Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι πούστηδες , κάποια στιγμή , θα σου ζητήσουν το αντάλλαγμά τους τύπε...

πάσσαρέ τους έναν φίλο-γνωστό σου που του αρέσει να γαμάει πούστηδες

ως αντάλλαγμα θα σε γνωρίσουν, με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα μουνιά που έχεις ποτέ ονειρευτεί

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πάσσαρέ τους έναν φίλο-γνωστό σου που του αρέσει να γαμάει πούστηδες

ως αντάλλαγμα θα σε γνωρίσουν, με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα μουνιά που έχεις ποτέ ονειρευτεί
μπα , είχα μπλέξει κάποτε στο χώρο των μοντέλων (δεν θα πω ονόματα) τους γνώρισα από κοντά (τους πούστηδες) , και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί τους.αν τη φας απτο γκώλο μεγάλε , πάει. έσπασες. γνώμη μου.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
για βρες μου εναν τετοιο
οικονομικα προβληματα μεγαλε :grin:...και ομως με ειχαν πρηξει σε μια σελιδα που ημουνα και ηθελα να δω μεχρι που θα φτασουνε σε προσφορες για ενα χυσιμο στη μαπα και πολυ κατεληξαν να δινουν και περισσοτερα  :S

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οικονομικα προβληματα μεγαλε :grin:...και ομως με ειχαν πρηξει σε μια σελιδα που ημουνα και ηθελα να δω μεχρι που θα φτασουνε σε προσφορες για ενα χυσιμο στη μαπα και πολυ κατεληξαν να δινουν και περισσοτερα  :S
τσσαμπα λεφτα ειναι αυτα. :grin:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
ΜΠΛΙΑΧ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
warnwarn.gif
 Μόνιμη[/URL] Χρήση Κεφαλαίων

Titanomegistos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ. Το προβλημα ειναι οι αντρες που δεν την πεφτουν στα γκομενακια! Ολες οι γνωστες μου γραφονται σε dating sites! μπας και τους την πέσει κανένας  :headbang:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καποιο λογο θα εχουν και αυτοι για να μην τους την πεφτουν..μαλλον θα ζητανε λαγους με πετραχηλια και αντε να τους τα προσφερει ο αλλος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
καποιο λογο θα εχουν και αυτοι για να μην τους την πεφτουν..μαλλον θα ζητανε λαγους με πετραχηλια και αντε να τους τα προσφερει ο αλλος

Ετσι.....
Λαγο παιζει και να βρειs καπου......Αλλα να φοραει και πετραχηλι δυσκολο

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
μπα , είχα μπλέξει κάποτε στο χώρο των μοντέλων (δεν θα πω ονόματα) τους γνώρισα από κοντά (τους πούστηδες) , και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί τους.αν τη φας απτο γκώλο μεγάλε , πάει. έσπασες. γνώμη μου.

παθών τύπε?  :pipa3:  :priest:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ. Το προβλημα ειναι οι αντρες που δεν την πεφτουν στα γκομενακια! Ολες οι γνωστες μου γραφονται σε dating sites! μπας και τους την πέσει κανένας  :headbang:

ρε τυπε αμα η αλλη δεν σου δειξει οτι γουσταρει γιατι να της την πεσεις? εσυ θα την επεφτες σε μια που δεν σου απανταει σε μηνυματα που της μιλας μονο εσυ κτλπ κτλπ μην στα λενε οπως θελουν τωρα η καθεμια λεει οτι θελει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε τυπε αμα η αλλη δεν σου δειξει οτι γουσταρει γιατι να της την πεσεις? εσυ θα την επεφτες σε μια που δεν σου απανταει σε μηνυματα που της μιλας μονο εσυ κτλπ κτλπ μην στα λενε οπως θελουν τωρα η καθεμια λεει οτι θελει.
Αρχισες παλι τις μαλακιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom