Παοκσής, πασοκσής και πόντιος;υπάρχει ακόμα χειρότερος συνδυασμός......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για ΚΚΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι ΑΕΚτζής και κομμουνιστής με γυναίκα χουντικιά.......Παοκσής, πασοκσής και πόντιος;
Ο πλέ ξέρει........
Ο πιο χυδαιος συνδυασμος που κυκλοφορει πολυ στην Ελλαδα και ειναι και ενας απο τους λογους της καταντιας της ειναι:Φασιστας-Βαζελος στα 70's που εγινε Πασοκος-Βαζελος στα 80's και κατεληξε Πασοκος-Γαυρος στα 90's η λογικη παντα με τον πρωτο ζητω η κολοτουμπα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι. Οπως και όποιος είναι ΑΕΚ δεν μπορεί να μην είναι κομπλεξικός.δηλαδη οποιος ειναι παναθηναικος δεν μπορει να ειναι κομμουνιστης?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σήμερα πάντως πουλάει το γαύρος Νου Δου.......Ο πιο χυδαιος συνδυασμος που κυκλοφορει πολυ στην Ελλαδα και ειναι και ενας απο τους λογους της καταντιας της ειναι:Φασιστας-Βαζελος στα 70's που εγινε Πασοκος-Βαζελος στα 80's και κατεληξε Πασοκος-Γαυρος στα 90's η λογικη παντα με τον πρωτο ζητω η κολοτουμπα...
Επισκέπτης
μπορει-μπορει..συνεχισε την κατηχηση..εισαι στον καταλληλο χωρο..μονο κοψε λιγο τα ναρκωτικα γιατι δεν φτανουν για ολους..δηλαδη οποιος ειναι παναθηναικος δεν μπορει να ειναι κομμουνιστης?
Πρωσωπικα εμενα δεν με αντιπρωσοπευει κανενα κομα,οσοι φιλοι εχουν διαβασει την την αποψη του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ περι δημοκρατιας θα καταλαβουν,αλλα θεωρω οτι πρεπει να βγουν και οι Κουμουνιστες για να δειξουν οτι ειναι το ιδιο ΨΕΥΤΕΣ και με τους υπολοιπους.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν μπορεί λέμε ρε.........μπορει-μπορει..συνεχισε την κατηχηση..εισαι στον καταλληλο χωρο..μονο κοψε λιγο τα ναρκωτικα γιατι δεν φτανουν για ολους..
μόνο ΑΕΚ και κουκουε παίζει........
Ακουπος Ελληνας Κομμουνιστής.
Επισκέπτης
ξερω & χειροτερους..βαζελος-οπαδος του τσιπρα-αποφοιτος ΑΕΙ-αγαμητος-συλλογεας ροχαλας..όχι ΑΕΚτζής και κομμουνιστής με γυναίκα χουντικιά.......
Ο πλέ ξέρει........
Εγω θα κανω μια απλη ερωτηση ειναι δυνατον ενας ανθρωπος σοβαρος με ικανοτητες και προσοντα που πιστευει στον εαυτο του να προσκολληθει σε Πασοκ ή ΝΔ;Mονο αμα εισαι λαμογιο ή γλυφτης ταυτιζεσαι με τα δυο κομματα των αμπαλων.
Οπου οι μεν εχουν αρχηγο που αν δεν τον ελεγαν Καραμανλη θα ηταν μασκοτ σε Κεμπαπτζιδικο στο Λονδινο και οι δε καποιον που εχει το παγκοσμιο ρεκορ αλλαγης αλυσιδας ποδηλατου εν κινηση...
Οπου οι μεν εχουν αρχηγο που αν δεν τον ελεγαν Καραμανλη θα ηταν μασκοτ σε Κεμπαπτζιδικο στο Λονδινο και οι δε καποιον που εχει το παγκοσμιο ρεκορ αλλαγης αλυσιδας ποδηλατου εν κινηση...
Επισκέπτης
Σκέψου την δικιά σου κατάντια που είσαι και λιβερπουλακι!δεν μπορεί λέμε ρε.........
μόνο ΑΕΚ και κουκουε παίζει........
Ακουπος Ελληνας Κομμουνιστής.
Και εμένα όταν ήμουν στον Ajax με έφαγαν οι κλίκες και δεν έπαιξα μπάλαο καθενας μπορει να ειναιοτι θελει. εγω ξερω φανατικους κομμουνιστες που ειναι και φανατικοι παναθηναικοι. δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ξερω & χειροτερους..βαζελος-οπαδος του τσιπρα-αποφοιτος ΑΕΙ-αγαμητος-συλλογεας ροχαλας..
για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα πιστευω οτι ο λαος πρεπει να δωσει και την ευκαιρια σε καποιους αλλους να δειξουν τι μπορουν να κανουν για τον τοπο ειτε συριζα λεγεται ειτε κκε ειτε λαος ειτε οικολογοι πρεπει να τους δοθει μια ευκαιρια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τίποτα.....Σκέψου την δικιά σου κατάντια που είσαι και λιβερπουλακι!
εισαι ο ένας ο μοναδικός ο αφθαστος....
Ακουπος Ελληνας Κομμουνιστής που ανήκει στο Κόμμα Κομπλεξικών Ελλήνων....
Με τιμή σου αφιερώνω τον εν λόγω τίτλο.......
Την απονομή θα κάνει ο κρητικός παρέα με τον πλέ.......
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
ο καθενας μπορει να ειναιοτι θελει. εγω ξερω φανατικους κομμουνιστες που ειναι και φανατικοι παναθηναικοι. δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο
Σωστά. Π.χ. η Λιάνα Κανέλλη
Επισκέπτης
Βρήκες άτομο να πεις κομμουνιστή, δεν έχω ψηφίσει ποτέ στην ζωή μου και ούτε συμμετέχω ποτέ σε συζητήσεις για πολιτική, έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω!τίποτα.....
εισαι ο ένας ο μοναδικός ο αφθαστος....
Ακουπος Ελληνας Κομμουνιστής που ανήκει στο Κόμμα Κομπλεξικών Ελλήνων....
Με τιμή σου αφιερώνω τον εν λόγω τίτλο.......
Την απονομή θα κάνει ο κρητικός παρέα με τον πλέ.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 63