poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα...χρειάζεται συνδρομή?Καλημέρα έχω ρίξει δίχτυα στο TWOO υπάρχει κάποιος πιο έμπυρος να μας πει εάν παίζει τίποτα ?
Καλημέρα...χρειάζεται συνδρομή?Καλημέρα έχω ρίξει δίχτυα στο TWOO υπάρχει κάποιος πιο έμπυρος να μας πει εάν παίζει τίποτα ?
Το θέμα είναι ότι αν ψάχνεται κανάς παντρεμένος ή δεσμευμένος να γαμήσει δε μπορεί να βάλει φωτογραφία φόρα παρτίδα. ΚΑι χωρίς φωτό δύσκολα κανεις δουλειά. Όταν έβαζα φωτό παλιά σε ζοο και φβ είχα γαμήσει ουρές. Τώρα χωρίς φωτό αρχιδια μάντολες. Χώρια ότι σαν παντρεμένος δεν έχω χρόνο για ραντεβού και μαλακίες και ανταλλαγή κινητών. Βρεθηκαμε πηδηχτηκαμε και γεια σας. Αλλά αυτό δύσκολα το βρίσκεις. Το τόσο γρήγορο.
Το θέμα είναι ότι αν ψάχνεται κανάς παντρεμένος ή δεσμευμένος να γαμήσει δε μπορεί να βάλει φωτογραφία φόρα παρτίδα. ΚΑι χωρίς φωτό δύσκολα κανεις δουλειά. Όταν έβαζα φωτό παλιά σε ζοο και φβ είχα γαμήσει ουρές. Τώρα χωρίς φωτό αρχιδια μάντολες. Χώρια ότι σαν παντρεμένος δεν έχω χρόνο για ραντεβού και μαλακίες και ανταλλαγή κινητών. Βρεθηκαμε πηδηχτηκαμε και γεια σας. Αλλά αυτό δύσκολα το βρίσκεις. Το τόσο γρήγορο.
To IRC είναι εγγύηση για γαμήσια. Απλά δεν χρειάζεται να δείχνεις ότι θες να γαμήσεις ντε και καλά (το ότι το θες, μόνο εσύ το γνωρίζεις, φυσικά και η άλλη έχει την υποψία, αλλά το θέμα είναι να μην το πεις). Βοηθάει να έχεις και μια καβλοφωνή, αφού το τηλέφωνο είναι το επόμενο στάδιο. Γενικά το τηλέφωνο ξεδιαλύνει πολλά πράγματα, καταλαβαίνεις αν η γκόμενα έχει ανασφάλειες, αν είναι μπάζο (7 χρόνια εμπειρίας μιλάνε).
Αν ζητάτε μόνο γαμήσι, καλό είναι να πείτε ότι έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι. Κερδίζεις έδαφος έτσι και έχεις και μια καλή δικαιολογία να την φτύσεις μετά το σεξ. Επίσης μην μιλάτε με nicks που είναι κάθε μέρα εκεί μεσα. Κάνουν ευχάριστη συζήτηση μεν, αλλά είναι μπάζα συνήθως δε (γι' αυτό είναι μόνιμα εκεί). Οι καλύτερες ώρες είναι μεσημέρι - απόγευμα που μπαίνουν πολλές μουνίτσες από την δουλειά τους για να χαζολογήσουν. Επίσης, να κοιτάτε ΙΡ για να μην μιλάτε 100 ώρες με μια γκομενάρα και είναι από την Θεσ/νίκη ενώ εσείς είστε από την Κρήτη.
Τέλος, όταν έρθει μια γκόμενα και σου πει "πήδα με" κλπ, είναι 100% άντρας που κάνει πλάκα, οπότε μην χάνεις άδικα τον καιρό σου.
Εσύ είσαι σαν εμένα.
Ψάχνεις όλες τις παλιές γνωστές , έστω και ελάχιστα στο fb.
Ασχολείσαι με παντρεμένες.
Και επίσης κοινωνικοποιείς πολύ τα παιδιά σου.
Αν πηγαίνουν σε όλα τα πάρτυ των σχολείων τους και καλείς κι εσύ κόσμο .....
αρχίζεις κονέ με ζευγάρια συμμαθητών των παιδιών κτλ ........
οι παντρεμένες που το ξύνουν και τις τρώει , κάνουν μπάμ , ακόμη κι όταν βγάινουν με τον άνδρα τους κι εσύ με τη γυναίκα σου.
και γω παιχτη απο ν σμυρνη ειμαι 36λοιπον ας γραψω την (οτι να ναι) ιστορια μου
Παιζω με μια γκομενα απο το ζοο, με τα πολλα μιλαμε καποιο καιρο σβηνει εκεινη το ζοο και παμε στο σκαιπ. Σε καποια φαση (μετα απο καιρο μπιρι μπιρι) περναμε στη φαση του σεξ . Και ενω λεω οτι νταξ καλα παμε ισως γαμησουμε, χωρις να το καταλαβω η κουβεντα πηγε στο ποσες εχω γαμησει εγω στο παρελθον και στο ποσο πουτανακι εχει υπαρξει αυτη στο παρελθον. Για να μην τα πολυλεω η τυπισσα εφτασε να μου πει ¨Αμα μαθεις ποσο πουτανακι ημουν και γενικα τι εχω κανει τοτε θα με γαμησεις".
Σαν να μου ειπε βεβαια αντε γαμησου και μη με ξαναενοχλησεις και ετσι θα γινει σε λιγο αφου κατανταει κωμικο απλα ετσι για την καβλαντα λεω ας το πω και εδω μπας και πιασουμε κανα τζακ ποτ. Η τυπισσα ειναι απο Νεα Σμυρνη 36 χρονων. Οποιος ειναι απο εκει και σε αυτες τις ηλικιες και ξερει κοσμο ας ριξει ενα πμ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
λοιπον ας γραψω την (οτι να ναι) ιστορια μου
Παιζω με μια γκομενα απο το ζοο, με τα πολλα μιλαμε καποιο καιρο σβηνει εκεινη το ζοο και παμε στο σκαιπ. Σε καποια φαση (μετα απο καιρο μπιρι μπιρι) περναμε στη φαση του σεξ . Και ενω λεω οτι νταξ καλα παμε ισως γαμησουμε, χωρις να το καταλαβω η κουβεντα πηγε στο ποσες εχω γαμησει εγω στο παρελθον και στο ποσο πουτανακι εχει υπαρξει αυτη στο παρελθον. Για να μην τα πολυλεω η τυπισσα εφτασε να μου πει ¨Αμα μαθεις ποσο πουτανακι ημουν και γενικα τι εχω κανει τοτε θα με γαμησεις".
Σαν να μου ειπε βεβαια αντε γαμησου και μη με ξαναενοχλησεις και ετσι θα γινει σε λιγο αφου κατανταει κωμικο απλα ετσι για την καβλαντα λεω ας το πω και εδω μπας και πιασουμε κανα τζακ ποτ. Η τυπισσα ειναι απο Νεα Σμυρνη 36 χρονων. Οποιος ειναι απο εκει και σε αυτες τις ηλικιες και ξερει κοσμο ας ριξει ενα πμ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Ετσι ακριβως. Οι περισσοτερες το βγαζουν απο την πρωτη στιγμη. Βεβαια ειναι κ αλλες που μετα απο 2-3 ραντεβου τις καταλαβαινεις...!Γενικά οι γκόμενες που μπαίνουν σε τέτοια site έχουν ψυχολογικά θέματα αυτό είναι και το θετικό αν θες να γαμήσεις και να φύγεις. Αν θες να κάνεις σοβαρή σχέση δες αλλού.
Γενικά οι γκόμενες που μπαίνουν σε τέτοια site έχουν ψυχολογικά θέματα αυτό είναι και το θετικό αν θες να γαμήσεις και να φύγεις. Αν θες να κάνεις σοβαρή σχέση δες αλλού.
ρε παιδια για βοηθηστε ειμαι γραμμενος στο badoo και στους θαυμαστες μου δεν με αφηνει να δω γιατι πρεπει να πληρωσω , ποσο ασφαλες ειναι με πιστ. καρτα? επισης γραφτηκα στο σχεσεις μου τη πεσανε σε 2 μηνες 7 γκομενες αλλα ολες χαλια εμφανισιακα και την εκανα με ελαφρια πηδηματακια . στην αρχη δεν ειχαν φωτο αλλα μετα με φβ και βαιμπερ που μιλαγαμε αστα να πανε