις ευκολα παιχνιδι
Ποσα ζηταει?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Ποσα ζηταει?
στο free παιζει
ελα opus γλυφαδα πεμπτεςςςςςςςςςςςς
ξερει τι σου λεει ο παλιοςςςς
ακουσε με !
απλα οχι νωρις εκει 11-12
μετα τις 2-3 το βραδυ να εχει πιει και τα ποτακια της
κανε το παιχνιδι
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Ψήνω αυτο το μωρό αλλά πρεπει να παίρνει αρκετά
Η τύπισσα Ψωνίζει στα lidl οπότε σίγουρα θα θέλει να την αναβαθμίσει κανένας σπόνσορας.
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
στο free παιζει
ακουσε με !
κανε το παιχνιδι
Την εχεις γαμησει?
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Την εχεις γαμησει?
οχι δεν την εχω παρει φιλε
η συγκεκριμενη βεβαια για να πω και την αληθεια δεν ειναι και το στυλ μου 100%
ξερω 2 αλβανους που την εχουνε παρει , ο ενας εξ αυτων μπαρμαν στην γλυφαδα
οι συγκεκριμενοι δυο βεβαια εχουνε γαμησει οτι κινειται εκει περα
παντως για εμενα προσωπικα υπαρχουνε πολυ καλυτερα κομματια απο την συγκεκριμενη
Eγώ πριν κάτι χρόνια, προ κρίσεως θα χρειαζόταν καν να την πέσω, μου την πέφτανε εκείνες. Βέβαια είχα καλό πακέτο και λεφτά και εμφάνιση. Με την κρίση που άρχισε να λιγοστεύει το ρευστό τα πράγματα δυσκόλεψαν. Επί Τσίπρα που μου έκλεισε κυριολεκτικά το σπίτι - μιλάμε για καταστροφή - έχω μείνει με το πουλί στο χέρι.
Πριν από δύο χρόνια έκανα chat με μία Λετονή. Δεν πίστευα στην τύχη μου, μιλάμε για θεομούναρο, μαλλί φυσικό πλατινέ, δέρμα κάτασπρο σαν μωρού, δύο μέτρα χωρίς τακούνια. Μιλούσαμε αρκετές μέρες και είχα πάθει μία άλφα καψούρα μαζί της σε σημείο που συζητούσα να τις κάνω τα αεροπορικά για να έρθει Ελλάδα. Και εκεί που κοιτούσα πρακτορεία και τιμές μου σκάει το παραμύθι.. Είχε ένα παιδί αυτιστικό, και έναν πρώην άντρα μπεκρή κομπλεξικό που την κυνηγούσε παντού. Με πολύ βαριά καρδιά, τις έριξα Χ, γιατί την είχα συμπαθήσει, ήταν αυθεντική και κυρίως μουνάρα..
Πάμε τώρα στις Ελλεϊνίδες. Χτες συνομιλούσα fb με ένα εικοσάρικο πιπινάκι. Φαινόταν δεκτικό και στο μπίρι μπίρι δέχεται να πάμε για καφέ το απόγευμα. Δίνουμε το ραντεβού, εγώ πάλι μετά από καιρό λέω στον εαυτό μου too good to be true, και έτσι ήταν τελικά. Εκεί που πάμε να κλείσουμε μου σκάει το εξής απίθανο: Πήγαινε λέει να μου πάρεις μία paysafe των 25 για να κάνω πεντικιούρ και να έρθω στο ραντεβού περιποιημένη!!!! Δεν το πίστευα ρε παιδιά. Οι καλύτερες Ελληνίδες είναι by far οι πουτάνες γιατί και φθηνότερα σου έρχονται και είναι και ξηγημένες γιατί ξέρεις τι παίρνεις και τι δίνεις. Εγώ από εδώ και μπρος μόνο για ξενη κοιτάω, αν και έχω συνηθίσει να έχω ψηλά το πήχυ και ως νεοπτωχος που έχω καταντήσει, δεν με παίρνει πλέον..
Πριν από δύο χρόνια έκανα chat με μία Λετονή. Δεν πίστευα στην τύχη μου, μιλάμε για θεομούναρο, μαλλί φυσικό πλατινέ, δέρμα κάτασπρο σαν μωρού, δύο μέτρα χωρίς τακούνια. Μιλούσαμε αρκετές μέρες και είχα πάθει μία άλφα καψούρα μαζί της σε σημείο που συζητούσα να τις κάνω τα αεροπορικά για να έρθει Ελλάδα. Και εκεί που κοιτούσα πρακτορεία και τιμές μου σκάει το παραμύθι.. Είχε ένα παιδί αυτιστικό, και έναν πρώην άντρα μπεκρή κομπλεξικό που την κυνηγούσε παντού. Με πολύ βαριά καρδιά, τις έριξα Χ, γιατί την είχα συμπαθήσει, ήταν αυθεντική και κυρίως μουνάρα..
Πάμε τώρα στις Ελλεϊνίδες. Χτες συνομιλούσα fb με ένα εικοσάρικο πιπινάκι. Φαινόταν δεκτικό και στο μπίρι μπίρι δέχεται να πάμε για καφέ το απόγευμα. Δίνουμε το ραντεβού, εγώ πάλι μετά από καιρό λέω στον εαυτό μου too good to be true, και έτσι ήταν τελικά. Εκεί που πάμε να κλείσουμε μου σκάει το εξής απίθανο: Πήγαινε λέει να μου πάρεις μία paysafe των 25 για να κάνω πεντικιούρ και να έρθω στο ραντεβού περιποιημένη!!!! Δεν το πίστευα ρε παιδιά. Οι καλύτερες Ελληνίδες είναι by far οι πουτάνες γιατί και φθηνότερα σου έρχονται και είναι και ξηγημένες γιατί ξέρεις τι παίρνεις και τι δίνεις. Εγώ από εδώ και μπρος μόνο για ξενη κοιτάω, αν και έχω συνηθίσει να έχω ψηλά το πήχυ και ως νεοπτωχος που έχω καταντήσει, δεν με παίρνει πλέον..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Απαραίτητη διευκρίνηση....Την παρτουζώσαν ή ξεχωριστά????οχι δεν την εχω παρει φιλε
παντως για εμενα προσωπικα υπαρχουνε πολυ καλυτερα κομματια απο την συγκεκριμενη
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
πως και δεν σε εχω δει ρε τυπε?χαχα συνεχεια ειμαι οπους και πεμπτη και σαββατοστο free παιζει
ακουσε με !
κανε το παιχνιδι
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Λίγο κάτω από μισό εκατομμύριο Έλληνες εκατομμυριούχοι υπάρχουν στο σύνολο του πληθυσμού, περίπου, από στατιστικά στοιχεία που κοίταζα. Όχι αυτοί που τα δηλώνουν επισήμως στην εφορία, αυτοί που έχουν καταθέσεις τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αυτό που λες ισχύει μέχρι σήμερα , 12/07/2017.Κάτσε να δούμε μέχρι να φύγει το 2017 !
Motardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2016
- Like
- 52
- Πόντοι
- 6
οχι δεν την εχω παρει φιλε
Χωρις λεφτα γαμιεται αυτο προσπαθω να καταλαβω αλλα δε μπορω να τη ρωτησω ετσι στη ψυχρα
thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
πως και δεν σε εχω δει ρε τυπε?χαχα συνεχεια ειμαι οπους και πεμπτη και σαββατο
είσαι γείτονας????
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Αλβανός και μπάρμαν πρώτη φορά τ' ακούω και στην Γλυφάδα κιολας.οχι δεν την εχω παρει φιλε
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Τύπε βρες μια αματουρ Τάνα η κάποιο πολύ εμφανισιμο πιπινακι και κάντε σεξ σόου στο τσατουρμπειτ τέλεια Κομ. Θα βγάλεις καλά χρήματα με τον καιρό. Μπορείς να εξαιρέσεις χώρες από την μετάδοση του σοου και να μην εμφανίζεται το πρόσωπο σου αν θέλεις.Eγώ πριν κάτι χρόνια, προ κρίσεως θα χρειαζόταν καν να την πέσω, μου την πέφτανε εκείνες. Βέβαια είχα καλό πακέτο και λεφτά και εμφάνιση. Με την κρίση που άρχισε να λιγοστεύει το ρευστό τα πράγματα δυσκόλεψαν. Επί Τσίπρα που μου έκλεισε κυριολεκτικά το σπίτι - μιλάμε για καταστροφή - έχω μείνει με το πουλί στο χέρι.
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Αλβανός και μπάρμαν πρώτη φορά τ' ακούω και στην Γλυφάδα κιολας.
δεν εχεις καλη πληροφορηση τοτε φιλε
αλβανος ναι
βουλγαρος επισης δουλευε μπαρμαν για αρκετο καιρο παλι γλυφαδα στο clubaki διπλα απο το opus
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K