Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Καλές επιτυχίες και σε εσένα τύπε μουΚαλα βολια τοτε
Καλές επιτυχίες και σε εσένα τύπε μουΚαλα βολια τοτε
ωραιος μεγαλε ορμα και σκιστες ολες!!!
οι καριολες κατα ενα περιεργο τροπο καταλαβαινουν την αυτοπεποιθηση του ανδρα ( το οποια ειναι μεγα αφροδιασιακο για αυτες .... ) ..
και παντα οταν εχουμε επιτυχια εχουμε σε πολλες ταυτοχρονα ...
γιουρια λοιπον ...
οτι κουνιετε γαμιεται και οτι μενει ακινητο βαφεται ....
Χωρίς παρεξήγηση τυπε, αλλά για να μπαζωσεις δε χρειάζεται κανένα φοβερό μπλα μπλα. Μάλλον θα γαμουσες και χωρίς όλες αυτές τις παπατζες για το tuning. Δοκίμασε να ρίξεις καμια μουναρα άνω του 8 μιλώντας για φτιαξιματα στο αμάξι και άμα τα καταφέρεις, το συζητάμε.Καλές επιτυχίες και σε εσένα τύπε μου
Σήμερα το απογευματάκι κανόνισα ραντεβού με μια 21χρονη που γνώρισα στο ίντερνετ και μιλάμε μόλις 3 μέρες. Δεν λέει πολλά από εμφάνιση, είναι χοντρούλα αλλά έχει τουλάχιστον γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το θετικό είναι ότι μένει 3 χιλιόμετρα απόσταση από εμένα και οπότε θα πέφτει πούτσος χωρίς να ξοδεύομαι στις βενζίνες και να με τρώνε οι δρόμοι. Επίσης έχω ψήσει από το ίντερνετ και μία 32 χρονη επίσης χοντρούλα που έχει να κάνει σχέση 6 χρόνια. Δεν είμαι μαλάκας να πιστέψω ότι έχει να φάει πούτσο 6 χρόνια, όλο και κάποιος θα σπρώχνει. Απλά αυτή δεν είναι ακόμα έτοιμη να βγει ραντεβού, όμως έτσι όπως το βλέπω θα φάω κάτι...Αύριο περιμένω 2 δυνατά μωράκια που είναι αδερφές μεταξύ τους να έρθουν από Ρωσία για διακοπές. Η μία είναι 20 και η άλλη 23. Έχω κανονίσει να τις ξεναγήσω στην Αθήνα και η μία γουστάρει. Μάλλον θα γαμήσω και εκεί. Τέτοια ρέντα δεν μου έχει ξανατύχει μαζεμένη ποτέ! Εδώ κόλλαγα σε κάτι τετράμπαζα και δεν καθόταν καμία, τώρα έπεσαν όλες μαζί...
Οι μουνάρες του διαδικτύου δεν συγκινούνται από το tuning. Αυτές θέλουν να δουν μαρούλι και επειδή εγώ δεν το διαθέτω, κάνω μια παραχώρηση στην εμφάνιση. Και στο διαδίκτυο δεν έχω πετύχει ποτέ μουνάρα να ψάχνετε. Μια φορά μιλούσα με μία που είχε βάλει στο προφίλ της εξωπραγματικές φωτογραφίες και τελικά αποδείχθηκε ψεύτικο προφίλ. Από εξωτερικό μπορείς να ρίξεις μουνάρα, αλλά η Ελληνίδα μουνάρα έχει πιο πολλές απαιτήσεις και από τον ΟμπάμαΧωρίς παρεξήγηση τυπε, αλλά για να μπαζωσεις δε χρειάζεται κανένα φοβερό μπλα μπλα. Μάλλον θα γαμουσες και χωρίς όλες αυτές τις παπατζες για το tuning. Δοκίμασε να ρίξεις καμια μουναρα άνω του 8 μιλώντας για φτιαξιματα στο αμάξι και άμα τα καταφέρεις, το συζητάμε.
Όχι μόνο στο odnoklassniki παίζω μπάλαAπο τιντερ φιλε??
Όντως ισχύει ότι οι μουναρες πολύ πιο δύσκολα βγαίνουν από το ίντερνετ. Προσωπικα προτιμώ να τον παίξω παρα να μπαζωσω, αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Στη real life ψαχνεσαι για ψηλά νούμερα ή σε σνομπαρουν λόγω έλλειψης μαρουλιου;Οι μουνάρες του διαδικτύου δεν συγκινούνται από το tuning. Αυτές θέλουν να δουν μαρούλι και επειδή εγώ δεν το διαθέτω, κάνω μια παραχώρηση στην εμφάνιση. Και στο διαδίκτυο δεν έχω πετύχει ποτέ μουνάρα να ψάχνετε. Μια φορά μιλούσα με μία που είχε βάλει στο προφίλ της εξωπραγματικές φωτογραφίες και τελικά αποδείχθηκε ψεύτικο προφίλ. Από εξωτερικό μπορείς να ρίξεις μουνάρα, αλλά η Ελληνίδα μουνάρα έχει πιο πολλές απαιτήσεις και από τον Ομπάμα
Όχι μόνο στο odnoklassniki παίζω μπάλα
Ρωσικο ειναι. Δε μας είπε με τις χοντρές από πού βγήκε.αυτο τι ρολο βαραει βρε συναγωνιστη ;;;
Εγώ μπαζώνω άνετα τύπε μου! Να ναι καλά το Μεταξουργείο που μου έδωσε τα φόντα να το κάνω!Έξω στην πραγματική ζωή κάτι γίνεται αν έχεις το μπλα μπλα και δεν κολλάς. Έξω έχω ρίξει αξιόλογο μουνάκι που ήταν και μητρομανής, αλλά είχε ψυχολογικά και την χώρισα μετά από 7 μήνες. Πλέον δουλεύω μόνο το ίντερνετ γιατί ο μισθός μου έπεσε στα μισά σε σχέση με παλιότερα και δεν μπορώ να βγαίνω όπως τότε. Αλλά και τότε οι καλές κοιτούσαν πολύ το μαρούλι που διαθέτεις για πάρτη τους, αλλιώς μετά το πρώτο ραντεβού εξαφανίζονταν αν δεν διέθετες τα στάνταρ που έθετανΌντως ισχύει ότι οι μουναρες πολύ πιο δύσκολα βγαίνουν από το ίντερνετ. Προσωπικα προτιμώ να τον παίξω παρα να μπαζωσω, αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Στη real life ψαχνεσαι για ψηλά νούμερα ή σε σνομπαρουν λόγω έλλειψης μαρουλιου;
Μια χοντρή που γαμούσα την είχα βγάλει από το badoo και οι τελευταίες δύο περιπτώσεις είναι από το odnoklassnikiΡωσικο ειναι. Δε μας είπε με τις χοντρές από πού βγήκε.
Στο VK παίζουν πολλά ψεύτικα προφίλ και έπαψα να ασχολούμαι. Άσε που από Αθήνα δεν παίζουν πολλά μουνιάΜιλαω στο VK με κοπελιτσα 21 που μολις χωρισε με εναν 35 γιατι ηταν μεγαλος ( ειμαι 37 )
Δινω 5% πιθανοτητα να γινει κατι
Το να βολευτεις όμως με χοντρη Ρωσίδα είναι μαλακιακαλα ενταξει .... χοντρες ελληνιδες εχουν ολα τα σαιτς....
Το να βολευτεις όμως με χοντρη Ρωσίδα είναι μαλακια
Στο VK παίζουν πολλά ψεύτικα προφίλ και έπαψα να ασχολούμαι. Άσε που από Αθήνα δεν παίζουν πολλά μουνιά
Σήμερα το απογευματάκι κανόνισα ραντεβού με μια 21χρονη που γνώρισα στο ίντερνετ και μιλάμε μόλις 3 μέρες. Δεν λέει πολλά από εμφάνιση, είναι χοντρούλα αλλά έχει τουλάχιστον γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το θετικό είναι ότι μένει 3 χιλιόμετρα απόσταση από εμένα και οπότε θα πέφτει πούτσος χωρίς να ξοδεύομαι στις βενζίνες και να με τρώνε οι δρόμοι. Επίσης έχω ψήσει από το ίντερνετ και μία 32 χρονη επίσης χοντρούλα που έχει να κάνει σχέση 6 χρόνια. Δεν είμαι μαλάκας να πιστέψω ότι έχει να φάει πούτσο 6 χρόνια, όλο και κάποιος θα σπρώχνει. Απλά αυτή δεν είναι ακόμα έτοιμη να βγει ραντεβού, όμως έτσι όπως το βλέπω θα φάω κάτι...Αύριο περιμένω 2 δυνατά μωράκια που είναι αδερφές μεταξύ τους να έρθουν από Ρωσία για διακοπές. Η μία είναι 20 και η άλλη 23. Έχω κανονίσει να τις ξεναγήσω στην Αθήνα και η μία γουστάρει. Μάλλον θα γαμήσω και εκεί. Τέτοια ρέντα δεν μου έχει ξανατύχει μαζεμένη ποτέ! Εδώ κόλλαγα σε κάτι τετράμπαζα και δεν καθόταν καμία, τώρα έπεσαν όλες μαζί...