Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Μάγκες το TWOΟ λέει τίποτα ;; Έχω κάνει εγγραφή αλλά το έχω γράψει στ'αρχίδια μου  :-

Μου στέλνει στο email μου ότι μου έχουν πατήσει like κανά 2 κλπ ... Ισχύουν αυτά ή είναι παπαντζιλίκια κλπ ;;;  :think:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες το TWOΟ λέει τίποτα ;; Έχω κάνει εγγραφή αλλά το έχω γράψει στ'αρχίδια μου  :-

Μου στέλνει στο email μου ότι μου έχουν πατήσει like κανά 2 κλπ ... Ισχύουν αυτά ή είναι παπαντζιλίκια κλπ ;;;  :think:

θελει να αφιερωνεις καμια ωρα την ημερα ...
αν θες απλα να σπρωξεις θα τα καταφερεις .. απλα ναξερεις  οτι ολες εκει ειναι τρελες για δεσιμο ...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
θελει να αφιερωνεις καμια ωρα την ημερα ...
αν θες απλα να σπρωξεις θα τα καταφερεις .. απλα ναξερεις  οτι ολες εκει ειναι τρελες για δεσιμο ...

Όντως σου πατάνε like ή είναι μούφα ;; Επίσης είναι επί πληρωμή ;; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου!

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Όντως σου πατάνε like ή είναι μούφα ;; Επίσης είναι επί πληρωμή ;; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου!

πολλες απλα πατανε Like απο το κινητο  ετσι  για πλακα για να ξεκλειδωσουν τους " επισκεπτες"  τους ...
αν θες  πληρωνεις αλλα κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται ....ειναι μονο για να στειλεις μυνημα σε καποια που εχει φουλαρει
το ινμποξ  της .... και σιγα μη στειλεις μυνημα σε  μια τετοια αφου για να διαβασει πολλα μυνηματα θα περασουν χρονια ..χαχαχαχ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
ειναι και λιγο τυχη  , μη μασας .. .
η καναδεζουλα 35 ετη λεει . . .
η πρωτη που εφαγα και ψηνω μια ακομα ....να δουμε τι θα γινει ...
η αλλη με τα μασταρια ηταν απο  twoo
Εκτός από τύχη θέλει και να έχεις την εμφάνιση μοντέλου.

Α έτσι πες... Στις μεγαλύτερες εμένα τα response rates είναι μικρότερα. Μερικές που μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν το λενε ότι τους πέφτω μικρός. Αν είναι τεστακι, Ο,ΤΙ απάντηση κι αν έχω δώσει δεν έχει πιάσει. Ακόμα και μια διαφορά 2 χρόνων τις ξινιζει.  :headbang:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
πολλες απλα πατανε Like απο το κινητο  ετσι  για πλακα για να ξεκλειδωσουν τους " επισκεπτες"  τους ...
αν θες  πληρωνεις αλλα κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται ....ειναι μονο για να στειλεις μυνημα σε καποια που εχει φουλαρει
το ινμποξ  της .... και σιγα μη στειλεις μυνημα σε  μια τετοια αφου για να διαβασει πολλα μυνηματα θα περασουν χρονια ..χαχαχαχ

Κατάλαβα αδερφέ ευχαριστώ ...

Θα το τσεκάρω παραπάνω ... Για να δούμε αν θα φορτώσουμε κανένα τεμάχιο και από κει ...

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός από τύχη θέλει και να έχεις την εμφάνιση μοντέλου.

Α έτσι πες... Στις μεγαλύτερες εμένα τα response rates είναι μικρότερα. Μερικές που μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν το λενε ότι τους πέφτω μικρός. Αν είναι τεστακι, Ο,ΤΙ απάντηση κι αν έχω δώσει δεν έχει πιάσει. Ακόμα και μια διαφορά 2 χρόνων τις ξινιζει.  :headbang:

εννοω η πρωτη  απο το  okcupid . κι εγω φυσιολογικος ανδρας ειμαι δε χρειαζεται να εισαι κι ο σπαλιαραςγια να γαμησεις καμια απο εκει μεσα..
απο  τη στιγμη πουθες απλα να γαμησεις στο εχω ξαναπει .. μην πας με το σταυρο στο χερι ...
η γυναικα θελει και το παραμυθι της .... ΖΕΙ  για αυτο ..... ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
εννοω η πρωτη  απο το  okcupid . κι εγω φυσιολογικος ανδρας ειμαι δε χρειαζεται να εισαι κι ο σπαλιαραςγια να γαμησεις καμια απο εκει μεσα..
απο  τη στιγμη πουθες απλα να γαμησεις στο εχω ξαναπει .. μην πας με το σταυρο στο χερι ...
η γυναικα θελει και το παραμυθι της .... ΖΕΙ  για αυτο ..... ;)
Ναι το κατάλαβα. Η διαφορά είναι ότι ο Σπαλιαρας θα χρειαστεί να στείλει πολύ λιγότερα μηνύματα μέχρι να γαμησει, ενώ πχ ένας μέσος άντρας θα πρέπει να στείλει 500.

Σαν τι παραμύθι να πουλήσεις από το ίντερνετ ομως που ο γραπτός λόγος δεν πείθει; Ο,τι παραμύθι πουλήσεις είναι από κοντά... Εκτός αν εννοείς να βάλω ψεύτικη ηλικία. Αλλά πόσα παραπάνω χρόνια θα προσθέσεις για να είναι αληθοφανές; Μέχρι 2-3.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ναι το κατάλαβα. Η διαφορά είναι ότι Ο Σπαλιαρας θα χρειαστεί να στείλει πολύ λιγότερα μηνύματα μέχρι να γαμησει, ενώ πχ ένας μέσος άντρας θα πρέπει να στείλει 500.

Σαν τι παραμύθι να πουλήσεις από το ίντερνετ ομως που ο γραπτός λόγος δεν πείθει; Ο,ΤΙ παραμύθι πουλήσεις είναι από κοντά... Εκτός αν εννοείς να βάλω ψεύτικη ηλικία. Αλλά πόσα παραπάνω χρόνια θα προσθέσεις για να είναι αληθοφανές; Μέχρι 2-3.

θα βαλεις οσα σε παιρνει ... σε παιρνει ; 3 καντο  .

μα αν ειναι κατι που μπορει να τις πεισει ευκολα , αυτο ειναι ο  γραπτος λογος ...
εκει πρεπει να εμβαθυνεις ...
το ξερω πως ειναι σπαστικο ...
δυστηχως το μουνι αυτο ζητα λιγο μππλα μπλα . . . .
η γυναικα ετσι ειναι απο  τη φυση  της....
τουλαχιστον να γαμαμε πολλες για να μη βαριομαστε ...

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι  οτι ανοιξη και καλοκαιρι τα μουνια εχουν ξυπνησει για τα καλα και απο φθινοπωρο πανε για υπνο .. οποτε μαγκες
καντε οτι ειναι να κανετε τωρα  που ειναι εποχη αιχμης  :dancing:

στη τελικη στοχοποιηστε οτι ξενο υπαρχει και ερχεται  Ελλαδα ...αυτες πεφτουν πολυ πιο ευκολα . . .αρκει να δειξουν πως σας εμπιστευονται ( εννοω πως δε κινδυνευουν απο κανα τρελο..) .

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
θα βαλεις οσα σε παιρνει ... σε παιρνει ; 3 καντο  .

μα αν ειναι κατι που μπορει να τις πεισει ευκολα , αυτο ειναι ο  γραπτος λογος ...
εκει πρεπει να εμβαθυνεις ...
το ξερω πως ειναι σπαστικο ...
δυστηχως το μουνι αυτο ζητα λιγο μππλα μπλα . . . .
η γυναικα ετσι ειναι απο  τη φυση  της....
τουλαχιστον να γαμαμε πολλες για να μη βαριομαστε ...

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι  οτι ανοιξη και καλοκαιρι τα μουνια εχουν ξυπνησει για τα καλα και απο φθινοπωρο πανε για υπνο .. οποτε μαγκες
καντε οτι ειναι να κανετε τωρα  που ειναι εποχη αιχμης  :dancing:

στη τελικη στοχοποιηστε οτι ξενο υπαρχει και ερχεται  Ελλαδα ...αυτες πεφτουν πολυ πιο ευκολα . . .αρκει να δειξουν πως σας εμπιστευονται ( εννοω πως δε κινδυνευουν απο κανα τρελο..) .

Το έχω ξαναπεί, το διαδικτυακό φόρτε είναι Άνοιξη (ειδικά) έως και Ιούλιο, από Αϋγουστο και μετά η ένταση μειώνεται.
Ξεκολλάτε με τα στερεότυπα, οι συνειδητοποιημένες γυναίκες θέλουν κατ' αρχήν άντρες κι όχι περσόνες.
Από κει και πέρα, ο καθένας και καθεμιά είναι διαφορετικό τρένο. Τα 2 χρόνια δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι ότι οι περπατημένες παίρνουν χαμπάρι άμεσα το τι παίζει από εμεπιρία ζωής ή δεν παίζει, ανεξαρτήτως αν λες 35 ή 37.
Και ναι, θέλει ψηστήρι, αν και όλες ξέρουν από πολύ νωρίς αν θέλουν να πηφηχτούν ή όχι με τον συνομιλούντα, καλό είναι να το ψάχνουμε κι εμείς, ένα δυο υπονοούμενα αρκούν για να δει κανείς την αντίδραση από κει.
Αν όλα πάνε καλά, ένα ραντεβού φτάνει για κρεβάτωμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.672
Πόντοι
5.827
Το έχω ξαναπεί, το διαδικτυακό φόρτε είναι Άνοιξη (ειδικά) έως και Ιούλιο, από Αϋγουστο και μετά η ένταση μειώνεται.
Ξεκολλάτε με τα στερεότυπα, οι συνειδητοποιημένες γυναίκες θέλουν κατ' αρχήν άντρες κι όχι περσόνες.
Από κει και πέρα, ο καθένας και καθεμιά είναι διαφορετικό τρένο. Τα 2 χρόνια δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι ότι οι περπατημένες παίρνουν χαμπάρι άμεσα το τι παίζει από εμεπιρία ζωής ή δεν παίζει, ανεξαρτήτως αν λες 35 ή 37.
Και ναι, θέλει ψηστήρι, αν και όλες ξέρουν από πολύ νωρίς αν θέλουν να πηφηχτούν ή όχι με τον συνομιλούντα, καλό είναι να το ψάχνουμε κι εμείς, ένα δυο υπονοούμενα αρκούν για να δει κανείς την αντίδραση από κει.
Αν όλα πάνε καλά, ένα ραντεβού φτάνει για κρεβάτωμα.
Τα είπες όλα τυπε!  :kneel:

Οι γυναίκες είναι κουτοπονηρες και κάτι τέτοια τα καταλαβαίνουν. Και λέω κουτοπονηρες, γιατί ακόμα κι αν εισαι 25χρονος με την εμπειρία ζωής 35αρη, αυτές θα κολλήσουν στη φυσική σου ηλικία.  :headbang:

Για μένα η πραγματική ικανοποίηση είναι να  :knockinb: με αυτό που πραγματικά είσαι. Κι αν αυτό που εισαι δεν είναι αρκετό, ας βελτιώσεις τη ζωή σου και τα ωφελη θα είναι πολλαπλά πέρα από το  :knockinb:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αν βγεις ραντεβού και ξαναβγείς με την ίδια 100% θα πας για πήδημα. Οι περισσότερες 30+ εκτός από γαμπρό με σχετική οικονομική άνεση πήδημα ψάχνουν. 

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σήμερα το απογευματάκι κανόνισα ραντεβού με μια 21χρονη που γνώρισα στο ίντερνετ και μιλάμε μόλις 3 μέρες. Δεν λέει πολλά από εμφάνιση, είναι χοντρούλα αλλά έχει τουλάχιστον γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το θετικό είναι ότι μένει 3 χιλιόμετρα απόσταση από εμένα και οπότε θα πέφτει πούτσος χωρίς να ξοδεύομαι στις βενζίνες και να με τρώνε οι δρόμοι. Επίσης έχω ψήσει από το ίντερνετ και μία 32 χρονη επίσης χοντρούλα που έχει να κάνει σχέση 6 χρόνια. Δεν είμαι μαλάκας να πιστέψω ότι έχει να φάει πούτσο 6 χρόνια, όλο και κάποιος θα σπρώχνει. Απλά αυτή δεν είναι ακόμα έτοιμη να βγει ραντεβού, όμως έτσι όπως το βλέπω θα φάω κάτι...Αύριο περιμένω 2 δυνατά μωράκια που είναι αδερφές μεταξύ τους να έρθουν από Ρωσία για διακοπές. Η μία είναι 20 και η άλλη 23. Έχω κανονίσει να τις ξεναγήσω στην Αθήνα και η μία γουστάρει. Μάλλον θα γαμήσω και εκεί. Τέτοια ρέντα δεν μου έχει ξανατύχει μαζεμένη ποτέ! Εδώ κόλλαγα σε κάτι τετράμπαζα και δεν καθόταν καμία, τώρα έπεσαν όλες μαζί... :erection:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σήμερα το απογευματάκι κανόνισα ραντεβού με μια 21χρονη που γνώρισα στο ίντερνετ και μιλάμε μόλις 3 μέρες. Δεν λέει πολλά από εμφάνιση, είναι χοντρούλα αλλά έχει τουλάχιστον γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το θετικό είναι ότι μένει 3 χιλιόμετρα απόσταση από εμένα και οπότε θα πέφτει πούτσος χωρίς να ξοδεύομαι στις βενζίνες και να με τρώνε οι δρόμοι. Επίσης έχω ψήσει από το ίντερνετ και μία 32 χρονη επίσης χοντρούλα που έχει να κάνει σχέση 6 χρόνια. Δεν είμαι μαλάκας να πιστέψω ότι έχει να φάει πούτσο 6 χρόνια, όλο και κάποιος θα σπρώχνει. Απλά αυτή δεν είναι ακόμα έτοιμη να βγει ραντεβού, όμως έτσι όπως το βλέπω θα φάω κάτι...Αύριο περιμένω 2 δυνατά μωράκια που είναι αδερφές μεταξύ τους να έρθουν από Ρωσία για διακοπές. Η μία είναι 20 και η άλλη 23. Έχω κανονίσει να τις ξεναγήσω στην Αθήνα και η μία γουστάρει. Μάλλον θα γαμήσω και εκεί. Τέτοια ρέντα δεν μου έχει ξανατύχει μαζεμένη ποτέ! Εδώ κόλλαγα σε κάτι τετράμπαζα και δεν καθόταν καμία, τώρα έπεσαν όλες μαζί... :erection:
Τυπε μου, ασε τις χοντρουλες και κοιτα να φας το ρωσιδι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τυπε μου, ασε τις χοντρουλες και κοιτα να φας το ρωσιδι
Το Ρωσίδη και να το φάω, θα σηκωθεί να φύγει. Το θέμα είναι να έχουμε να γαμάμε σταθερά δυο τρεις εντός έδρας, γιατί η εποχή είναι δύσκολη και τα μπουρδέλα κοστίζουν  :hi:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

ωραιος μεγαλε  ορμα και σκιστες ολες!!!
οι καριολες κατα ενα περιεργο τροπο καταλαβαινουν την αυτοπεποιθηση του ανδρα ( το οποια ειναι μεγα αφροδιασιακο για αυτες .... ) ..
και παντα οταν εχουμε επιτυχια εχουμε σε πολλες ταυτοχρονα ...
γιουρια  λοιπον ...
οτι κουνιετε γαμιεται και οτι μενει ακινητο βαφεται .... :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το Ρωσίδη και να το φάω, θα σηκωθεί να φύγει. Το θέμα είναι να έχουμε να γαμάμε σταθερά δυο τρεις εντός έδρας, γιατί η εποχή είναι δύσκολη και τα μπουρδέλα κοστίζουν  :hi:
Καλα βολια τοτε :hi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ωραιος μεγαλε  ορμα και σκιστες ολες!!!
οι καριολες κατα ενα περιεργο τροπο καταλαβαινουν την αυτοπεποιθηση του ανδρα ( το οποια ειναι μεγα αφροδιασιακο για αυτες .... ) ..
και παντα οταν εχουμε επιτυχια εχουμε σε πολλες ταυτοχρονα ...
γιουρια  λοιπον ...
οτι κουνιετε γαμιεται και οτι μενει ακινητο βαφεται .... :rockon:
Ευτυχώς η εκπαίδευση μου στα μπουρδέλα, μου έχει φανεί χρήσιμη. Μπορώ να γαμάω οτιδήποτε, αρκεί να έχει τρύπα. Επίσης οι γκόμενες καυλώνουν όταν τις μιλάς για φτιαξίματα στο αυτοκίνητο και λοιπές μαλακίες που σε ανεβάζουν στα μάτια τους. Εγώ ασχολούμαι με το tuning στον ήχο του αυτοκινήτου και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για να τις ρίξω. Τώρα ο καθένας σε ότι είναι καλός πρέπει να το αναδεικνύει, γιατί οι γκόμενες είναι ψωνάρες και κολλάνε σε κάποιον που έχει μια άλφα φήμη  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom