μονο φειςμπουκ παιδια ολα τα αλλα ειναι σκετη απατη!!!οχι και να πληρωνουμε!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 212
- Πόντοι
- 36
τα πράγματα είναι αρκετά απλά
Ξαδέρφες μου ηλικίας από 15 μέχρι 17 ετών κοιτάζουνε πως θα γαμηθούνε μάλιστα στην εποχή που ζούμε το trendy είναι τα κοριτσάκια να ξεσκίζονται από τον κώλο.
Από 18 μέχρι 24 θέλουν να βγαίνουν, έχουν τεράστια ενέργεια και δυστυχώς ξέρω καλά ότι δεν μπορώ να προσφέρω τόσες πολλές βόλτες δεν έχω το κουράγιο για ξενύχτια.
Από 24 μέχρι 28 οι κοπέλες κοιτάζουν να βρουν μία σχέση παρόλα αυτά θέλουν και μία σχετική ασφάλεια, θα το έλεγα άκομψα σαν χορηγό αλλα δεν είναι απόλυτο αυτό. Και αυτές υπάρχουν πιθανότητες να της αποφύγουμε
Από 28 μέχρι 31 κάθε γυναίκα με την οποία θα κάνεις σχέση μαζί της σε βλέπει σαν πιθανό σύζηγο και δυστυχώς είναι τεράστιος λόγος γιατί 1 στις 3 σχέσεις καταλήγουν γρήγορα σε χωρισμό
από 31 μέχρι 35 καταληκτική ημερομηνία στις γυναίκες που θέλουν πλέον να κάνουν οικογένεια και ψάχνουν τον υποψήφιο σε πολλές περιπτώσεις βρίσκουν τα πλέον ακατάλληλα άτομα
άντρες από 17 μέχρι όσο πάει σκέφτονται το μόνο το μουνί Το πως θα το απόκτησουμε ποικίλει. Για εμένα προσωπικά το φέις μετράει πάρα πολύ, Μπορεί να πεις ότι είναι η ασφάλεια της οθόνης μπορείς επίσης να πεις ότι είναι και ένα μικρό ταλέντο στο γράψιμο, το οποίος με λίγο ρομαντισμό κάνει τις γυναίκες να σε βλέπουν αλλιώς. Παρόλα αυτά οι παραπάνω ηλικίες στις γυναίκες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εγώ ας πούμε απορρίπτω οποιαδήποτε κάτω από 25 γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα θέλω της από τη στιγμή που είμαι άνεργος μπλα μπλα μπλα΄(ανασφάλειες).
Θέλει να χαλάσεις εργατοώρες το Internet αλλα ότι μπορείς να γαμήσεις μπορείς όχι και με τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα, αλλά γίνεται.
Ξαδέρφες μου ηλικίας από 15 μέχρι 17 ετών κοιτάζουνε πως θα γαμηθούνε μάλιστα στην εποχή που ζούμε το trendy είναι τα κοριτσάκια να ξεσκίζονται από τον κώλο.
Από 18 μέχρι 24 θέλουν να βγαίνουν, έχουν τεράστια ενέργεια και δυστυχώς ξέρω καλά ότι δεν μπορώ να προσφέρω τόσες πολλές βόλτες δεν έχω το κουράγιο για ξενύχτια.
Από 24 μέχρι 28 οι κοπέλες κοιτάζουν να βρουν μία σχέση παρόλα αυτά θέλουν και μία σχετική ασφάλεια, θα το έλεγα άκομψα σαν χορηγό αλλα δεν είναι απόλυτο αυτό. Και αυτές υπάρχουν πιθανότητες να της αποφύγουμε
Από 28 μέχρι 31 κάθε γυναίκα με την οποία θα κάνεις σχέση μαζί της σε βλέπει σαν πιθανό σύζηγο και δυστυχώς είναι τεράστιος λόγος γιατί 1 στις 3 σχέσεις καταλήγουν γρήγορα σε χωρισμό
από 31 μέχρι 35 καταληκτική ημερομηνία στις γυναίκες που θέλουν πλέον να κάνουν οικογένεια και ψάχνουν τον υποψήφιο σε πολλές περιπτώσεις βρίσκουν τα πλέον ακατάλληλα άτομα
άντρες από 17 μέχρι όσο πάει σκέφτονται το μόνο το μουνί Το πως θα το απόκτησουμε ποικίλει. Για εμένα προσωπικά το φέις μετράει πάρα πολύ, Μπορεί να πεις ότι είναι η ασφάλεια της οθόνης μπορείς επίσης να πεις ότι είναι και ένα μικρό ταλέντο στο γράψιμο, το οποίος με λίγο ρομαντισμό κάνει τις γυναίκες να σε βλέπουν αλλιώς. Παρόλα αυτά οι παραπάνω ηλικίες στις γυναίκες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εγώ ας πούμε απορρίπτω οποιαδήποτε κάτω από 25 γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα θέλω της από τη στιγμή που είμαι άνεργος μπλα μπλα μπλα΄(ανασφάλειες).
Θέλει να χαλάσεις εργατοώρες το Internet αλλα ότι μπορείς να γαμήσεις μπορείς όχι και με τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα, αλλά γίνεται.
Αυτά δεν ισχύουν για όλες τις γυναίκες φυσικά διαφορετικά τα βλέπουν οι επαρχιώτισσες από τις πρωτευουσιάνες κι ότι κι αν σκέφτεσαι είναι όπως σου κάτσει και για τους άντρες και για τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις...Και δεν χρειάζεται να απορρίπτεις καμμία ο μισός ενεργός πληθυσμός είναι άνεργος τι να λέει...άσε μία πόρτα ανοιχτή ποτέ δεν ξέρεις...τα πράγματα είναι αρκετά απλά
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή ή καλά site ! Αν έχεις τύχη διάβαινε... Πέρσι ενώ χάζευα στο naked.com γνώρισα μία Ρουμάνα που δεν ήταν τελικά show girl αλλά είχε μπει για πλάκα από το account μιας συναδέλφισάς της από την δουλειά. Για πότε ανταλλάξαμε e-mail και για πότε ήμουν 3ήμερο στο Βουκουρέστι ούτε που το κατάλαβα
...πόσα νεφρά έχεις σήμερα ?
2 νεφρά και 2 αρχίδια ! Παραμένω αρτιμελής Μιλούσαμε και skype και μου φαινόταν comple η τύπισσα ! Εν τέλει ρίσκαρα και καλογάμησα...πόσα νεφρά έχεις σήμερα ?
Πάρε και μια αναμνηστική φωτό !
είναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις αλλά .... den éxoyn πάντα καλό τέλος , σημαντικό είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης ;)2 νεφρά και 2 αρχίδια ! Παραμένω αρτιμελής Μιλούσαμε και skype και μου φαινόταν comple η τύπισσα ! Εν τέλει ρίσκαρα και καλογάμησα
Πάρε και μια αναμνηστική φωτό !
Τα είχα προβλέψει όλα... Έκλεισα ξενοδοχείο και ήρθε και με βρήκε ! Η μόνη φόλα που μπορούσα να φάω ήταν να μην έρθει να με βρει ποτέ... αν και πάλι θα έβρισκα παρηγοριά με callgirls του Βουκουρεστίουείναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις αλλά .... den éxoyn πάντα καλό τέλος , σημαντικό είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης ;)
Παιδιά γράφτηκα κι εγώ στο goomena να δω τι παίζει τι το θελα,μεγαλύτερη απάτη απ' αυτό δεν υπάρχει!Μην γραφτεί κανείς έχετε δεν έχετε λεφτά.Έκατσα 5 μέρες ξόδεψα κάμποσα ευρώ κι αποτέλεσμα 0000000000000.Μου άρεσε κάποια κι όποτε το πήγαινα στο ψητό να βρεθούμε κτλ έλεγε άλλα τ' άλλων κι εγώ χρεωνόμουνα 0,75Ε το κάθε μήνυμα για να διαβάσω τις μλκιες τις!Εκεί πρέπει να πληρώσεις κιόλας την κοπέλα στο ραντεβού ένα σεβαστό ποσό και καλά για να είσαι κύριος κλπ...και γράφει κιόλας αυτό δεν είναι ανήθικο...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Αυτό με τους 20 εβραίους για να βγει μαζί σου ραντεβού η άλλη?? Είναι κάτι σαν το like στο failbook.
Ήμουν κάνα 6μηνο στο γκούμενα, έχω βγει με 7-8 από κει και φράγκο δεν τους έχω δώσει.
Βέβαια, ξυλώθηκα αρκετά για μηνύματα, αλλά πήρα και 3 τύπισσες από κει.
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
H αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο κανείς να βρει one night stand και δη σε σελίδες όπως το facebook, παρά μόνο αν έχετε κοινούς, κοινών κλπ κλπ. Αλλιώς στα κοστοβόρα sites όπως goomena, badoo, ή ακόμα και φάτσα κλπ που έχουν γεμίσει με επαγγελματίες.
Ναι εντάξει ούτε ο Μπραντ Πιτ να σου να...Αυτό με τους 20 εβραίους για να βγει μαζί σου ραντεβού η άλλη?? Είναι κάτι σαν το like στο failbook.
Ήμουν κάνα 6μηνο στο γκούμενα, έχω βγει με 7-8 από κει και φράγκο δεν τους έχω δώσει.
Βέβαια, ξυλώθηκα αρκετά για μηνύματα, αλλά πήρα και 3 τύπισσες από κει.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αν δεν εχειs "κυκλο" γνωριμιων η δεν κανειs καμακι.....αs πουμε??Ποιος ο λογος να γνωριζεις κοπελες απο το Ιντερνετ ενω μπορεις να γνωριζεις εκτος Ιντερνετ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν δεν εχειs "κυκλο" γνωριμιων η δεν κανειs καμακι.....αs πουμε??
Οποιος δεν μπορει να βγαλει απεξω ας βγαζει απο το Ιντερνετ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αλλα μην πας να μιλησεις στην άλλη έχοντας στο μυαλο σου οτι της κάνεις καμάκι και για να μην το εχεις αυτο πρεπει να βγει η λεξη καμακι απο το λεξιλογιο. Πχ στο κολυμβητηριο σημερα επιασα κουβεντα με μια τυπισσα που εχεΙ περασει ΑΣΟΕΕ (ΠΡΩΤΟΕΤΗς ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ) επειδη της ζητησα να μου δειξει μια ασκηση. Οποτε το καμακι που ειναι? δεν υπαρχει καμακι.
Αλλα μην πας να μιλησεις στην άλλη έχοντας στο μυαλο σου οτι της κάνεις καμάκι και για να μην το εχεις αυτο πρεπει να βγει η λεξη καμακι απο το λεξιλογιο.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Απαντησε μονοs σου στην ερωτηση που ειχεs υποβαλλειΟποιος δεν μπορει να βγαλει απεξω ας βγαζει απο το Ιντερνετ
Το λυσαμε κι αυτο
Αλλα μην πας να μιλησεις στην άλλη έχοντας στο μυαλο σου οτι της κάνεις καμάκι και για να μην το εχεις αυτο πρεπει να βγει η λεξη καμακι απο το λεξιλογιο.
Οχι εγω βασικα , την ρωταω τι ωρα ειναι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Απαντησε μονοs σου στην ερωτηση που ειχεs υποβαλλει
Το λυσαμε κι αυτο
Οχι εγω βασικα , την ρωταω τι ωρα ειναι
Σε καποια φαση με ρωταει αν έχω ωρα και της κάνω υπάρχει ρολοι απεναντι σου
α ναι μου κανει sorry !!!! Φαντασου ποσο ψαρωμενο θα παει στις εγγραφες σε λιγες μερες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καπως ετσι λοιπον με τετοιο πλαγιο τροπο συζηταγαμε κανα 10λεπτο και εμαθα ενα καρο πραγματα μεχρι και τι ωρες πηγαινει δεν χρειαστηκε ουτε καμακι ουτε τιποτα βεβαια σε καποια φαση της ειπα οτι κολυμπαει πολυ ομορφα πραγμα που ηταν και αληθινο αφου ηταν κολυμβητρια χρονια οπως μου ειπε απο μικρη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K