Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
το τι προτεινετε το θετω ως προβληματισμο απο την στιγμη που ειστε φιλοι της κομμουνιστικης ιδεολογιας και το προβλημα ειναι η διαρθρωση ή η εκφραση αυτης απο το κκε!!!θελω πω τι προτεινετε στον αριστερο δρομο που ισως το κκε οπως λετε εχει λοξοδρομησει!!
-AΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΥΔΡΟΧΟΕ...ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ....ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ .....Τουτεστιν -ανθρωπινες αλυσιδες και μαλακιες κομμενες-ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
-ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ -ΤΕΛΟΣ!

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
δεν θα διαφωνησω αλλα προσωπικα δεν θελω ενα κκε που να καθεται να μανουριαζει μονο με τους μπατσους,υστερα το κκε εχει υποσταση δεν ειναι μπαχαλακηδες που κανουν τα δικα τους και υστερα εχαφανιζονται,αλλο που δεν θελουν να διαλυσουν το κκε!!!θελω και παραθελω συγκρουση αλλα οργανωμενη και με πλανο!!!και στανταρ οσο και  προσωπικα να σιχαινομαι τους μπατσους δεν θελω εχω μονο αυτους ως εχθρους και να εχαντλω ολη την δυναμικη μου και ολη μου την υποσταση σε αυτους,μου φταιει το συστημα οχι τα σκυλια του!!!

Επισκέπτης
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ .....Τουτεστιν -ανθρωπινες αλυσιδες και μαλακιες κομμενες-ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ !

Όπως το 1944-1949 σύντροφε ;;;;;;;;;;;

ΑΝΤΕ ΡΕ ....

ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ;;;;;;;;;;;

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΡΑΣΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ........

Ξεκινάτε την ταξική πάλη !!!!!!!!!

Ανπομονώ !!!!

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
304 σελίδες γνώμες δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί ΚΚΕ και αντι-ΚΚΕ και σε μπουρδελοφόρουμ μαθαίνεις πολλά πράγματα

εισαι ετοιμος να το παμε to the next level?

οραματισου την τυχη της Ινδιας σημερα,αν αντι του Γκαντι τοτε,ηταν στην θεση του η κα Αλεκα Παπαρηγα...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Όχι καλέ..

vouli-mat-pame_20-10-2011.jpg

Άκου ρε Νάτσο λίγο.. Άντε και λέμε ότι το ΠΑΜΕ εμπόδιζε τον κόσμο να μπει στη βουλή και την "προστάτευε". Τις υπόλοιπες 364 μέρες γιατί δε μπήκε ο κόσμος μέσα;; Πριν φτάσει το ΠΑΜΕ στη βουλή γιατί δεν έμπαινε; Αφού είχε φύγει γιατί πάλι δεν έκανε το "ντου";; Μα ακούω κάτι βλακείες ρε παιδιά.. Τόσες και τόσες διαδηλώσεις έγιναν τότε με τους αγανακτισμένους όπου δεν υπήρχαν ΚΝΑΤ! Ο δρόμος ήταν ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα! Το ΠΑΜΕ σας εμπόδισε;;

Γιατί την περιφρουρούσε τότε; Η λογική του ΚΚΕ δεν είναι άντε μπήκαμε στη βουλή τα κάνουμε γης μαδιάμ και τέρμα. Είναι να πάρει με το μέρος του την πλειοψηφία του κόσμου τουλάχιστον μέσα στους χώρους δουλειάς, εκεί που μετράει δηλαδή, προτού πάρει την εξουσία (με τη βία εννοείται), γιατί αν πάρει την εξουσία χωρίς τη λαική συγκατάθεση τότε οι εργάτες απλά δε θα δεχτούν να δουλέψουν για αυτή τη νέα κυβέρνηση. Γι' αυτό και σε κάθε πορεία του ΠΑΜΕ μπροστά απ'τη βουλή, ειδικά όταν έχει συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος, τοποθετείται περιφρούρηση. Όχι για να εμποδίσει κανέναν, όχι γιατί γουστάρει τους μπάτσους, αλλά για να προστατέψει τη δικιά του διαδήλωση. Δε θέλει σπασμωδικές βίαιες εκτονώσεις και δε βγαίνει τίποτα με αυτές. Όταν η πλειοψηφία των εργατών καταλάβει ότι με τον καπιταλισμό δεν θα δουν προκοπή και δώσουν εντολή για ανατροπή τότε εκεί ναι, θα καταληφτεί η εξουσία με βίαια μέσα και με τις ευλογίες του λαού!

Το αν αυτή η πολιτική για εσάς είναι λάθος η σωστή, αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ σας την παρέθεσα για να γίνει κατανοητό ότι η περιφρούρηση εκεί δεν ήθελε να εμποδίσει κανέναν και είναι χαζό να ισχυρίζεστε ότι παίρνει το μέρος των μπάτσων, η ότι δεν τα βάζει με τους μπάτσους όταν οι κομμουνιστές έχουν περάσει βασανισμούς, εξορίες και χούντες! 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ όμως δεν αναφέρθηκα σ' αυτούς, αναφέρθηκα σε αυτούς που στράφηκαν στην αποχή, σε μικρότερα κόμματα και στο σύριζα, προτού γίνει κακέκτυπο του πασόκ

Μα τι περιμένεις από μετριοπαθείς πρώην πασόκους; Να πιάσουν το λάβαρο και να κατέβουν να κάνουν επανάσταση; Απλά επειδή οι συνθήκες της ζωής τους χειρότερεψαν κινήθηκαν λίγο αριστερότερα που είναι ο Σύριζα υποτίθεται. Δεν το ξεγράφω σαν κόμμα, από ΝΔ το προτιμώ. Γι' αυτούς όμως το να ψηφίσουν σύριζα ήταν το πιο επαναστατικό πράγμα που έχουνε κάνει στη ζωή τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα τι περιμένεις από μετριοπαθείς πρώην πασόκους; Να πιάσουν το λάβαρο και να κατέβουν να κάνουν επανάσταση; Απλά επειδή οι συνθήκες της ζωής τους χειρότερεψαν κινήθηκαν λίγο αριστερότερα που είναι ο Σύριζα υποτίθεται. Δεν το ξεγάφω σαν κόμμα, από ΝΔ το προτιμώ. Γι' αυτούς όμως το να ψηφίσουν σύριζα ήταν το πιο επαναστατικό πράγμα που έχουνε κάνει στη ζωή τους.
Τυπε σε κοβω να ψηφιζεις πορνομεταναστη  :S

Επισκέπτης
Άκου ρε Νάτσο λίγο.. Άντε και λέμε ότι το ΠΑΜΕ εμπόδιζε τον κόσμο να μπει στη βουλή και την "προστάτευε". Τις υπόλοιπες 364 μέρες γιατί δε μπήκε ο κόσμος μέσα;; Πριν φτάσει το ΠΑΜΕ στη βουλή γιατί δεν έμπαινε; Αφού είχε φύγει γιατί πάλι δεν έκανε το "ντου";; Μα ακούω κάτι βλακείες ρε παιδιά.. Τόσες και τόσες διαδηλώσεις έγιναν τότε με τους αγανακτισμένους όπου δεν υπήρχαν ΚΝΑΤ! Ο δρόμος ήταν ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα! Το ΠΑΜΕ σας εμπόδισε;;

Γιατί την περιφρουρούσε τότε; Η λογική του ΚΚΕ δεν είναι άντε μπήκαμε στη βουλή τα κάνουμε γης μαδιάμ και τέρμα. Είναι να πάρει με το μέρος του την πλειοψηφία του κόσμου τουλάχιστον μέσα στους χώρους δουλειάς, εκεί που μετράει δηλαδή, προτού πάρει την εξουσία (με τη βία εννοείται), γιατί αν πάρει την εξουσία χωρίς τη λαική συγκατάθεση τότε οι εργάτες απλά δε θα δεχτούν να δουλέψουν για αυτή τη νέα κυβέρνηση. Γι' αυτό και σε κάθε πορεία του ΠΑΜΕ μπροστά απ'τη βουλή, ειδικά όταν έχει συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος, τοποθετείται περιφρούρηση. Όχι για να εμποδίσει κανέναν, όχι γιατί γουστάρει τους μπάτσους, αλλά για να προστατέψει τη δικιά του διαδήλωση. Δε θέλει σπασμωδικές βίαιες εκτονώσεις και δε βγαίνει τίποτα με αυτές. Όταν η πλειοψηφία των εργατών καταλάβει ότι με τον καπιταλισμό δεν θα δουν προκοπή και δώσουν εντολή για ανατροπή τότε εκεί ναι, θα καταληφτεί η εξουσία με βίαια μέσα και με τις ευλογίες του λαού!

Το αν αυτή η πολιτική για εσάς είναι λάθος η σωστή, αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ σας την παρέθεσα για να γίνει κατανοητό ότι η περιφρούρηση εκεί δεν ήθελε να εμποδίσει κανέναν και είναι χαζό να ισχυρίζεστε ότι παίρνει το μέρος των μπάτσων, η ότι δεν τα βάζει με τους μπάτσους όταν οι κομμουνιστές έχουν περάσει βασανισμούς, εξορίες και χούντες! 

Μεγάλη κουβέντα, αλλά όπως προείπα καλύτερα να την αποφύγουμε γιατί έτσι δίνονται λαβές σε σιχαμένους.
Κι επειδή το ΚΚΕ ακόμα και στα χειρότερά του το σέβομαι πολύ περισσότερο από δαύτους δε θα'θελα σε καμία περίπτωση να μπω στο φαύλο κύκλο του να αραδιάσω τα στραβά του από τη μία και να το υπερασπίζομαι απέναντι στη δεκσά κάστα από την άλλη..

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

Οι κομμουνιστές της αντίστασης και του εμφυλίου είναι εξ ορισμού κληρονομιά του σημερινού ΚΚΕ; Από πότε;

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μεγάλη κουβέντα, αλλά όπως προείπα καλύτερα να την αποφύγουμε γιατί έτσι δίνονται λαβές σε σιχαμένους.
Κι επειδή το ΚΚΕ ακόμα και στα χειρότερά του το σέβομαι πολύ περισσότερο από δαύτους δε θα'θελα σε καμία περίπτωση να μπω στο φαύλο κύκλο του να αραδιάσω τα στραβά του από τη μία και να το υπερασπίζομαι απέναντι στη δεκσά κάστα από την άλλη..

Καλά οι σιχαμένοι απανταχού λάκηδες και λοιποί πάντα θα βρίσκουνε λαβή, αλλά σε καταλαβαίνω.  

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Όπως το 1944-1949 σύντροφε ;;;;;;;;;;;

ΑΝΤΕ ΡΕ ....

ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ;;;;;;;;;;;

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΡΑΣΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ........

Ξεκινάτε την ταξική πάλη !!!!!!!!!

Ανπομονώ !!!!
-χαχαχαχαχαχα ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗΗ' ΚΕΦΑΛΑΙΟ????? ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΛΑΚΗ....

Επισκέπτης
Και καλά κάνεις.
Αρκεί να βάζεις ολόκληρη τη φράση που έγραψα και να μην κόβεις ούτε απ'το τέλος,ούτε απ'τη μέση..

Ακόμη χειρότερα ....

Κι επειδή το ΚΚΕ ακόμα και στα χειρότερά του το σέβομαι πολύ περισσότερο από δαύτους

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ περιμένω πολλά από το ΚΚΕ ...
Ανυπομονώ για τον 4ο Γύρο ....

Διότι γεννήθηκα αργά
και δεν πρόλαβα τους πρώτους 3 ...

Ρε κακομοίρη, αφού και να γίνει ο 4ος γύρος, εσύ θα είσαι απών, θα κυνηγάς το ...μασούρι, όπως και με την κηδεία του Ντερτιλή.
Τι τα θες λοιπόν τα μεγάλα λόγια;
ΚΑΙ ακτιβιστής φασίστας ΚΑΙ μικροαστός;
Τρε μπανάλ.

Επισκέπτης
Ρε κακομοίρη, αφού και να γίνει ο 4ος γύρος, εσύ θα είσαι απών, θα κυνηγάς το ...μασούρι, όπως και με την κηδεία του Ντερτιλή.
Τι τα θες λοιπόν τα μεγάλα λόγια;
ΚΑΙ ακτιβιστής φασίστας ΚΑΙ μικροαστός;
Τρε μπανάλ.

Πολλά λόγια λες σκουπίδι και κρίσεις για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
Πάντα έτσι ήσασταν τα κουμμούνια.

Καμιά επανάσταση θα κάνετε να σας γαμήσουμε  και πάλι,
όπως πάντα , παντού , πάντοτε ;;;;;;; Είναι η μοίρα σας να χάνετε,
γιατί στις τάξεις σας μαζεύονται οι αποτυχημένοι σε όλους τους τομείς
και τα κατακάθια.
Αλήθεια , κάτι εμέσματα , που θα πήγαιναν να καθαρίσουν εμένα στην κηδεία,
μιας και πήγαν κι εγώ έλειπα , δεν βρήκαν να καθαρίσουν κανέναν άλλο ;;;;
Δεν άκουσα για τίποτε αίματα από αναρχοκουμμούνια ....

Τα μόνα αίματα που χύνετε , είναι από τον κώλο σας,
επάνω στις ψωλές των Πάκηδων και άλλων μουτζαχεντίν κωλομπαράδων ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και καλά κάνεις.
Αρκεί να βάζεις ολόκληρη τη φράση που έγραψα και να μην κόβεις ούτε απ'το τέλος,ούτε απ'τη μέση..

δώσε αυτήν την συμβουλή πρώτα στον εαυτό σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom