You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μαγκες βοηθηστε λιγο!θελω να ανεβασω κατι σε ενα θεμανκαινουριο! Που φτιαχνω θεμα;;;με τιτλο κλπ;;
πας στην ενοτητα που θες να δημοσιευσεις θεμα, σκρολαρεις κατω, πατας 'νεο θεμα' και μετα γραμμη στο Cern
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Αφού σε πετάνε από ένα μαγαζί ρε τύπε πως σε ξαναδεχονται σ' αυτό ;;;
Τόσο θρασύ τύπο πρώτη φορά ακούω. Έχει κι άλλους στα μαγαζιά αυτά με ανάλογη με την δική σου δράση ; Καταφέρνεις τίποτα ουσιαστικό με τις τυπισσες που χουφτωνεις ;
πρωτον δεν παω καθε πεμπτη
αλλα οποτε βγαινω γενικα του γαμαω την μανα αρκετα μπορω να πω
προφανως δεν παω το επομενο λεπτο
μεχρι να με παρουνε πρεφα σε ενα μαγαζι οτι κανω καμακι σε οτι κινειται κτλπ και αρχιζω να πειραζω κοσμο περναει 1-2 ωρες
μετα στο αλλο...ε μολις με παρουνε πρεφα στο αλλο...εχουνε ηδη περασει 2 ωρες οποτε παω ειτε στο προηγουμενο ειτε σε αλλο
δηλαδη μπορει να ξεκινησει η βραδια στο opus να συνεχιστει στο dames να παει στο joy και να καταληξει παλι στο opus
ευτυχως για την κοινωνια δυσκολα συναντας τοσο γεια σου ατομα
οι περισσοτεροι θα δεις ειναι χαλαρη φαση
και joy και opus απλα θα πιουνε το ποτακι τους χαλαρα χωρις πολλα πολλα
οσο για το αν κανω τιποτα οταν χουφτωνω κωλους η απαντηση ειναι μια
τρως ειτε σφαλιαρες ειτε αν ειναι πιασμενη η αλλη τσακωμους και μην ξαναπατησεις σε αυτο το μαγαζι (που φυσικα δεν ισχυει γιατι ξαναπηγαινω και ξανακανω τα ιδια)
μονο οταν πας νηφαλιος και κυριος και το παιζεις σοβαρος χωρις πολλα πολλα χαμογελα κτλπ ριχνεις γκομενες....
εγω τις περισσοτερες φορες παω για να μαλακιστω και να πειραξω κοσμο λολ
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Τύπισσα ετών 36, εμφανίσιμη, γράφει στο μπαντου προφίλ της
36 ετών και "θα ήθελα παιδιά κάποτε"
Αυτή τη γενιά την έφαγε το Sex and the City,το Cosmopolitan και ο ψευτοφεμινισμός.
36 χρονων και η άλλη νομίζει ότι ειναι παιδούλα..
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Kostasasximos, προφανώς θέλεις την προσοχή του κόσμου ο οποίος εδώ στην Αθήνα είναι ως επί το πλείστον αντικοινωνικός ειδικά όταν έρχεται σε επαφή με αγνώστους. Μιας και λέμε για μπαρ έχω ακούσει ότι πιο φιλική ατμόσφαιρα έχει το μπρίκι στους Αμπελόκηπους αν θυμάμαι καλά. Γνωρίζεις κόσμο εκεί σχετικά εύκολα μου έχουν πει.
Το θέμα είναι εκτός από πείραγμα να κάνεις και φιλίες αλλά και γνωριμίες με γκομενες.
Αυτό που κάνεις ακούγεται σαν μαζοχισμός ένα πράγμα. Καλύτερα να το σταματήσεις μην σου φέρουν την αστυνομία καμία μέρα και ξημερώσεις στο πλησιέστερο τμήμα.
Το θέμα είναι εκτός από πείραγμα να κάνεις και φιλίες αλλά και γνωριμίες με γκομενες.
Αυτό που κάνεις ακούγεται σαν μαζοχισμός ένα πράγμα. Καλύτερα να το σταματήσεις μην σου φέρουν την αστυνομία καμία μέρα και ξημερώσεις στο πλησιέστερο τμήμα.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Όχι, εγώ είμαι κοντά στα Βόρεια προάστια. Αλλά δεν έχω πρόβλημα να πάω για διασκέδαση στα νότια γιατί το καλοκαίρι δεν με πολυτραβαει το κέντρο.κι εσύ νότιος??? αντε για να κανονίσουμε καμία εξόρμηση...ο pilo λεἰπει και συμπληρωθήκαμε!!!
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Καλό κομμάτι τύπε μου. Το γευτηκες το μιλφακι, το ψήνεις ή έφαγες πόρτα ;Μια χαρά τα πάνε οι Ελληνίδες μέσω Facebook. Ειδικά οι παντρεμένες MILF.
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
Καλό κομμάτι τύπε μου. Το γευτηκες το μιλφακι, το ψήνεις ή έφαγες πόρτα ;
ψησιμοπόρτα θα δείξει
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
η φωτογραφία γιατί δεν φαίνεται???
εμενα την βγάζει κανονικά
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Πριν από λίγο είχα ματς στο Τιντερ με μανδηλοφορουσα με ωραίο προσωπάκι. Ανέλπιστο.Διερευνω την περίπτωση να δω τι θέλει η τύπισσα στο Τιντερ. Με τρομάζει ολίγον τι η μανδηλα αν προκύψει συνάντηση. Άσε που μπορεί να κρύβεται κανας Πάκις από πίσω. Θα ζητήσω επιπλέον στοιχεία , φεισ και ινστα για εξακρίβωση φύλου.
priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πριν από λίγο είχα ματς στο Τιντερ με μανδηλοφορουσα με ωραίο προσωπάκι. Ανέλπιστο.Διερευνω την περίπτωση να δω τι θέλει η τύπισσα στο Τιντερ. Με τρομάζει ολίγον τι η μανδηλα αν προκύψει συνάντηση. Άσε που μπορεί να κρύβεται κανας Πάκις από πίσω. Θα ζητήσω επιπλέον στοιχεία , φεισ και ινστα για εξακρίβωση φύλου.
συνηθως αυτες τον παιρνουν απο κωλο για να μεινουν παρθενες
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Kostasasximos, προφανώς θέλεις την προσοχή του κόσμου ο οποίος εδώ στην Αθήνα είναι ως επί το πλείστον αντικοινωνικός ειδικά όταν έρχεται σε επαφή με αγνώστους. Μιας και λέμε για μπαρ έχω ακούσει ότι πιο φιλική ατμόσφαιρα έχει το μπρίκι στους Αμπελόκηπους αν θυμάμαι καλά. Γνωρίζεις κόσμο εκεί σχετικά εύκολα μου έχουν πει.
το κανω για καμια 7αρια χρονια και ποτε δεν ειχα θεμα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μερικες καργιολες βαζουν φωτο προ δεκαετιας στο τιντερ και σε εξαπατανε.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Το Tinder είναι συνδεδεμένο με το fb και πολλές φορές και με instagram οπότε οι φωτό είναι πρόσφατες.
Και δεν εννοώ απλα "πρόσφατα ανεβασμένες".
Δηλαδή δεν παιζει η γκόμενα στο fb της με φίλους/μπατζανάκηδες να ανεβάζει φωτό πριν 5χρόνια που ήταν λεπτή.
Για να γίνει αυτο που λες,η γκόμενα πρέπει να έχει δεύτερο μούφα προφίλ.
Σπάνια συμβαίνει.
Με τόσους πυρφόρους χοντρές-άσχημες-καργιόλες δεν ξεμένουν από πούτσα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Προσεθεσε φωτο μια που ειχα κανει ματς και φαινεται 10 χρονια μεγαλυτερη κ 20 κιλα βαρυτερη με προγουλι κλπ :Το Tinder είναι συνδεδεμένο με το fb και πολλές φορές και με instagram οπότε οι φωτό είναι πρόσφατες.
Και δεν εννοώ απλα "πρόσφατα ανεβασμένες".
Δηλαδή δεν παιζει η γκόμενα στο fb της με φίλους/μπατζανάκηδες να ανεβάζει φωτό πριν 5χρόνια που ήταν λεπτή.
Για να γίνει αυτο που λες,η γκόμενα πρέπει να έχει δεύτερο μούφα προφίλ.
Σπάνια συμβαίνει.
Με τόσους πυρφόρους χοντρές-άσχημες-καργιόλες δεν ξεμένουν από πούτσα.
Οσο για το προφιλ και εγω με διπλο μπαινω αλλα η φωτο μου ειναι προσφατη
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
εγω στο tinder εβαλα την φωτο μου απο τοτε που ημουνα 18 χρονων με γυαλια σπυρια μεσα στην ασχημια και για καποιο περιεργο λογο δεν μου κανει ΚΑΜΙΑ match...δεν ξερω ρε παιδια
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Τύποι μου, ποτέ δεν μπόρεσα να συνδέσω το Τιντερ με το ινστα, ενώ βάζω σωστά τα στοιχεία που μου ζητάει από το ινστα. Μου βγάζει δοκιμάστε ξανά αν θυμάμαι καλά.
Έχει κάποιος αντιμετώπισει παρόμοιο πρόβλημα ; Αν ναι πως το λύσατε;
Έχει κάποιος αντιμετώπισει παρόμοιο πρόβλημα ; Αν ναι πως το λύσατε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K