Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
καλά τα λέει ο maclaud αλλά ρε φίλε να στο πω αλλιώς. εμένα εάν μου αρέσει μια γυναίκα και δεν κάνει παιδιά θα είναι ένας ακόμη λόγος να μείνω μαζί της. γιατί μου αρέσει αυτή και για να τη στηρίξω μια ζωή. η γυναίκα όπως τα λες και συμφωνώ, εάν το πορτοφόλι μου δεν συντηρεί την ίδια και το μέλλον της για να διαιωνίσουμε το είδος θα με κλάσει. εκεί διαφέρουν τα είδη μας.

Φίλε μου καταρχήν δεν είναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια. Ξέρω συγκεκριμένη περίπτωση γυναίκας που ο γκόμενός της είναι άνεργος και παρόλα αυτά όχι μόνο δεν τον άφησε, αλλά έκανε και παιδί μαζί του. Αλλά εγώ θα δεχτώ ότι είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που μόλις περιέγραψες.
Μα καλά..... τι νόμιζες... εδώ η φτώχεια αφυδατώνει κάθε ανθρώπινη ικμάδα και ζωτικότητα, ξεριζώνει ανθρώπους από τις πατρίδες τους, τους οδηγεί στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση και κοινωνική απαξίωση και ακόμα κάποιες φορές και στην ίδια την αυτοκτονία.... και θα άφηνε αλώβητη την ερωτική σχέση; That's life my friend. Accept it.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φίλε μου καταρχήν δεν είναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια. Ξέρω συγκεκριμένη περίπτωση γυναίκας που ο γκόμενός της είναι άνεργος και παρόλα αυτά όχι μόνο δεν τον άφησε, αλλά έκανε και παιδί μαζί του. Αλλά εγώ θα δεχτώ ότι είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που μόλις περιέγραψες.
Μα καλά..... τι νόμιζες... εδώ η φτώχεια αφυδατώνει κάθε ανθρώπινη ικμάδα και ζωτικότητα, ξεριζώνει ανθρώπους από τις πατρίδες τους, τους οδηγεί στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση και κοινωνική απαξίωση και ακόμα κάποιες φορές και στην ίδια την αυτοκτονία.... και θα άφηνε αλώβητη την ερωτική σχέση; That's life my friend. Accept it.
σε αυτό τύπε πρέπει να αντισταθεί η Ελληνική κοινωνία. τα οικονομικά κάποτε θα ανθήσουν. εάν όμως έχουμε γίνει ζώα σαν τους ξένους που στα 18 πετάνε κυριολεκτικά τα παιδιά τους έξω από το σπίτι, χάσαμε τη μπάλα.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί και εγώ πολλές φορές θύμωνα με τις γυναίκες, όταν ήμουν νέος. Δεν είναι ακριβώς το χρήμα που αποζητούν οι γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες που ναι, αυτό κοιτάνε, αλλά οι περισσότερες φαινομενικά κοιτάνε το χρήμα. Πίσω από αυτό κρύβεται ένας μηχανισμός που λειτουργεί ως πρόνοια της φύσης για την διαιώνιση του είδους. Η φύση μπορεί να μας διδάξει για αυτό. Τα θηλυκά οποιουδήποτε έμβιου όντος στον πλανήτη, θα επιλέξουν να ζευγαρώσουν με το αρσενικό που ξεχωρίζει για κάτι, για την δύναμή του, τα φανταχτερά χρώματά του, τον ήχο που βγάζει, την ικανότητα να γίνει αρχηγός της αγγέλης. Το αρχέγονο αυτό ένστικτο της επιλογής αρσενικού για ζευγάρωμα, υπάρχει φυσικά και στην γυναίκα. Η γυναίκα θα επιλέξει τον άντρα που ξεχωρίζει για κάτι. Μπορεί να είναι ένας καλός αθλητής ή ένας ποιητής, μπορεί να είναι ένας αναγνωρισμένου κύρους διανοούμενος με ευρεία αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ή απλά ένας καθημερινός άνθρωπος που έχει όμως κάτι ξεχωριστό. Δεν είναι το χρήμα, το αμάξι ή το σπίτι που διαθέτει. Απλά τα συγκεκριμένα που περιγράφεις, η γυναίκα τα συνδυάζει με την επιτυχία. Σκέφτεται ασυνείδητα ότι για να τα έχει αυτός, είναι ικανός, είναι έξυπνος, είναι επιτυχημένος. Ο μηχανισμός ενεργοποιείται όταν η γυναίκα που προσεγγίζεις, μάθει κάτι για σένα που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η εμφάνιση παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Τον καθοριστικό ρόλο παίζει το αν είσαι ξεχωριστό αρσενικό μέσα από την εκάστοτε και πολύ συγκεκριμένη γυναικεία οπτική γωνία. Και το ξεχωριστό δεν έχει να κάνει με το χρήμα αναγκαστικά. Μπορεί να είσαι ένας άφραγκος, περιπετειώδης ζωγράφος και να γοητεύσεις μια γυναίκα.

Για να το κατανοήσεις καλύτερα, θα αναφερθώ σε ένα πραγματικό γεγονός που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση στα φοιτητικά μου χρόνια. Κάποια καλοκαίρια έκανα πρακτική άσκηση σε εργοστάσιο της ΔΕΗ. Εκεί φυσικά υπήρχαν και άλλοι αντίστοιχοι φοιτητές και φοιτήτριες. Υπήρχε μια συγκεκριμένη φοιτήτρια, που είχε κορμάρα και δεν θα με χαλάγε καθόλου. Αλλά γενικά ήταν αδιάφορη, ένα ξερό καλημέρα ανταλλάσαμε και αυτό ήταν όλο. Κάποιο καλοκαίρι έτυχε να βρισκόμαστε στο ίδιο γραφείο εγώ, αυτή και άλλοι δύο φοιτητές με του οποίους έκανε πολύ παρέα. Δεν είχαμε τι να κάνουμε και εκείνη πέταξε την ιδέα να παίξουμε κρεμάλα. Η τύπισσα έβαζε κάτι λέξεις πολύ δύσκολες που ήθελες να ανοίξεις λεξικό για να μάθεις τι σημαίνουν. Οι άλλοι δύο, δεν ήξεραν καν τη σημασία αυτών των λέξεων και εκείνη τους κορόϊδευε. Εγώ τις βρήκα όλες. Δεν το περίμενε με τίποτα. Είχε μείνει μαλάκας. Από τότε η συμπεριφορά της απέναντί μου άλλαξε άρδην. Και όχι μόνο αυτό. Οι κοπέλες της παρέας της, άρχισαν και αυτές να με περιτριγυρίζουν. Η κατάληξη δεν έχει σημασία και δεν αφορά. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοώ.

Τελειώνοντας θα σου έλεγα φιλικά, να μην νιώθεις θυμό για τις γυναίκες. Μόνο κακό θα σου κάνει. Δες το λίγο αποστασιοποιημένα. Αυτή είναι η φύση τους. Ίσως και εσύ να διαθέτεις μια δεξιότητα, ένα χάρισμα που δεν έχεις αξιοποιήσει ακόμα. Επικεντρώσου σε αυτό αντί να αναλώνεσαι σε αρνητικά συναισθήματα.

μαστορα αν και αποδεδειγμενος μπατιρης, οσες γυναικες εχω γνωρισει με ηθελαν να τους κανω τα εξοδα. εκτος κανα δυο εξαιρεσεων.

γενικα εχουν δυσκολεψει οι σχεσεις των ανθρωπων.ειναι και οι συνθηκες πιο δυσκολες απο ποτε.

δυστυχως στο λιγο καιρο που ειμαι χωρισμενος, εχω φαει πολυ χυλοπιτα. ισως φταιει το γεγονος οτι εμεινα καιρο ανενργος παιχτης.
και οι παρεες μου δε βοηθανε, καθως αποτελουνται απο γυναικες σε πολυ μεγαλο βαθμο. και καμια δεν ειναι ελευθερη, ουτε και διαθεσιμη.

οποτε το παιχνιδι με φιλο για βοηθει δεν παιζει.

επισης γιατι μια κοπελα να ψαξει απο το ιντερνετ να βρει αντρα, ενω πρακτικα μπορει να εχει οποιον θελει?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Συμφωνω.
Τα ζωα ομως ειναι τα μονα πλεον που ζουν με τους κανονες της φυσης,εκει δεν υπαρχει ουτε χρημα,ουτε υποκρισια ουτε συμφερον.
Δε νιωθω θυμο για τις γυναικες,αυτες ομως δε θελουν πλεον αντρες θελουν λεφτα η' θυματα.
Στη φυση το σεξ ειναι οτι πιο απλο οπως και στα μπουρδελα......
Στη φυση δεν υπαρχουν σχεσεις με βαση το χρημα η' το συμφερον ουτε γαμος.....

Οι νόμοι της φύσης είναι πολύ σκληροί. Στην ζούκλα υπάρχει ο φόβος του θανάτου κάθε λεπτό. Η επιβίωση εκεί είναι αγώνας μέχρι εσχάτων. Μια μέρα ακόμα ζωής είναι ένας άθλος. Και κάνεις λάθος, το σεξ στην φύση δεν είναι καθόλου απλό. Η πάλη εναντίον άλλων αρσενικών έχει τον πρώτο λόγο. Στην φύση ένας τραυματισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος, λόγω μόλυνσης, ανικανότητας για κυνήγι ή αντίστοιχα δραπέτευσης του θηράματος από τον θηρευτή. Το συμφέρον υπάρχει και στα ζώα. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Απλά στις ανθρώπινες κοινωνίες εκδηλώνεται με άλλους τρόπους, πιο εκλεπτυσμένους. Το συμφέρον είναι ένα απαραίτητο συστατικό της κοινωνικής συμβίωσης. Είναι κάτι που έχω αποδεχτεί, παρόλο που δεν μου αρέσει καθόλου. Επαναλαμβάνεσαι, όμως πάλι λέγοντας ότι οι γυναίκες δεν θέλουν άντρες αλλά μόνο χρήμα. Διάβασε πάλι αυτό που έγραψα πριν. Νομίζω ότι εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις...

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
οι γυναικες κυριως αποζητουν την ασφαλεια. ασφαλει που στις μερες μας μεταφραζεται σε χρημα.
τι και αν εχω τη δυναμη να δειρω ενα στρατευμα, αν δε μπορω να της εξασφαλισω ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι της?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί και εγώ πολλές φορές θύμωνα με τις γυναίκες, όταν ήμουν νέος. Δεν είναι ακριβώς το χρήμα που αποζητούν οι γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες που ναι, αυτό κοιτάνε, αλλά οι περισσότερες φαινομενικά κοιτάνε το χρήμα. Πίσω από αυτό κρύβεται ένας μηχανισμός που λειτουργεί ως πρόνοια της φύσης για την διαιώνιση του είδους. Η φύση μπορεί να μας διδάξει για αυτό. Τα θηλυκά οποιουδήποτε έμβιου όντος στον πλανήτη, θα επιλέξουν να ζευγαρώσουν με το αρσενικό που ξεχωρίζει για κάτι, για την δύναμή του, τα φανταχτερά χρώματά του, τον ήχο που βγάζει, την ικανότητα να γίνει αρχηγός της αγγέλης. Το αρχέγονο αυτό ένστικτο της επιλογής αρσενικού για ζευγάρωμα, υπάρχει φυσικά και στην γυναίκα. Η γυναίκα θα επιλέξει τον άντρα που ξεχωρίζει για κάτι. Μπορεί να είναι ένας καλός αθλητής ή ένας ποιητής, μπορεί να είναι ένας αναγνωρισμένου κύρους διανοούμενος με ευρεία αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ή απλά ένας καθημερινός άνθρωπος που έχει όμως κάτι ξεχωριστό. Δεν είναι το χρήμα, το αμάξι ή το σπίτι που διαθέτει. Απλά τα συγκεκριμένα που περιγράφεις, η γυναίκα τα συνδυάζει με την επιτυχία. Σκέφτεται ασυνείδητα ότι για να τα έχει αυτός, είναι ικανός, είναι έξυπνος, είναι επιτυχημένος. Ο μηχανισμός ενεργοποιείται όταν η γυναίκα που προσεγγίζεις, μάθει κάτι για σένα που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η εμφάνιση παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Τον καθοριστικό ρόλο παίζει το αν είσαι ξεχωριστό αρσενικό μέσα από την εκάστοτε και πολύ συγκεκριμένη γυναικεία οπτική γωνία. Και το ξεχωριστό δεν έχει να κάνει με το χρήμα αναγκαστικά. Μπορεί να είσαι ένας άφραγκος, περιπετειώδης ζωγράφος και να γοητεύσεις μια γυναίκα.

Για να το κατανοήσεις καλύτερα, θα αναφερθώ σε ένα πραγματικό γεγονός που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση στα φοιτητικά μου χρόνια. Κάποια καλοκαίρια έκανα πρακτική άσκηση σε εργοστάσιο της ΔΕΗ. Εκεί φυσικά υπήρχαν και άλλοι αντίστοιχοι φοιτητές και φοιτήτριες. Υπήρχε μια συγκεκριμένη φοιτήτρια, που είχε κορμάρα και δεν θα με χαλάγε καθόλου. Αλλά γενικά ήταν αδιάφορη, ένα ξερό καλημέρα ανταλλάσαμε και αυτό ήταν όλο. Κάποιο καλοκαίρι έτυχε να βρισκόμαστε στο ίδιο γραφείο εγώ, αυτή και άλλοι δύο φοιτητές με του οποίους έκανε πολύ παρέα. Δεν είχαμε τι να κάνουμε και εκείνη πέταξε την ιδέα να παίξουμε κρεμάλα. Η τύπισσα έβαζε κάτι λέξεις πολύ δύσκολες που ήθελες να ανοίξεις λεξικό για να μάθεις τι σημαίνουν. Οι άλλοι δύο, δεν ήξεραν καν τη σημασία αυτών των λέξεων και εκείνη τους κορόϊδευε. Εγώ τις βρήκα όλες. Δεν το περίμενε με τίποτα. Είχε μείνει μαλάκας. Από τότε η συμπεριφορά της απέναντί μου άλλαξε άρδην. Και όχι μόνο αυτό. Οι κοπέλες της παρέας της, άρχισαν και αυτές να με περιτριγυρίζουν. Η κατάληξη δεν έχει σημασία και δεν αφορά. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοώ.

Τελειώνοντας θα σου έλεγα φιλικά, να μην νιώθεις θυμό για τις γυναίκες. Μόνο κακό θα σου κάνει. Δες το λίγο αποστασιοποιημένα. Αυτή είναι η φύση τους. Ίσως και εσύ να διαθέτεις μια δεξιότητα, ένα χάρισμα που δεν έχεις αξιοποιήσει ακόμα. Επικεντρώσου σε αυτό αντί να αναλώνεσαι σε αρνητικά συναισθήματα.

σε αυτά που λές φίλε έχεις πολύ δικιο. Να προσθέσω και να διορθώσω όμως ότι για ένα part γυναικών παίζει ρόλο το χρήμα. Και μιλάμε τι το part των ωραίων γυναικών που θέλουν και κάτι σοβαρό. Και είναι λογικό αυτό. Σε συζήτηση που είχα με πολλές γυναίκες κατάλαβα ότι συνδυάζουν το κέρασμα και γενικά το ξόδεμα σε αυτές με το να μην είσαι τσιγκούνης, κτ το οποίο θεωρούν πολύ ασχημο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οι γυναικες κυριως αποζητουν την ασφαλεια. ασφαλει που στις μερες μας μεταφραζεται σε χρημα.
τι και αν εχω τη δυναμη να δειρω ενα στρατευμα, αν δε μπορω να της εξασφαλισω ενα κεραμιδι πανω απο το κεφαλι της?
σωστος εισαι.Ομως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα με τους αγαπουληδες να ειναι λιγοτεροι ελεω κρισης θα βολευονται με λιγοτερα

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Οι αντρες σκεφτονται πολυ μαλακισμενα,νομιζουν οτι οι γυναικες ειναι σαν τους αντρες!
Ο αντρας αν του αρεσει η γυναικα τελος,δεν κοιταει ουτε τι ρουχα φοραει,ουτε τι αμαξι εχει,ουτε ποσα λεφτα εχει....θελει μονο και μονο αυτη.
Η γυναικα κοιταει πρωτα και πανω απ'ολα τα λεφτα-φραγκα-χρημα και πολλα αλλα και στο τελος σε εγκρινει οπως η τραπεζα το δανειο.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΝΤΑ!
+
Οτι εχουν γινει εμετικα ρομαντικοι και τους σιχαινονται οι γυναικες πλεον!

Ομως ετσι οπως τα εκαναν να τα λουστουν τωρα,εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα και ουτε θα ασχοληθω ποτε αλλα αυτοι ας βρουνε πρωτα το λογο που ακομα και τα μεγαλυτερα μπαζα εχουν 10 μαλακες να τις κυνηγανε και να τις πληρωνουν και αυτοι να μενουν με το πουλι στο χερι και να παρακαλανε τη μια και την αλλη να τους λυπηθει!
:jerking: :think: :uglystupid: :headbang:
δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα...βλεπεις συχνα καγκουρες με 5 ευρω στην τσεπη να σερνουν τα καλυτερα γκομενακια...αλλες ελκονται απο τυπους που κανουν επαγγελματα της νυχτας π.χ. μπαρμαν κτλ...αλλες γουσταρουν μουσκουλα, αλλες στολες...ειναι πολυ περιεργος ο ψυχισμος της καθε γυναικας...ξερω γνωστη της κοπελας μου που θελει σαν τρελλη να δοκιμασει πραγματα στο σεξ με το δικο της και ο αλλος περα απο χαραμοφαης της εχει βγει και συντηρητικουρας οτι θελει τη γυναικα του σεμνη και αλλες μαλακιες...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τι ασχολειστε με σαιτ γνωριμιων ρε καμμενοι???
Μονο χοντρες, πουστηδες και τραβελια εχει

644432_481138385282383_2146184980_n.jpg
και αυτό είναι το 3 σε 1 που έβαλες....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
σωστος εισαι.Ομως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα με τους αγαπουληδες να ειναι λιγοτεροι ελεω κρισης θα βολευονται με λιγοτερα

δυστυχως δε το βλεπω να γινεται. ισα, ισα που αυξανονται οι απαιτησεις τους, λογω της παρατεταμενης ανασφαλειας που υπαρχει στην κοινωνια.

επισης πλεον η πρσεγγιση μιας κοπελας, εχει δυσκολεψει πλεον. για να σε αφησει καν να πλησιασεις πρεπει να πληρεις καποια στανταρ.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή ή καλά site ! Αν έχεις τύχη διάβαινε... Πέρσι ενώ χάζευα στο naked.com γνώρισα μία Ρουμάνα που δεν ήταν τελικά show girl αλλά είχε μπει για πλάκα από το account μιας συναδέλφισάς της από την δουλειά. Για πότε ανταλλάξαμε e-mail και για πότε ήμουν 3ήμερο στο Βουκουρέστι ούτε που το κατάλαβα  :fuck2:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δυστυχως δε το βλεπω να γινεται. ισα, ισα που αυξανονται οι απαιτησεις τους, λογω της παρατεταμενης ανασφαλειας που υπαρχει στην κοινωνια.

επισης πλεον η πρσεγγιση μιας κοπελας, εχει δυσκολεψει πλεον. για να σε αφησει καν να πλησιασεις πρεπει να πληρεις καποια στανταρ.
ειναι στο σημειο της αρνησης ακομα.Σε λιγο θα ερθει η αποδοχη της καταστασης ;) για προσεγγιση εχεις δικιο παντως τα πραγματα εχουν γινει αρκετα ελλεινα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αν μπορείς να δειρεις ένα στράτευμα, γίνεσαι μποξέρ επαγγελματίας και κονομάς 100 χιλ δολάρια σε κάθε αγωνα.

Η δυναμη, η εξυπνάδα, η σβελτάδα, η πειθαρχία, ο προγραμματισμός είναι χαρίσματα που αν τα εκμεταλλευτεί κάποιος, μπορεί να γίνει πολύ ευκατάστατος σε συντομο χρονικό διάστημα.

" Αν το μόνο όπλο που έχεις είναι ένα σφυρί, κάνε όλα τα προβλήματά σου να μοιάζουν με καρφιά".

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
  Αν μπορείς να δειρεις ένα στράτευμα, γίνεσαι μποξέρ επαγγελματίας και κονομάς 100 χιλ δολάρια σε κάθε αγωνα.

Η δυναμη, η εξυπνάδα, η σβελτάδα, η πειθαρχία, ο προγραμματισμός είναι χαρίσματα που αν τα εκμεταλλευτεί κάποιος, μπορεί να γίνει πολύ ευκατάστατος σε συντομο χρονικό διάστημα.

" Αν το μόνο όπλο που έχεις είναι ένα σφυρί, κάνε όλα τα προβλήματά σου να μοιάζουν με καρφιά".

σωστος, απλα ηθελα να θιξω τη διαφορα μεταξυ της ανθρωπινη κοινωνιας με το ζωϊκο βασιλειο, που εγινε συγκριση παραπανω.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Τι ασχολειστε με σαιτ γνωριμιων ρε καμμενοι???
Μονο χοντρες, πουστηδες και τραβελια εχει

644432_481138385282383_2146184980_n.jpg

58187_461704937225728_531241704_n.jpg

εισαι πολυ σωστος μαν, αλλα μια φιλη μου τρανς, μου εχει προτεινει αυτο τον τροπο γνωριμιων.

αλλα εγω εχω αντιθετη αποψη.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σωστος, απλα ηθελα να θιξω τη διαφορα μεταξυ της ανθρωπινη κοινωνιας με το ζωϊκο βασιλειο, που εγινε συγκριση παραπανω.
καλά και για το ζωικό βασίλειο μη τα παραλέμε. έχει τις άγριες καταστάσεις αλλά και τις κυριλέ. μία σκυλίτσα δίπλα μου που είναι σε χωράφι χωρίς περίφραξη δεμένη, έγινε το πουτανάκι για όλα τα αδέσποτα. δεν είδα τα αρσενικά να σκοτώνονται ποιο θα τη γαμήσει. γάμησαν όλα.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά γράφτηκα κι εγώ στο goomena να δω τι παίζει τι το θελα,μεγαλύτερη απάτη απ' αυτό δεν υπάρχει!Μην γραφτεί κανείς έχετε δεν έχετε λεφτά.Έκατσα 5 μέρες ξόδεψα κάμποσα ευρώ κι αποτέλεσμα 0000000000000.Μου άρεσε κάποια κι όποτε το πήγαινα στο ψητό να βρεθούμε κτλ έλεγε άλλα τ' άλλων κι εγώ χρεωνόμουνα 0,75Ε το κάθε μήνυμα για να διαβάσω τις μλκιες τις!Εκεί πρέπει να πληρώσεις κιόλας την κοπέλα στο ραντεβού ένα σεβαστό ποσό και καλά για να είσαι κύριος κλπ...και γράφει κιόλας αυτό δεν είναι ανήθικο...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μονο φειςμπουκ παιδια ολα τα αλλα ειναι σκετη απατη!!!οχι και να πληρωνουμε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom