dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Tinder MAN χαλαρα. Παιζει πολυ μουνι τελικα εκει
δεν μου κανουν λαικ τα μουνια
τι φωτογραφια εχεις βαλει?
Tinder MAN χαλαρα. Παιζει πολυ μουνι τελικα εκει
Ειχα φιλε γιατι πλεον εχω σχεση που τη γνωρισα απο εκει.δεν μου κανουν λαικ τα μουνια
τι φωτογραφια εχεις βαλει?
Ειχα φιλε γιατι πλεον εχω σχεση που τη γνωρισα απο εκει.
Η φωτο που ειχα εν τελει, ηταν μια να φαινεται απο μακρια το γυμνασμενο σωμα και 2 απλες δικες μου προσωπο χωρις μπαρ και μαλακιες και φανφαρες.
Συνεχισε την προσπαθεια φιλε και θα ρθει καποια στιγμηεγω δεν βρισκω γκομενα απο εκει με τιποτα
εγω δεν βρισκω γκομενα απο εκει με τιποτα
dopamina dopamina ευχομαι να βρεις στο Γκαζι γκομενα που να την λενε Μινα
εχω βγει απο το νετ αλλα δεν πηγαν καλα οποτε δεν το ξαναπροσπαθω απο εκει
....
Το ρεζουμέ...Καλά τα διαδικτυακά, αλλά θέλει γαϊδουρινή υπομονή και λίγο τύχη!! Ίσως εγώ να ήμουν άτυχος αλλά για να πετύχεις 30αρα-35αρα με λίγα ψυχολογικά, δύσκολο...Προσωπικά πιστεύω ότι η πλειοψηφία αυτών έχουν κουσούρια από προηγούμενες σχέσεις... Αξίζει να ασχοληθείς, ίσα για να μουλιάσεις το εργαλείο.. Παραπέρα, σκαλώνει το πράγμα!!!
Eγω το βαριέμαι το Ιντερνετ μάγκες μονο αν η άλλη είναι στρωμένη και βγει απευθειας αλλιως απεξω σκάς κανα χαμογελάκι και βλέπεις τι παιζει.
kαθε ποτε βγαινεις για καμακι?
Ρε ποντιε ... αντε και βαζεις ψευτικη φωτο ...αξίζει το premium στο tinder? εχω το απλο απο χθες και έχω κάνει όσα like μου επιτρεπει αλλά δεν με έκανε καμια add. Μήπως να βάλω ψευτικη φωτογραφία?
έφαγες πολύ καρπούζι λέει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΡε ποντιε ... αντε και βαζεις ψευτικη φωτο ...
όταν θα σε συναντησει τι θα πεις ?
ότι οι κοιλιακοι χθες ηταν φετες αλλα σημερα εφαγες πολύ καρπουζι και εγινες σαν ντοματα ?
Στο tinder και γενικα στο ιντερνετ πρεπει να εισαι λιγο εμφανίσιμος ή/και επαγγελματιας chat-αταδορος !
Ρε ποντιε ... αντε και βαζεις ψευτικη φωτο ...
όταν θα σε συναντησει τι θα πεις ?
ότι οι κοιλιακοι χθες ηταν φετες αλλα σημερα εφαγες πολύ καρπουζι και εγινες σαν ντοματα ?
εκανα μια αναζητηση να δω τους αντιπαλους και είναι όλοι ωραίοι. Αποκλείεται να μην ειναι πειραγμενες οι φωτο. Αν εισαι κανονικος που παιζεις μπάλα?