Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

thodorio εσυ μπαινεις με τον λογαριασμο σου στο φβ ή εχεις φτιαξει αλλο account?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
εξαφανιστηκαν ολοι....
ανοιγουν λογαριασμουσ σε ολα τα σαιτ τωρα......

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Α γεια σου. Να και ενας νορμαλ ανθρωπος.
Εχω βαρεθεί να βλεπω περιεργους να λενε ότι δεν μπορουν να γαμησουν από το ιντερνετ.
Σαν να εισαι στην παραλια και να μην βρίσκεις την θαλασσα να βουτήξεις δηλαδή.
καποιοι εδω μεσα θα μας τρελανουν.2014 εχουμε.δεν ειναι δυνατον να μην βρισκει καποιος μουνι να γαμησει.κατι κανει λαθος και πρεπει να το διορθωσει.δεν μπορει να γαμανε ολοι και εσυ να μην γαμας .κατι κανεις εσυ λαθος.το ιντερνετ ειναι η παρουσα και μελλοντικη γαμηστρονα της κοινωνιας.εγω συνηθως μπαινω φεισμπουκ  για να μιλησω στους φιλους και μου την πεφτουν αυτες.αμα καποια τηριε τα κριτηρια που εχω βαλει την γαμαω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
καποιοι εδω μεσα θα μας τρελανουν.2014 εχουμε.δεν ειναι δυνατον να μην βρισκει καποιος μουνι να γαμησει.κατι κανει λαθος και πρεπει να το διορθωσει.δεν μπορει να γαμανε ολοι και εσυ να μην γαμας .κατι κανεις εσυ λαθος.το ιντερνετ ειναι η παρουσα και μελλοντικη γαμηστρονα της κοινωνιας.εγω συνηθως μπαινω φεισμπουκ  για να μιλησω στους φιλους και μου την πεφτουν αυτες.αμα καποια τηριε τα κριτηρια που εχω βαλει την γαμαω
Έτσι φίλε.
Συμφωνούμε απολυτα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ολοι γαμανε τυπε...
Το θεμα ειναι αυτη που γαμας να την γουσταρεις κιολας !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom