Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ευλογημενοι οσοι προλαβαν την χρυση εποχη του irc (#hellas), era 1999-2001.
Τοτε που εμπαιναν καλα γκομενακια και οχι μονο φωκιες.
Πες τα μεγάλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένδοξες εποχές irc 1996-2003. Εκεί δεν χρειαζόταν να βάλει κάποιος ή κάποια φώτο, έτσι οι γκόμενες τσάταραν εύκολα, καθώς δεν υπήρχε κίνδυνος να τις δει κάποιος γνωστός. Άσε δε που δεν χρειαζόταν και πολύ ψήσιμο για να βγεις ραντεβού. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το irc? Για μένα όλα τα υπόλοιπα facebook, badoo, κλπ είναι τρίχες....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πες τα μεγάλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένδοξες εποχές irc 1996-2003. Εκεί δεν χρειαζόταν να βάλει κάποιος ή κάποια φώτο, έτσι οι γκόμενες τσάταραν εύκολα, καθώς δεν υπήρχε κίνδυνος να τις δει κάποιος γνωστός. Άσε δε που δεν χρειαζόταν και πολύ ψήσιμο για να βγεις ραντεβού. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το irc? Για μένα όλα τα υπόλοιπα facebook, badoo, κλπ είναι τρίχες....

αν θελεις τραβελια και γκει υπαρχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
αν θελεις τραβελια και γκει υπαρχει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο τραβέλια και gay όμως τπτ άλλο!! Κι αν δεις κανένα γυναικείο nick σίγουρα τρολάρουν χαχαχαχα!! Πέθανε το irc πλέον και ειναι μεγάλο το κρίμα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Από ιντερνετ στην Ελλάδα καβατζώνονται τα πουσταριά. Οι άντρες μόνο κάτι like κάνουν στη φότο καμιάς ψωνάρας με την εντύπωση ότι θα  :zfuck:  :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Από ιντερνετ στην Ελλάδα καβατζώνονται τα πουσταριά. Οι άντρες μόνο κάτι like κάνουν στη φότο καμιάς ψωνάρας με την εντύπωση ότι θα  :zfuck:  :jerking:

πες τα ρε χανιωτη ελεος δηλαδη!η καθε ποντια με μπουγατσομαχαιρο μυτη δειχνει λιγο μπουτακι και παιρνει 200-500 λαικ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και δεκαδες σχολια.μου ηρθε να σχολιασω ρε παιδια την γαμαει κανενας η μονο πιρφοριζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πες τα ρε χανιωτη ελεος δηλαδη!η καθε ποντια με μπουγατσομαχαιρο μυτη δειχνει λιγο μπουτακι και παιρνει 200-500 λαικ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και δεκαδες σχολια.μου ηρθε να σχολιασω ρε παιδια την γαμαει κανενας η μονο πιρφοριζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θυμάμαι φίλε μου ένα μπάζο στο fb η οποία απλά φορούσε ένα μίνι σε κάτι εμετικές εεεε...προκλητικές στάσεις.  :grin: Αν έβλεπες μόνο τα αντρικά σχόλια και like από κάτω θα συνειδητοποιούσες το πόσο λιγούρια είμαστε. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι από κει μέσα την γιούχαραν κανονικά και ψιλογινόταν μια μάχη με τους υπόλοιπους σαλιάρηδες. Η γκόμενα εννοείται ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπαιρνε μέρος στα σχόλια, κλασικότατα... :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θυμάμαι φίλε μου ένα μπάζο στο fb η οποία απλά φορούσε ένα μίνι σε κάτι εμετικές εεεε...προκλητικές στάσεις.  :grin: Αν έβλεπες μόνο τα αντρικά σχόλια και like από κάτω θα συνειδητοποιούσες το πόσο λιγούρια είμαστε. Η πλάκα είναι ότι κάποιοι από κει μέσα την γιούχαραν κανονικά και ψιλογινόταν μια μάχη με τους υπόλοιπους σαλιάρηδες. Η γκόμενα εννοείται ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπαιρνε μέρος στα σχόλια, κλασικότατα... :grin:

ενα θα σου πω.οταν καναμε πριν κανα 3 χρονια γυναικειο προφιλ  :2funny: με τον κολλητο μου ειχαμε παρει τα κινητα τ αντρικου πλυθησμου σχεδον της μισης Βορειας Ελλαδας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
ενα θα σου πω.οταν καναμε πριν κανα 3 χρονια γυναικειο προφιλ  :2funny: με τον κολλητο μου ειχαμε παρει τα κινητα τ αντρικου πλυθησμου σχεδον της μισης Βορειας Ελλαδας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μετα αναρωτιομαστε ''τι τρεχει με τις ελλεεινιδες'' :tooth: :tooth: :tooth:
(βλ. ομωνυμο θρεντ)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
(βλ. ομωνυμο θρεντ)

γιατι ρε μαν ειχε πολυ γελιο το ολο θεαμα ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ο κολλητος μου ο εμπορας π εβγαζε καλα λεφτα πριν τη κριση (3-4-5χιλ/ανα μηνα) ελεγε και πριν τη κριση αν ημουν γυναικα τι αλλο θα γινομουν!πουτανα πολυτελειας!για αυτες ειναι η ζωη οχι για μενα καθε μερα να τρεχω για εμπορευματα κλτ πελατες κτλ κτλ  :headbang:

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα , απο Facebook πλέον αν γνωρίσεις καμία θέλει πολύ υπομονή και μπλα μπλα !  Απο το zoo πιο παλιά και σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες κΑι πάλι θέλει Μπλά μπλα ! Θέλει χρόνο που μερικές φορές είναι πολύτιμος , αλλά μερικές φορές βγάζεις διαμάντια ! Αρκετές γνωριμίες απο zoo μόνο 5 φάγαμε και 8 απο Facebook ! Τώρα πλέον νομίζω το Facebook έχει κυριαρ-χύσει !

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
γιατι ρε μαν ειχε πολυ γελιο το ολο θεαμα ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ο κολλητος μου ο εμπορας π εβγαζε καλα λεφτα πριν τη κριση (3-4-5χιλ/ανα μηνα) ελεγε και πριν τη κριση αν ημουν γυναικα τι αλλο θα γινομουν!πουτανα πολυτελειας!για αυτες ειναι η ζωη οχι για μενα καθε μερα να τρεχω για εμπορευματα κλτ πελατες κτλ κτλ  :headbang:

αν ειμασταν γυναικες δεν θα μας απασχολουσε τπτ τωρα
αλλα γονιδια μην τη ψαχνεις :rolleyes:
ρε τους πιρ - φορους :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 24

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
(βλ. ομωνυμο θρεντ)

ασε τι εχω διαβασει εδω μεσα να φριξεις ειναι  :huh: :huh: :huh: :huh: να δινουν 500 κ 600ευρω σε γκομενες τ ανατολικου μπλοκ κ να τους κοροιδευουν να πανε μονο για φαι και μετα να φευγουν αυτες με καποια δικαιολογια! ω ρε μαλακες π υπαρχουν! :2funny: :2funny: :2funny:
τι τρεχει με τους ελλεηελληνες κανονικα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
και εγω παλια στο ζοο ειχα κανει ενα γυναικιο λογαριασμο επιτιδες για να κολησω ενα γνωστο που το επαιζε εξυπνος οτι γαμουσε αβερτα απο το ζοο.στο πριβε που μιλουσαμε του εκλεισα ραντεβου στο Λιτοχωρο την αλλη μερα που πηγαμε με φιλους για καφε μας ειπε για το ραντεβου ολος περιφανια και ο λαλακας πηγε :2funny: και περιμενε να παει η γκομενα και η πλακα ειναι οτι την αλλη μερα μας ελεγε οτι πηγε και γαμησε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496
ασε τι εχω διαβασει εδω μεσα να φριξεις ειναι  :huh: :huh: :huh: :huh: να δινουν 500 κ 600ευρω σε γκομενες τ ανατολικου μπλοκ κ να τους κοροιδευουν να πανε μονο για φαι και μετα να φευγουν αυτες με καποια δικαιολογια! ω ρε μαλακες π υπαρχουν! :2funny: :2funny: :2funny:
τι τρεχει με τους ελλεηελληνες κανονικα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο ορισμος του ''χαλαω την πιατσα'' :grin:
αντε μετα πεισε την ελλεηνιδα οτι ενα τραπεζωμα
δεν κανει 500-600ε :2funny: :2funny:
ολοι αυτοι οι τυποι θελουν σκληρες δόσεις μνημονιου :fuck1: :knockinb: για να στρωσουν :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και εγω παλια στο ζοο ειχα κανει ενα γυναικιο λογαριασμο επιτιδες για να κολησω ενα γνωστο που το επαιζε εξυπνος οτι γαμουσε αβερτα απο το ζοο.στο πριβε που μιλουσαμε του εκλεισα ραντεβου στο Λιτοχωρο την αλλη μερα που πηγαμε με φιλους για καφε μας ειπε για το ραντεβου ολος περιφανια και ο λαλακας πηγε :2funny: και περιμενε να παει η γκομενα και η πλακα ειναι οτι την αλλη μερα μας ελεγε οτι πηγε και γαμησε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.780
Πόντοι
496

:tooth: :tooth:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ο ορισμος του ''χαλαω την πιατσα'' :grin:
αντε μετα πεισε την ελλεηνιδα οτι ενα τραπεζωμα
δεν κανει 500-600ε :2funny: :2funny:
ολοι αυτοι οι τυποι θελουν σκληρες δόσεις μνημονιου :fuck1: :knockinb: για να στρωσουν :2funny:

παλι πληρωνουν οι μαλακες θα χρειαστει να περασουν κανα 50χρονια για να στρωσουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απο  προσωπική εμπειρία  οι ξένες που  :fuck2: απο Facebook ή zoo το δηλώνουν πριν την συνάντηση ! Τώρα για αυτούς που Έχαναν τον χρόνο τους για να κάνουν γυναικεία προφίλ και να κοροϊδέψουν φίλους τους τι να πω ! Ελπίζω να το ευχαριστηθήκαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom