Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε σας λέω με είχε φάει να της κάνω παιδί! Μου έλεγε θα το μεγαλώσω μόνη μου, δε θα σου ζητήσω τίποτα και τέτοια. Ο επόμενος που γνώρισε μετά από μένα την παντρεύτηκε. :S
δεν θα εχυνες μεσα ρε τυπε
και θα ελεγες καμια μαλακια δικαιολογια μετα σιγα

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πω πω γέλιο...
a χα χου χα...
μα τι φοβερα post έχει σήμερα το site!!!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
σου λεω την αληθεια...τοπαν ειναι να τους λες αυτο που θελουν να ακουσουν και το σημαντικο ειναι να ξερεις που στοχευεις.
μην περιμενεις να γαμησεις τοπ μοντελ απο το φβ!!!
πας σε γκομενες μεγεθους 7 με αριστα το 10 και 8 μπορω να πω που βαριουνται και δεν ειναι κομπλεξικες σημαντικο πολυ...
Εχω εχω την ευτυχια και την τυχη να εχω πολυ μπλα μπλα και να μιλαω ευγενικα χωρις να τις πιεζω.
Αμα θελησουν εχει καλως...
Αυτο δουλευει πολυ,δεν τους αρεσει ο βιαστικος,ο πεινασμενος.
Μπορουν να δουν το προφιλ μου,οποτε ξερουν ποιος ειμαι και δεν τους κρυβομαι και ειναι πιο ανοιχτες...
Εχω πετυχει απο ξεκωλιαρες εντελως,μεχρι γυναικες για σπιτι που απλα δεν βγαινουν πολυ και δοκιμαζουν ετσι απο περιεργεια...
Τωρα γαμαω μια μιλφ,απο αλβανια(ποιος εγω που δεν τους γουσταρω καθολου τους αλβανους)η οποιοα ειναι και γαμω τις γυναικες!!!
Μολις την ειδα επαθα πλακα!Τραβιομαστε ενα μηνα τωρα και το κρεβατι που κανουμε ειναι απιθανο...με γουσταρει τρελλα αλλα εγω κολλαω γιατι ειναι στην ηλικια μου,37,εγω θελω μικροτερες και εχει γιο 15 χρονων και λογω της καταγωγης της βεβαια...
Βεβαια εχω κ αλλες 2 στα σκαρια αλλα τις παω σιγα σιγα γιατι αυτην την στιγμη παιζω με 4 και δεν ξερω που να τον πρωτοχωσω...

Και TOP-MODEL αρκει να εχεις το σωστο κινητρο $$$$$$$$$$$$$$$$

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και TOP-MODEL αρκει να εχεις το σωστο κινητρο $$$$$$$$$$$$$$$$
Τυπε εγω πηρα παρτουζα ολγα φαρμακη και ρια αντωνιου.Μου δωσαν απο 250 ευρω αλλα δεν ηταν τοσο γνωστες τοτε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα τοβγαζε απο αλλη διοδο???  την μυτη αs πουμε?? :grin:
Δεν εχει φτασει ακομη σε αυτο το επιπεδο μην τα ισοπεδωνουμε ολα και λεμε μαλακιες.
Εφτανε το χυσι μεχρι το κεφαλακι και μετα με την σκεψη το γυρναγε πισω.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
db8.jpg

Ναι κάπως έτσι ήταν. Χωρισμένη με παιδιά. Και ήθελε κι ένα από μένα. Ρε ούστ! Μια βδομάδα έκατσε στην Αθήνα και ήταν όλη μέρα στο νετ καφέ να με παρακαλάει να εμφανιστώ.
Δε θα έχυνες μέσα λέει ο άλλος. Μώρε θα βρισκε τρόπο αυτή να μου υποκλέψει το σπέρμα και τώρα θα πλήρωνα διατροφές. :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι κάπως έτσι ήταν. Χωρισμένη με παιδιά. Και ήθελε κι ένα από μένα. Ρε ούστ! Μια βδομάδα έκατσε στην Αθήνα και ήταν όλη μέρα στο νετ καφέ να με παρακαλάει να εμφανιστώ.
Δε θα έχυνες μέσα λέει ο άλλος. Μώρε θα βρισκε τρόπο αυτή να μου υποκλέψει το σπέρμα και τώρα θα πλήρωνα διατροφές. :S
Iσως εκανε συλογη ρε τυπε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλυτερα τοτε τυπε
θα εβγαινε ετσι το παιδι :S
http://[URL unfurl="true"]www.kidstop20.nl/wp-content/gallery/shrek/baby_shrek.jpg[/img[/URL]]
[/quote] κολλητέ μουυuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τυπε εγω πηρα παρτουζα ολγα φαρμακη και ρια αντωνιου.Μου δωσαν απο 250 ευρω αλλα δεν ηταν τοσο γνωστες τοτε.
Μπραβο σου τωρα κατι ακουσα οτι σε περιμενει η ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ η ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ και 2-3 ακομα αλλα μην περιμενεις πολλα λεφτα λογω κρισης.
:2funny: :jerking: :2funny: :jerking: :2funny: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το κουφό ήταν ότι ο επόμενος που βρήκε ήθελε το ίδιο πράγμα από αυτήν. Να του κάνει ένα παιδί. Και ήταν νέος σε ηλικία και πολύ μικρότερος της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom