Τύποι καλημέρα, θα ήθελα να σας πω κάτι που έμαθα για έναν γνωστό. Σημειωτέον εξ'αρχής για να είμαστε αγαπημένοι. Δεν μπορώ να εξακριβώσω το αληθές των γεγονότων, όμως δεν θεωρώ απίθανο να έχει συμβεί. Όπως γνωρίζετε, κάποιοι εξ'υμών, διαμένω στην επαρχία. Καθ'όσον μιλάμε για πιο κλειστή κοινωνία πρόσωπα και περιοχές δεν αποκαλύπτω, για να μην βρω μπελά.
Στο θέμα:
Γνωστός μου, σκάρτα 40, παντρεμένος (ίσως και με παιδί), παίζει μπαλίτσα στο facebook, με διάφορες γκομενίτσες. Του κάθεται λοιπόν η "καλή". Μιλφόνι, χωρισμένη και ευκατάστατη, με οικεία σε πολύ ακριβή περιοχή της πόλης μου. Το κονέ όπως του είπε η γκόμενα, ήταν στιγνό γαμήσι, μόνο που είχε μια ανωμαλία η τύπισσα. Ο δικός μας, πάνω στην καύλα και στο απρόσμενο της περίπτωσης, δεν ρώτησε ποια είναι η ανωμαλία της τύπισσας. Στο εντάξει, φτάνουν στο κρεβάτι και κάνουν ό,τι κάνουν. Η ανωμαλία της τύπισσας ήταν κοπρολαγνεία. Ξεκινάει να κάνει τα ανωμαλιάρικά της η τύπισσα και με το που την παίρνει γραμμή ο δικός μας, της έκανε την μούρη μελιτζανιά και κανιά δυο παΐδια τα έκανε φιλέτο.
Το αποτέλεσμα:
Ο τύπος τρέχει στα δικαστικά, γιατί η τύπισσα του έκανε μήνυση.
Η θέση μου στο θέμα:
Αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το πώς έγιναν, αν έγιναν, όλα αυτά, πιστεύω ότι ο τύπος πήγε σαν το σκυλί στ'αμπέλι. Κατέστρεψε την ζωή του γιατί δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Η τύπισσα ορθά έπραξε, γιατί ο μαλάκας ο δικός μας, δεν ρώτησε καν τι ανωμαλία είχε η άλλη....
Το ρεζουμέ:
Καλά κάνουμε ό,τι κάνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα sites γνωριμιών, αλλά τύποι, κρατάτε την ψυχραιμία σας και παίξτε επαγγελματική μπαλίτσα, όταν σας τύχει το 10 το καλό, γιατί βάσει πιθανοτήτων κάποια στιγμή θα τύχει!
Τέλος, έτι μια φορά αποδεικνύεται ότι σ'αυτού του τύπου τα κονέ, κάτι περίεργο παίζει και πρέπει να πηγαίνεις ψιλιασμένος!