Χαχαχα συνέχισε έτσι να μας διασκεδάζεις.
Όλους μυθομανείς και κατά φαντασίαν γαμιάδες ξέρεις να τους βγάζεις, γιατί εσένα δε σου κάθεται ούτε θηλυκή κατσαρίδα. Λοιπόν άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα. Πιο παλιά είχα κάνει το πείραμα στο μπαντού και μου απαντάγανε 3-5/10, τη στιγμή που με το δικό μου προφίλ είχα ένα response rate 1-2/10. Από το dod δεν έχω κρατήσει στατιστικά, αλλά ένα μεσημέρι που είχα μπει, έκανα την πρόταση για επιτόπου φόρτωμα στο σπίτι και 2 μου απαντήσανε θετικά. Δεν ήταν χοντρές σαβούρες, αλλά σίγουρα δεν ήταν και θεές. Και ο τυπάς με τη φωτογραφία μοντέλου έτρωγε πολλά άκυρα, από τις ίδιες μάλιστα που είχαν ρίξει άκυρο σε μένα. Για να τσεκάρω επίσης, σε κάποιες που είχαν ανταποκριθεί θετικά στο fake προφίλ έστειλα από το δικό μου και με γράψανε κανονικά στη μουνάρα τους. Αυτά. Δε θα απαντήσω σε άλλη βλακεία που θα μου πεις.
Γιατι ρε δε θα απαντησεις ξανα,ολοι απο το στομα σου κρεμονται να μαθουν πως να γαμησουν απο το ιντερνετ.
Καταρχας να μας δειξεις τη φοτο του μοντελου να κρινουμε ποσο γαμιας ειναι.
Δευτερον οτι λες ειναι απλα μυθοπλασιες ενος χυλοπιτακια που δεν αντεχει αλλο τις χυλοπιτες που τρωει και ονειρευεται οτι γαμαει
κατι σα το κμαν αλλα σε πιο λαιτ εκδοση.
Το ρεσπονς ρειτ σου το πολυ να ειναι 2 στις 100,αλλα επειδη σε κοβω να στελνεις και σε γκομενες χωρις φοτο που εγω δε κανω δεχομαι το 2 στο 50
.
Τριτον ο μονος τροπος να εχεις αυτα τα στατιστικα που λες σε αυτα τα σαιτ ειναι αν βαλεις καμια φοτο του σουπερμαν για δικια σου και μιλαν μαζι σου να γελαν
Τεταρτον και τελευταιο υπαρχει μια πιθανοτητα να εχεις αυτα τα στατιστικα που λες,αν εισαι πουατζης
,και ρχιζεις τη συζητηση με πικ απ λαινς,και μιλανε μαζι σου οι γκομενες για να γελασουν με το καημενο.
Το πιο πιθανο αυτο θα ειναι και το ξερω γιατι οταν ειχα μπει σα γκομενα οταν μου στελναν κατι τετοια μυνηματα πουατζιδικα,μιλουσα μαζι τους για να γελαω,αλλα στο τελος ξερεις τι παιρναν,ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ,οτι παιρνεις και συ σε αυτα τα σαιτ