Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Καπως ετσι λοιπον με τετοιο πλαγιο τροπο συζηταγαμε κανα 10λεπτο και εμαθα ενα καρο πραγματα μεχρι και τι ωρες πηγαινει δεν χρειαστηκε ουτε καμακι ουτε τιποτα βεβαια σε καποια φαση της ειπα οτι κολυμπαει πολυ ομορφα πραγμα που ηταν και αληθινο αφου ηταν κολυμβητρια χρονια οπως μου ειπε απο μικρη
:rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σε καποια φαση με ρωταει αν έχω ωρα και της κάνω υπάρχει ρολοι απεναντι σου  :grin:

α ναι μου κανει sorry !!!! Φαντασου ποσο ψαρωμενο θα παει στις εγγραφες σε λιγες μερες  :P

Παει  κλωτσησεs την τυχη σου  :grin: :grin:

Εναs κολλητοs μου  ....πλακατζηs....ρωτησε μια στο δρομο....""Συγγνωμη διs, απο που θα στριψω για να παω ευθεια?""        Η γκομενα  εκανε  ενα τεταρτο  να συνελθει  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Καπως ετσι λοιπον με τετοιο πλαγιο τροπο συζηταγαμε κανα 10λεπτο και εμαθα ενα καρο πραγματα μεχρι και τι ωρες πηγαινει δεν χρειαστηκε ουτε καμακι ουτε τιποτα βεβαια σε καποια φαση της ειπα οτι κολυμπαει πολυ ομορφα πραγμα που ηταν και αληθινο αφου ηταν κολυμβητρια χρονια οπως μου ειπε απο μικρη
μεγαλε συνεχισε ετσι και δεν θα χασεις....η επιτυχια ειναι το τεκνο της τολμης...οσο προσπαθουμε κατι τοσο αυξανονται οι πιθανοτιτες να το καταφερουμε...εγω δεν εχω παντως τα κοτσια σου και το παραδεχομαι αν και ξερω τη πρεπει να κανω δεν τα εχω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εναs κολλητοs μου  ....πλακατζηs....ρωτησε μια στο δρομο....""Συγγνωμη διs, απο που θα στριψω για να παω ευθεια?""        Η γκομενα  εκανε  ενα τεταρτο  να συνελθει  :grin:

Και τελικα τι εγινε?

μπα στο δρομο αποφευγω να μιλησω σε καποια δεν εχω σοβαρη αφορμη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλε συνεχισε ετσι και δεν θα χασεις....η επιτυχια ειναι το τεκνο της τολμης...οσο προσπαθουμε κατι τοσο αυξανονται οι πιθανοτιτες να το καταφερουμε...εγω δεν εχω παντως τα κοτσια σου και το παραδεχομαι αν και ξερω τη πρεπει να κανω δεν τα εχω

Τυπε εσυ μας τρολαριζες ομως παλια και ελεγες οτι οι γυναικες δεν θελουν σεξ ή κατι τετοιο  :think:

σιγα τα κοτσια μια ασκηση της ζητησα να μου δειξει επειδη ειδα οτι το κανει καλα και μετα την ρωτησα και καποια πραγματα για το κολυμβητηριο γενικοτερα. Το καλο της υποθεσης ηταν οτι το κοριτσι δεν ηταν ψωνισμενο και μαλιστα ρωτουσε και αυτη και ηταν και εμφανισιμη.

Το παν ειναι να πεταξεις απο το μυαλο σου οτι πας να κανεις καμακι αυτο και μονο μπορει να σε αγχωσει και να τα κανεις θαλασσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα μπορουσε να ειναι ψωνισμενη ομως γιατι πετυχε σε μια καλη σχολη εβγαλε πολλα μορια πραγμα που δειχνει οτι χαζη δεν ειναι θα παει να σπουδασει θα μορφωθει ασχετα αν καποιοι πανε να υποβαθμισουν τα πτυχια το πτυχιο που απεκτησε καποιος με σωστους τροπους δεν υποβαθμιζεται. Εμφανισιμη ειναι καλο σωμα εκανε αθλητισμο κολυμβητρια ειχε ολα τα plus για να την ψωνισει αμα ηθελε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Και τελικα τι εγινε?

μπα στο δρομο αποφευγω να μιλησω σε καποια δεν εχω σοβαρη αφορμη.
Τιποτα γιατι ημασταν περαστικοι.....Ο κολλητοs μου ειναι τρελαρα
Αυτα που κανει επισυρουν μηνυση, αλλα την γλυτωνει γιατι το κανει με χαμογελο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τιποτα γιατι ημασταν περαστικοι.....Ο κολλητοs μου ειναι τρελαρα
Αυτα που κανει επισυρουν μηνυση, αλλα την γλυτωνει γιατι το κανει με χαμογελο

Εχει βγαλει ποτε γυναικα ετσι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχει βγαλει ποτε γυναικα ετσι?
Ναι.....και μερικεs ομορφεs....Αλλα  ειναι συνεχεια στην "τσιτα"  ακομα και στην παρεα.....Αυτο εχει τα καλα του, εχει και τα κακα του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι.....και μερικεs ομορφεs....Αλλα  ειναι συνεχεια στην "τσιτα"  ακομα και στην παρεα.....Αυτο εχει τα καλα του, εχει και τα κακα του

Αυτος πως ειναι εμφανισιακα? κατασταση σωματος? σπουδες? δουλεια?

οι τυπισσες που βρηκε ηταν ενταξει ή τρεις λαλουν και 2 χορευουν στον χαρακτηρα γιατι δεν ειναι να ειναι μονο ομορφη εγω συμβιβαζομαι και με λιγοτερο ομορφη (αρκει να μου αρεσει καπως φυσικα) αν μπορουμε να συνεννοουμαστε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τυπε εσυ μας τρολαριζες ομως παλια και ελεγες οτι οι γυναικες δεν θελουν σεξ ή κατι τετοιο  :think:

σιγα τα κοτσια μια ασκηση της ζητησα να μου δειξει επειδη ειδα οτι το κανει καλα και μετα την ρωτησα και καποια πραγματα για το κολυμβητηριο γενικοτερα. Το καλο της υποθεσης ηταν οτι το κοριτσι δεν ηταν ψωνισμενο και μαλιστα ρωτουσε και αυτη και ηταν και εμφανισιμη.

Το παν ειναι να πεταξεις απο το μυαλο σου οτι πας να κανεις καμακι αυτο και μονο μπορει να σε αγχωσει και να τα κανεις θαλασσα.
το οτι πιανεις κουβεντα με μια κοπελα που σου ειναι αγνωστη δειχνει οτι δεν φοβασαι να εκτεθεις και αυτο δειχνει οτι δεν εισαι υπεροπτης..εγω το παραδεχομαι οτι ειμαι υπεροπτης και ψευτοπερηφανος...μακαρι να ειχα την τολμη να χωθω σε τοσες κοπελες που εδειχναν ενδιαφερον...τοσες ευκαιριες περασανε μεσα απο τα χερια μου και δεν γραπωσα καμια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτος πως ειναι εμφανισιακα? κατασταση σωματος? σπουδες? δουλεια?

οι τυπισσες που βρηκε ηταν ενταξει ή τρεις λαλουν και 2 χορευουν στον χαρακτηρα γιατι δεν ειναι να ειναι μονο ομορφη εγω συμβιβαζομαι και με λιγοτερο ομορφη (αρκει να μου αρεσει καπως φυσικα) αν μπορουμε να συνεννοουμαστε.

Μετριοs.....ΑΕΙ.....αλλα τυποι σαν αυτον  εχουν και τα αναποδα τουs
η  μαλλον τιs παραξενιεs τουs

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το οτι πιανεις κουβεντα με μια κοπελα που σου ειναι αγνωστη δειχνει οτι δεν φοβασαι να εκτεθεις και αυτο δειχνει οτι δεν εισαι υπεροπτης..εγω το παραδεχομαι οτι ειμαι υπεροπτης και ψευτοπερηφανος...μακαρι να ειχα την τολμη να χωθω σε τοσες κοπελες που εδειχναν ενδιαφερον...τοσες ευκαιριες περασανε μεσα απο τα χερια μου και δεν γραπωσα καμια

Υπεροπτης?  :S

για ποιο λογο να ειμαι υπεροπτης ?

Παντως ειναι καλο που το παραδέχεσαι γιατι δειχνει οτι μπορεις να γινεις συνεργασιμος και να βελτιωθεις. Αν δεν αλλαξεις γνωμη βεβαια  :P

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Εναs κολλητοs μου  ....πλακατζηs....ρωτησε μια στο δρομο....""Συγγνωμη διs, απο που θα στριψω για να παω ευθεια?""        Η γκομενα  εκανε  ενα τεταρτο  να συνελθει  :grin:

σιγά την ατάκα που έκανε και ενα τεταρτο για να συνελθει :rolleyes:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Υπεροπτης?  :S

για ποιο λογο να ειμαι υπεροπτης ?

Παντως ειναι καλο που το παραδέχεσαι γιατι δειχνει οτι μπορεις να γινεις συνεργασιμος και να βελτιωθεις. Αν δεν αλλαξεις γνωμη βεβαια  :P
ισως να με παρεξηγησες...εγω ειμαι ο υπεροπτης και οχι εσυ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι  η αληθεια ειναι πωs εκανε  14 λεπτα

Παλια μου ελεγε ενας οτι ειχε βγαλει αλαρμ στην Ποσειδωνος (ενας φιλος του) και ειχε δει μια πιτσιρικα στην σταση και ειχε γονατισει και ζητουσε το τηλεφωνο της χαχαχα δεν ημουν μπροστα βεβαια τελικα η πιτσιρικα του το εδωσε λεει γλυφαδιωτισα και ετσι και μετα την εφτυνε αυτος  :2funny: :2funny:

ακου εκει σκηνικα ρε

Επισκέπτης
Παλια μου ελεγε ενας οτι ειχε βγαλει αλαρμ στην Ποσειδωνος (ενας φιλος του) και ειχε δει μια πιτσιρικα στην σταση και ειχε γονατισει και ζητουσε το τηλεφωνο της χαχαχα δεν ημουν μπροστα βεβαια τελικα η πιτσιρικα του το εδωσε λεει γλυφαδιωτισα και ετσι και μετα την εφτυνε αυτος  :2funny: :2funny:

ακου εκει σκηνικα ρε

ρε ορμάτε και γαμάτε μέχρι τα 30 ότι βρείτε

μετά σοβαρευτείτε και κοιτάτε περηφάνειες

μέχρι τα 30 όλα δικαιολογούνται...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε ορμάτε και γαμάτε μέχρι τα 30 ότι βρείτε

μετά σοβαρευτείτε και κοιτάτε περηφάνειες

μέχρι τα 30 όλα δικαιολογούνται...
να ορμισουμε μονο κα μονο για να δεχτουμε την αποτυχια και το χλευασμο απο τη κοπελα οτι ειμαστε πεφτουλες

Επισκέπτης
να ορμισουμε μονο κα μονο για να δεχτουμε την αποτυχια και το χλευασμο απο τη κοπελα οτι ειμαστε πεφτουλες

ορμάς εκεί που έχεις πάνω από 10 % πιθανότητες να φας

απλά τα πράματα...

μέχρι τα 30 σου, μετά αλλάζεις τακτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom