GeorgeTsou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ρε!!!!!! Αυτη πριν κατι χρονια το επεζε τραγουδιστρια σε καποια show της τηλεορασης ! εμενε καπου προς Κυψελη σε ενα ισογειο!!!!!Τι γαμησια ειχα ριξει!!!!!! IQ ραδικιου αλλα
Και να υπάρχει κάτι, τζάμπα θα ασχοληθείς γιατί πλέον βάζουν τηλεφωνήτριες και απαντούν, ή bots που στέλνουν ψεύτικα μηνύματα αν μιλάμε για SMS για να σε χρεώνουν.
Μην ξεχνάς τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ ή ήταν στα σπάργανα.
Μιλάω πάντα για 40+, σάιτ χωρίς πληρωμή. Η καμπύλη ζήτησης, ως συνήθως το φθινόπωρο ανεβαίνει, αλλά φέτος έχει πιάσει peak. Και δεν μιλάω για κυρίες με σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αναζητούν ό,τι νά 'ναι σπόνσορα, αλλά για βαρβάτα milf που το λέει η περδικούλα τους. Με λίγη διακριτικότητα (αν αισθανθούν λιγουροσύνη εξαφανίζονται), κάμποσο χιούμορ και την απαραίτητη δόση "αδιαφορίας" (ήγουν όχι 100 μηνύματα ημερησίως), σε πολύ λίγο δίνουν επαφή (τηλ. - φουμπου) και σε λιγότερο βγαίνουν ραντεβού. Συνήθως απευθύνονται σε κοντινό ηλικιακό κύκλο, αλλά δεν λείπουν και τα ημικούγκαρ. Υπόψη, οι πιο "σεμνές" αποδεικνύονται κατά κανόνα φωτιά και λάβρα, αυτές που αμέσως αρχίζουν τα του αθλήματος, αν δεν είναι άντρες, συνήθως παραμένουν στο διαδικτυακό καβλάντισμα (εξαιρούνται οι παντρεμένες που μπαίνουν με πρόγραμμα και στόχους). Λογικά προς τον Δεκέμβρη το κύμα θα κοπάσει, οπότε ας το απολαύσουμε.
Μια παντρεμενη γυναικα με ελαχιστο ελευθερο χρονο θελει να κανει σεξ μια στο τοσο χωρις δεσμευση. υπαρχει μπουρδελο στην Αθηνα για γυναικες? Μην μου προτεινετε τον Μακη. Δεν εχω 120 ευρω + ξενοδοχειο να σκασω για μια ωρα
Και να μην βλεπεσαι παλι θα βρεις την λυση εκτος μπουρδελου κοπελιαΜια παντρεμενη γυναικα με ελαχιστο ελευθερο χρονο θελει να κανει σεξ μια στο τοσο χωρις δεσμευση. υπαρχει μπουρδελο στην Αθηνα για γυναικες? Μην μου προτεινετε τον Μακη. Δεν εχω 120 ευρω + ξενοδοχειο να σκασω για μια ωρα
Πoλλα like απο κατι πακιστανμποι εχει..Με αυτη εδω ξερει καποιος τι παιζει;
Με αυτη εδω ξερει καποιος τι παιζει;
Με αυτη εδω ξερει καποιος τι παιζει;
Παρατηρώντας τα σχόλια που έχουν κάνει μερικοί (που είμαι σχεδόν σίγουρος πώς έχουν προφίλ κι εδώ μέσα) στο φβ βλέπουμε πώς δεν υπάρχει σωτηρία πλέον γι'αυτό τον τόπο..... Η πυρφορίαση κι η αγαπουλίτιδα χτυπούν κόκκινο, ποσο πιο χαμηλά πιά!!!
Aπο τα 200 ποσα παιρνεις εσυ?λοιπον εχω αποστολη για οποιον ενδιαφερεται. Γνωρισα απο madison μια βιζιτου που μου λεει οτι θελει 200 για μια εκτονωση...καθε επομενη ειναι συν 100.
Το στοματικο χωρις προφυλακτικο...χωρις πρωκτικο...παντα σε χοτελ
Μου εστειλε μερικες φωτο λεει οτι ειναι 35 και φαινεται καλο αλλα δεν δινω αυτα που θελει με τιποτα
Οποιος θελει το email της να κανει τον κασκαντερ να μου στειλει pm και μιλαει μαζι της για λεπτομερειες!
Aπο τα 200 ποσα παιρνεις εσυ?
χωρις κωλο σε αυτα τα λεφτα?no way pal....σιγα σου δινει ενα ακα τσιμπουκι...σιγα τα λαχανα.λοιπον εχω αποστολη για οποιον ενδιαφερεται. Γνωρισα απο madison μια βιζιτου που μου λεει οτι θελει 200 για μια εκτονωση...καθε επομενη ειναι συν 100.
Το στοματικο χωρις προφυλακτικο...χωρις πρωκτικο...παντα σε χοτελ
Μου εστειλε μερικες φωτο λεει οτι ειναι 35 και φαινεται καλο αλλα δεν δινω αυτα που θελει με τιποτα
Οποιος θελει το email της να κανει τον κασκαντερ να μου στειλει pm και μιλαει μαζι της για λεπτομερειες!
χωρις κωλο σε αυτα τα λεφτα?no way pal....σιγα σου δινει ενα ακα τσιμπουκι...σιγα τα λαχανα.
Γενικά οι γκόμενες που μπαίνουν σε τέτοια site έχουν ψυχολογικά θέματα αυτό είναι και το θετικό αν θες να γαμήσεις και να φύγεις. Αν θες να κάνεις σοβαρή σχέση δες αλλού.