Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αν έχεις τον χρόνο και ευρύ κοινωνικό κύκλο. Αν δεν έχεις το δεύτερο και έχεις μόνο το πρώτο, τότε αν έχεις την διάθεση να τσαλακωθείς, γίνεσαι ένας γραφικός pick up artist. Αν δεν έχεις ούτε το πρώτο, τότε απλά την πούτσισες. Να 'ναι καλά οι πουτάνες. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Μπορεί να γνωρίσεις στο διαδίκτυο, μπορεί να γνωρίσεις στον δρόμο, μπορεί να γνωρίσεις σε ένα πλοίο ή σε ένα μπαράκι. Δεν υπάρχουν στεγανά. Οι ίδιοι άνθρωποι που κυκλοφορούν έξω είναι και στο διαδίκτυο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ένα άτομο που δεν έχει φυσιολογική κοινωνική ζωή, είναι πιθανότερο να ανοίξει προφίλ σε ένα site γνωριμιών. Απλά εάν δεν ξέρεις την τεχνοτροπία, για να γνωρίσεις μια κοπέλα μέσω site, πρέπει να αφιερώσεις μια μεγάλη δαπάνη χρόνου η οπoία δεν αξίζει τον κόπο για κάτι που δεν ξέρεις εξαρχής αν είναι αληθινό. Κατά δεύτερον και η χειρότερη γκόμενα, με το που ανοίξει ένα προφίλ, θα δεχτεί τουλάχιστον 150 μηνύματα, αν είναι καλή μπορεί να λάβει και 500 μηνύματα. Έξω στην πραγματική αρένα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα για τους λόγους που προανέφερα. Έχω διατελέσει γραφικός μονομάχος στην πραγματική αρένα, έχω διατελέσει και διαδικτυακός μονομάχος. Έχω κάνει γνωριμίες και στα δύο πεδία. Αποτέλεσμα; Μηδέν. Ήταν όλες καμένες γιατί πολύ απλά οι ίδιοι άνθρωποι που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι και στο διαδίκτυο με μια μικρή διαφοροποίηση στην φυσιολογικότητα.

Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ ή μάλλον τι προτιμούσα, θα σας απαντούσα ότι έχει περισσότερη αδρεναλίνη η πραγματική αρένα. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα άλλο ζήτημα. Γνωριμίες μπορείς να κάνεις παντού, δεν υπάρχουν στεγανά. Καλές γνωριμίες όμως θα κάνεις μόνο αν σε θέλει η τύχη σου. Θα τελειώσω με ένα ειρωνικό χαμόγελο που μου χάρισε η τύχη πρόσφατα.
Πηγαίνοντας για Σκιάθο με ένα φίλο μου, τον Ιούλιο, στο πλοίο καθόταν απέναντί μας μια κοπέλα πολύ καύλα. Μας έτρεχαν τα σάλια. Είχε φοβερά πόδια, είχε κάτσει και σταυρόποδι και είχαμε αλληθωρίσει. Διακριτικά πάντα βέβαια. Για να μην μακρυγορώ, κάποια στιγμή η κοπέλα σηκώνεται με τα πράγματά της και έρχεται προς το μέρος μας (οι θέσεις δεν ήταν αεροπορικές, είχε μόνο στρογγυλούς καναπέδες). Εμφανώς τρακαρισμένη μας λέει αν μπορεί να αφήσει τα πράγματά της, να της τα προσέχουμε. Ήταν τόσο τρακαρισμένη, που εγώ δεν κατάλαβα καν τι είπε. Ο φίλος μου της λέει εντάξει. Βγαίνει η κοπέλα για λίγη ώρα έξω στο κατάστρωμα και επιστρέφει και κάθεται μαζί μας. Πιάνουμε κουβέντα, από που είμαστε, που πάμε, τι έχουμε σπουδάσει, με τι ασχολούμαστε, τα ενδιαφέροντά μας, τα γνωστά. Ειρωνεία πρώτη. Η κοπέλα πήγαινε Σκόπελο να βρει τους γονείς της που έκαναν εκεί διακοπές. Ειρωνεία δεύτερη. Η κοπέλα από την Κοζάνη, εμείς από Αθήνα. Το γιατί ήρθε η κοπέλα έχει δύο αναγνώσεις που μπορεί να συνδυάζονται μεταξύ τους. Δεν θα μείνω εκεί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας σε όλους τους τομείς. Πολλές φορές σε ειρωνεύεται και δεν σου δίνει καν την ευκαιρία να προσπαθήσεις.
Συμφωνώ πάνω από όλα πρέπει να έχεις τύχη είτε ψάχνεις τον έρωτα της ζωής είτε απλώς να γαμήσεις,όσους τρόπους και να σκεφτείς για να πιάσεις γκόμενα καλό είναι.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
26 στα 27

Εχουμε ακριβώς 20 χρόνια διαφορά.

Nομίζω, πως οταν μια κοπέλα
κανει σοβαρή σχεση απο σχετικά μικρή ηλικία
συνήθως δεν έχει ταμπου στο σεξ, γιατι τα δοκιμάζει όλα με το αγόρι της.

Αν πάλι δεν ειχε ποτε ουσιαστική σοβαρη σχεση
ε προφανως δεν θα ξερει απο ποδολαγνία ή πρωκτικό σεξ κτλ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μάθε της το αληθινό νόημα....βάλτην στον σωστό δρόμο..... :cheesy:

Είναι καλή μαθήτρια.  Αν δεν είχε τις καριόλες τις φίλες της να της πιπιλίζουν τον εγκέφαλο με τις μαλακίες περί διαφοράς ηλικίας θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Αλλά τι περιμένεις από κακογαμημένες και αγάμητες?

Η μία είχε έναν γκόμενο 2 χρόνια κι από τότε τίποτα.
Η άλλη τα χει με έναν στρατιωτικό, πάνε για γάμο και δεν της έχει αγγίξει ακόμα ούτε το χέρι. Παρθένα....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η δικιά μου θεωρείται η "πουτάνα" της παρέας με 5 σχέσεις.

:2funny: :2funny: :2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αυτο μπορει να ειναι και το σωστοτερο απο ολα. Κανεις μια κινηση διακριτικη και κανεις πισω μετα τουλαχιστον εγω αυτου του στυλ ειμαι πλεον εκτος και αμα θες να το παιξεις τρελος και ερωτευμενος  :2funny: :2funny:
έτσι είναι δείχνεις τι θες και περιμένεις άμεση ανταπόκριση. και λέω άμεση γιατί εάν αρχίσει η γκόμενα να ρωτάει πόσα βγάζεις και να φαντάζεται σπίτι κότερα και λούσα πολύ απλά δεν ψάχνει γκόμενο αλλά πορτοφόλι. σα να μας την πέσει μια γκόμενα και να τη σκεφτόμαστε με άλλο μαλλί, άλλα βυζιά κλπ. αυτή είναι αυτός είμαι άμα θες προχωράμε. αλλιώς άι σιχτίρ.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
 Είναι καλή μαθήτρια.  Αν δεν είχε τις καριόλες τις φίλες της να της πιπιλίζουν τον εγκέφαλο με τις μαλακίες περί διαφοράς ηλικίας θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Η άλλη τα χει με έναν στρατιωτικό, πάνε για γάμο και δεν της έχει αγγίξει ακόμα ούτε το χέρι. Παρθένα....

Δεν λες πάλι καλά που δεν έπεσες σε κάποια απ' τις άλλες 2? :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έτσι είναι δείχνεις τι θες και περιμένεις άμεση ανταπόκριση. και λέω άμεση γιατί εάν αρχίσει η γκόμενα να ρωτάει πόσα βγάζεις και να φαντάζεται σπίτι κότερα και λούσα πολύ απλά δεν ψάχνει γκόμενο αλλά πορτοφόλι. σα να μας την πέσει μια γκόμενα και να τη σκεφτόμαστε με άλλο μαλλί, άλλα βυζιά κλπ. αυτή είναι αυτός είμαι άμα θες προχωράμε. αλλιώς άι σιχτίρ.

Στο παραδειγμα που παραθεσε ο αλλος η γκομενα ηταν τρακαρισμενη απο το υφος της αρα οχι μονο δεν ηταν ψωνισμενη αλλα ειχαν και μεγαλη ευκαιρια να την ριξουν. Αμα η αλλη ειναι ωραια και δεν ειναι ψωνισμενη τοτε ειναι λαχειο. Επισης πηγαινε να βρει τους γονεις στο νησι αυτο δειχνει κοριτσι συνεσταλμενο πχ δεν προτιμησε να παει διακοπες Μυκονο με τατουαζατους και μπαρμαν και αλλους τετοιους με ξεκωλες φιλες. Αυτο ηταν ευκαιρια εγω δεν θα την εχανα μην σου πω οτι εκει ισως αξιζε να επιμεινεις να ζητησεις και το κινητο της.Γιατι μπορει αυτη να τα εκανε θαλασσα λογω τρακ

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Στο παραδειγμα που παραθεσε ο αλλος η γκομενα ηταν τρακαρισμενη απο το υφος της αρα οχι μονο δεν ηταν ψωνισμενη αλλα ειχαν και μεγαλη ευκαιρια να την ριξουν. Αμα η αλλη ειναι ωραια και δεν ειναι ψωνισμενη τοτε ειναι λαχειο. Επισης πηγαινε να βρει τους γονεις στο νησι αυτο δειχνει κοριτσι συνεσταλμενο πχ δεν προτιμησε να παει διακοπες Μυκονο με τατουαζατους και μπαρμαν και αλλους τετοιους με ξεκωλες φιλες. Αυτο ηταν ευκαιρια εγω δεν θα την εχανα μην σου πω οτι εκει ισως αξιζε να επιμεινεις να ζητησεις και το κινητο της.Γιατι μπορει αυτη να τα εκανε θαλασσα λογω τρακ
Πιστεύω έκαναν μλκια...

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ελληνικο σ'αιτ πλεον δεν πιστευω οτι υπαρχει σοβαρο....
καποτε μουνιτσες εβγαζες απο datingclub.gr μολις το αναβαθμισαν κατερευσε

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Πες της.......

ΔΙΑΛΕΞΕ!

Η εμενα η' τις φιλες σου.

Θα διαλεξει τις φιλες της και θα τελειωσει το παραμυθι..... :thumbsup: :badair: :badair: :badair:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εχεις τσεκαρει καμια αλλαγη στην συμπεριφορα της επειδη την επηρεαζουν οι φιλες της? φιλε πρεπει να τις παρεις με το μερος σου υπαρχει κινδυνος θα στην κανουν και θα χασεις την γκομενα  :P

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αυτο το πραγμα με τις φιλες της καθε καριολας κατανταει κουραστικο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σαφώς. το σχόλιό μου είναι γενικό πάντως και όχι επί της συγκεκριμένης κοπέλας και περίπτωσης.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν λες πάλι καλά που δεν έπεσες σε κάποια απ' τις άλλες 2? :P

Ούτε μία ώρα δεν θα άντεχα. Θα τις είχα διαολοστείλει.

Ασε που τη μία ειδικά την παρθένα....  ούτε που θα την κοίταζα. Πιο μεγάλο μπάζο δεν υπάρχει.... κοντοκώλα όσο δεν παίρνει, χοντροκώλα σαν φάλαινα, ανύπαρκτα βυζιά και βλογιοκομμένο πρόσωπο.  

Αλλά τι να κάνεις.... φίλες από πιτσιρίκια με τη δικιά μου. Τι να της πεις?
" Στείλε στο διάολο τις φίλες σου? "

Τις αποφεύγω όσο μπορώ (βοηθάει και η δικιά μου σε αυτό, το χει καταλάβει πως δεν τις γουστάρω) κι είμαστε όλοι χάπυ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ρε φιλε αλλα οταν δεν γουσταρεις τις φιλες της εμμεσα υποτιμας τις επιλογες της

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εχεις τσεκαρει καμια αλλαγη στην συμπεριφορα της επειδη την επηρεαζουν οι φιλες της? φιλε πρεπει να τις παρεις με το μερος σου υπαρχει κινδυνος θα στην κανουν και θα χασεις την γκομενα  :P

Όχι καμμία αλλαγή. Μια φορά μόνο με ρώτησε τι θα γίνει με μας τωρα που θα φύγω στην Αυστραλία για δυο μηνες.

Της είπα αν θέλει να έρθει μαζί μου και το σκεφτόταν αλλά μάλλον δεν θα έρθει.

Θα είναι δύσκολο και για κείνην, να αφήσει τη μάνα της και την αδερφή της εδώ.
Ο πατέρας της έχει πεθάνει απο καρκίνο και αισθάνεται πως έχει εκείνη υποχρέωση να φορντίζει την μάνα της και την μικρότερη αδερφή της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom