Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μου στελνει συνεχεια μηνυματα smart match το twoo με Ρωσιδες, Ρουμανες, σαρανταρες.
Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες και απλά χάνεις τον χρόνο σου. Όντως πρέπει να ξέρεις Ρώσικα στο odnoklassniki. Ένας φίλος μου λέει ότι γαμάει συνέχεια από τον zoo, αλλά μάλλον γαμάει την χούφτα τουρε φιλε αυτο το odnokiassniki θελει να ξες μονο ρωσικα.καμια αλλη εχεις να προτεινεις/?
Εδώ κόλλαγα σε κάτι τετράμπαζα και δεν καθόταν καμία, τώρα έπεσαν όλες μαζί...
Τύπε μου δεν αντιλέγω, είναι γεγονός ότι οι χοντρές γαμιούνται πιο εύκολα. Αν είναι τα καλά μουνιά να μου σπάσουν τα νεύρα και να γίνω νευρασθενής, καλύτερα να γαμάω πάντα χοντρές! Σήμερα βγήκα με την χοντρούλα και άρχισε να μου λέει πόσο γλυκός είμαι και διάφορα τέτοια...Ε αυτήν σε δυο μέρες θα την γαμήσω και θα της ρίξω και κρεμπιέ χωρίς να πληρώσω τίποτα. Η μουνάρα πρέπει να μου φάει όλο τον μισθό σε μία μέρα και μπορεί και να μην γαμήσω ποτέ, γιατί θα παίζει ταυτόχρονα με 50 σαν εμέναΚαι τώρα πέσαν όλα τα μπάζα μαζί ;
Γιατί μόνο για χοντρές είπες.
Ρε .... συνέλθετε λίγο ...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;
Οι χοντρές είναι πιο πολλές από τις κουράδες.
Τα σωστά σκυλιά είναι τα δύσκολα.
Και τώρα πέσαν όλα τα μπάζα μαζί ;
Γιατί μόνο για χοντρές είπες.
Ρε .... συνέλθετε λίγο ...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;
Οι χοντρές είναι πιο πολλές από τις κουράδες.
Τα σωστά σκυλιά είναι τα δύσκολα.
Η μουνάρα πρέπει να μου φάει όλο τον μισθό σε μία μέρα και μπορεί και να μην γαμήσω ποτέ, γιατί θα παίζει ταυτόχρονα με 50 σαν εμένα
λακη για ποσο χοντρες μιλαμε?
δλδ σε σχεση με το υψος ποσα κιλα πανω
Από +2 και πάνω, τις θεωρώ καλές μόνο για στόχους για αρχάριους στα κυνηγετικά όπλα.
Π.χ. αν είναι 1,70 και πάνω από 72 κιλά ...
πάει στο διάολο ...
Είναι ζώον.
Πες τα ρε Λάκη! Μια φορά είχα γαμήσει χοντρή και πάλευα να χώσω τον πούτσο μου κάτω από τα στρώματα λίπους.Εμείς οι ... παλιότεροι ... όσο γερνάμε , γινόμαστε όλο και πιο εκλεκτικοί!
Πιθανόν να προτιμούσα να φάει ο πούτσος μου σφαίρα, παρά μουνί χοντρής.
Πες τα ρε Λάκη! Μια φορά είχα γαμήσει χοντρή και πάλευα να χώσω τον πούτσο μου κάτω από τα στρώματα λίπους.
Σιχάθηκα τον εαυτό μου και εξαφανίστηκα παρά τα μηνύματα που μου έστελνε βροχή.
Ένα μόνο θα σου πω. Την μπότα της την είχε κάνει ειδική παραγγελία, για να χωράει...ποσο χοντρη φιλε?
εισαι υπερβολικος φιλε
Πες τα ρε Λάκη! Μια φορά είχα γαμήσει χοντρή και πάλευα να χώσω τον πούτσο μου κάτω από τα στρώματα λίπους.
Σιχάθηκα τον εαυτό μου και εξαφανίστηκα παρά τα μηνύματα που μου έστελνε βροχή.
Με αρκετή δυσκολία μου σηκώθηκε. Ήθελα να αυξήσω το σκορ μου και λυπόμουν το χρόνο που είχα αφιερώσει, γι' αυτό τη Μικρός τότε, τώρα το βλέπω διαφορετικά.Σου σηκώθηκε ρε ήρωα ;
Ένα μόνο θα σου πω. Την μπότα της την είχε κάνει ειδική παραγγελία, για να χωράει...
Με αρκετή δυσκολία μου σηκώθηκε. Ήθελα να αυξήσω το σκορ μου και λυπόμουν το χρόνο που είχα αφιερώσει, γι' αυτό τη Μικρός τότε, τώρα το βλέπω διαφορετικά.
Ε δε νομίζω και τόσο. Ήθελε να κάνει εγχείριση στο στομάχι.pano apo 120 kila?