flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Τύπε πέτυχα γκόμενα με κοινωνικό επίπεδο. Δεν μιλάω σε ότι κιοτιΤυπε μ αυτα που τη ρωταγες και που δε σε γαμοσταυρισε τυχερος ησουν...
Τύπε πέτυχα γκόμενα με κοινωνικό επίπεδο. Δεν μιλάω σε ότι κιοτιΤυπε μ αυτα που τη ρωταγες και που δε σε γαμοσταυρισε τυχερος ησουν...
Εγω παντως που κυκλοφορω σε παιδοτοπους και παιδικες χαρες στα νοτια προαστια, οι μεν παιδικες χαρες τιγκα στο αλβαναριο, οι δε παιδοτοποι μετρια πραγματα. Οι κοπελες που δουλευουν ειναι μερικες ομορφες αλλα τοσο πηγμενες με τοσα παιδια στο κεφαλι τους πιυ δε βλεπουν την ωρα να σχολασουν.
bestδροπολις?
Τύπε οι Ελληνίδες πάνε με μοντέλα, διάσημους ή με αυτούς της ίδιας ιδεολογίας. Κάνουν παρέα με μετροσέξουαλ , γκει και ανεβάζουν φωτό σε ινστα και φεις, στα οποία απαντάνε σε συγκεκριμένους θαυμαστές. Αν θες περισσότερες ινφο για Ελληνιδες feel free to ask
Σε ποιο τσατ τύπε ;Στελνω σε κατι μουναρες στο τσατ, αρχιδια μυδια
Φίλε αν οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες τότε στα κλαμπ και στα μπαρ καφέ θα έβλεπες πολλοί περισσότερες γυναίκες. Ο χάρτης είναι της πουτσας. Κατ' αρχήν δεν έχουμε νούμερα κατά ομάδες ηλικίας για να δούμε κι εκεί τις αναλογίες. Πχ να δούμε στο γκρουπ 18-35 πόσους άνδρες και γυναίκες έχουμε. Θεωρώ ότι είναι πολλοί περισσότεροι οι άνδρες.
Αυτό που γράφεις για το ότι ψάχνουν πολλοί-ες στα ντειτιν αυτό που δεν βρίσκουν στην πραγματική ζωή ισχύει. Ουσιαστικά εδώ συμφωνούμε απλά δεν το αντιλήφθηκες. Και στην πραγματική ζωή το ίδιο ψάχνουνε. Γιατί αυτό και σου ανέφερα ότι το νετ είναι ο καθρέφτης της ζωής.
Τύπε, δεν είναι δυνατόν να σου λέει ο άλλος ξεκάθαρα τι ψάχνει αν δεν τον γνωρίζεις. Δεν είναι δυνατόν να φοράνε όλοι-ες μπλουζάκια και στα λουτρά να γράφουν τι ψάχνουν. Ο κύκλος του καθενός μας λίγο πολύ ξέρει. Εσύ προφανώς εννοούσες ανωμαλίες και τώρα το ανέφερες. Εμένα δεν πήγε το μυαλό μου εκεί.
Με ενδιαφέρουν να μάθω τι ανωμαλίες ζητάνε οι κυρίες που ξέρεις. Από περιέργεια και μόνο.
Τα στοιχεία που μου αναφέρεις όπως σου έγραψα και πριν δεν μας δίνουν τα επιθυμητά νούμερα. Πολλές από τις γυναίκες του 50% είναι μεγάλες, άνω των 55 και δεν μας ενδισφερουν.
Αυτή η άρρωστη χώρα που λέγεται Αμερική έχει καταστρεψει κόσμο με τις κοινωνικες μοδατες τασεις.
Στο hangouts του couchsurfing, είναι μια Ισραηλιτισσα που ψάχνει κάποιον να την πάει με αυτοκίνητο για μπάνιο στην Βάρκιζα. Όσοι είστε μέλη κι έχετε αυτοκίνητο, χωθειτε. Καλό σώμα αλλά από φάτσα όχι και πολλά. Δείχνει ότι την έχει δει κάπως. Εγώ έφαγα άκυρο γιατί δεν έχω car. Καλή σας επιτυχία τύποι, όσοι δοκιμάσετε την τύχη σας βεβαια. Μπορείτε να κάνετε γρήγορα τον λογαριασμό όσοι δεν έχετε με σύνδεση του με το φεισμπουκ.
Υποφερει λέει ο ένας από τους δύο, συναισθηματικά και ψυχολογικά από τις πίπες ! Χαχαχα ! Ρε τι λέτε ! Από την άλλη αυτή η ψωλα δεν έβρισκε κανέναν από τους τόσους γύρω της να φάει ψωλή να χορτάσει ;