Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ρωτατο σ εκεινη φιλε... βλεπομαι (φανταζομαι)
ως προσ το πως το καταφερα, δεν υπαρχει συνταγη, μιλας, αν ταιριαξει η διαθεση, η χημεια, η μερα, η πανσεληνος, οι πλανητες...

Τι δουλεια κανεις? ποσο καιρο την εψηνες?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
xaxaxaxa καλα chris μαζι με τον Πικερ ειστε τα μεγαλυτερα τρολλ εδω μεσα
δηλαρη ρε φιλε τοσο απιστευτο σου φαινεται να γαμαει καποιος γκομενες μεσω φεισμπουκ.με αυτες που μειναμε φακ μπαντις.μειναμε γιατι τους εκανα σκουιρτινγκ.κατι που δεν τους εχει ξανακανει κανεις.αμα ξερεις να γαμας οι γκομενες μαζευονται σαν τις μυγες στα σκατα.μαθετε να κανετε σκουιρτινγκ και δεν θα χασετε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαρη ρε φιλε τοσο απιστευτο σου φαινεται να γαμαει καποιος γκομενες μεσω φεισμπουκ.με αυτες που μειναμε φακ μπαντις.μειναμε γιατι τους εκανα σκουιρτινγκ.κατι που δεν τους εχει ξανακανει κανεις.αμα ξερεις να γαμας οι γκομενες μαζευονται σαν τις μυγες στα σκατα.μαθετε να κανετε σκουιρτινγκ και δεν θα χασετε

χαχαχα οκ ρε chris

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Το έχω κανει και εγω αυτο που λες εχω λογαριασμους σε αρκετα σαιτ αλλα τον τελευταιο καιρο δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη. Ολα αυτα που λες εκτος απο zoo. Στο zoo στην πεφτουν πολλοι gay και βαριεμαι να κανω λογαριασμο εκει μεσα... Badoo εχω dod.gr fb κτλπ αλλα ακρη δεν βγαινει για αυτο σε ρωτησα τι ακριβως εκανες εσυ

οι φιλες που ειχα μερικες εχουν αρχισει να κανουν τις δυσκολες ... οποτε δεν μπορω να τις υπολογιθζω πλεον πρεπει να ανοιχτω αλλου

δεν ξερω απο ζοο, ειμαι καινουργιος εκει. οσο για τουσ γκει, θα τους βρεις παντου, τι να κανουμε υπαρχουν κι αυτοι. απλα αποφυγε τους. το tagged εχει κοινο wall για ολουσ τους χρηστες. αν φανεις ενδιαφερον τυπος θα στην πεσουν. αν βρεις κατι ενδιαφερον την πεφτεις εσυ. τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο, με λιγη τυχη κ μηδεν πυρφορισμο!!!! εγω εχω πηδηξει πανω απο 10 γκομενες εχω βγει με αλλες τοσες, μεχρι κ χυλοπυτες εχω ριξει χαχα.
αν κανεις λογαριασμο, καντον με το ιδιο ονομα να σε βρω, θα σου δειξω κανα δυο ευκολακια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν εχεις γαμησει τιποτα μεσω ιντερνετ τύπε?
Εδώ και τιποτα να μην κανεις, θα ερθουν δυο τρεις από μονες τους.
Πώς διαολο τα εχεις καταφερει ετσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν ξερω απο ζοο, ειμαι καινουργιος εκει. οσο για τουσ γκει, θα τους βρεις παντου, τι να κανουμε υπαρχουν κι αυτοι. απλα αποφυγε τους. το tagged εχει κοινο wall για ολουσ τους χρηστες. αν φανεις ενδιαφερον τυπος θα στην πεσουν. αν βρεις κατι ενδιαφερον την πεφτεις εσυ. τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο, με λιγη τυχη κ μηδεν πυρφορισμο!!!! εγω εχω πηδηξει πανω απο 10 γκομενες εχω βγει με αλλες τοσες, μεχρι κ χυλοπυτες εχω ριξει χαχα.
αν κανεις λογαριασμο, καντον με το ιδιο ονομα να σε βρω, θα σου δειξω κανα δυο ευκολακια...
Μαθε μπαλιτσα τον ασχετο τύπε. :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με αυτες που μειναμε φακ μπαντις.μειναμε γιατι τους εκανα σκουιρτινγκ.κατι που δεν τους εχει ξανακανει κανεις.αμα ξερεις να γαμας οι γκομενες μαζευονται σαν τις μυγες στα σκατα.μαθετε να κανετε σκουιρτινγκ και δεν θα χασετε
τυπε κανα ψιλο σου εδιναν?
κανα δωρακι εστω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ευχαριστω. Δεν ξερω το tagged ποιο ειναι πάω να googlarw

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το μουνι ξεσαλωσε φιλε πλεον δεν προλαβαινω να τις γαμησω ολες και δινω και σε φιλους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το μουνι ξεσαλωσε φιλε πλεον δεν προλαβαινω να τις γαμησω ολες και δινω και σε φιλους
Α γεια σου. Να και ενας νορμαλ ανθρωπος.
Εχω βαρεθεί να βλεπω περιεργους να λενε ότι δεν μπορουν να γαμησουν από το ιντερνετ.
Σαν να εισαι στην παραλια και να μην βρίσκεις την θαλασσα να βουτήξεις δηλαδή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε alex71 μη σπαμάρεις το θρεντ με βλακειες προσπαθει να μας εξηγησει ο ανθρωπος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω είμαι και το παραδέχομαι τύπε.
Μια φορα εκανα μια παραχωρηση στον Παπαζολη και πεσατε να με φατε.
τυπε τον πηγες αμεσως στα χαρντκορ και δεν αντεξε ο οργανισμος του :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ρε γαματε οτι κινείται και αφήστε τις ερωτοαπαντήσεις!!!!!!
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom