Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Το έκλεισα και πηγα μια βολτα εξω που ειδα αρκετες γυναικοπαρεες μονες τους σε διπλανα τραπεζακια!

Οταν βρω χρονο θα ασχοληθω ... με τα pets τι παιζει που σου στελνουν?

αυτο ειναι το καλυτερο...

παπαριες, χασιμο χρονου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο πιπης μετα τις αποκαλυψεις για το γηπεδο του μελισσανιδη,τις αρχαιολογικες γνωσεις και ανακαλυψεις,που του τις εμαθε ο Ιντιανα Τζοουνς αυτοπροσωπως,
τωρα θα μας μαθει πως θα γαμησουμε απιστευτες μουναρες απο το ιντερνετ.Περιμενουμε με τα μπλοκακια ανα χειρας.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
383
Πόντοι
21
exv γνωρισιε τωρα μια 22αχρονη στο ζοο.δνε εχουεμ βρεθει αομα αλλα το κοριτσι τρελαινεται γαι πουτσο.μιλαμε στο τηλ.τον τρωει αβερτα απο τον κωλο αλλα το μουνι της λεει δνε το εχει δωσει ποτε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
exv γνωρισιε τωρα μια 22αχρονη στο ζοο.δνε εχουεμ βρεθει αομα αλλα το κοριτσι τρελαινεται γαι πουτσο.μιλαμε στο τηλ.τον τρωει αβερτα απο τον κωλο αλλα το μουνι της λεει δνε το εχει δωσει ποτε.
ή μουσουλμανα ή τραβεστι θαναι τυπε :grin:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

θα την έχει δασκαλέψει η Αννούλα  :grin:

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
47
Πόντοι
1
οπως ειπα και σε ενα αλλο παρομοιο θρεντ, το αν παιζεις καλη μπαλα φαινεται εξω στην πραγματικη ζωη και οχι στο F A I L book και στοις λοιπες αηδιες.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ο πιπης μετα τις αποκαλυψεις για το γηπεδο του μελισσανιδη,τις αρχαιολογικες γνωσεις και ανακαλυψεις,που του τις εμαθε ο Ιντιανα Τζοουνς αυτοπροσωπως,
τωρα θα μας μαθει πως θα γαμησουμε απιστευτες μουναρες απο το ιντερνετ.Περιμενουμε με τα μπλοκακια ανα χειρας.

Τυπε τωρα το ειδα...
Στα αρχιδια μου και αν δεν με πιστευεις αλλα εγω προσωπικα εχω γνωρισει απο το Ιντερνετ "και" Γυναικες - Θεες.. απο αυτες που τις βλεπεις και χανεις την μπαλα !!!
Που κυκλοφορουν στον δρομο και σταματουν τα παντα !!!

Βεβαια οι δικες μου εμπειριες ειναι και λιγο μυστηριες οποτε δεν μπαινω καν στον κοπο να τις γραψω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ειναι το καλυτερο...

παπαριες, χασιμο χρονου

Απλα η μλκια ξερεις ποια ειναι? οτι πρεπει να κυκλοφορεις συνεχως για να γνωριζεις κοσμο. Εγω ας πουμε σημερα ειμαι κομματια παιζει να μη βγω καν το βραδυ για να την πέσω για ύπνο ολη την εβδομαδα έσταξα στις προπονησεις και τις δουλειες ε πιο ευκολο μου ειναι να μπω τωρα σε ενα τσατ να περασει η ωρα παρα να βγω εξω και ειναι μλκια αυτο γιατι μεσα στο τσατ δεν θα βρεις και καμια σοβαρη

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Απλα η μλκια ξερεις ποια ειναι? οτι πρεπει να κυκλοφορεις συνεχως για να γνωριζεις κοσμο. Εγω ας πουμε σημερα ειμαι κομματια παιζει να μη βγω καν το βραδυ για να την πέσω για ύπνο ολη την εβδομαδα έσταξα στις προπονησεις και τις δουλειες ε πιο ευκολο μου ειναι να μπω τωρα σε ενα τσατ να περασει η ωρα παρα να βγω εξω και ειναι μλκια αυτο γιατι μεσα στο τσατ δεν θα βρεις και καμια σοβαρη
Σήμερα παίζει και ο Ολυμπιακός τύπε δεν θα έχει κόσμο έξω :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Θα εχει γυναικες μοναχές  :grin:

και κάποιον που θα βάλει την φυτιλια οτι προτιμάει να περάσει την ώρα μαζι τους παρα βλεποντας 22 ανθρωπους να κλοτσανε μια μπαλα (οπως θα κανει ο γκομενος καποιας απο αυτες αποψε)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
για γυναικες μοναχες στα μεσα μαζικης μεταφορας. περασα απο κτελ θεσσαλονικης αποψε ηταν στο καφε της αναμονης 10 γυναικες και 2 αντρες αναλογια 5 προς 1 και αλλοι πετανε τα λεφτα τους σε κλαμπ που θυμιζουν κψμ. αν ηταν καμια της ξενη θα αξιζε τον κοπο να της πιασεις και κουβεντα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για γυναικες μοναχες στα μεσα μαζικης μεταφορας. περασα απο κτελ θεσσαλονικης αποψε ηταν στο καφε της αναμονης 10 γυναικες και 2 αντρες αναλογια 5 προς 1 και αλλοι πετανε τα λεφτα τους σε κλαμπ που θυμιζουν κψμ. αν ηταν καμια της ξενη θα αξιζε τον κοπο να της πιασεις και κουβεντα
Eγω φιλε βγηκα μια βολτα σημερα το πρωι, και επηξε το ματι μου στις κοριτσοπαρέες.
Δεκαδες κοριτσοπαρέες των 5-6 κοριτσιων, ολες με σορτσάκια και ωραια σωματάκια.

Πολύ καλη η νεα φουρνια.
Αναρωτιέμαι όμως ρε φιλε.
Πού είναι τα μαλακισμενα τα αγορια? Οι κοπελίτσες ειχαν βγει για να τις κοιταξουν αντρες. Λογικο. Τι κατασταση είναι αυτή? Ολες μονες τους είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πλακα κανεις.
Ολη η πολη μου είναι εξω στις πλατειες. Τιγκα οι καφετεριες και οι πιτσαρίες στον κοσμο, δεν βρίσκεις να καθισεις.
Και ολοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, εχουν εξω τηλεοράσεις που δειχνουν ολυμπιακο. Μπρεπει να μετρησα πανω από 10 μαγαζια με τηλεοραση εξω, στη σειρα!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Eγω φιλε βγηκα μια βολτα σημερα το πρωι, και επηξε το ματι μου στις κοριτσοπαρέες.
Δεκαδες κοριτσοπαρέες των 5-6 κοριτσιων, ολες με σορτσάκια και ωραια σωματάκια.

Πολύ καλη η νεα φουρνια.
Αναρωτιέμαι όμως ρε φιλε.
Πού είναι τα μαλακισμενα τα αγορια? Οι κοπελίτσες ειχαν βγει για να τις κοιταξουν αντρες. Λογικο. Τι κατασταση είναι αυτή? Ολες μονες τους είναι.

αμα θελανε να βρουνε αντρα θα ειχαν βρει ρε χαλβα

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
το Twoo το ξερετε αδερφια;