Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω σαφως και εχω φαει ακυρα,θα ντραπω να το πω?
απλα,περναω καλα με την ολη διαδικασια και γνωριζω πολλες γυναικες,αλλες ενδιαφερουσες,αλλες για τα μπαζα...
ειναι η ολη μαγεια της υποθεσης,γινεσαι ξανα κυνηγος,απλα ιντερνετικος...
type μου έτσι είναι αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς γιατί υπάρχουν και αλλα πράγματα στη ζωή εκτος από το να κάθεσαι σε μια καρεκλα και να χωνεύεις τα κόμπλεξ της καθεμιας μέχρι να βρείς αυτήν που θα σου κάτσει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σου λεω την αληθεια...τοπαν ειναι να τους λες αυτο που θελουν να ακουσουν και το σημαντικο ειναι να ξερεις που στοχευεις.
μην περιμενεις να γαμησεις τοπ μοντελ απο το φβ!!!
πας σε γκομενες μεγεθους 7 με αριστα το 10 και 8 μπορω να πω που βαριουνται και δεν ειναι κομπλεξικες σημαντικο πολυ...
Εχω εχω την ευτυχια και την τυχη να εχω πολυ μπλα μπλα και να μιλαω ευγενικα χωρις να τις πιεζω.
Αμα θελησουν εχει καλως...
Αυτο δουλευει πολυ,δεν τους αρεσει ο βιαστικος,ο πεινασμενος.
Μπορουν να δουν το προφιλ μου,οποτε ξερουν ποιος ειμαι και δεν τους κρυβομαι και ειναι πιο ανοιχτες...
Εχω πετυχει απο ξεκωλιαρες εντελως,μεχρι γυναικες για σπιτι που απλα δεν βγαινουν πολυ και δοκιμαζουν ετσι απο περιεργεια...
Τωρα γαμαω μια μιλφ,απο αλβανια(ποιος εγω που δεν τους γουσταρω καθολου τους αλβανους)η οποιοα ειναι και γαμω τις γυναικες!!!
Μολις την ειδα επαθα πλακα!Τραβιομαστε ενα μηνα τωρα και το κρεβατι που κανουμε ειναι απιθανο...με γουσταρει τρελλα αλλα εγω κολλαω γιατι ειναι στην ηλικια μου,37,εγω θελω μικροτερες και εχει γιο 15 χρονων και λογω της καταγωγης της βεβαια...
Βεβαια εχω κ αλλες 2 στα σκαρια αλλα τις παω σιγα σιγα γιατι αυτην την στιγμη παιζω με 4 και δεν ξερω που να τον πρωτοχωσω...
Mε 4 ρε ατιμε,ειδες αμα τις πληρωνεις τον καφε πως γαμας,θα χρεωκοπησεις οπως πας προσεχε :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σκασε ηλιθιε μογγολε. με τις χειροπιαστες επιλογες σου
M33bh.gif
Μωρη ξεκωλιαρα πουστρα η πουτανιαρα τι εισαι, αντε και γαμησου και μην με παραθετεις

Αντε πια γιατι πολυ μας εχεις πρηξει με την μαλακια σου

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω αυτό... Κάποτε είχα γνωρίσει μία που ήθελε να της κάνω παιδί...

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ήταν από άλλη πόλη αυτή ωστόσο δε δίστασε να έρθει στη Αθήνα για να με αποπλανήσει. Εννοείται ότι δεν πήγα να τη συναντήσω.  :fuck2: Ήταν ικανή να μου κλέψει το σπέρμα απ' το προφυλακτικό.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ήταν από άλλη πόλη αυτή ωστόσο δε δίστασε να έρθει στη Αθήνα για να με αποπλανήσει. Εννοείται ότι δεν πήγα να τη συναντήσω.  :fuck2: Ήταν ικανή να μου κλέψει το σπέρμα απ' το προφυλακτικό.
Υπερβολες ...... πως να σε αποπλανησει αν δεν σου εκανε κλικ δηλαδη ?
18χρονο ησουν ?

Επρεπε τουλαχιστον να την συναντησεις για την γνωριμια ...... και οτι εβγαινε !!!!

Ευχομαι να μην το μετανιωσεις ποτε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η πιο ωραια περιπτωση.....Γκομενα σε αλλη πολη...Δεν σε πρηζει καθημερινα και ξελαμπικαρειs σε κατι εορταστικα τριημερα κτλ

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Τυπε φαντασου σκηνικο εκει που παιζεις με καποια να ειναι η γυναικα σου.Εκει τι κανεις ;

ο ορισμός της γκαντεμιας...χαχαχαχα , εαν γινοταν τρως μεγαλη φρικη

αλλα δεν παίζει τετοιο σενάριο.....για μενα τουλάχιστον.

Εγω πριν πηδηξω , παντα ζητάω ανταλλαγη φωτο , θελω να δω πως ειναι , γιατι και γω εχω φαει φρικες

τον πρωτο καιρο δεν ζηταγα φωτο και μου ειχαν ερθει στο γραφειο κάτι βόδια .... που τις εδιωχνα κακην κακως....

τωρα με τις φωτο εχω την δυνατοτητα και επιλέγω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ορισμός της γκαντεμιας...χαχαχαχα , εαν γινοταν τρως μεγαλη φρικη

αλλα δεν παίζει τετοιο σενάριο.....για μενα τουλάχιστον.

Εγω πριν πηδηξω , παντα ζητάω ανταλλαγη φωτο , θελω να δω πως ειναι , γιατι και γω εχω φαει φρικες

τον πρωτο καιρο δεν ζηταγα φωτο και μου ειχαν ερθει στο γραφειο κάτι βόδια .... που τις εδιωχνα κακην κακως....

τωρα με τις φωτο εχω την δυνατοτητα και επιλέγω
Τυπε ολο και καποιοι θα την εχουν πατησει ετσι.Αλλα θα θελα να ξερω ποιος θα την πει σε ποιον σε τετοιο σκηνικο  :grin:

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μαλακια τυπε
επρεπε να πας τοτε :grin:

Ρε σας λέω με είχε φάει να της κάνω παιδί! Μου έλεγε θα το μεγαλώσω μόνη μου, δε θα σου ζητήσω τίποτα και τέτοια. Ο επόμενος που γνώρισε μετά από μένα την παντρεύτηκε. :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε σας λέω με είχε φάει να της κάνω παιδί! Μου έλεγε θα το μεγαλώσω μόνη μου, δε θα σου ζητήσω τίποτα και τέτοια. Ο επόμενος που γνώρισε μετά από μένα την παντρεύτηκε. :S
Τυπε εχω την εντυπωση οτι οχι απλα τρολαρεις,αλλα εισαι ο Σρεκ.
db8.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ειχε χτυπησει εντονα το ρολοι τηs μητροτηταs μεσα τηs.....
Πιθανολογω οτι ειχε βαλει.....ξυπνητηρι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom