Και αυτούς που έχουν την ίδια γκόμενα από το Λύκειο ή τη σχολή και μένουν με τους γονείς τους, πώς τους εξηγείς ρε τύπε; :S
Προσωπικά, ΟΛΕΣ όσες έχω πηδήξει δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω μαζί τους και να μη δω ένα ελάττωμα που να με ενόχλησε. Είτε ότι έκαναν άθλιο κρεβάτι, είτε ότι ήταν psycho... Υπήρξαν και κάποιες που με σούταραν αυτές γιατί είχαν προσδοκίες για πιο σοβαρό.
Υπάρχουν και περιπτώσεις one girl guy, για διάφορους λόγους, μακάρι να τις πάρουν και να ζήσουν μαζί, δεν μου πέφτει λόγος και έχω σταματήσει νακρίνω και να κατακρίνω τους άλλους, η ζωή είναι δύσκολη και ο καθένας βολεύεται όπως μπορεί.
Η "σχέση" και ακόμα περισσότερο η συμβίωση είναι κομπλικέ κατάσταση και φυσικά χρειάζεται υποχωρήσεις. Για κάθε έναν και μια, χτυπάει ή δε χτυπάει ένα ρολόι κάποια στιγμή για αλλαγή πίστας. Για μένα δεν έχει χτυπησει στα 53 μου, αλλά καταλαβαίνω άλλους που συμβιβάζονται με όλα τα πλεονεκτήματα μαις μόνιμης σχέσης. Φυσικά όλα έχουν το τέλος τους, μετά αρχίζει η σαπίλα, αλλά δεν είναι περιττή η εμπειρία. Que sera sera αγαπητέ, καλό κυνήγι