ultraswien
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδες ενα studio girl Marianna Irina στο fcbk που την βρισκουμε?
μια ξανθια με τρελη κολαρα λες ?????Ρε παιδες ενα studio girl Marianna Irina στο fcbk που την βρισκουμε?
ναιμια ξανθια με τρελη κολαρα λες ?????
Έχω δεχτεί, αλλά μόνο από μπαζόλες. Εκτός από το twoo που μου έδειχνε στις αρχές που δεν έμπαινα ότι έχω δεχτεί μηνύματα, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι τρικ της εφαρμογής, γιατί έκτοτε δεν έχω ξαναδεχτεί.Όσοι χρησιμοποιείτε τα ντειτιν σαιτς και τις εφαρμογές, δεχεστε κανένα μήνυμα από αξιοπρεπές σε εμφάνιση γκομενακι ή μόνο στελνετε ;
Όσοι χρησιμοποιείτε τα ντειτιν σαιτς και τις εφαρμογές, δεχεστε κανένα μήνυμα από αξιοπρεπές σε εμφάνιση γκομενακι ή μόνο στελνετε ;
Έχω δεχτεί, αλλά μόνο από μπαζόλες. Εκτός από το twoo που μου έδειχνε στις αρχές που δεν έμπαινα ότι έχω δεχτεί μηνύματα, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι τρικ της εφαρμογής, γιατί έκτοτε δεν έχω ξαναδεχτεί.
edit: Επίσης είχα λάβει από αξιοπρεπή σε εμφάνιση όταν άλλαξα την τοποθεσία μου στο badoo και το Tinder σε χώρα του εξωτερικού.
Το Twoo στέλνει κάθε μέρα μηνύματα του στύλ "Η τάδε επισκέφτηκε το προφίλ σου" και μετά σου βγάζει την οθόνη για να γραφτείς στις Premium υπηρεσίες με συνδρομή. Μάλλον μούφα είναι...
Άμα κάνεις μερικά likes στην Ανακάλυψη μπορείς να ξεκλειδώσεις τους επισκέπτες σου.Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει. Και εννοείται πως πέρα από τις ... "επισκέψεις" στο προφίλ μου, κάθε μέρα μου έρχονται ειδοποιήσεις στο email ότι και καλά μου έστειλαν και ... "μήνυμα" ...
Εγώ premium μέλος δεν γίνομαι ... ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ...
Το badoo δεν είναι dating site; Επίσης υπάρχουν και τα chat.Το έχω πέι 40 φορές αλλά μάλλον μερικοί θέλετε να χάνετε το χρόνο σας.Δεν υπάρχει dating site πέρα από τα okc και tinder.Πόσες φορές θα τα λέμε;;;;;
Μέσα από το αμάξι την πέφτεις;Φουλάρισμα βενζίνη , αμολιέσαι στο δρόμο και την πέφτεις σε ό,τι έχει μουνί.
Μέσα από το αμάξι την πέφτεις;
Όλα έχουν σημασία. Και τι τους λες στο δρόμο και σταματάνε; Η μόνη περίπτωση να σταματήσουν στο δρόμο είναι να ρωτήσεις για οδηγίες, αλλά μετά είναι πιο δύσκολο να πας την κουβέντα εκεί που θες.Έχει σημασία αυτό ;
Από μέσα, σε διπλανές σταματημένες, το παρκάρεις , το ξεπαρκάρεις , μπαίνεις σε πάρκιγκ , σε εμπορικά .... ΠΑΝΤΟΥ ....
Άμα κάνεις μερικά likes στην Ανακάλυψη μπορείς να ξεκλειδώσεις τους επισκέπτες σου.
Φυσικά και premium δεν αξίζει για κανένα λόγο. Το premium σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις σε αυτές που έχουν βάλει όριο ηλικίας ή έχουν φουλαρισμένο ίνμποξ. Το να στείλεις σε μία που δεν είσαι στο τάργκετ γκρουπ της λόγω ηλικίας ή έχει δεχθεί 100 μηνύματα είναι απλά ηλίθιο.
Ε απάντα στα μηνύματα για να το διαπιστώσεις. Εγώ νομίζω ότι είναι μούφα.Τα μηνύματα που μου έρχονται είναι ή δεν είναι μούφα ;
Ε απάντα στα μηνύματα για να το διαπιστώσεις. Εγώ νομίζω ότι είναι μούφα.
Α άλλο αυτό. Εννοείται πούτσες μπλε, αφού δεν υπάρχει πουθενά στην εφαρμογή κουμπί που δηλώνεις επιθυμία συνομιλίας με κάποιον.Μούφα είναι διότι δεν φαίνεται κάποιο μήνυμα, παρά μόνο μου λέει ότι "η τάδε κοπέλα θέλει να συνομιλήσει μαζί σου" και μου δείχνει το προφίλ της. Αρχίδια καλανδρέζικα δηλαδή.
Όλα έχουν σημασία. Και τι τους λες στο δρόμο και σταματάνε; Η μόνη περίπτωση να σταματήσουν στο δρόμο είναι να ρωτήσεις για οδηγίες, αλλά μετά είναι πιο δύσκολο να πας την κουβέντα εκεί που θες.