Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μάλιστα... η ειδοποιός διαφορά είναι όμως ότι τα προηγούμενα χρόνια που αναφέρεις είναι περίπου δύο χιλιάδες πρίν ενώ τα χρόνια τα οποία αναφέρε ο ανδρείος είναι λιγώτερα από 100...

είπαμε η εκδίκηση είναι ένα φαγητό που τρώγεται κρύο αλλά στην περίπτωση αυτή μάλλον το φαγητό είχε σαπίσει από την πολυκαιρία...

Μαλλον δεν ξερεις να μετρας αγαπητε!!

Οι χειροτεροι διωγμοι του ελληνισμου ξεκινησαν επι βυζαντιου αρα γυρω στα 500 χρονια πριν.
Μπορει να ειναι πολυ παλια αλλα μιλαμε για ενα τροπο που επιβληθηκε ο χριστιανισμος και οχι για τωρινη εκδικηση.
Επρεπε να εξαφανιστει οτιδηποτε ειχε σχεση με την ελληνικη φιλοσοφια και γραμματεια ωστε να επικρατησει ο σκοταδισμος τους, ωπερ και εγένετο.
Ακομα και στην συγχρονη εποχη ποιος ξεχνα την αρνητικη σταση της εκκλησιας, αρχικα τουλαχιστον στην ελληνικη επανασταση του 1821;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Οι χειροτεροι διωγμοι του ελληνισμου ξεκινησαν επι βυζαντιου αρα γυρω στα 500 χρονια πριν.
Μπορει να ειναι πολυ παλια αλλα μιλαμε για ενα τροπο που επιβληθηκε ο χριστιανισμος και οχι για τωρινη εκδικηση.
Επρεπε να εξαφανιστει οτιδηποτε ειχε σχεση με την ελληνικη φιλοσοφια και γραμματεια ωστε να επικρατησει ο σκοταδισμος τους, ωπερ και εγένετο.
Ακομα και στην συγχρονη εποχη ποιος ξεχνα την αρνητικη σταση της εκκλησιας, αρχικα τουλαχιστον στην ελληνικη επανασταση του 1821;

μάλιστα ... 500 χρόνια πριν.. δηλαδή το 1500 μΧ περίπου ...

πως είχα την εντύπωση ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία κατελύθη το 1453 με την Αλωση της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ τον Πορθητή... μπαααα μάλλον λάθος θα κάνω ....

τι μαθαίνεις ρε παιδάκι μου στο μπου.... νέες εκδόσεις της ιστορίας και κύρια του χρονολόγιου...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε παλληκαράκι μου να ανοίξεις κανένα βιβλίο γιατί μάλλον αν πήρες απολυτήριο λυκείου μάλλον με μέσον το πήρες...

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μάλιστα ... 500 χρόνια πριν.. δηλαδή το 1500 μΧ περίπου ...

πως είχα την εντύπωση ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία κατελύθη το 1453 με την Αλωση της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ τον Πορθητή... μπαααα μάλλον λάθος θα κάνω ....

τι μαθαίνεις ρε παιδάκι μου στο μπου.... νέες εκδόσεις της ιστορίας και κύρια του χρονολόγιου...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε παλληκαράκι μου να ανοίξεις κανένα βιβλίο γιατί μάλλον αν πήρες απολυτήριο λυκείου μάλλον με μέσον το πήρες...

Τελικα αποτι βλεπω η μαλακια σου φιλε μου δεν περιγραφεται.... :jerking:

Το θεμα ειναι αν ειναι 500-550 η 600 χρονια πριν? παντως 2000 που λες με τιποτα στοκε.
Αλλο σου ειπα πιο πανω αλλα η μαλακια σου δεν σε αφηνει να το καταλαβεις.

Ο Πατριαρχης Γρηγοριος ο Ε' αφορησε την ελληνικη επανασταση, ο αρχιεπισκοπος ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ απεδιδε στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ της χουντας το ΣΤΑΥΡΟ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (η μεγαλυτερη διακριση της εκκλησιας για να τιμησει ανθρωπο) και αυτα δεν εγιναν πριν απο 2000 χρονια ε;

Τεσπα αν θες να διαβασεις κατι εξωσχολικο αρχιμαλακα της παρεας μπας και ανοιξεις τα στραβα σου, υπαρχει ενα πολυ καλο εννιατομο εργο
"Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού" εκδοσεις κακτος οι 2 η 3 πρωτοι τομοι αναφερονται στον ορθοδοξο χριστανισμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τελικα αποτι βλεπω η μαλακια σου φιλε μου δεν περιγραφεται.... :jerking:

Το θεμα ειναι αν ειναι 500-550 η 600 χρονια πριν? παντως 2000 που λες με τιποτα στοκε.
Αλλο σου ειπα πιο πανω αλλα η μαλακια σου δεν σε αφηνει να το καταλαβεις.
Τεσπα αν θες να διαβασεις κατι εξωσχολικο αρχιμαλακα της παρεας μπας και ανοιξεις τα στραβα σου, υπαρχει ενα πολυ καλο εννιατομο εργο
"Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού" εκδοσεις κακτος οι 2 η 3 πρωτοι τομοι αναφερονται στον ορθοδοξο χριστανισμο.

μάλιστα.. το έχω διαβάσει και ξέρω πολύ καλά τι λέει... την ελληνική αρχαία λατρεία και τους τελευταίους εθνικούς τους ξεπάστρεψε ο Ιουστινιανός το 529 μΧ .. αυτός έκλεισε τους τελευταίους ναούς και την Ακαδημια Αθηνών...

μετά από τότε δεν έγιναν διωγμοί διότι απλά έπαψαν να υπάρχουν οι έλληνες εθνικοί...

αει παίξε παραπέρα και ξεστραβώσου... 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι κάθομαι ο μαλάκας και γράφω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θα βάλω μυαλό στους ηλιθίους μήπως... είναι δυνατόν να καταλάβει κάτι ένας επιπέδου παπαζόλη...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
μάλιστα.. το έχω διαβάσει και ξέρω πολύ καλά τι λέει... την ελληνική αρχαία λατρεία και τους τελευταίους εθνικούς τους ξεπάστρεψε ο Ιουστινιανός το 529 μΧ .. αυτός έκλεισε τους τελευταίους ναούς και την Ακαδημια Αθηνών...

μετά από τότε δεν έγιναν διωγμοί διότι απλά έπαψαν να υπάρχουν οι έλληνες εθνικοί...
αει παίξε παραπέρα και ξεστραβώσου... 

εδώ είσαι λάθος, εθνικοί υπήρξαν και πολύ πιο μετά όπως στην Μάνη τουλάχιστον μέχρι τον 12ο αιώνα.

οι "χριστιανοί" έκαναν μεγάλες σφαγές πχ ο θεοδόσιος. Ψάξε να δεις γιατί η εκκλησία τον αποκαλεί ακόμα μέγα ... Κανονικά αυτό το όνομα θα έπρεπε να το έχουμε καταργήσει ...

ακόμα συνεχίζουν να λοιδωρούν αποκαλώντας τους αρχαίους ειδωλολάτρες ...

Βέβαια για αυτά τα εγκλήματα δεν φταίει ο Χριστός και η διδασκαλία του που μόνο ειρήνη δίδαξε αλλά οι μαλάκες που τα ερμήνευσαν και έπραξαν όπως γούσταραν 

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; μιλάμε με ξεστράβωσες!!!!!

Τα εγκλήματα λοιπόν του χριστιανισμού τελειώνουν με τον Ιουστινιανό?
Μπράβο βρε όποτε όταν το Βυζάντιο (θεωρούσε εχθρικό) το όνομα Ελλην και μάλιστα ταυτίστηκε με το ειδωλολάτρης, όπως αναφέρει ο ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος. «Ανόσιους, μυσαρούς, παμμίαρους» αποκαλούσαν τους Έλληνες οι αυτοκρατορικοί νόμοι και οι εκκλησιαστικοί πατέρες, δεν θεωρούταν δίωξη ε;

Ο Αθανάσιος κατακεραύνωνε τους «μιαρούς» Έλληνες... ο Γρηγόριος ο
Ναζιανζηνός στηλίτευσε την «κίβδηλον ποίησιν» των αρχαίων, η οταν δηλωνε 'να μου κοπει το χερι παρα να φιλησω ελληνιδα γυναικα.',

Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος θεωρούσε πως Χριστιανισμός και Ελληνισμός είναι ασυμβίβαστοι.
Ακόμα και κορυφαίοι διανοητές, όπως ο πατριάρχης Φώτιος (9ος αιώνας) έγραφε πως οι Ρώσοι, προτού εκχριστιανισθούν, είχαν ελληνική δόξα, ενώ ο «φιλοπλατωνικος Μιχαήλ Ψελλός 11ος αιώνας έιπε πως οι Κινέζοι ήταν. «Έλληνες το δόγμα»!!!

Και όταν, το 968, απεσταλμένοι του Πάπα εγχείρισαν στον αυτοκράτορα
Νικηφόρο Φωκά γράμματα του Ποντίφικα με την προσφώνηση «αυτοκράτωρ των Ελλήνων», ο Φωκάς τους έριξε στη φυλακή!

Επισης ο μέγας λογοθέτης (πρωθυπουργός) του Ανδρόνικου Β' Παλαιολόγου,
Θεόδωρος Μετοχίτης (αρχές 14ου αιώνα), θεωρούσε τους Έλληνες «εχθρούς του κράτους» και ευχόταν να «εξολοθρευθούν με την βοήθειαν του Θεού», ενώ ο προοδευτικός θεολόγος Βαρλαάμ (14ος αιώνας) θα κατηγορηθεί, ανάμεσα στ' άλλα, και σαν «ελληνομανής».

Και ο Γεννάδιος Σχολάριος (ο κατοπινός πρώτος πατριάρχης της Οθωμανοκρατίας), όταν ρωτήθηκε, τρία χρόνια πριν απ' την Άλωση, αν είναι Έλλην, απάντησε με αποστροφή: «... αν με ρωτήσει κανείς τι είμαι απαντώ,Χριστιανός είμαι».

Και ο ιστορικός Παύλος Καλλιγάς στο βιβλίο του «Μεσαιωνικός βίος του
Ελληνικού Έθνους» λέγει: «Αυτούς τους διώκοντας τον Χριστιανισμόν
Τούρκους, αποκαλεί η Εκκλησία "νέους Έλληνας", διότι το όνομα Έλλην ήτο τότε συνώνυμον τω αντιχρίστω... Οι περισωθέντες επίσημοι αναθεματισμοί του ελληνικού ονόματος, αποδεικνύουν ότι οι ακαταλόγιστοι εκείνοι άνθρωποι ενόσουν (έπασχαν από) αληθή ελληνοφοβίαν»....

Τελος κατι το οποιο το εκανες γαργαρα ειναι οτι ο Πατριαρχης Γρηγοριος ο Ε' αφορησε την ελληνικη επανασταση, ο αρχιεπισκοπος ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ απεδιδε στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ της χουντας το ΣΤΑΥΡΟ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (η μεγαλυτερη διακριση της εκκλησιας για να τιμησει ανθρωπο).

Αλλα σου ξαναλεω ξεκολα απο το ποτε εγιναν αλλα το οτι εγιναν.
Ηταν ενας τροπος να εξουσιαστουν τα προβατα.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗΣ

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μαζευτηκατε παλι εδω ολα τα φασιστακια....  :s&m_1:

μη χαίρεστε, ακομα κι αν φυγει η αλέκα,
το ΚΚ δεν προκειται να γινει μια ακομα συνιστωσα του Συριζα ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.091
Πόντοι
6.515
γιατι οταν καλουνται στην τηλεοραση εκπροσωποι του κομματος του 4% οι δημοσιογραφοι τους χαιδευουν ? τι φοβουνται ? Γιατι δεν ρωτανε,

ποια η γνωμη τους για τη λαικη δημ της β.κορεας που βασιλευει μια οικογενεια δυναστης 3 γεννιες και ο λαος πειναει?  :think:

γιατι απο τον παραδεισο που μας λιβανιζουν οι νεες κοπελλες δραπετευαν και γεμιζαν τα μπορντελα της δυσης?  :think:

με ποιο δικαιωμα απαγορευσαν να παιχτει στην ελλαδα η ταινια Η ΕΛΕΝΗ του νικου Γκατσογιαννη?

γιατι δεν αποκυρηξαν τη πηγαδα του μελιγαλα ?  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; μιλάμε με ξεστράβωσες!!!!!

Τα εγκλήματα λοιπόν του χριστιανισμού τελειώνουν με τον Ιουστινιανό?
Μπράβο βρε όποτε όταν το Βυζάντιο (θεωρούσε εχθρικό) το όνομα Ελλην και μάλιστα ταυτίστηκε με το ειδωλολάτρης, όπως αναφέρει ο ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος. «Ανόσιους, μυσαρούς, παμμίαρους» αποκαλούσαν τους Έλληνες οι αυτοκρατορικοί νόμοι και οι εκκλησιαστικοί πατέρες, δεν θεωρούταν δίωξη ε;

μάλιστα... μου αναφέρεις αυτό που αποφασίστηκε στην  Ζ!Οικουμενική σύνοδο δηλαδή 1500 χρόνια πρίν

Ο Αθανάσιος κατακεραύνωνε τους «μιαρούς» Έλληνες... ο Γρηγόριος ο
Ναζιανζηνός στηλίτευσε την «κίβδηλον ποίησιν» των αρχαίων, η οταν δηλωνε 'να μου κοπει το χερι παρα να φιλησω ελληνιδα γυναικα.',

στα παπάρια μου και στα παπάρια των Ελλήνων εθνικών... και εγώ λέω δεν γουστάρω τις μουσουλμάνες... so what ? αλλος δεν γουστάρει τις σχιστομάτες... αλλος δεν γουστάρει τον Πλάτωνα... δικαίωμα του καθενός είναι να λέει ότι θέλει, όποτε θέλει, όπου θέλει... από κεί και πέρα αμα υπάρχουνε χαχόλοι που τους ακολουθούνε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος θεωρούσε πως Χριστιανισμός και Ελληνισμός είναι ασυμβίβαστοι.
Ακόμα και κορυφαίοι διανοητές, όπως ο πατριάρχης Φώτιος (9ος αιώνας) έγραφε πως οι Ρώσοι, προτού εκχριστιανισθούν, είχαν ελληνική δόξα, ενώ ο «φιλοπλατωνικος Μιχαήλ Ψελλός 11ος αιώνας έιπε πως οι Κινέζοι ήταν. «Έλληνες το δόγμα»!!!

γιατί μήπως είπε ψέμματα ο μπαρμπα Γιάννης ?? είναι όντως ασυμβίβαστα...

Και όταν, το 968, απεσταλμένοι του Πάπα εγχείρισαν στον αυτοκράτορα
Νικηφόρο Φωκά γράμματα του Ποντίφικα με την προσφώνηση «αυτοκράτωρ των Ελλήνων», ο Φωκάς τους έριξε στη φυλακή!

και φυσικά τους έριξε στην φυλάκα διότι ο εκάστοτες βυζαντινός αυτοκράτορας θεωρούσε εαυτόν αυτοκράτορα νέας ρώμης

Επισης ο μέγας λογοθέτης (πρωθυπουργός) του Ανδρόνικου Β' Παλαιολόγου,
Θεόδωρος Μετοχίτης (αρχές 14ου αιώνα), θεωρούσε τους Έλληνες «εχθρούς του κράτους» και ευχόταν να «εξολοθρευθούν με την βοήθειαν του Θεού», ενώ ο προοδευτικός θεολόγος Βαρλαάμ (14ος αιώνας) θα κατηγορηθεί, ανάμεσα στ' άλλα, και σαν «ελληνομανής».

και εγώ θεωρώ τους κομμουνιστές μαλάκες και τους αναρχικούς εγκληματίες ... θα μου το απαγορεύσεις ??
και όσο για τον Βαρλαάμ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα ταλμουδικά της εκκλησίας.. σε κάθε οργανωμένο σύστημα υπαρχουν ορισμένοι κανόνες που εφαρμόζονται σε όσους μετέχουν σε αυτό...

Και ο Γεννάδιος Σχολάριος (ο κατοπινός πρώτος πατριάρχης της Οθωμανοκρατίας), όταν ρωτήθηκε, τρία χρόνια πριν απ' την Άλωση, αν είναι Έλλην, απάντησε με αποστροφή: «... αν με ρωτήσει κανείς τι είμαι απαντώ,Χριστιανός είμαι».

και πολύ σωστά απήντησε διότι ο χριστιανισμός όπως και κάθε μονοθειστική θρησκεία θεωρείται (από τους πιστούς του) υπεράνω κρατών, φυλών κλπ .. κάτι σαν τον διεθνισμό να πούμε ...

Και ο ιστορικός Παύλος Καλλιγάς στο βιβλίο του «Μεσαιωνικός βίος του
Ελληνικού Έθνους» λέγει: «Αυτούς τους διώκοντας τον Χριστιανισμόν
Τούρκους, αποκαλεί η Εκκλησία "νέους Έλληνας", διότι το όνομα Έλλην ήτο τότε συνώνυμον τω αντιχρίστω... Οι περισωθέντες επίσημοι αναθεματισμοί του ελληνικού ονόματος, αποδεικνύουν ότι οι ακαταλόγιστοι εκείνοι άνθρωποι ενόσουν (έπασχαν από) αληθή ελληνοφοβίαν»....

έχεις ιδέα πότε ήταν ο Μεσαίωνας ??

Τελος κατι το οποιο το εκανες γαργαρα ειναι οτι ο Πατριαρχης Γρηγοριος ο Ε' αφορησε την ελληνικη επανασταση, ο αρχιεπισκοπος ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ απεδιδε στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ της χουντας το ΣΤΑΥΡΟ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (η μεγαλυτερη διακριση της εκκλησιας για να τιμησει ανθρωπο).

και στην Σοβιετία βρήκε άσυλο ο Ζαχαριάδης ο σφαγέας του εμφυλίου...

Αλλα σου ξαναλεω ξεκολα απο το ποτε εγιναν αλλα το οτι εγιναν.
Ηταν ενας τροπος να εξουσιαστουν τα προβατα.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗΣ

και οι σπαρτιάτες πετούσαν στον καιάδα τα παιδιά με αναπηρία... και οι εσκιμώοι αφήναν τους γέρους στο κρύο .. και οι ταλιμπάν λιθοβολούν τις μοιχαλίδες (ακόμη)...
πρίν πολλά πολλά χρόνια... που τα ήθη, ο πολιτισμός ήταν διαφορετικά...

στην Σοβιετία αυτά γίναν όταν στον υπόλοιπη Ευρώπη και στον γενικά πολιτισμένο κόσμο είχαν προ πολλού αποκηρυχθεί τέτοιες πρακτικές και είχαν τεθεί οι βάσεις τις ανεξιθρησκείας,ελευθερίας γνώμης και άποψης κλπ κλπ .. πράγματα που αργήαν κατά πολύ να εφαρμοστούν στην Σοβιετία (πρακτικά δεν εφαρμόστηκαν καθόλου)...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ιδου τι έγραφε ο ριζοσπαστης στις 14 Νοεμβριου 1935
Αληθεια ποια ειναι η "Σοβιετικη τους πατριδα';; Αρα οι ιδιοι παραδεχονται πως η Ελλαδα δεν ειναι πατριδα τους
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Συνημμένα

• 292136_239527842819211_486436452_n.jpg
    292136_239527842819211_486436452_n.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 20

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.392
Πόντοι
786
έλληνας είναι όποιος πιστεύει στο χριστό - επαναστατικό σύνταγμα
αξίζει μια βόλτα στο βυζαντινό μουσείο, έχει πολλά αγάλματα κατεστραμμένα από χριστιανοούς.
εν πάση περιπτώσεις χριστιανισμός και ελληνισμός αντιπαρατέθηκαν και είναι πλέον αλληλένδετοι

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
έλληνας είναι όποιος πιστεύει στο χριστό - επαναστατικό σύνταγμα
αξίζει μια βόλτα στο βυζαντινό μουσείο, έχει πολλά αγάλματα κατεστραμμένα από χριστιανοούς.
εν πάση περιπτώσεις χριστιανισμός και ελληνισμός αντιπαρατέθηκαν και είναι πλέον αλληλένδετοι
είπαμε να λέμε αηδίες, αλλά όχι και έτσι..Ελληνισμός και χριστιανισμός ΔΕΝ είναι αλληλένδετοι και δε θα γίνουν ποτέ! Όσο και αν πασχίζει η επίσημη προπαγάνδα. Η πίστη του καθενός είναι σεβαστή (είτε πιστεύει στο Θεό ,είτε στον Αλλάχ,είτε στο Βούδα,είτε στο Δια,είτε στον Ιπτάμενο Μουσακά) αλλά μέχρι εκεί!

Επισκέπτης

Δηλαδή το 1500 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μη γράφετε μαλακίες ρε.
Οι τελευταίοι έλληνες στο θρήσκευμα , στη Μάνη ,
αλλαξοπίστησαν γύρω στο 800 με 900 μχ.
Μιλάμε για 1100-1200 χρόνια πριν.

Αυτες οι 2 θρησκείες πρέπει να είναι σεβαστές στην ελλάδα και μόνο.
Η Αρχαία Ελληνική και η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δηλαδή το 1500 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μη γράφετε μαλακίες ρε.
Οι τελευταίοι έλληνες στο θρήσκευμα , στη Μάνη ,
αλλαξοπίστησαν γύρω στο 800 με 900 μχ.
Μιλάμε για 1100-1200 χρόνια πριν.

Αυτες οι 2 θρησκείες πρέπει να είναι σεβαστές στην ελλάδα και μόνο.
Η Αρχαία Ελληνική και η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.
Τί γράφετε μωρέ;Έχετε διαβάσει ποτέ κανένα βιβλίο ιστορίας;;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Φευγει η αλεκα μαθαινω  :s&m_2:
Πιστευα οτι δεν θα συμβει ποτε  :s&m_1:
Τελος παντων, δεν ξερω τι θα κανει τελικα, αλλα ας πω 2-3 πραγματακια χωρις ειρωνειες αυτη τη φορα.
Διαφωνω σχεδον στα παντα με την γραμμη του ΚΚΕ εδω και ποσα χρονια.
Μου εδινε παντα την εντυπωση οτι ζουσε σε παραλληλο συμπαν. Οτι νομιζαν οτι εχουμε ακομα 1917.
Δεν ειναι δυνατον ολα οσα γινονται στον κοσμο να ειναι λαθος μονο και μονο επειδη δεν ειναι 'κομμουνιστικως' καμωμενα.
Οτι δεν εξελισσεται, πεθαινει. Και το ΚΚΕ ειναι σχεδον ετοιμοθανατο. Με αποκλειστικη ευθυνη της ηγεσιας του, η οποια ανεκαθεν προτιμουσε αντι να βαλει το δαχτυλο στον παλμο της εποχης και να αφουγκραστει την κοινωνια και τις συνθηκες, να το βαλει στον κωλο της.

Ομως...αναγνωριζω στην Παπαρηγα οτι ποτε δεν εκανε καραγκιοζιλικια. Οτι ποτε δεν ρεζιλευτηκε. 22 χρονια τετοια δικαιωματα δεν εδωσε(και αν το εκανε, δεν τα εχω υπ οψιν μου).
Οσο και να διαφωνω με την νοοτροπια και τις ιδεες της, της αναγνωριζω οτι εμεινε πιστη σε αυτο που πιστευε. Δεν εκανε 5000 κωλοτουμπες, δεν γελοιοποιηθηκε.
Μαλλον η μονη πολιτικη αρχηγος που το κατεφερε αυτο στην μεταπολιτευση.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Φευγει η αλεκα μαθαινω  :s&m_2:
Πιστευα οτι δεν θα συμβει ποτε  :s&m_1:
Τελος παντων, δεν ξερω τι θα κανει τελικα, αλλα ας πω 2-3 πραγματακια χωρις ειρωνειες αυτη τη φορα.
Διαφωνω σχεδον στα παντα με την γραμμη του ΚΚΕ εδω και ποσα χρονια.
Μου εδινε παντα την εντυπωση οτι ζουσε σε παραλληλο συμπαν. Οτι νομιζαν οτι εχουμε ακομα 1917.
Δεν ειναι δυνατον ολα οσα γινονται στον κοσμο να ειναι λαθος μονο και μονο επειδη δεν ειναι 'κομμουνιστικως' καμωμενα.
Οτι δεν εξελισσεται, πεθαινει. Και το ΚΚΕ ειναι σχεδον ετοιμοθανατο. Με αποκλειστικη ευθυνη της ηγεσιας του, η οποια ανεκαθεν προτιμουσε αντι να βαλει το δαχτυλο στον παλμο της εποχης και να αφουγκραστει την κοινωνια και τις συνθηκες, να το βαλει στον κωλο της.

Ομως...αναγνωριζω στην Παπαρηγα οτι ποτε δεν εκανε καραγκιοζιλικια. Οτι ποτε δεν ρεζιλευτηκε. 22 χρονια τετοια δικαιωματα δεν εδωσε(και αν το εκανε, δεν τα εχω υπ οψιν μου).
Οσο και να διαφωνω με την νοοτροπια και τις ιδεες της, της αναγνωριζω οτι εμεινε πιστη σε αυτο που πιστευε. Δεν εκανε 5000 κωλοτουμπες, δεν γελοιοποιηθηκε.
Μαλλον η μονη πολιτικη αρχηγος που το κατεφερε αυτο στην μεταπολιτευση.
Δεν ΖΟΥΣΕ σε ενα παράληλο συμπαν,ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ,όταν είχαν πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό,ΑΡΩΣΤΗΣΕ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom