life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Διπλη ζωη τυπε?? Το πρωι στο μεροκαματο κοπιδι και σφυρι??στον ελευθερο τους χρονο δουλευουν λαχαναγορα ρεντη τυπε
Και το βραδυ στυλο και βρακι??
Διπλη ζωη τυπε?? Το πρωι στο μεροκαματο κοπιδι και σφυρι??στον ελευθερο τους χρονο δουλευουν λαχαναγορα ρεντη τυπε
τυπε απτις φωτος που ειδα δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη επιτυχια στην βραδινη τους εργασιαΔιπλη ζωη τυπε?? Το πρωι στο μεροκαματο κοπιδι και σφυρι??
Και το βραδυ στυλο και βρακι??
τυπε απτις φωτος που ειδα δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη επιτυχια στην βραδινη τους εργασια
Εχω δαπανήσει πολύ χρόνο απο την ζωή μου σε ιστοσελίδες γνωριμιών μάταια.
Οι γυναίκες δεν ανταποκρίνονται ίσως διότι δέχονται κατεγισμό μυνημάτων απο εμά τα λιγούρια.
Μην χάνετε τον χρόνο σας, η ζωή είναι έξω.
κοιτα ποιος μιλαειΤυπε τα λιγουρια χαλανε την πιατσα πρεπει να τα εξολοθρευσουμε μια για παντα
κοιτα ποιος μιλαει
που αλλξε τη εκφραση
θα μου δωσεις το κινητο σου
με το θα μου δωσεις το φειςμπουκ σου
Τι ειναι αυτο?? Ποσο κανει??? Να τ αγορασουμε βρε αδερφεΔεν της ειπα θα μου δωσεις το κινητο σου... θες το κινητο μου? αυτο της ειπα επειδη μου ειπε οτι μπορει και να μην την βρω στο φβ αμα δεν εχουμε mutuals.
και τι απαντησε μπολντη;Δεν της ειπα θα μου δωσεις το κινητο σου... θες το κινητο μου? αυτο της ειπα επειδη μου ειπε οτι μπορει και να μην την βρω στο φβ αμα δεν εχουμε mutuals.
Mπουρδελιάρηδες συναγωνιστές γεια σας!
Επιχειρώ εδώ και καιρό να γνωρίσω καμιά κοπέλα μέσα από το internet. Προσπάθησα στο badoo και στο sxeseis.gr αλλά δεν βλέπω φως, μία στις 30 γκόμενες απαντάνε κι'αν. Και γενικώς τα περισσότερα sites αυτού του είδους μου φαίνονται μούφα. Ξέρει κανείς κάνα site με κάποια σοβαρότητα?
Ευχαριστώ, καλά χωσίματα
Κανενα. Οι καλυτερες γνωριμιες γινονται εκτος Ιντερνετ.
Αν έχεις τον χρόνο και ευρύ κοινωνικό κύκλο. Αν δεν έχεις το δεύτερο και έχεις μόνο το πρώτο, τότε αν έχεις την διάθεση να τσαλακωθείς, γίνεσαι ένας γραφικός pick up artist. Αν δεν έχεις ούτε το πρώτο, τότε απλά την πούτσισες. Να 'ναι καλά οι πουτάνες. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Μπορεί να γνωρίσεις στο διαδίκτυο, μπορεί να γνωρίσεις στον δρόμο, μπορεί να γνωρίσεις σε ένα πλοίο ή σε ένα μπαράκι. Δεν υπάρχουν στεγανά. Οι ίδιοι άνθρωποι που κυκλοφορούν έξω είναι και στο διαδίκτυο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ένα άτομο που δεν έχει φυσιολογική κοινωνική ζωή, είναι πιθανότερο να ανοίξει προφίλ σε ένα site γνωριμιών. Απλά εάν δεν ξέρεις την τεχνοτροπία, για να γνωρίσεις μια κοπέλα μέσω site, πρέπει να αφιερώσεις μια μεγάλη δαπάνη χρόνου η οπoία δεν αξίζει τον κόπο για κάτι που δεν ξέρεις εξαρχής αν είναι αληθινό. Κατά δεύτερον και η χειρότερη γκόμενα, με το που ανοίξει ένα προφίλ, θα δεχτεί τουλάχιστον 150 μηνύματα, αν είναι καλή μπορεί να λάβει και 500 μηνύματα. Έξω στην πραγματική αρένα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα για τους λόγους που προανέφερα. Έχω διατελέσει γραφικός μονομάχος στην πραγματική αρένα, έχω διατελέσει και διαδικτυακός μονομάχος. Έχω κάνει γνωριμίες και στα δύο πεδία. Αποτέλεσμα; Μηδέν. Ήταν όλες καμένες γιατί πολύ απλά οι ίδιοι άνθρωποι που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι και στο διαδίκτυο με μια μικρή διαφοροποίηση στην φυσιολογικότητα.
Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ ή μάλλον τι προτιμούσα, θα σας απαντούσα ότι έχει περισσότερη αδρεναλίνη η πραγματική αρένα. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα άλλο ζήτημα. Γνωριμίες μπορείς να κάνεις παντού, δεν υπάρχουν στεγανά. Καλές γνωριμίες όμως θα κάνεις μόνο αν σε θέλει η τύχη σου. Θα τελειώσω με ένα ειρωνικό χαμόγελο που μου χάρισε η τύχη πρόσφατα.
Πηγαίνοντας για Σκιάθο με ένα φίλο μου, τον Ιούλιο, στο πλοίο καθόταν απέναντί μας μια κοπέλα πολύ καύλα. Μας έτρεχαν τα σάλια. Είχε φοβερά πόδια, είχε κάτσει και σταυρόποδι και είχαμε αλληθωρίσει. Διακριτικά πάντα βέβαια. Για να μην μακρυγορώ, κάποια στιγμή η κοπέλα σηκώνεται με τα πράγματά της και έρχεται προς το μέρος μας (οι θέσεις δεν ήταν αεροπορικές, είχε μόνο στρογγυλούς καναπέδες). Εμφανώς τρακαρισμένη μας λέει αν μπορεί να αφήσει τα πράγματά της, να της τα προσέχουμε. Ήταν τόσο τρακαρισμένη, που εγώ δεν κατάλαβα καν τι είπε. Ο φίλος μου της λέει εντάξει. Βγαίνει η κοπέλα για λίγη ώρα έξω στο κατάστρωμα και επιστρέφει και κάθεται μαζί μας. Πιάνουμε κουβέντα, από που είμαστε, που πάμε, τι έχουμε σπουδάσει, με τι ασχολούμαστε, τα ενδιαφέροντά μας, τα γνωστά. Ειρωνεία πρώτη. Η κοπέλα πήγαινε Σκόπελο να βρει τους γονείς της που έκαναν εκεί διακοπές. Ειρωνεία δεύτερη. Η κοπέλα από την Κοζάνη, εμείς από Αθήνα. Το γιατί ήρθε η κοπέλα έχει δύο αναγνώσεις που μπορεί να συνδυάζονται μεταξύ τους. Δεν θα μείνω εκεί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας σε όλους τους τομείς. Πολλές φορές σε ειρωνεύεται και δεν σου δίνει καν την ευκαιρία να προσπαθήσεις.