σου λεω την αληθεια...τοπαν ειναι να τους λες αυτο που θελουν να ακουσουν και το σημαντικο ειναι να ξερεις που στοχευεις.
μην περιμενεις να γαμησεις τοπ μοντελ απο το φβ!!!
πας σε γκομενες μεγεθους 7 με αριστα το 10 και 8 μπορω να πω που βαριουνται και δεν ειναι κομπλεξικες σημαντικο πολυ...
Εχω εχω την ευτυχια και την τυχη να εχω πολυ μπλα μπλα και να μιλαω ευγενικα χωρις να τις πιεζω.
Αμα θελησουν εχει καλως...
Αυτο δουλευει πολυ,δεν τους αρεσει ο βιαστικος,ο πεινασμενος.
Μπορουν να δουν το προφιλ μου,οποτε ξερουν ποιος ειμαι και δεν τους κρυβομαι και ειναι πιο ανοιχτες...
Εχω πετυχει απο ξεκωλιαρες εντελως,μεχρι γυναικες για σπιτι που απλα δεν βγαινουν πολυ και δοκιμαζουν ετσι απο περιεργεια...
Τωρα γαμαω μια μιλφ,απο αλβανια(ποιος εγω που δεν τους γουσταρω καθολου τους αλβανους)η οποιοα ειναι και γαμω τις γυναικες!!!
Μολις την ειδα επαθα πλακα!Τραβιομαστε ενα μηνα τωρα και το κρεβατι που κανουμε ειναι απιθανο...με γουσταρει τρελλα αλλα εγω κολλαω γιατι ειναι στην ηλικια μου,37,εγω θελω μικροτερες και εχει γιο 15 χρονων και λογω της καταγωγης της βεβαια...
Βεβαια εχω κ αλλες 2 στα σκαρια αλλα τις παω σιγα σιγα γιατι αυτην την στιγμη παιζω με 4 και δεν ξερω που να τον πρωτοχωσω...