alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, ασχημα περασε?την μπετονιερα που του πάσαρες λες ?
Γιατι, ασχημα περασε?την μπετονιερα που του πάσαρες λες ?
αφου διαρροια 1 μηνα ρε τυπε :SΓιατι, ασχημα περασε?
καποιες παντρεμενες μου εκαναν κανενα δωρακι.αλλα δεν το δεχομουν ποτετυπε κανα ψιλο σου εδιναν?
κανα δωρακι εστω?
Διαρροια από το πολύ γαμησι πρωτη φορα ακουωαφου διαρροια 1 μηνα ρε τυπε :S
Γιατι, ασχημα περασε?
δεν σαρεσε να πουλας ζιγκολικι τυπε?καποιες παντρεμενες μου εκαναν κανενα δωρακι.αλλα δεν το δεχομουν ποτε
παπαζολης ειναι αυτος τυπεΔιαρροια από το πολύ γαμησι πρωτη φορα ακουω
δεν σαρεσε να πουλας ζιγκολικι τυπε?
Προχθες εδώ ηταν.κανεις δεν θα μαθει , τον χασαμε
thodorio εσυ μπαινεις με τον λογαριασμο σου στο φβ ή εχεις φτιαξει αλλο account?
Προχθες εδώ ηταν.
οχι, με αλλο
Προχθες εδώ ηταν.
καποιοι εδω μεσα θα μας τρελανουν.2014 εχουμε.δεν ειναι δυνατον να μην βρισκει καποιος μουνι να γαμησει.κατι κανει λαθος και πρεπει να το διορθωσει.δεν μπορει να γαμανε ολοι και εσυ να μην γαμας .κατι κανεις εσυ λαθος.το ιντερνετ ειναι η παρουσα και μελλοντικη γαμηστρονα της κοινωνιας.εγω συνηθως μπαινω φεισμπουκ για να μιλησω στους φιλους και μου την πεφτουν αυτες.αμα καποια τηριε τα κριτηρια που εχω βαλει την γαμαωΑ γεια σου. Να και ενας νορμαλ ανθρωπος.
Εχω βαρεθεί να βλεπω περιεργους να λενε ότι δεν μπορουν να γαμησουν από το ιντερνετ.
Σαν να εισαι στην παραλια και να μην βρίσκεις την θαλασσα να βουτήξεις δηλαδή.
Έτσι φίλε.καποιοι εδω μεσα θα μας τρελανουν.2014 εχουμε.δεν ειναι δυνατον να μην βρισκει καποιος μουνι να γαμησει.κατι κανει λαθος και πρεπει να το διορθωσει.δεν μπορει να γαμανε ολοι και εσυ να μην γαμας .κατι κανεις εσυ λαθος.το ιντερνετ ειναι η παρουσα και μελλοντικη γαμηστρονα της κοινωνιας.εγω συνηθως μπαινω φεισμπουκ για να μιλησω στους φιλους και μου την πεφτουν αυτες.αμα καποια τηριε τα κριτηρια που εχω βαλει την γαμαω
καποιοι εδω μεσα θα μας τρελανουν.2014 εχουμε.δεν ειναι δυνατον να μην βρισκει καποιος μουνι να γαμησει.κατι κανει λαθος και πρεπει να το διορθωσει.δεν μπορει να γαμανε ολοι και εσυ να μην γαμας .κατι κανεις εσυ λαθος.το ιντερνετ ειναι η παρουσα και μελλοντικη γαμηστρονα της κοινωνιας.εγω συνηθως μπαινω φεισμπουκ για να μιλησω στους φιλους και μου την πεφτουν αυτες.αμα καποια τηριε τα κριτηρια που εχω βαλει την γαμαω
εξαφανιστηκαν ολοι....
ανοιγουν λογαριασμουσ σε ολα τα σαιτ τωρα......