Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
τα πράγματα είναι αρκετά απλά

Ξαδέρφες μου ηλικίας από 15 μέχρι 17 ετών κοιτάζουνε πως θα γαμηθούνε μάλιστα στην εποχή που ζούμε το trendy είναι τα κοριτσάκια να ξεσκίζονται από τον κώλο.

Από 18 μέχρι 24 θέλουν να βγαίνουν, έχουν τεράστια ενέργεια και δυστυχώς ξέρω καλά ότι δεν μπορώ να προσφέρω τόσες πολλές βόλτες δεν έχω το κουράγιο για ξενύχτια.

Από 24 μέχρι 28 οι κοπέλες κοιτάζουν να βρουν μία σχέση παρόλα αυτά θέλουν και μία σχετική ασφάλεια, θα το έλεγα άκομψα σαν χορηγό αλλα δεν είναι απόλυτο αυτό. Και αυτές υπάρχουν πιθανότητες να της αποφύγουμε

Από 28 μέχρι 31 κάθε γυναίκα με την οποία θα κάνεις σχέση μαζί της σε βλέπει σαν πιθανό σύζηγο και δυστυχώς είναι τεράστιος λόγος γιατί 1 στις 3 σχέσεις καταλήγουν γρήγορα σε χωρισμό

από 31 μέχρι 35 καταληκτική ημερομηνία στις γυναίκες που θέλουν πλέον να κάνουν οικογένεια και ψάχνουν τον υποψήφιο σε πολλές περιπτώσεις βρίσκουν τα πλέον ακατάλληλα άτομα

άντρες από 17 μέχρι όσο πάει σκέφτονται το μόνο το μουνί Το πως θα το απόκτησουμε ποικίλει. Για εμένα προσωπικά το φέις μετράει πάρα πολύ, Μπορεί να πεις ότι είναι η ασφάλεια της οθόνης μπορείς επίσης να πεις ότι είναι και ένα μικρό ταλέντο στο γράψιμο, το οποίος με λίγο ρομαντισμό κάνει τις γυναίκες να σε βλέπουν αλλιώς. Παρόλα αυτά οι παραπάνω ηλικίες στις γυναίκες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εγώ ας πούμε απορρίπτω οποιαδήποτε κάτω από 25 γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα θέλω της από τη στιγμή που είμαι άνεργος μπλα μπλα μπλα΄(ανασφάλειες).

Θέλει να χαλάσεις εργατοώρες το Internet αλλα ότι μπορείς να γαμήσεις μπορείς όχι και με τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα, αλλά γίνεται.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
τα πράγματα είναι αρκετά απλά

Ξαδέρφες μου ηλικίας από 15 μέχρι 17 ετών κοιτάζουνε πως θα γαμηθούνε μάλιστα στην εποχή που ζούμε το trendy είναι τα κοριτσάκια να ξεσκίζονται από τον κώλο.

Από 18 μέχρι 24 θέλουν να βγαίνουν, έχουν τεράστια ενέργεια και δυστυχώς ξέρω καλά ότι δεν μπορώ να προσφέρω τόσες πολλές βόλτες δεν έχω το κουράγιο για ξενύχτια.

Από 24 μέχρι 28 οι κοπέλες κοιτάζουν να βρουν μία σχέση παρόλα αυτά θέλουν και μία σχετική ασφάλεια, θα το έλεγα άκομψα σαν χορηγό αλλα δεν είναι απόλυτο αυτό. Και αυτές υπάρχουν πιθανότητες να της αποφύγουμε

Από 28 μέχρι 31 κάθε γυναίκα με την οποία θα κάνεις σχέση μαζί της σε βλέπει σαν πιθανό σύζηγο και δυστυχώς είναι τεράστιος λόγος γιατί 1 στις 3 σχέσεις καταλήγουν γρήγορα σε χωρισμό

από 31 μέχρι 35 καταληκτική ημερομηνία στις γυναίκες που θέλουν πλέον να κάνουν οικογένεια και ψάχνουν τον υποψήφιο σε πολλές περιπτώσεις βρίσκουν τα πλέον ακατάλληλα άτομα

άντρες από 17 μέχρι όσο πάει σκέφτονται το μόνο το μουνί Το πως θα το απόκτησουμε ποικίλει. Για εμένα προσωπικά το φέις μετράει πάρα πολύ, Μπορεί να πεις ότι είναι η ασφάλεια της οθόνης μπορείς επίσης να πεις ότι είναι και ένα μικρό ταλέντο στο γράψιμο, το οποίος με λίγο ρομαντισμό κάνει τις γυναίκες να σε βλέπουν αλλιώς. Παρόλα αυτά οι παραπάνω ηλικίες στις γυναίκες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εγώ ας πούμε απορρίπτω οποιαδήποτε κάτω από 25 γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα θέλω της από τη στιγμή που είμαι άνεργος μπλα μπλα μπλα΄(ανασφάλειες).

Θέλει να χαλάσεις εργατοώρες το Internet αλλα ότι μπορείς να γαμήσεις μπορείς όχι και με τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα, αλλά γίνεται.
Αυτά δεν ισχύουν για όλες τις γυναίκες φυσικά διαφορετικά τα βλέπουν οι επαρχιώτισσες από τις πρωτευουσιάνες κι ότι κι αν σκέφτεσαι είναι όπως σου κάτσει και για τους άντρες και για τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις...Και δεν χρειάζεται να απορρίπτεις καμμία ο μισός ενεργός πληθυσμός είναι άνεργος τι να λέει...άσε μία πόρτα ανοιχτή ποτέ δεν ξέρεις...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε παιδιά με το φάτσα τι παίζει έχει γραφτεί κανείς,είναι όντως όλα δωρεάν;;Εγώ προσπάθησα να γραφτώ κι ακόμα περιμένω το ιμαιλ της εγγραφής... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή ή καλά site ! Αν έχεις τύχη διάβαινε... Πέρσι ενώ χάζευα στο naked.com γνώρισα μία Ρουμάνα που δεν ήταν τελικά show girl αλλά είχε μπει για πλάκα από το account μιας συναδέλφισάς της από την δουλειά. Για πότε ανταλλάξαμε e-mail και για πότε ήμουν 3ήμερο στο Βουκουρέστι ούτε που το κατάλαβα  :fuck2:

:rockon:  ...πόσα νεφρά έχεις σήμερα ?  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
:rockon:  ...πόσα νεφρά έχεις σήμερα ?  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
2 νεφρά και 2 αρχίδια ! Παραμένω αρτιμελής  :rockon:  Μιλούσαμε και skype και μου φαινόταν comple η τύπισσα ! Εν τέλει ρίσκαρα και καλογάμησα  :s&m_3:

Πάρε και μια αναμνηστική φωτό !

image.jpg
  :crazy:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
2 νεφρά και 2 αρχίδια ! Παραμένω αρτιμελής  :rockon:  Μιλούσαμε και skype και μου φαινόταν comple η τύπισσα ! Εν τέλει ρίσκαρα και καλογάμησα  :s&m_3:

Πάρε και μια αναμνηστική φωτό !

image.jpg
  :crazy:
είναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις αλλά  .... den éxoyn πάντα καλό τέλος , :rolleyes: :rolleyes: σημαντικό είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης ;)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
είναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις αλλά  .... den éxoyn πάντα καλό τέλος , :rolleyes: :rolleyes: σημαντικό είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης ;)
Τα είχα προβλέψει όλα... Έκλεισα ξενοδοχείο και ήρθε και με βρήκε ! Η μόνη φόλα που μπορούσα να φάω ήταν να μην έρθει να με βρει ποτέ... αν και πάλι θα έβρισκα παρηγοριά με callgirls του Βουκουρεστίου  :headbang2:

syllekths

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
9
Πόντοι
0
Παιδιά γράφτηκα κι εγώ στο goomena να δω τι παίζει τι το θελα,μεγαλύτερη απάτη απ' αυτό δεν υπάρχει!Μην γραφτεί κανείς έχετε δεν έχετε λεφτά.Έκατσα 5 μέρες ξόδεψα κάμποσα ευρώ κι αποτέλεσμα 0000000000000.Μου άρεσε κάποια κι όποτε το πήγαινα στο ψητό να βρεθούμε κτλ έλεγε άλλα τ' άλλων κι εγώ χρεωνόμουνα 0,75Ε το κάθε μήνυμα για να διαβάσω τις μλκιες τις!Εκεί πρέπει να πληρώσεις κιόλας την κοπέλα στο ραντεβού ένα σεβαστό ποσό και καλά για να είσαι κύριος κλπ...και γράφει κιόλας αυτό δεν είναι ανήθικο...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Αυτό με τους 20 εβραίους για να βγει μαζί σου ραντεβού η άλλη?? :huh: Είναι κάτι σαν το like στο failbook.
Ήμουν κάνα 6μηνο στο γκούμενα, έχω βγει με 7-8 από κει και φράγκο δεν τους έχω δώσει.  :grin:
Βέβαια, ξυλώθηκα αρκετά για μηνύματα, αλλά πήρα και 3 τύπισσες από κει.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
H αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο κανείς να βρει one night stand και δη σε σελίδες όπως το facebook, παρά μόνο αν έχετε κοινούς, κοινών κλπ κλπ. Αλλιώς στα κοστοβόρα sites όπως goomena, badoo, ή ακόμα και φάτσα κλπ που έχουν γεμίσει με επαγγελματίες.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αυτό με τους 20 εβραίους για να βγει μαζί σου ραντεβού η άλλη?? :huh: Είναι κάτι σαν το like στο failbook.
Ήμουν κάνα 6μηνο στο γκούμενα, έχω βγει με 7-8 από κει και φράγκο δεν τους έχω δώσει.  :grin:
Βέβαια, ξυλώθηκα αρκετά για μηνύματα, αλλά πήρα και 3 τύπισσες από κει.
Ναι εντάξει ούτε ο Μπραντ Πιτ να σου να...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιος ο λογος να γνωριζεις κοπελες απο το Ιντερνετ ενω μπορεις να γνωριζεις εκτος Ιντερνετ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα μην πας να μιλησεις στην άλλη έχοντας στο μυαλο σου οτι της κάνεις καμάκι και για να μην το εχεις αυτο πρεπει να βγει η λεξη καμακι απο το λεξιλογιο. Πχ στο κολυμβητηριο σημερα επιασα κουβεντα με μια τυπισσα που εχεΙ περασει ΑΣΟΕΕ (ΠΡΩΤΟΕΤΗς ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ) επειδη της ζητησα να μου δειξει μια ασκηση. Οποτε το καμακι που ειναι? δεν υπαρχει καμακι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οποιος δεν μπορει να βγαλει απεξω ας βγαζει απο το Ιντερνετ
Απαντησε μονοs σου στην ερωτηση που ειχεs υποβαλλει
Το λυσαμε κι αυτο  :grin:

Αλλα μην πας να μιλησεις στην άλλη έχοντας στο μυαλο σου οτι της κάνεις καμάκι και για να μην το εχεις αυτο πρεπει να βγει η λεξη καμακι απο το λεξιλογιο.

Οχι  εγω βασικα , την ρωταω  τι ωρα  ειναι  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απαντησε μονοs σου στην ερωτηση που ειχεs υποβαλλει
Το λυσαμε κι αυτο  :grin:

Οχι  εγω βασικα , την ρωταω  τι ωρα  ειναι  :grin:

Σε καποια φαση με ρωταει αν έχω ωρα και της κάνω υπάρχει ρολοι απεναντι σου  :grin:

α ναι μου κανει sorry !!!! Φαντασου ποσο ψαρωμενο θα παει στις εγγραφες σε λιγες μερες  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καπως ετσι λοιπον με τετοιο πλαγιο τροπο συζηταγαμε κανα 10λεπτο και εμαθα ενα καρο πραγματα μεχρι και τι ωρες πηγαινει δεν χρειαστηκε ουτε καμακι ουτε τιποτα βεβαια σε καποια φαση της ειπα οτι κολυμπαει πολυ ομορφα πραγμα που ηταν και αληθινο αφου ηταν κολυμβητρια χρονια οπως μου ειπε απο μικρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom