You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οι πούστηδες , κάποια στιγμή , θα σου ζητήσουν το αντάλλαγμά τους τύπε...
πάσσαρέ τους έναν φίλο-γνωστό σου που του αρέσει να γαμάει πούστηδες
ως αντάλλαγμα θα σε γνωρίσουν, με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα μουνιά που έχεις ποτέ ονειρευτεί
απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :Sοι πούστηδες , κάποια στιγμή , θα σου ζητήσουν το αντάλλαγμά τους τύπε...
Επισκέπτης
απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
σιγά ρε τύπε :S
για βρες μου εναν τετοιοαπο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
300???? και μετα λενε κριση...απο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
μπα , είχα μπλέξει κάποτε στο χώρο των μοντέλων (δεν θα πω ονόματα) τους γνώρισα από κοντά (τους πούστηδες) , και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί τους.αν τη φας απτο γκώλο μεγάλε , πάει. έσπασες. γνώμη μου.πάσσαρέ τους έναν φίλο-γνωστό σου που του αρέσει να γαμάει πούστηδες
ως αντάλλαγμα θα σε γνωρίσουν, με τον καλύτερο τρόπο, τα καλύτερα μουνιά που έχεις ποτέ ονειρευτεί
οικονομικα προβληματα μεγαλεγια βρες μου εναν τετοιο
τσσαμπα λεφτα ειναι αυτα.οικονομικα προβληματα μεγαλε...και ομως με ειχαν πρηξει σε μια σελιδα που ημουνα και ηθελα να δω μεχρι που θα φτασουνε σε προσφορες για ενα χυσιμο στη μαπα και πολυ κατεληξαν να δινουν και περισσοτερα :S
ΜΠΛΙΑΧαπο gay εχουμε αρκετους.. πληρωνουν 300 ευρω για να τους χυσεις στη προσωπο μονο :S :S :S
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑ 20ΑΡΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
![warnwarn.gif](http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif)
Titanomegistos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ. Το προβλημα ειναι οι αντρες που δεν την πεφτουν στα γκομενακια! Ολες οι γνωστες μου γραφονται σε dating sites! μπας και τους την πέσει κανένας ![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
καποιο λογο θα εχουν και αυτοι για να μην τους την πεφτουν..μαλλον θα ζητανε λαγους με πετραχηλια και αντε να τους τα προσφερει ο αλλος
Ετσι.....
Λαγο παιζει και να βρειs καπου......Αλλα να φοραει και πετραχηλι δυσκολο
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.456
Καποιον μου θυμιζεις...ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ DATING SITE ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ??
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
μπα , είχα μπλέξει κάποτε στο χώρο των μοντέλων (δεν θα πω ονόματα) τους γνώρισα από κοντά (τους πούστηδες) , και δεν θέλω πάρε δώσε μαζί τους.αν τη φας απτο γκώλο μεγάλε , πάει. έσπασες. γνώμη μου.
παθών τύπε?
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΕΥ. Το προβλημα ειναι οι αντρες που δεν την πεφτουν στα γκομενακια! Ολες οι γνωστες μου γραφονται σε dating sites! μπας και τους την πέσει κανένας![]()
ρε τυπε αμα η αλλη δεν σου δειξει οτι γουσταρει γιατι να της την πεσεις? εσυ θα την επεφτες σε μια που δεν σου απανταει σε μηνυματα που της μιλας μονο εσυ κτλπ κτλπ μην στα λενε οπως θελουν τωρα η καθεμια λεει οτι θελει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Αρχισες παλι τις μαλακιες?ρε τυπε αμα η αλλη δεν σου δειξει οτι γουσταρει γιατι να της την πεσεις? εσυ θα την επεφτες σε μια που δεν σου απανταει σε μηνυματα που της μιλας μονο εσυ κτλπ κτλπ μην στα λενε οπως θελουν τωρα η καθεμια λεει οτι θελει.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Αρχισες παλι τις μαλακιες?
ποιος ο λογος να την πεσεις σε καποια και να μην βγει τιποτα πες μου. Αμα δεν σε γουσταρει η αλλη δεν θα βγει τιποτα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K