Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Ολοι γαμανε τυπε...
Το θεμα ειναι αυτη που γαμας να την γουσταρεις κιολας !!!
Ολοι γαμανε τυπε...
Εσυ δηλαδή δεν? Γιατι ρε τύπε? Τι κανεις λαθος?Ολοι γαμανε τυπε...
Εσυ δηλαδή δεν? Γιατι ρε τύπε? Τι κανεις λαθος?
Εγω τι .. δεν ?
Εγω αν γραψω ιστοριες απο αυτες που γαμησα και γαμαω.. πιασε καρεκλα και αραξε κανα μηνα να μαθαινεις !!!!
αμα εχει ωραια βυζια και κωλο σαφως και την γουσταρεις.Ολοι γαμανε τυπε...
Εγω τι .. δεν ?
Εγω αν γραψω ιστοριες απο αυτες που γαμησα και γαμαω.. πιασε καρεκλα και αραξε κανα μηνα να μαθαινεις !!!!
ΑααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχααχαχαχχααχαχΕγω τι .. δεν ?
μαθε μπαλιτσα το γατακι τον αλεξ ρε πιπη
δωσε συντεταγμενες αδερφε....
σε ποια σαιτ?
Δεν του μαθαινω τιποτα ..
Να παει να σπρωξει την μπαζοχοντρη που την σερνει καθε βραδυ στο φορουμ να μας πριζει τα αρχιδια !!!
Δεν του μαθαινω τιποτα ..
Να παει να σπρωξει την μπαζοχοντρη που την σερνει καθε βραδυ στο φορουμ να μας πριζει τα αρχιδια !!!
Πραγματικα να με αφησει, γιατι δεν προλαβαίνω άλλες πλεον.αφησε τον στην τυφλα του
thodorio τι νυφοπαζαρο ειναι αυτο ρε φιλε?
Δεν ξέρω για 10ρια και 9ρια αλλά αυτές στο badoo δεν είναι ούτε καν για 5αρι και το παίζουν δύσκολες στους λιγούρηδες που τις ακολουθούν κατά εκατοντάδες.Πολλοι που ασχολουνταιμε το φεισμπουκ και δεν γαμανε ειναι επειδη περιμενουν να γαμησουν μονο10αρια και ακυρωνουν τα 8αρια και 9αρια.απλα τους συμβουλευω να ριξουν λιγο τα στανταρ τους και θα γαμαησουν.μην περιμενουν τελειοτητα παντα
Δεν ξέρω για 10ρια και 9ρια αλλά αυτές στο badoo δεν είναι ούτε καν για 5αρι και το παίζουν δύσκολες στους λιγούρηδες που τις ακολουθούν κατά εκατοντάδες.
Δεν ξέρω για 10ρια και 9ρια αλλά αυτές στο badoo δεν είναι ούτε καν για 5αρι και το παίζουν δύσκολες στους λιγούρηδες που τις ακολουθούν κατά εκατοντάδες.
τωρα κολυμπα...