Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Oταν λεω μονο μπουρδελα στουντιο και τα συναφη καποιοι δε με ακουνε!
Αστους και θα χασουν μερικα χρονια απο τη ζωη τους για να το καταλαβουν αν το καταλαβουν ποτε και θα γαμηθουν και οικονομικα και ψυχολογικα!

Δεν υπαρχει λογος να ασχολειστε με γνωριμιες σχεσεις και μαλακιες,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!
Δεν ειστε γυναικουλες.......
Αντρες ειστε,τιμηστε αυτο τον τιτλο τοτε και σταματησε τη ζητιανια και το παρακαλεμα για ενα γαμησι.
:uglystupid: :headbang: :cussing:

Ρε συ μήπως είσαι ο picker?  μονο αυτός λέει κάτι τέτοια κουλά.

Ρε είναι δυνατόν μόνο πουτάνες?  Δεν γινεται...

"...καλό το σουβλάκι του δρόμου, αλλά και η σπιτίσια μπριζόλα είναι ακόμα καλύτερη!"
PAUL NEWMAN.

:grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
  Ρε συ μήπως είσαι ο picker?  μονο αυτός λέει κάτι τέτοια κουλά.

Ρε είναι δυνατόν μόνο πουτάνες?  Δεν γινεται...

"...καλό το σουβλάκι του δρόμου, αλλά και η σπιτίσια μπριζόλα είναι ακόμα καλύτερη!"
PAUL NEWMAN.

:grin:

:2funny: :2funny:

Ρε φιλε ποδολαγνος εισαι ποδολαγνος ειμαι!
Ξερεις τι γινεται.......
Εδω ποδολαγνοι παρακαλανε και πληρωνουν ακομα και με την ωρα να βρουνε μια κοπελα για να της κανουν μασαζ στα ποδια κλπ κλπ και οι περισσοτεροι δεν βρισκουν......
Αντι να πανε να βρουνε σε μπουρδελα-στουντιο-μασαζ-στριπ κλπ κλπ κλπ
Δεν τις εχετε καμια αναγκη υπαρχουν οι πουτανες!
Αν δεν υπηρχαν ουτε οι πουτανες τι θα γινοταν δηλαδη?
:dancing: :rolleyes: :'( :humpleg: :blowup:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Ρε φιλε ποδολαγνος εισαι ποδολαγνος ειμαι!
Ξερεις τι γινεται.......
Εδω ποδολαγνοι παρακαλανε και πληρωνουν ακομα και με την ωρα να βρουνε μια κοπελα για να της κανουν μασαζ στα ποδια κλπ κλπ και οι περισσοτεροι δεν βρισκουν......
Αντι να πανε να βρουνε σε μπουρδελα-στουντιο-μασαζ-στριπ κλπ κλπ κλπ
Δεν τις εχετε καμια αναγκη υπαρχουν οι πουτανες!
Αν δεν υπηρχαν ουτε οι πουτανες τι θα γινοταν δηλαδη?
:dancing: :rolleyes: :'( :humpleg: :blowup:

η ποδολαγνία (και οτι συνεπάγεται)
εχει γινει πλεον συνηθισμενο φετιχ για τα περισσότερα ζευγαρια.
:rolleyes:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
ας πουμε καλα τα ειπες αλλα γιατι η φαση στο καραβι ειναι ειρωνικη? επειδη δεν εκατσε να πηγαινει στο ιδιο μερος?επειδη δεν ζει στο ιδιο μερος? αφου τα ειπατε αλλαζεις τηλ. μειλ. και κανονιζεισ εκδρομη...οχι ολα στο πιατο ρε παιδια    :2funny: :2funny:.
Η πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι λεγανε.....

Δεν συμφωνώ με την ρήση αυτή. Το μουνί θέλει ελάχιστο κυνήγι, γιατί αλλιώς το έχασες το παιχνίδι, θέλει πολύ χρόνο και υπομονή. Μην επαναλαμβάνομαι. Το μουνί θέλει πολύ χρόνο...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φτιαξε μας ρε βιολεττα ας τον να λεει.....
πες μα ς για λαγνιες

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
η ποδολαγνία (και οτι συνεπάγεται)
εχει γινει πλεον συνηθισμενο φετιχ για τα περισσότερα ζευγαρια.
:rolleyes:

Μπα...  Η κοπέλα μου πριν από μένα είχε 4-5 σχέσεις. Από ότι μου είπε πολύ φυσιολογικά πράγματα κάνανε.

Ο ένας μάλιστα ήταν τόσο κοκκόρι που μόλις εμπαινε μέσα της έβγαινε γιατί ήταν έτοιμος να τελειώσει σχεδόν αμέσως.

Όταν της μίλησα για ποδολαγνεία στην αρχή, με κοίταζε σαν ΟΥΦΟ.

Επίσης επαθε ένα κοκομπλόκο όταν της ζήτησα να κάνει κλύσμα για να της γλείψω την κωλοτρυπίδα.  :2funny:

Μην κρίνεις από τον εαυτό σου.

Οι περισσότερες φίλες της δικιάς μου  μόλις ακούσανε αυτά, της είπανε πως είμαι ανώμαλος και καλά θα κάνει να με χωρίσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
 Μπα...  Η κοπέλα μου πριν από μένα είχε 4-5 σχέσεις. Από ότι μου είπε πολύ φυσιολογικά πράγματα κάνανε.

Ο ένας μάλιστα ήταν τόσο κοκκόρι που μόλις εμπαινε μέσα της έβγαινε γιατί ήταν έτοιμος να τελειώσει σχεδόν αμέσως.

Επίσης επαθε ένα κοκομπλόκο όταν της ζήτησα να κάνει κλύσμα για να της γλείψω την κωλοτρυπίδα.  :2funny:

Οι περισσότερες φίλες της δικιάς μου  μόλις ακούσανε αυτά, της είπανε πως είμαι ανώμαλος και καλά θα κάνει να με χωρίσει.

δεν κρίνω απο τον εαυτό μου
αλλά και απο τις φιλες μου, τους φιλους μου κτλ.

Τι ηλικία είχε η κοπελα? 30+?

Νομιζω η νεα γενια ειναι πιο προχωρημενη  :sunglasses:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι αντρες σκεφτονται πολυ μαλακισμενα,νομιζουν οτι οι γυναικες ειναι σαν τους αντρες!
Ο αντρας αν του αρεσει η γυναικα τελος,δεν κοιταει ουτε τι ρουχα φοραει,ουτε τι αμαξι εχει,ουτε ποσα λεφτα εχει....θελει μονο και μονο αυτη.
Η γυναικα κοιταει πρωτα και πανω απ'ολα τα λεφτα-φραγκα-χρημα και πολλα αλλα και στο τελος σε εγκρινει οπως η τραπεζα το δανειο.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΝΤΑ!
+
Οτι εχουν γινει εμετικα ρομαντικοι και τους σιχαινονται οι γυναικες πλεον!

Ομως ετσι οπως τα εκαναν να τα λουστουν τωρα,εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα και ουτε θα ασχοληθω ποτε αλλα αυτοι ας βρουνε πρωτα το λογο που ακομα και τα μεγαλυτερα μπαζα εχουν 10 μαλακες να τις κυνηγανε και να τις πληρωνουν και αυτοι να μενουν με το πουλι στο χερι και να παρακαλανε τη μια και την αλλη να τους λυπηθει!
:jerking: :think: :uglystupid: :headbang:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Οι αντρες σκεφτονται πολυ μαλακισμενα,νομιζουν οτι οι γυναικες ειναι σαν τους αντρες!
Ο αντρας αν του αρεσει η γυναικα τελος,δεν κοιταει ουτε τι ρουχα φοραει,ουτε τι αμαξι εχει,ουτε ποσα λεφτα εχει....θελει μονο και μονο αυτη.

Η γυναικα κοιταει πρωτα και πανω απ'ολα τα λεφτα-φραγκα-χρημα και πολλα αλλα και στο τελος σε εγκρινει οπως η τραπεζα το δανειο.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΝΤΑ!
+

Ομως ετσι οπως τα εκαναν να τα λουστουν τωρα,εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα και ουτε θα ασχοληθω ποτε αλλα αυτοι ας βρουνε πρωτα το λογο που ακομα και τα μεγαλυτερα μπαζα εχουν 10 μαλακες να τις κυνηγανε και να τις πληρωνουν και αυτοι να μενουν με το πουλι στο χερι και να παρακαλανε τη μια και την αλλη να τους λυπηθει!
+1

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Αυτα δεν τα συζητανε ποτε,τα κανουν μονο!
Στην πραξη θα δεις αν σου κανει αν οχι τη σουταρεις επι τοπου!

Εδω νομιζουν οτι να βλεπεις πορνο ειναι ανωμαλια!
Ανωμαλια εχουν στο μυαλο οι ιδιες που καυλωνουν με τα φραγκα και οχι με τους πουτσους!

Ουτε για τον πουτσο δεν ειναι οι τυπισες.......

Και εδω ερχομαστε παλι στα λογια μου.....
Οταν ελεγα οτι οι γυναικες κανουν σεξ για καποιο σκοπο μονο!
Βεβαιως και δεν ξερουν τιποτα απο σεξ γιατι δεν το βλεπουν σαν απολαυση οπως εμεις οι αντρες......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
  Μπα...  Η κοπέλα μου πριν από μένα είχε 4-5 σχέσεις. Από ότι μου είπε πολύ φυσιολογικά πράγματα κάνανε.

Επίσης επαθε ένα κοκομπλόκο όταν της ζήτησα να κάνει κλύσμα για να της γλείψω την κωλοτρυπίδα.  :2funny:

Οι περισσότερες φίλες της δικιάς μου  μόλις ακούσανε αυτά, της είπανε πως είμαι ανώμαλος και καλά θα κάνει να με χωρίσει.

Μάθε της το αληθινό νόημα....βάλτην στον σωστό δρόμο..... :cheesy:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν κρίνω απο τον εαυτό μου
αλλά και απο τις φιλες μου, τους φιλους μου κτλ.

Τι ηλικία είχε η κοπελα? 30+?

Νομιζω η νεα γενια ειναι πιο προχωρημενη  :sunglasses:

26 στα 27

Εχουμε ακριβώς 20 χρόνια διαφορά.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

+

Είμαστε γενικά πιο μαλθακοί.....ειδικά στις "ευαίσθητες" ηλικίες.....δεν λένε οτι τα χειρότερα πράγματα είναι ο εφηβικός και ο γεροντοέρωτας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ας πουμε καλα τα ειπες αλλα γιατι η φαση στο καραβι ειναι ειρωνικη? επειδη δεν εκατσε να πηγαινει στο ιδιο μερος?επειδη δεν ζει στο ιδιο μερος? αφου τα ειπατε αλλαζεις τηλ. μειλ. και κανονιζεισ εκδρομη...οχι ολα στο πιατο ρε παιδια    :2funny: :2funny:.
Η πρεφα θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι λεγανε.....

Συμφωνω. Εδω το εδαφος εδειχνε οτι μπορουσαν να κανουν κινηση. Το καλυτερο απο ολα? δεν ζητας καν κινητο και της λες για μια εκδηλωση σε ενα μερος πχ και αμα θελει να ερθει και εκει της δινεις το κινητο σου της λες αμα ερθεις παρε με να σου πω που θα ειμαστε.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν συμφωνώ με την ρήση αυτή. Το μουνί θέλει ελάχιστο κυνήγι, γιατί αλλιώς το έχασες το παιχνίδι, θέλει πολύ χρόνο και υπομονή. Μην επαναλαμβάνομαι. Το μουνί θέλει πολύ χρόνο...

Αυτο μπορει να ειναι και το σωστοτερο απο ολα. Κανεις μια κινηση διακριτικη και κανεις πισω μετα τουλαχιστον εγω αυτου του στυλ ειμαι πλεον εκτος και αμα θες να το παιξεις τρελος και ερωτευμενος  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom