Επισκέπτης
τους αγοραζεις μποστανι μ'αγγουρια...
τους αγοραζεις μποστανι μ'αγγουρια...
οι πούστηδες , κάποια στιγμή , θα σου ζητήσουν το αντάλλαγμά τους τύπε...
απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :Sοι πούστηδες , κάποια στιγμή , θα σου ζητήσουν το αντάλλαγμά τους τύπε...
απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
για βρες μου εναν τετοιοαπο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
300???? και μετα λενε κριση...απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
μπα , είχα μπλέξει κάποτε στο χώρο των μοντέλων (δεν θα πω ονόματα) τους γνώρισα από κοντά (τους πούστηδες) , και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί τους.αν τη φας απτο γκώλο μεγάλε , πάει. έσπασες. γνώμη μου.πάσσαρέ τους έναν φίλο-γνωστό σου που του αρέσει να γαμάει πούστηδες
ως αντάλλαγμα θα σε γνωρίσουν, με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα μουνιά που έχεις ποτέ ονειρευτεί
οικονομικα προβληματα μεγαλε ...και ομως με ειχαν πρηξει σε μια σελιδα που ημουνα και ηθελα να δω μεχρι που θα φτασουνε σε προσφορες για ενα χυσιμο στη μαπα και πολυ κατεληξαν να δινουν και περισσοτερα :Sγια βρες μου εναν τετοιο
τσσαμπα λεφτα ειναι αυτα.οικονομικα προβληματα μεγαλε ...και ομως με ειχαν πρηξει σε μια σελιδα που ημουνα και ηθελα να δω μεχρι που θα φτασουνε σε προσφορες για ενα χυσιμο στη μαπα και πολυ κατεληξαν να δινουν και περισσοτερα :S
τσσαμπα λεφτα ειναι αυτα.
ΜΠΛΙΑΧαπο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
καποιο λογο θα εχουν και αυτοι για να μην τους την πεφτουν..μαλλον θα ζητανε λαγους με πετραχηλια και αντε να τους τα προσφερει ο αλλος
Καποιον μου θυμιζεις...ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ DATING SITE ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ??
μπα , είχα μπλέξει κάποτε στο χώρο των μοντέλων (δεν θα πω ονόματα) τους γνώρισα από κοντά (τους πούστηδες) , και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί τους.αν τη φας απτο γκώλο μεγάλε , πάει. έσπασες. γνώμη μου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ. Το προβλημα ειναι οι αντρες που δεν την πεφτουν στα γκομενακια! Ολες οι γνωστες μου γραφονται σε dating sites! μπας και τους την πέσει κανένας
Αρχισες παλι τις μαλακιες?ρε τυπε αμα η αλλη δεν σου δειξει οτι γουσταρει γιατι να της την πεσεις? εσυ θα την επεφτες σε μια που δεν σου απανταει σε μηνυματα που της μιλας μονο εσυ κτλπ κτλπ μην στα λενε οπως θελουν τωρα η καθεμια λεει οτι θελει.
Αρχισες παλι τις μαλακιες?